За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 158
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Явно всеки издател си слага негова версия за по-евтино. В гудрийдс са с други корици английските варианти на Стражата.
Имаше едни фенфикшъни на Тara Sue Me май беше, The submissive, the dominant и the training. Та те бяха добър БДСм роман. Преработени са и издадени. Бях потресена като четях едно време, как може да ти е кеф да те унижават. Бляк

# 496
  • Плевен / София
от 7.11.2015 г.

ВЗРИВООПАСНА ИСТИНА, втората книга в поредицата „Дьо Грас” на Stefanie Ross, ще ви срещне с Джей, специален агент на ФБР.

# 497
Е този сладур на корицата на "Взривоопасна истина" никак не е зле!  Grinning И ми напомня,че още не съм прочела първата книга на Щефани Рос...но ми е страшно неудобно докато нямам киндъл и чета от телефона!  Sad
Вчера прочетох "Греховни тайни" на Лоръл Маккий (беше със списание Журнал) и ми допадна!  Party Освен това още в началото разбрах, че е част от поредица и че не е първата книга...но като се поразрових в нета не намерих първата книга преведена и си продължих с тази! За жалост ми станаха интересни други 2 персонажа, които са имали връзка в миналото и са ги разделили и точно си мислех, че за тях ще е третата книга когато се оказа, че авторката не е написала такава! Mr. Green
И все пак отдавна не съм чела книга за двойка. разделена в миналото, която се среща след години...Или пък са се познавали, не са имали връзка но след години се оказва, че са се харесвали...Може ли да ми препоръчате нещо подобно и да не е на Нора Робъртс, защото съм чела почти всичко нейно... Peace

# 498
Прочетох Твърде далеч-2 , изобщо не ми хареса,  доста предвидима - през цялото време знаех какво ще стане по натам. Главната героиня ме дразни изключително много в тази част, все се извинява, все влиза в положение уж..но в следващия момент е готова отново да си заминава....
Абе с 2 думи - Пълна боза!!

# 499
Аз прочетох Тежко изпитание на Лора Кей.Ами честно,не ми хареса чак толкова много  Laughing От време на време се изнервях от бавното развитие,в друг момент пък ме изнервяха главните как уж няма да се събират и после хоп- айде обичаме се  Laughing Сега гледам,че и втората е излезнала,но май ще си дам малко почивка от серията.И аз не съм чела първата на Щефани Рос,може тя да е следващата  Peace

# 500
  • Варна
Прочетох Твърде далеч-2 , изобщо не ми хареса,  доста предвидима - през цялото време знаех какво ще стане по натам. Главната героиня ме дразни изключително много в тази част, все се извинява, все влиза в положение уж..но в следващия момент е готова отново да си заминава....
Абе с 2 думи - Пълна боза!!

Подкрепям, пълна боза. Даже мисля да пропусна трета книга. Там било още по- зле.
Може пак да се върна на Бюкянън хах

# 501
Причете ми се и на мен нещо любовно и много се колебаех между Твърде далеч и Твърда решимост. В крайна сметка започнах Твърда решимост. От една страна, че ми стана интересна тази двойка още от първата книга и от друга, че досега не съм чела книга с повече от една части, както е при Твърде далече, и не знам ще имам ли търпение и интерес най-вече, най-много да се издразня и затова реших, че не е за мен. Може би като излязат и останалите книги ще се реша.
Сега разгледах поредицата Хард инк в ГР и доста интересни двойки се очертават, жалко само, че някои са във вид на половинки и едва ли ще ги издадат у нас.

# 502
  • Euskal Herria
Някой има ли впечатления вече от "Този мъж"? От Егмонт се бавят с пускането на епуб. И с "Твърде далеч" така процедираха - около седмица след хартиеното издание я пуснаха. Тиара пък писаха, че електронните издания ще ги пускат около месец - месец и половина след хартиените, защото още няколко часа след появяването им на пазара, вече се пускали свободно в нета. Има резон в думите им.

# 503
  • София
Някой има ли впечатления вече от "Този мъж"? От Егмонт се бавят с пускането на епуб. И с "Твърде далеч" така процедираха - около седмица след хартиеното издание я пуснаха. Тиара пък писаха, че електронните издания ще ги пускат около месец - месец и половина след хартиените, защото още няколко часа след появяването им на пазара, вече се пускали свободно в нета. Има резон в думите им.
Аз я започнах днес, но съм съвсем в началото - едва 5%, и още нищо не мога да кажа. На български е излязла в хартиен вариант, така ли?

# 504
  • Euskal Herria
Да, официално от вчера е в продажба, но можеше да се поръчва предварително. Приятелките ми я коментираха още когато беше пусната като фен фик.

# 505
  • Варна
Да, официално от вчера е в продажба, но можеше да се поръчва предварително. Приятелките ми я коментираха още когато беше пусната като фен фик.
Не знаех, че е била фенфик. Знаеш ли как е било заглавието и от Здрач фиковете ли е?  Може да съм я чела ако е. Едно време изчетох стотици.
Сега отворих в ГР, много я плюят. Май ще пропусна.

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 19:00 от Красе

# 506
Нищо не разбирам от БДСМ, малко трудно ми е да наваксам, че и късничко бих казала, но това го преполових вече: https://www.goodreads.com/book/show/9739047-make-me-sir?from_sea … h_version=serviceНе знам дали е обсъждана. За разлика от нюансите и кръстосания огън, тук има крими елемент и държи нишката на интереса. Отношенията между главния и главната няма шанс да ги проумея, въобще отношенията в такова затворено общество са ми на моменти комични, но това не означава, че като падне здрач някои хора не се превръщат в такива #Silly. Използвах доста речника, защото  има много епитети, не много популярни глаголи, понаучих и доста синоними на непокорен, лаене, скимтене, виене, бой с пръчка, бой с камшик, пошляпване, потупване, шамарене, нашийник..... #Crazy Хайде стига, дано не съм отказала вече някой с последното изречение Laughing

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 09:15 от unterdenlinden

# 507
  • София
Точно за "Този мъж" стана въпрос предишната страница. Чета я, стигнала съм до 17%, но още не съм стигнала до крими елемента. Радвам се, че има такъв, по принцип харесвам да любовно - криминални сюжети, само БДСМ-ът да не е много.

ПП Мнение за Джеси:
Скрит текст:
Абе много командва този човек

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 09:11 от milenaka

# 508
Много, много съм т.....па, объркала съм линка, аз говоря за :https://www.goodreads.com/book/show/9739047-make-me-sir?from_sea … h_version=service Просто разглеждах Този мъж и копнах грешно.

# 509
  • София
Точно се зарадвах за крими-елемента  Laughing   Simple Smile  А това, за което ти говориш, не съм го чела.

Общи условия

Активация на акаунт