За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 028
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
В Този мъж ми стана смешно как домофонната система на голямото имение е далече от портата, та мацката трябваше да излезе от колата, да се върне по пътя назад, за да осъществи връзка.

И аз ѝ хвърлих едно око днес, пусто любопитство. На мен пък ми е странна нейната реакция при първата среща. Аполон да беше, нямаше да предизвика чак такова вълнение. Laughing И стилът на писане нещо не ме грабва. Blush

Аз стигнах само до портите на имението и се отказах. Някакви остри нейни размисли по отношение на собственика въз основа на домофона и две-три изречения от негова страна по устройството май бяха последното прочетено от мен в тази книга. Наистина стилът на писане не ми допадна. Отделно в началото си мислих, че чета за Ана, която се приготвя, за да отиде на мястото на съквартирантката си на срещата с Грей. Едно такова "познато" ми се стори, а онази книга не я издържах.

# 631
  • Euskal Herria
 mecani, на мен ми хареса поредицата, поне всяка книга е завършена и с щастлив финал. Следващата - за друга двойка.

missence, то тая възраст като аритметична прогресия - почна от 21 и при всяко питане качва с една година отгоре. Към края на първа книга смотолевя "трийсет... ина". Ама точно - тц. А и авторката много мъгляво го описва -  само, че е красив, рус, зеленоок. И толкова, предостатъчно  Mr. Green.

# 632
  • София
Явно е вечен и неостаряващ  Mr. Green Обаче вярно, че като образи приличат на двамата от Нюансите. Въобще не сетих за това, защото почти съм ги забравила. И Грей не четох. Но нямам спомен Грей да ме е вбесявал толкова, колкото Джеси.

# 633
  • София
YanaDG, съгласна съм, но някак това прави героинята супер заслепена (да не кажа глупава). Няма как да не направя разлика м/у 21г. дете и мъж на 37г. Thinking

milenaka, оууу, ако Грей е по-добър от Джеси, значи ще падне голямо "четене". Laughing

Miriel, ти после да видиш. И аз съм в началото, но такова прехласване. Laughing

# 634
missence, няма да видя. Ще чакам тук в спойлер за какво става дума, ако не е много нахално.  

# 635
  • Euskal Herria
И мен това ме дразни - хубаво, богати, красиви, преуспели мъже, ама пък героините всичките ги описват като някакви супер задръстени.
Един поглед от главния - и героинята изпада в ступор. Не дай боже, да й каже нещо - губи говор и картина тя. То бива да са с ниско самочувствие, ама пък чак толкова... Пък иначе ги дават като утвърдени професионалистки в работата си, нахакани иначе. А срещнат ли главния, почва едно нечленоразделно мънкане.
Все се надявам следващите книги да са по-добри от първата. Тази засега я оставям "висяща" - не знам към кои в личната си класация ще я причисля.

# 636
  • София
YanaDG, и аз съм на същото мнение. Peace

missence, няма да видя. Ще чакам тук в спойлер за какво става дума, ако не е много нахално. 

Няма проблем, ще разказваме, ако го докараме до финала изобщо. Wink

# 637
Направо ми се прииска да я прочета тази книга покрай вас.
Този Джеси да не се окаже вампир - смесица между Едуард и Крисчън. Щом и мъжете почнаха да си крият годините става лошо. Mr. Green

# 638
Направо ми се прииска да я прочета тази книга покрай вас.
Този Джеси да не се окаже вампир - смесица между Едуард и Крисчън. Щом и мъжете почнаха да си крият годините става лошо. Mr. Green

Че то Крисчън е Едуард без вампирството

# 639
Голяма дискусия около Този мъж!  Mr. Green И аз го чета в момента и доста ме дразнят и двамата  герои! Ава като го види забравя на кой свят се намира, а той явно страда от някакви комплекси и мания за преследване... ooooh! Преполових книгата и наистина много ми напомня на Нюансите! А тази Сара доста ми напомня на г-жа Робинсън (бившата господарка на г-н 50 нюанса)! Все още не знам каква й е ролята в живота на Джеси, но и тя е доста дразнеща персона!  Shocked

# 640
Напълно споделям мнението ви за книгата. Ненужно прехвалена. Досега мъжки образ не ме е дразнил толкова. То и женския доста изнервящ. И какви са тия искри още щом се видяха незнам. Ще чакам да споделите за финала от чисто любопитство. Засега от този жанр книгите на Ема Чейс и Саманта Йънг най ми допадат. В тях поне главните герои не се награбиха още щом се видяха

# 641
Много сте активни покрай ''Този мъж''...Аз си продължавам да я чета, но Джеси ме дразни супер много. Много е властен, направо болестно състояние ,направо ми иде да му фрасна един десен.
Ава- много дразни също, като го види само и забравя всичко защото е  толкова е съвършен...честно изглежда ми като някаква тъпа кокошка, дето мисли с оная си работа...
И на мен не ми харесва стила на писане на авторката, Силвия Дей е класи над Малпъс.

# 642
Мецани честито ти бебче, да ти е живо и здраво и много да ви радва  bouquet

............... Дръпнах на бг книгите на Моника Маккарти, мисля да хвърля едно око как се преведени
аз тъкмо почнах 1та от нейните за хайландърите на английски, някой ги беше похвалил тук. Започва добре...

# 643
И мен това ме дразни - хубаво, богати, красиви, преуспели мъже, ама пък героините всичките ги описват като някакви супер задръстени.
Един поглед от главния - и героинята изпада в ступор. Не дай боже, да й каже нещо - губи говор и картина тя. То бива да са с ниско самочувствие, ама пък чак толкова... Пък иначе ги дават като утвърдени професионалистки в работата си, нахакани иначе. А срещнат ли главния, почва едно нечленоразделно мънкане.
Все се надявам следващите книги да са по-добри от първата. Тази засега я оставям "висяща" - не знам към кои в личната си класация ще я причисля.

Защо ли главната ми прилича на телевизор "Опера"? (производство на БГ соца)

Някой питаше, дали мъжът от другата поредицата на Малпас е доминант?  Ама разбира се, друго може ли да се очаква.

# 644
  • София
Аз питах. Значи ще я отложа за неопределено време. В предишната поредица, мъжът беше още по-дразнещ и от Джеси, сега Джеси, трети такъв няма да издържа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт