Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 638
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
А да ви питам, как е кожата на вашите бебета? Моят е с червена кожа, и на места на петна, все едно е изгорял от слънце. Лекарката не каза нищо за това, но мисля да преваря малко зехтин днес и да го мажа след баня с него.

# 286
Привет на всички от групата. Следя Ви от 9 месеца, но все не се престрашавах да пиша. И аз съм от Септемврийските мами  Simple Smile, моята дъщеричка се роди на 16.09. Гледам че родилите продължават да постват полезна информация, за което им БЛАГОДАРЯ. Честито на всички родили мами и търпение на останалите  Hug

# 287
  • Северо=Западналия край
Munas, добре дошла и честито бебче!

Онли, аз мажа с олио на бюбхен след къпане защото нашата кажа е суха  и се бели, педиатъра ми изрично забрани бабини методи като зехтин и мас, но ти си решаваш.

# 288
Атето, и аз не съм привърженик на това, но след толкова дни мазане с млякото на мустела и други кремчета, петната и зачервеното си стоят. Та мисля да пробвам, иначе си мисля че се чисти от раждането newsm78

# 289
Здравейте, на 18.09.2015г с планово секцио се роди нашето слънчице Габриел -2980 гр/49см.
Вече сме си в къщи, опитваме да се кърмим и се дохранваме с АМ.
...

Здравейте! Чета ви редовно, но от тел. и мие трудно да пиша от тук. Влизам само да се похваля, че на 13.09 се роди нашето малко съкровище Митко. ...
Привет на всички от групата. Следя Ви от 9 месеца, но все не се престрашавах да пиша. И аз съм от Септемврийските мами  Simple Smile, моята дъщеричка се роди на 16.09. ...
Честит бебчета! Да са живи и здрави, и спокойни дечица Simple Smile

....
Аз имах доста кърма и явно надцених ситуацията и не се изцеждах. Вчера установих, че кърмата ми почти е спряла. Много ми е болно, че имаше в изобилие, а сега......Има ли шанс според вас отново да ми се възстанови производството?
Със сигурност ще се възстаниви!!, само не спирай да стимулираш с помпата, да пиеш много течности - супите също много помагат, и естествено не се предавай ! Успех Simple Smile

...
Да питам нещо мамите които бяхте секцио - на вас като ви свалиха конците казаха ли да обработвате с нещо раната и сложиха ли ви  нова превръзка? Моя док каза  че мога вече да се изкъпя, но на мен картинката въобще не мии  изглежда за къпане, има засъхнала кръв и изглежда като че ли е моккра   раната, като някаква безцветна течност има.
На мен вчера ми свалиха конците и докторката ми каза да мажа с Йодасепт сутрин и вечер в следващите 2-3 дни и че мога да се къпя спокойно - снощи се къпах и няма проблем. Моята рана е суха. Незная какво означава безцветната течност.

При мен също лохиите спряха - родих преди 8 дни ... предния път бяха повече време.
Докторката ми вчера каза, че е съвсем нормално. ... изчистило се е.
Думите и бяха "то беше съвсем чисто всичко". Simple Smile
Няма лошо - аз не държа да разнасям превръзки цял месец Simple Smile

# 290
 Вчера се роди нашето момченце 3900, 52 нормално раждане.

# 291
  • София

Честито бебче. Simple Smile Да е живо и здраво и да расте спокойно и щастливо.

# 292
Честито на новите мами! Да са живи и здрави бебоците!
Румка, с теб сме, дано си ок и гушкаш бебчо вече! Hug Praynig

# 293
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито,Сиси! Да ви е жив здрав мъника! И да ни разкажеш как е минало раждането.
На мен днес ми е датата на термина,но бебчо не бърза за никъде  Laughing
И аз стискам палци при Румито всичко да е наред.

# 294
  • Северо=Западналия край
Сиси, честито бебче, да ви е живо и здраво!

# 295
Честито и от чен на всички нови мами и кураж на тези, които чакаме всеки момент!!!
Вие, мами с новите бебчета как се храните - по часовник или когато детето си реши? Ние засега когато той иска, но един с един ден няма еднакъв и не знаем ще става ли, ще яде ли, ще реве ли?!!?

# 296
И ние сме така,когато си поиска да цоцка й давам.Долу-горе през 2-3часа си иска,но някои пъти си поспива повече или по-малко и от там всеки ден е различно.Незнам просто как ще си създадем режим.

# 297
Здравейте, момичета! Пиша вече от къщи. На 10.09. се роди нашият син Владимир.  3750, 52 см. планово секцио. На 14.09. ни изписаха и сега се напасваме.

# 298
Честито, жив и здрав да е Владимир! Hug
И ние нямаме режим все още, трябваше да яде в 17.30, изпи 30 мл и заспа, събуди се в 18.30, изпи още 20 и пак заспа. Не знам какво ще правим с това ядене.
Днес ми дадоха везна и днес го мерих, качил е 300 грама за една седмица. Това много ме радва, представям си ако не спеше толкова и си ядеше нормално колко щеше да качи... Rolling Eyes

# 299
Честито ethereala! Много да ви радва малкия юнак.

Ние също сме на поискване и всеки ден е различно. Горе долу през 2-3 часа понякога и по начесто. Чудя се и аз как се създава режим. Също като се наяде и продължава да иска да цоцка нещо в устата, а бибата пада като го слагам да лежи настрани. Имаме и жълтеничка вече, но не бих казала че си поспива много време. Най-дълго е спал 4 часа и то преди 3-4 дена. Не иска да спи сам в стаята и когато е при нас в хола спи повечко.

Общи условия

Активация на акаунт