Искам да кажа ... (54)_14.09-20.09

• 29 815
  • 499
  •   1
Отговори
# 480
Искам да кажа, че изгладих невероятно количество дрехи. Мразя да гладя
Искам да съм на басейн с коктейл. Може и с Кралица Марго. Wink

# 481
  • ту тук, ту там
А на мен ужасно много ми се ходи на кафе по женски.

Изпекох поредния прасковен сладкиш за това лято. Ами много вкусен стана!  Blush

# 482
Привет,

като заговорите за Лидл и така още повече ми липсва. Обичах да пазарувам там .

Искам да кажа ,че при нас дойде есента с жълти падащи листа, около 0лата Т вечерите и слънчеви 18-19 градусови дни .И парното пускаме цяла седмица вечерите .И ми е едно есенно , слънчево и домашно.

Пека по един кейк на всеки два дни за закуска и следобедна закуска .Става чуден .И е много лесен ;яйца, кокосово масло и мляко; овесени ядки, семена и ядки и сушени плодове,канела ,ябълка и боровинки / моркови и мед .

# 483
  • Euskal Herria
Току-що се връщам от фризьор - в главата съм огненочервена  Mr. Green.

# 484
  • Бургас
Току-що се връщам от фризьор - в главата съм огненочервена  Mr. Green.

Аз пък гледах снимки на синя коса във Покажи се и ме засърбяха пръстите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 485
  • Ямбол
Днес на обяд в магазина беше 32 градуса. Пуснах климатик.
Вечер поне е приятно.

Косата съм си я оставила без да я боядисвам, защото се радвам на моя си цвят. Иначе и аз се заглеждам по разноцветните кичури.

# 486
В момента съм  физически разбита. Сутринта спорт, после чистене на цялата къща и за завършек два часа игра с децата и приятелите им на това http://smartshopping.bg/?cat&pcat&detail=25567 Не се сдържах да не се включа, възможно най- забавната игра, която съм виждала напоследък. С много тичане и от типа игри, каквито смятам, че трябва да играят децата и някои вдетиняващи се на моменти възрастни Embarassed
Вие си отглеждате феи, а моите от два дни се обръщат помежду си с милото  "грозник"  ooooh!
А и искам да кажа, че днес съседското момиче се жени и ми стана много мило, чак леко се просълзих. Обичам сватби. И беше много, ама много красива и щастлива. И е от онези  широкоскроени млади хора- жизнерадостни, пътуващи, ведри. Момчето й също.
Яна, честита прическа Hug

# 487
  • Sofia
Иска ми се да споделя какъв беше моят ден днес:
1. Сутринта дълго се разхождах със сина си. Общувахме. Купихме необходими неща от книжарницата. Черпихме се в сладкарницата. Беше приятно. А накрая, за разкош, влезнахме в един квартален парфюмериен магазин и си взех разкошна имитация на аромат, в който съм влюбена. Става дума за "Императрицата" на Долче и Габана. 105 мл за 19 лв. Добре е.
2. На обяд приготвих за първи път през живота ми чушки-бюрек. Станаха великолепни, вкусни, с хубава хрупкава коричка /бяха оваляни в пълнозърнесто брашно, а не с бяло/. И детето, и ММ ги харесаха. Хапнахме ги с удоволствие и наслада. Дори на вид ги докарах красиви. Гордея се с кулинарните си умения. Е, бая време ми отне, доста съдове изцапах, но резултатът си заслужаваше усилията, поне според мен де.
Скрит текст:
Това беше време за автореклама
3. Следобеда помагах на детето да си напише домашното по математика. Не му е лесна тази математика, но се справя. Сега и двамата сме спокойни, още в първия ден от почивката си написа всички домашни, които му бяха дадени. За утре планирам да отида при майка ми да й помагам за зимнината, ще правим лютеница. Вдругиден сигурно ще пътуваме за селото на ММ. А в последния ден от почивните дни ще идем на пикник със семейни приятели, ще си направя багажа за предстоящата командировка и ще се приготвя цялостно за нея. Ами това е засега. Мерси за вниманието   bouquet  bowuu  Hug

# 488
  • Ланкър, планините Овнерог
Йо, добра вечер!
Отдавна не съм се вясвала, ама много емоции, много нещо около новата учебна година. И то за Констанца, при малкото всичко си е като преди  Laughing
И аз се поразглобих днес. От ходене. Първо водихме куча на ветеринар. Пеша. Не малко ходене и по обяд в жегата. После ходих да сменявам за пореден път гуменките на Емма. Този път нацелих номера. После на пазар и на финал излизанка с Емма  Tired Сега ме боли кръст. Старост-нерадост.

# 489
а Въглен?

Контеса, дай рецептата за кейка плс.

# 490
Добро утро и хубаво начало на почивните дни ви пожелавам.
Спах 8 часа. Чувствам се като нова.

Ванини, какво направи с бебетата  Grinning?

Аз се боря с разни домакински неволи Sad. Т.е. седя пред компютъра и се самосъжалявам колко работа имам  Joy. Дано да се спретна да поотхвърля нещо.

Този начин На ПиСаНе е ужасно дразнещ, почти колкото шльокавицата, която прескачам.

# 491
Даун, мъжът ми ги е нахранил, когато са се събудили. Аз като станах и не можах да повярвам, че съм спала толкова. Кеф!
Надявам се, че ти си добре. Hug

Добро утро на всички!

# 492
Добро утро!

Вчера хубав ден - Сън до обяд  Embarassed После направихме с мъжа ми малко шопинг - футболни неща за него, аз малко да си обновя есенния гардероб. Малко мързел и на гости на едни приятели до сред нощ. Днес ще е чистене и мързел, привечер ще изляза да се видя с дружките. Времето е толкова разкошно, че чак ме е яд, че не можем да скокнем до морето. Ама пак ми е хубаво! Чудя се дали да се захващам с прехвърлянето на дрехи или да го оставя за другата седмица...

# 493
На няколко пъти щях да питам, това с писането да не е някаква нова мода.
Ние сме в Гърция, за едно последно море.

# 494
  • Ямбол
Не е мода. Просто несполучлив опит да се направиш на куул.

Ние понапазарувахме малко дрехи с дъщеря ми. На връщане минахме през центъра и о, чудо, половината вече беше отворен и се порадвахме на новостите. Ще пусна снимки по-късно. Фонтаните пред общината са интересни и красиви.

Общи условия

Активация на акаунт