Любители на Котки Тема 98

• 40 958
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Стреса ще го преживее, но го заведете на още един-двама ветеринари. Трябва да се разбере какъв е проблема и да се лекува правилно Hug

# 556
MayyaI,  Joy Joy Joy  Моят котьо явно не е много изпълнителен, защото изпълнява само около 10-ина от своите задължения, но не е късно да научи и другите  Laughing

Leksi85, не знам дали котешкият панкреатит има нещо общо с човешкия  newsm78 . Но аз като преминала през този ад мога да споделя, че мен ме лекуваха от панкреатит чрез 7 дена на пълен глад + 3 дена, от които и не ми позволяваха да пия вода. Но през цялото време бях на системи и докторите казваха, че това е достатъчно и няма да умра от глад или жажда. Дано твоят котьо се оправи по-скоро . Но бих те посъветвала да потърсите и друго мнение. А за храненето - аз след съвземането след кризите от панкратита се нахранвах буквално от 2-3 чаени лъжички с храна. Нашите само дето не ми сваляха звезди от небето само и само да хапна нещо, но аз отблъсквах всичко. Но постепенно всичко се оправи. Давайте му по мъничко от всичко, което си поиска докато му се оправи апетита, а после ще го приучавате постепенно на лечебна храна.

Ето едно предложение за занимавка на котетата ви  Joy

https://www.facebook.com/anita.coenen.5/videos/1080261222003669/?pnref=story

# 557
Лески, второ мнение? Трето? Не разбирам.... ако трябва ще го водите на няколко различни лекари. Големи клиники задължително! Защото имат нужните апаратури. Не оставяйте така нещата. Имам чувството, че сте се примирили.

Извинявай... в кой град беше? Питам ако някой е от същото място да те насочи към клиника.

# 558
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile Благодаря за хубавите думи за Късметка Simple Smile
Тя си има нови топчета и сега беснее в луда игра Simple Smile Предишните ги хвана яко липсата ....
И аз мисля, че Мишел ще се справи сама. На коъацитр със здравословни проблеми стискаме палци от сърце Simple Smile

# 559
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
+1 за второ, ако трябва и трето мнение.  Peace
Освен това аз бих предложила няколко късчета сурово пилешко (филе/бутче). Peace

# 560
  • София
+1 за второ, ако трябва и трето мнение.  Peace
Освен това аз бих предложила няколко късчета сурово пилешко (филе/бутче). Peace

Да, и при Мъро прояждането стана със сурово пилешко филе.

Лекси, при д-р Коко ходихте ли? Само хубаво съм чувала за него. Кабинетът му е на ул. Славееви гори. И най-вече знам, че обича работата и пациентите си, помага и на бездомни животни. Не мога да си представя, че ей така ще оставят котето.  ooooh!

В това отношение искам да похваля ветеринарите от "Добро хрумване" в София. Вече няколко пъти сами ни се обаждат, за да питат как е Мъро. Невероятни хора са! И много добре знаят, че болестта е сериозна и необратима, но никой не ни е отпратил вкъщи, за да се оправяме както можем.

Да ви покажа как се прави котешка къщичка. Някога съм виждала клипчето, но го бях забравила и много му се изкефих Simple Smile
https://www.facebook.com/JustEatingRealFood/videos/695204967273607/

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 20:36 от Тaня67

# 561
Лески, второ мнение? Трето? Не разбирам.... ако трябва ще го водите на няколко различни лекари. Големи клиники задължително! Защото имат нужните апаратури. Не оставяйте така нещата. Имам чувството, че сте се примирили.

Извинявай... в кой град беше? Питам ако някой е от същото място да те насочи към клиника.

Проблема е че дори се няма и идея какво може да е вече. Единственото, което остана е храненето. Нито повръща, нито има температура. Нищо.

От Пловдив.

Leksi, много съжалявам. Cry
Не мога да разбера, обаче. Как 6 дни са го лекували от гастрит, че и от панкреатит и са "вдигнали" ръце. newsm78 Че то една проста настинка се лекува за повече време...

Цялото лечение стана вече 1 месец. Системи , инжекции и хапчета.
3 различни антибиотика смени, рентгенова снимка, 2 пъти кръвна картина ...

profi_1  Суровото пилешко не е ли вредно?
Тaня67 Не сме били при д-р Коко.

Мерси на всички за отговорите!

# 562
Момичета, преди малко дадохме на Лъки новия АБ, дето уж е течен и по-лесно. Ха. Ха. Ха. Представете си сега коте, което плюе бананова каша, тръскайки глава из ЦЕЛИЯ апартамент. Буквално всичко е в банан, котето също, омазано до лапите се търка в каквото му попадне. Еми майната му на тоя АБ, каквото глътнал-глътнал.
Тук е като сцена от комедия Laughing Иначе днес е по-добре, хванах го да хапва гранулки, макар и малко Simple Smile

# 563
# 564
Еее, сладуркаааа, да ѝ намачкаш коремчето от мен Heart Eyes Hug

# 565
  • София
Ей, Мира, пИши адрес, идвам да го крада... Wink Heart Eyes

DreamComeTrue, да се оправяте!!! Hug Хич не ги разбирам тия ветеринари, дето оставят собствениците да им дават лекарства пер ос, вместо да ги слагат /вет-е/ с инжекция. Rolling Eyes

Leksi
и сега какво, отказваш ли се от лечение???
Пак да  кажа : обади се по тел. на
Скрит текст:
Д-р Малчо Петров и му разкажи всичко. Ще ти даде вет. съвет. 0886 422 321

# 566
  • На края на вселената!
Редя се на опашка за коремче на Късметка!
Бъги беше на лекар. Спокоен корем. Не е повръщал повече след еднократното снощи. Може да е от бързото лакомо ядене, може малката да го е стиснала. Може др страшни неща, ама не ги мисля. За сега диета- само пауч. Ама взех няколко лечебни пауча. Каза да деля закуската на две порции през час - толкова максимално мога сутрин, вечерята на две през два часа. Видимо е добре, но сигурно от прекалено гледане ми се струва по-поспалив.

# 567
  • Варна
Варнааа, извън града живеем Simple Smile

# 568
  • София
Варнааа, извън града живеем Simple Smile

Не бой се, ще ви издиря. Mr. Green Wink

Зайченцето бяло, не мисли страшни неща. Те, котките си повръщат, по принцип. Премериха ли  температурата, ако не, премерия сама. Peace

# 569
Майя (уцелих!), те слагат инжекция като ходим там, ама да го водя всяка вечер ще го изтормозим...е така поне няма да се предозира много много хахаха

Общи условия

Активация на акаунт