Любители на Котки Тема 98

• 40 757
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Навремето котката на майка ми пишкаше и акаше в празна тавичка в банята. Така я беше научила. Вчера ветеринарката каза, че нейните котки също ходели направо на сифона на банята, а не в тоалетна.

# 631
Моята маца ходи в празна тавичка.Като беше бебе още така се научи.Като пътуваме или се налага тоалетната й да се премести или е на ново място,слагаме малко котешка тоалетна-2,3 дни.После разбира къде трябва да ходи и пак си кара без нищо.Не се мокри.Котешката тоалетна много обича да я изравя извън тавичката и затова не я ползваме  Mr. Green

Баткото на маца-Киро,още от бебе сам реши че мястото за тоалетна е бидето.Бяхме му сложили тавичка с кот. тоалетна,подминаваше я.Със зор се покатерваше на кошче за боклук(високо 25см-той си беше съвсем бебе)и от него на бидето  Crazy
После като намерихме изхвърлен другият ни кот-и той бебе сукалче,Киро го заведе до бидето и му помагаше да се покатери и го научи и него  Heart Eyes

# 632
ПиратЯ пак подкара манифактурата с хартиения бизнес.

Бутал, разливал, късал.... Дейност е кипяла.

Иначе цялостно около нашата кооперация котките изобщо много са на почит. Не знам казвала ли съм... ама според мен в Пловдив има свръх популация на котки. Така както в София са кучетата май.

# 633
  • Пловдив
Защо ме търсиш? голям красавец тоз пират. Как да му се скара човек? А в Пловдив наистина котките са ни много, разправят, защото от естествените им врагове остана само човека Mr. Green Помниш може би д-р Чомаков? Не го одобревам, че изби кучетата, но пък като ида в София и видя какви огромни екземпляри се разхождат на групички, наистина е страшно. Котките поне нито хапят, нито гонят хората.

# 634
Това
...
Мъртока пикае и ака, когато аз му кажа.  Mr. Green ...
и това
...
Днес изкарах акъла на Мила. Шетам из детската стая и по едно време я мярнах на леглото. Стори ми се, че е заела поза за пишкане. Като врякнах, че като подскочи-първо право нагоре, после избяга с 200.
...
ми оправиха настроението снощи  Hug

Рижото пиратче е вече професионалист. Добре, че мина само на хартия, че както беше подкарал столевките  Simple Smile  Hug

Стари снимки на Стейси в интересни пози:

Скрит текст:

# 635
  • На края на вселената!
Стейси е много аристократична, приказно красива и пленителна. Гледах я поне 15мин. Благодаря за снимките!
Пиратят наистина е станал специалист, ама май някой му е прекъснал работата, видях цял лист  Laughing

Бъги повече не е повръщал. Надявам се да е било еднократно. Все пак ще следваме препоръката на вета за диета на паучове до неделя. Бъги хич не се оплаква от нея.

# 636
  • София
Днес хер Кот имаше кръв върху акото.. Беше го оставил демонстративно незарито. От какво може да е,  на вет е утре за кастрация по принцип

Ние имаме този проблем. Първите пъти много се шашкахме. Оказаха се хемороиди  ooooh!
Нашата ветка каза, че се случвало от напъването,  когато са по-слаби капилярчетата. Лечението е вит. Ц. Видим ли, веднага даваме всеки ден, в продължение на 4-5 дни. Още на следващия ден няма проблеми. Сега като се замисля, отдавна не се е случвало, явно лятото и жегите оказваха влияние, защото се случваше по-често. Но препоръчвам да занесете проба, за да видят лекарите. Ние така разбрахме.

# 637
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Joy Joy Joy Каква клиентела!  rotfImbo
Гушки на Пиратко  Heart Eyes Hug

И на Стейси гушки  Heart Eyes Hug

И на болните котчовци гушки  Heart Eyes Hug

# 638
Днес сложената в бентото субстанция не се оцвети.

# 639
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Браво! Значи Мърточето си е ОК. Grinning Hug

# 640
Да ви ъпдейтна - Лъки вече яде лечебната храна + пие водичка, чувства се добре явно Wink Е, не успяваме май да му дадем целия АБ, защото той тайно плюе понякога, но...утре сме на контролен, дано спрат АБ-то, дано! Laughing

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 14:04 от DreamComeTrue

# 641
Супер, че болните се оправят! Hug
Тези трите, които си чакат кафето, са много готини Laughing.
А за рижия котарак, който налита на хартия - чудя се как не му прави впечатление пердето отзад.
На моя като му режа ноктите вече разбира какво означава това и много ръмжи. Отива при пердето и подскача отчаяно около него и се жалва, защото не може да се закачи. Мисля, че е много разстроен, че преди се е катерил, а сега не може. Mr. Green

# 642
А за рижия котарак, който налита на хартия - чудя се как не му прави впечатление пердето отзад.

На прозореца в холчето му прави и още как. По-нисък спрямо пода прозорец е и като се засили да се метне на перваза решава да е директно през пердетата.
Но не искам пък да ги махна. Уютно ми е с тях. Пък ако ще да са подчетано мрежести.

Мъртока значи е ок. Браво.

Какво стана с котарака на Лекси дето не ядеше?

# 643
Като казахте перде, нашето Лъки е глупавичко и когато е отворена балконската врата, но е спуснато пердето, не знае как да мине около него и мяучи жално. Много е смешно Cry

# 644
Кастрацията е минала, надигнал си е главата.. Довечера ще си го вземем.. взех му пастет на Аплаус за подмазване ..
Според доктора кръвта е била от червата, явно му е било по-твърдо акото или пък е изял нещо, което го е одрало .. Гризе от време на време една финикова палма, но до сега не сме имали проблеми. Попринцип му сея жито за пасене

Общи условия

Активация на акаунт