Любители на Котки Тема 98

• 40 759
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Каси, Лъки само пишкаше извън тоалетната и то не всеки път. Може би такива признаци, мяучене, клечене дълго време над легенчето, пишкане на капки само.

# 616
Сега ще тикна в бентото всичката тая субстанция да видя какво ще се получи.

DreamComeTrue, Мъртока засега пикае като заклет бираджия.

# 617
Касита, тая постелка не е ли за силиконова тоалетна? Или за самостоятелно слагане в тоалетната?  Rolling Eyes

# 618
За самостоятелно слагане в тоалетната е.
Моята не е точно същата, а на принципа на триците за гризачи, така и изглежда, но и в нея има и някакви кристалчета, мирише доста остро, но не неприятно. И двата вида обаче давали индикация за ранни уринарни проблеми, най-вече инфекции, разбирай цистити.

# 619
Касита, а той Мъртока има ли някакви проблеми та го правиш това? Нещо тревожно ли има в поведението му? Вероятно си казала, но съм пропуснала.

И... абе.... newsm78 как смяташ да вземеш урина? Как можеш да го накараш да се изпишка в нещо?

# 620
Касита, а той Мъртока има ли някакви проблеми та го правиш това? Нещо тревожно ли има в поведението му? Вероятно си казала, но съм пропуснала.

И... абе.... newsm78 как смяташ да вземеш урина? Как можеш да го накараш да се изпишка в нещо?

Шашнах се от темата. Нищо му няма иначе.

Мъртока пикае и ака, когато аз му кажа.  Mr. Green Сутрин го водя преди работа задължително. Той си чака пича да го сложа в тоалетната му. Като му е празно легенчето, пак може да ходи, така ще свърша работата. Иначе другият начин е катетър.  Stop

# 621
Мъртока пикае и ака, когато аз му кажа.  Mr. Green
Мъж под чехъл значи, а Mr. Green

# 622
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Joy Много смешно ми стана Мъртока как ходел по нареждане.  hahaha Разкошен е!  Crazy Heart Eyes Hug

В по-стари теми някой беше писал, че урина в къщи може да се вземе по следния начин:
Толетното легенче на котката се измива идеално с препарат, може и с пароструйка да се мине. Измива се идеално и половин кило леща. И тя може да се мине с пароструйка. Лещата се сипва в котешката тоалетна вместо обичайната постелка от бентонит/силикон/пелети и т.н. След свършване на работата резултатът се прецежда в подходящ за носене на ветове стерилен съд. Лещата се изхвърля, а в котешката тоалетна се насипва обичайното съдържание. Peace
За да не си играете чак толкова да миете, може да скриете котешката тоалетна и да предложите на писана/писанчо обработен по същия начин обикновен леген сложен на мястото на тоалетната. Peace

Каси, Лъки само пишкаше извън тоалетната и то не всеки път. Може би такива признаци, мяучене, клечене дълго време над легенчето, пишкане на капки само.
Точно такива са първите признаци + често посещаване на тоалетната. Peace

# 623
Мъртока пикае и ака, когато аз му кажа. 

И вааааа....   newsm10

# 624
Каси, той и Лъки така пикае, единственият симптом беше, че понякога (напълно рандом, ту веднъж седмично, ту веднъж на 2-3 седмици, ту в седмицата 2 пъти), без мяукане, напъване или нещо друго, пишкаше извън тоалетната си. И после пак в тоалетната. Иди го хвани, че има проблем ooooh! Иначе урина му взеха със спринцовка през коремчето, не мякна даже.

# 625
  • Варна
Хич не е зле веднъж годишно поне да даваме котешка урина за изследване. Проблемът е в трудното вземане на проба.
Някога, с една котка у дома, се справях някак- държах тоалетната измита и подсушена без бенто и дебна. Като се изпишка(ако се изпишка, че някой път стискат нарочно като е празна), изтеглям със спринцовка и нося на ветеринарите.
Днес изкарах акъла на Мила. Шетам из детската стая и по едно време я мярнах на леглото. Стори ми се, че е заела поза за пишкане. Като врякнах, че като подскочи-първо право нагоре, после избяга с 200.
Оставяме я да прогонва Магито от спалнята и засега няма нови бели. Обаче в детската стая Мила влиза само с придружител-да дебне, ако реши да прави нещо. Там е по-вероятно, защото Магито спи на това легло с детето.
Големи схеми са у дома.

# 626
  • София

Шашнах се от темата. Нищо му няма иначе.

Мъртока пикае и ака, когато аз му кажа.  Mr. Green Сутрин го водя преди работа задължително. Той си чака пича да го сложа в тоалетната му. Като му е празно легенчето, пак може да ходи, така ще свърша работата. Иначе другият начин е катетър.  Stop

Бреййй, в каква душевна хармония се намирате с Мъртока! love001

# 627
  • София
Последния път мъжът ми издебна Мъро и когато започна да пишка, му подложи една пластмасова чинийка. После със спринцовка изтегли необходимото количество и го занесохме. Иначе съм ви разказвала как преди години не поиска да пишка в празния измит леген повече от денонощие и накрая се изпусна докато спеше на килима.  Mr. Green

# 628
Това за откриване на кристали сигурно е ок, ама за бактерии не, нали не е стерилно...принципно си говоря само Simple Smile))

# 629
Днес хер Кот имаше кръв върху акото.. Беше го оставил демонстративно незарито. От какво може да е,  на вет е утре за кастрация по принцип

Общи условия

Активация на акаунт