Любители на Котки Тема 98

• 40 949
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Майя (уцелих!), те слагат инжекция като ходим там, ама да го водя всяка вечер ще го изтормозим...е така поне няма да се предозира много много хахаха

Уцели! Joy Joy Joy
Не може ли да ти покажат как се слага инжекция в къщи? Лесно е. АБ е необходимо да се вземе достатъчно. Хем да не сенсибилизира излишно, смисъл да е под необходимото, но и да е достатъчен, без да превишава необходимите количества. Hug

# 571
Да, така е, утре сутринта ще пробваме по друг начин с другата доза, (ще държа устата затворена) ама аз така или иначе съм против това АБ просто ей така профилактично, та един полуприем не ми е драма.

# 572
  • На края на вселената!
Мери му Т, ОК  е. Ветът каза утре да му се обадя, как е.

Ще го дебне за люлеещ шкембак да ви покажа клип, а също и как мие прозорци

# 573
  • София
Да, така е, утре сутринта ще пробваме по друг начин с другата доза, (ще държа устата затворена) ама аз така или иначе съм против това АБ просто ей така профилактично, та един полуприем не ми е драма.
От АБ много лесно стават гъбички..., после да не трябва да се лекувате с АБ и от тях. Peace
Е, как АБ профилактично??? Shocked

Мери му Т, ОК  е. Ветът каза утре да му се обадя, как е.

Ще го дебне за люлеещ шкембак да ви покажа клип, а също и как мие прозорци

Браво!!! Hug
И да не забравиш за люлката!!! Laughing

# 574
Бързо взстановяване на болничките писанки, ама много бързо!

Днес купих на Мишел котешка тоалетна от някакви дървени парченца, не знам как да ги опиша. Ставали на прах след намокряне. Някой има ли мнение, ползвала ли го някоя маца? Иначе като цена е 1 лв./кг.
Нали се зареждам за пътуването... За съжаление не знам да качвам тук снимки. Щях да ви я покажа с радост.

# 575
От АБ много лесно стават гъбички..., после да не трябва да се лекувате с АБ и от тях. Peace

Еми така процедирали при кристали в урината, ко да ти кажа...

# 576
  • София
Бързо взстановяване на болничките писанки, ама много бързо!

Днес купих на Мишел котешка тоалетна от някакви дървени парченца, не знам как да ги опиша. Ставали на прах след намокряне. Някой има ли мнение, ползвала ли го някоя маца? Иначе като цена е 1 лв./кг.
Нали се зареждам за пътуването... За съжаление не знам да качвам тук снимки. Щях да ви я покажа с радост.

Оххх, мила! Ама 3 дни за пътуване ли го мислиш???
Остави го на вода само. Mr. Green Какво ще му стане???
Аз от 5 дни съм само на уиски и пак нищо ми няма. А, и на бадеми и други ядки... Wink

# 577
  • София
Скрит текст:

Еми така процедирали при кристали в урината, ко да ти кажа...

Кристали в урината. newsm78 Какви??? Два са видовете...

# 578
DreamComeTrue, успех!

Аз, нали си нямам друга работа, та купих от онази субстанция, за която ви писах- дето се слага в тоалетната на котката и тя, пишкайки върху нея, се оцветява в различни цветове, които показват наситеността на котешката урина с кристали (вероятно). Е, ако не промени цвета си, значи е о.к. и вече започват нюансите на червеното- от розовеникаво до мораво. Урината му оцвети това чудо в червено-розово и аз се шашнах.  ooooh! А пишка момчето поне по три пъти на ден, вода почти не пие, но за сметка на това яде по три-четири пауча дневно, около 30 гр. суха храна Аплауз, т.е. не показва с нищо, че има проблем. И дали изобщо има?

# 579
  • Варна
Каси, с три броя котки(една под въпрос уж с евентуален проблем), очаквах мнението ти за субстанцията.
Коя е тази субстанция?

# 580
  • София
DreamComeTrue, успех!

Аз, нали си нямам друга работа, та купих от онази субстанция, за която ви писах- дето се слага в тоалетната на котката и тя, пишкайки върху нея, се оцветява в различни цветове, които показват наситеността на котешката урина с кристали (вероятно). Е, ако не промени цвета си, значи е о.к. и вече започват нюансите на червеното- от розовеникаво до мораво. Урината му оцвети това чудо в червено-розово и аз се шашнах.  ooooh! А пишка момчето поне по три пъти на ден, вода почти не пие, но за сметка на това яде по три-четири пауча дневно, около 30 гр. суха храна Аплауз, т.е. не показва с нищо, че има проблем. И дали изобщо има?

Каси, а от къде разбра, че почти не пие вода?
Моята съм я хващала да лиже вода от банята, след като се къпем. Също от застояли локви по балкона/ при положение, че е остъклен Rolling Eyes/
Ако яде по 3-4 пауча, може би водата му е достатъчна.
Иначе, моята само на гранули обичаше, ама си пийваше доста вода. Аз по това и я следях. Hug

# 581
Коткарски черен хумор, за който разбрал:

Joy Joy Joy

# 582
Знам ли, Стейси? Има я в опаковки като бентонита на цена 12 лева и една по-добре, 200 гр. струваше 2 лева. Утре ще мина пак през зоомагазина да питам и снимам дори точно как изглеждат и двата пакета.
Въпросът е, че не вярвам Мърти да има проблем с уринарния тракт, който проблем да доведе до оцветяване на въпросниата субстанция в мораво. Той пишка толкова обилно и с такава силна струя, че  пробива дупка в бентото. Т.е. пиша това, чудейки се да вярвам ли на това чудо или не?

MayyaI, лятото пресушаваше купичката си за ден, сега му е пълна. Вода няма от къде другаде да ближе.

# 583
  • София
Скрит текст:
Знам ли, Стейси? Има я в опаковки като бентонита на цена 12 лева и една по-добре, 200 гр. струваше 2 лева. Утре ще мина пак през зоомагазина да питам и снимам дори точно как изглеждат и двата пакета.
Въпросът е, че не вярвам Мърти да има проблем с уринарния тракт, който проблем да доведе до оцветяване на въпросниата субстанция в мораво. Той пишка толкова обилно и с такава силна струя, че  пробива дупка в бентото. Т.е. пиша това, чудейки се да вярвам ли на това чудо или не?

MayyaI, лятото пресушаваше купичката си за ден, сега му е пълна. Вода няма от къде другаде да ближе.

Аааа, тука нещо не е така... Хем пикае, хем не пие вода. newsm78
Диабет?

# 584
Под не пие вода, разбирай не пие 200 мл. вода, а 50 мл, но за сметка на това яде по 3 пауча поне, а лятото и два не успяваше, но пишка много, винаги е бил пикливичък.

Общи условия

Активация на акаунт