Ще имам близнаци! Тема с продължение 34

• 119 980
  • 897
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Аз паля свещи, да са с характера на каката.......и 5 едновременно мога да изгледам като нея, супер спокойно бебе беше, смо кърменето, ама спеше на интервали точно и нямах голям проблем. После към 4 месец мина на адапте и съвсем нямах грижи, спеше до мен, само се присягах, приготвях си наредени шишета, за сгряване и дози адапте, та дори и не ставах, а и с адаптето издържат повече,  будеше се точно на интервали както е описано по кутията/не съм и правила аз режима, тя така си се будеше, цепеше секундата и дозите и храненията, вървеше точно като на кутията / Преходите на растежът я държаха 2-3 дни и то мнооого слаба ракия беше. Зъби почти не разбрах как избиха, колики мъжът ми имаше някаква схема много добре да я уригва след храна и грам колики нямаше, но не сме я олставяли да ляга, без да се оригне след лягане. Чудо бебе.....само да са като нея......и всичко ще е тточноооо, а и сега е лесна за гледане много и е сравнително здрава, рядко боледува., пупу, злато дете е.

# 766
На мен спря да ми пука след първата седмица в къщи. Че едното ревало, докато оправям другото, или пък уж му пречело да спи - не ме интересува. Ще чака. Научиха се да заспиват и когато реве другото, и когато пускам прахосмукачка и каквото и да е. Пък като не искат, да не спят - тяхна си работа.
Първите 2-3 дни си давах повече зор, като гъкне някое и веднага да съм на линия, но много е изморително и започнах да се изнервям, затова смених стратегията. Сега и аз съм си спокойна и те.

# 767
Момичета,

Въпрос : с напредването на бременността почвам да усещам нещо като "напрежение", като мускулна болка долу във влагалището и то ако стоя по-дълго права. Имали ли сте подобни усещания ? Нямам контракции или болки в корема.

# 768
  • Шумен
Пожелавам ви на всички кротки бебета. Моите близначки бяха кротки и поспаливи бебета. Сетих се за ден първи вкъщи, още гледахме със страх бебетата. Изкъпахме ги, нахранихме ги и ще ги приспиваме уж на ръце (дори не помня кой даде тази брилянтна идея), разнасянето из стаята само ги разбуди и двете и почнаха да мрънкат. Да ама мама, т.е. аз се измори и остави бебока за малко докато го поеме друг (имаше помощници). Точно в тези секунди време малката млъкна и заспа Joy Казах на свеки да остави другата в другото легло и чудото се повтори Blush. Та това ми е опита с приспиване на ръце. Или по време на хранене си заспиваха или като поотрастнаха след това. Действах на принципа на 60-те секунди. Слагах ги да спят и излизах пред вратата, за 60 секунди. За година да ми се е наложило 2-3 пъти да се върна и е имало защо, иначе рева минаваше в приспивно мрънкане в рамките на 1 минута и бързо заспиване после.

# 769
Момичета,

Въпрос : с напредването на бременността почвам да усещам нещо като "напрежение", като мускулна болка долу във влагалището и то ако стоя по-дълго права. Имали ли сте подобни усещания ? Нямам контракции или болки в корема.

Провери си шийката.

# 770
  • Бургас
аз съм все едно като разчекната.....болят ме кокалите все едно съм правила шпагат, а все още съм къде къде......разтягаш се. С дъщеря ми чак накрая имах такава болка.

# 771
  • Бургас
аз съм все едно като разчекната.....болят ме кокалите все едно съм правила шпагат, а все още съм къде къде......разтягаш се. С дъщеря ми чак накрая имах такава болка.

# 772
И аз съм така Sad всичко ме боли от спането на една страна, хем и възглавница за бременни имам... знам че и по-зле ще става, защото съм още едва в 21 седмица ама

# 773
Боже, как ги приспивателно едновременно.... Не мога, когато съм сама. Нямам нервите. Дайте съвет как го правите вие. Знам че децата са различни, но може да пробвам нещо от друг опит.
Моите през деня успявам да приспят единия и докато приспя другия и първото се е ококорило. Спасението ми е в количката навън. Но и там не винаги заспиват едновременно...А идват кофти дни и не става постоянно с количката вън.
Вечер баща им взема едното, аз другото и за половин час сме ги приспали. Ама през деня... А ти усещат колко съм изнервена.
На 7 месеца са калпазаните.

# 774
На 7 месеца, ще е по-различно, защото ще са по-активни но ... просто ги зарязваш и да заспиват, когато щат, какво ще им баеш там. Joy

То като е нахранено, не му е студено или топло, не го боли нищо, все ще му се доспи, няма къде да иде.

# 775
Моите деца не спят в количката. Кокорят се и разглеждат, а ако им се спи и се движим реват- трябва или да спра, за да заспят или да се движа супер бавно и нежно, като охлюв. И после се будят от шум 😩 Ама аз толкова настоятелно исках да ги науча всеки да си спи в леглото, че сега не искат никъде другаде да спят. Голяма грешка.

# 776
И мен ме болят срамните кости , като се обръщам в леглото.Докт. Ми каза, че е нормално. Нашата кака беше много ревливо бебе и като я сложех да спи до 2 ч през ноща се будеше 7-8 пъти, давах бибата и заспива. Но след това ставаше в 2 през ноща и до 5 сутринта не искаше да спи.Заспиваше в 5 и ставаше след 1 час. И така до 11 месечна. На края я оставих в 2 ч.да реве и заспа.така три вечери и се оправи и вече си спеше.

# 777
На 7 месеца, ще е по-различно, защото ще са по-активни но ... просто ги зарязваш и да заспиват, когато щат, какво ще им баеш там. Joy

То като е нахранено, не му е студено или топло, не го боли нищо, все ще му се доспи, няма къде да иде.
Не е баш така. Оставяла съм ги. Посиняват от рев.
Аз нямам нервите, здравето и търпение да ги приспивам на ръце. Те в мен се кокорят, хилят се, дърпат блузата да сучат. А като ги сваля от гърда реват. В такива моменти ако има друг човек и ги гушне на ръце заспиват в него. Аз им мириша на мляко иии явно се разсейват в мен.

# 778
Синът ми е на 6г ... и се кани да "прави всичко вместо мен" 😊 той беше спокойно и спящо бебе. Режимът с храненето лесно го установих, спеше и стоеше много в количката... лесно за гледане 😊 не мога да си представя как ще се организирам ... с новите наведнъж.

Болките са основно като съм права... чудех се колан за поддържане дали ще свърши работа.

# 779

Не е баш така. Оставяла съм ги. Посиняват от рев.
Аз нямам нервите, здравето и търпение да ги приспивам на ръце. Те в мен се кокорят, хилят се, дърпат блузата да сучат. А като ги сваля от гърда реват. В такива моменти ако има друг човек и ги гушне на ръце заспиват в него. Аз им мириша на мляко иии явно се разсейват в мен.

Да, възможно е при кърмените от гърда, създават си разни навици. Но аз почти от самото начало, само от шише и цедя. И не ме виждат, като хамбургер явно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт