8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 107
  • 334
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“

Професионализъм в обслужването и в предлаганите марки.Лукс за косата.Самочувствие за мен Simple Smile

# 121
  • София
Това е Мястото!

# 122
  • Пловдив
Zlatnaribka.com за мен е вълшебно местенце, пълно с безброй красоти и изкушения в бутилки и кутийки с всякакви форми и размери. Там всеки може да открие подходящата за своя тип коса и кожа грижа, професионални съвети и обслужване, както и добри промоции и бонуси. 

# 123
От Zlatnaribka пазарувам с удоволствие. Досега не съм останала разочарована, обръща се индивидуално внимание на клиента, което е много важно за мен. Вашите служители винаги са били отзивчиви и са ми помагали да избера точния продукт, за да се справя със непокорната си коса. Във Вашият магазин откривам висококачествени продукти на световни марки, които ми помагат да поддържам косата си жива, здрава и блестяща.

# 124
"Златна рибка" за мен е най-добрият сайт за качествена козметика! Heart Eyes Heart Eyes

# 125
"Златна рибка" сайтът в който винаги има нещо което ти трябва   Grinning

# 126
  • Варна
Златна рибка е всичко за моята коса!

# 127
Златна рибка е мястото, което ме снабдява с козметиката ми за коса. Винаги намирам това, което търся там и съм много доволна.

# 128
Zlatnaribka.com - единственият ми източник за професионална козметика за коса

# 129
  • София близо до Витоша

Благодарение на продуктите от сайта Златна рибка, преди 2 години се справих със сериозен косопад и екзема. Красивата коса се нуждае от качествени продукти за да бъде здрава, еластична,блестяща. С удоволствие ползвам продуктите Ви и със сигурност ще ви се доверявам за в бъдеще!

# 130
  • София

Място за качествена козметика за коса.

# 131
  • Варна
Zlatnaribka.com за мен е най-добрият сайт за професионална козметика за коса.Всички любими продукти на едно място  Heart Eyes

# 132
Zlatnaribka.com е мястото, където намирам всичко необходимо за косата си.
Богат избор, гаранция за качество, коректност.

# 133
За мен Zlatnaribka.com е именно златна рибка ,където мога да избера козметика по моя вкус , много коректен и отзивчив е екипът , с отлично качество всеки път са продуктите .
  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish  Animal Tropical Fish
Завинаги Zlatnaribka.com остава един много любим мой онлайн магазин.
Лоялни както винаги.
Атрактивни промоции.
Толерантни и отзивчиви за въпроси ,свързани с даден продукт.
Най-добрите марки предлагани на територията на България .
Абсолютно винаги оправдават очакванията ми .

Разнообразието от продукти задоволява и най-взискателните клиенти.
Има за всеки по нещо .
Безплатна доставка за поръчки над 59лв.
Красивата жена знае от къде да пазарува , а именно Zlatnaribka.com .
Абсолютни лидери в продуктите за красота .

Успех на всички !   bouquet

# 134
  • Перник
Zlatnaribka.com  е мястото, където намирам всичко, от което имам нужда

Общи условия

Активация на акаунт