8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 076
  • 334
  •   1
Отговори
# 135
За мен Златна Рибка е причината косата ми да изглежда добре и аз да съм щастлива, че най-накрая постигнах мечтата си за хубава коса. Благодарение на ЗР се докоснах до марки, за които не съм и подозирала, като никога не съм поставяла под съмнение качеството и оригиналността, а и не мога да не споделя с удоволоствие, че цените са много по-атрактивни от тези в салоните, например. Благодарение на Златна Рибка пред мен се разгърна един нов свят на грижа и удоволствие и резултатът е налице. Благодаря Ви сърдечно!   bouquet

# 136
  • в края на града
Zlatnaribka.com е релакса за моята коса - суха, чуплива, непокорна, изрусявана... Това е мястото, където намирам всичко, от което имам нужда, за да изглежда косата ми всекидневно като току-що излязла от фризьорски салон Simple Smile

# 137
Златна рибка е музика за моите коса,време и финанси!

# 138
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?"-мястото,където намирам това,което търся- качествени продукти,бърза доставка и добри цени

# 139
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“  - предпочитаното място от мен за пазаруване на професионални продукти за грижата за косата ми. Коректно и бързо обслужване.

# 140
Zlatnaribka.com ми дава възможността да се грижа професионално за косата си. Благодаря Ви! Hug

# 141
  • София
Определено "Златна рибка" е нещото, без което не мога. Старая се косата ми винаги да получава нужните грижи, за да изглежда перфектно всеки път. (пазарувам предимно продукти за коса оттук) Тук намирам качество.  Peace

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 12:03 от « Ѕmile »

# 142
Какво е за теб Zlatnaribka.com?

Място, от което мога да получа професионални продукти за моята коса, коректно отношение и бърза доставка до всяка точка в страната!

# 143
Най-добрият магазин за професионална козметика за коса!

# 144
След като започнах да използвам професионална грижа за косата от Златна Рибка,косата ми се превърна от  най-големия ми комплекс в най-впечатляващата част от визията ми.

# 145
Всичко, от което имам нужда, на едно място.

# 146
Zlatnaribka.com е моето любимо и незаменимо място, което ми дава сила и грижа за най-впечатляващото в мен - косата ми  Hug

# 147
 ZlatnaRibka.com- пътят към красотата!

Голяма радост беше, когато отворихте магазин и във Варна!Благодаря Ви!

# 148
  • Плевен
Какво е за теб Zlatnaribka.com?“  - предпочитаното място от мен за пазаруване на професионални продукти за грижата за косата ми.  Hug

# 149
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ е мястото,на което мога да разчитам.Всичко,което ми е необходимо,е  там. Качествени марки и продукти на най-изгодна цена с перфектно обслужване  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт