8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 076
  • 334
  •   1
Отговори
# 150
Златна Рибка е любимото ми място! И през сайта съм поръчвала, когато нямаше магазини в София - бързи и коректни са. Но много обичам на място в магазина да отида, чувствам се в рая - пълно е с качествени и любими за мен продукти!  Косата ми е красива и щастлива благодарение на Златна Рибка!

# 151
  • Sofia
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ - за мен е интересен магазин, който посещавам с удоволствие. Харесва ми, че добавяте нови марки и продукти.

# 152
Какво е за теб Zlatnaribka.com?
За мен е място, където мога да намеря качествени продукти и изгодни цени. Продължавайте все така!   bouquet

# 153
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Zlatnaribka.com- Златната рибка, която изпълнява всички мои желания за красива коса на мен и семейството ми.

# 154
Златна рибка за мен е он-лайн магазинът, който е с най-голяма надценка на предлаганите продукти, предлагат абсурдни промоции от сорта на лев-два и са абсолютни скръндзи от към мостри на продукти  Peace
Бих си поръчала някои неща на Ливинг прууф, но те пък не се предлагат он-лайн  Outta Joint
Знам, че темата не е за това, което пиша, но пък това си е моето мнение за сайта и това е  Peace Crossing Arms

# 155
 Heart EyesЗа мен zlatnaribka.com е вход към вълшебния свят на красотата!!!
Обичам да се гмуркам в този свят и да се глезя. Вече 8 години този сайт е част от мен и благодарение на него се радвам на красива и здрава коса!
Обичам ви! Heart Eyes
Честит рожден ден! Продължавайте да се развивате!

# 156
  • София
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“  - Това е предпочитаното място от мен за пазаруване на професионални продукти за грижата за косата ми. Цените са изгодни, а продуктите качествени.   Grinning

# 157
Zlatnaribka.com  е мястото, където намирам всичко, от което имам нужда

# 158
Zlatnaribka.com  е един от любимите ми сайтове, за козметика!

# 159
ZLATNARIBKA.COM за мен е пътят към красотата  newsm10

# 160
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“  - предпочитаното място от мен за пазаруване на професионални продукти за грижата за косата ми и един от любимите ми сайтове.   bouquet

# 161
  • София
Обичам косата си, обичам да се грижа за нея,обичам "Zlatnaribka.com", защото чрез нея успявам да правя това. Богатият избор от продукти много ми харесва, защото мога да експериментирам и да откривам това, от което се нуждае косата ми, за да изглежда здрава и красива.

# 162
  • софия
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“- Любимият сайт за професионална козметика за коса.

# 163
Zlatnaribka.com за мен е съкровище в ковчеже, събиращо най-доброто от морето професионални марки и продукти.

Те бяха едни от първите, които направиха професионалната грижа достъпна за нас - обикновените потребители.
Честита годишнина!   Animal Tropical Fish
С пожелания за напред златната рибка да обслужва все така качествено и коректно клиентите си, да ги глези повече и да ги изкушава с неустоими предложения!

# 164
Какво е за теб Zlatnaribka.com? - най-добрият сайт за професионална козметика за коса. Винаги  любезни и коректни, предлагащи напълно оригинални продукти на много изгодни цени, често правещи атрактивни промоции.

Общи условия

Активация на акаунт