8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 074
  • 334
  •   1
Отговори
# 165
Какво е за теб Zlatnaribka.com?
За мен е спасението за моята коса.

# 166
За мен "Златна рибка" е мястото, където намерих изцеление за косата си преди 4 години от косопада, оазисът за моята суха коса. Благодарение на нея аз вече имам знания и опит в правилната грижа за косата, както и много продукти  Mr. Green

# 167
 "Златна рибка"- изпълнява всички желания за моята коса!

# 168
Златна Рибка е магазина, който ме спечели за покупки на професионална козметика за коса и съм му страшно лоялна години наред.

# 169
"Златна рибка" е всичко за моята коса.

# 170
  • На ръба..
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“- Място, където се чувствам като в рая, има всичко необходимо за моята коса, кожа и грим...

# 171
Zlatnaribka.com е мястото, където може да се намери наистина качествената козметика за моята коса.

# 172
  • Пловдив
zlatnaribka.com изпълнява всеки път и най-капризните желания

# 173
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ е мястото,на което мога да разчитам.Всичко,което ми е необходимо,намирам там.Качествени марки и продукти на най-изгодна цена!
Самото име подсказва какво е, а именно златната рибка, която изпълнява всички желания на моята коса.

# 174
  • Varna, Bulgaria
Zlatnaribka.com изпълнява всички желания на моята коса Hug

# 175
Златна Рибка за мен е магазинът, чрез който преди години за пръв път се докоснах до професионалните продукти за коса и оттогава досега те са неразделна част от цялостната грижа за косата ми.
Адмирации за огромното разнообразие от професионални марки, както и за създадените за клиента удобства при пазаруване! За в бъдеще се надявам цените на продуктите ви да стават все по-достъпни. Именно в тази насока има още какво да се желае Peace Пожелавам ви успех и занапред!

# 176
За мен zlatnaribka.com e сайтът с най-богат избор от професионални продукти за коса и вероятно първото място, където бих погледнала за разрешаването на специфичен проблем bouquet

# 177
ZlatnaRibka за мен е едно съкровище,което открих преди близо 5 години.Помня,че тогава все още сайта не беше така популярен,но аз бях решила с първата си заплата да си купя от там професионални продукти за коса.Спечелиха ме с милото отношение на служителите,точността и коректността , с която работят.Поръчките идват бързо,опаковани са много старателно и с любов Simple Smile Редовен клиент съм на сайта,както и на магазина във Варна и обожавам да се потапям в магическия свят на невероятно ухаещите шампоани,маски,елексири и масла за коса.Много се радвам,че вече повече хора пазаруват от златна рибка ,защото е много важно да се грижим за външния си вид.Моят приятел обожава да допира на меката ми и ароматна коса благодарение на прекрасните продукти от ЗЛАТНА РИБКА  Heart Eyes

# 178
  • Wolwedans
Най-добрите марки на най-добрите цени в България. Пазарувам от вас от 7-8 години, предимно онлайн, а от година-две и от магазина ви във Варна. Изключително съм доволна!

# 179
Златна рибка за мен е синоним на качествена козметика и компетентно обслужване!

Общи условия

Активация на акаунт