8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 073
  • 334
  •   1
Отговори
# 180
Златна рибка е любимият магазин на моята коса  Simple Smile

# 181
  • София
Златна рибка за мен е удобството да пазарувам бързо и лесно от България изключително качествени професионални продукти за моята коса.

# 182
  • на североизток от Рая
 За мен Златна рибка е все още само мечтано място. Разглеждам, но не съм поръчвала от сайта, за съжаление, в моя град нямаме магазин, откъдето да купя продукти на място.

Ще поръчам съвсем скоро от Златна рибка набелязани продукти за коса. А какво по-хубаво, ако спечеля и награда, тъкмо това ще ме подтикне да поръчам веднага и да пробвам повече продукти.

Едва ли има жена, която да не се  е`губила` в Рибката.  Crazy

# 183
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“- Място от където се закупуват само качествени и оригинални продукти.

# 184
Златна рибка е предпочитаното от мен място за пазаруване на професионални продукти за грижата за косата ми 4470

# 185
  • София
За мен веригата "Златна рибка" е златната рибка, от която всяка жена има нужда! Тя ни дава възможността да опитаме и притежаваме неверояти продукти за нашата коса, които не се срещат на друго място, освен при тях! Да не забравяме и огромното разнообразие от бяла и декоративна козметика!
Обичам да си набелязвам продукти от сайта, а след това с нетърпение да отида и да си ги взема от магазина, където да ме консултират страхотните момичета!

# 186
  • Sofia, Bulgaria
Златна рибка е предпочитаното от мен място за пазаруване на професионални продукти за косата  HugКато вляза в магазина-София #Crazy  РАЙ  #Crazy #Crazy #Crazy Kerastase  Peace

# 187
  • София
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ - Качествени професионални продукти за красиви и здрави коси!

# 188
  • Пловдив
За мен "Златна рибка" е любим магазин. Откривам всичко необходимо, за да поглезя косата си. Simple Smile

# 189
  • София
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?"- мястото, където намирам това, което търся.

# 190
  • София
За мен "Златна рибка" е място, където мога да намеря качествени продукти, с които да задоволя всяка нужда! Страхотно място  Peace

# 191
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“  - За мен Zlatnaribka.com е едно прекрасно място, което ни  дава възможност да се сдобием с качествени продукти.

# 192
  • Русе
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ - Златната рибка която изпълнява желанията на моята коса.

# 193
  • София
Zlatnaribka.com е разнообразие с удобството на няколко клика.

# 194
Zlatna ribka за мен е най-добрата грижа за косата събрана под един покрив.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт