8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 065
  • 334
  •   1
Отговори
# 300
За мен Zlatnaribka.com е необходимост, лукс и здраве за косата и скалпа.
Честита 8-ма годишнина, Рибке! Simple Smile

# 301
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?  - Най-добрият магазин в България за професионална козметика за коса.

# 302
  • София
За мен златна рибка беше откритие . Магия която ми помогна за моето желание - здрава и красива коса .А Лакме са ми любими продукти . Simple Smile

# 303
За мен ZLATNARIBKA.COM е мястото където винаги откривам качествена козметика и съм спокойна при използването и. С годините толкова свикнах да търся нови марки професионална козметика за коса в този електронен магазин, че въобще не съм си правила труда да търся от други места. Те заслужиха доверието ми с качество и отношение.
Благодаря, че Ви има! Вие сте пример за това как се прави бизнес и как и двете страни остават доволни.

# 304
Какво е за теб Zlatnaribka.com?“
За мен Zlatnaribka.com е магазинът,който предлага качествена и оригинална козметика за лице и коса и съм сигурна в качеството на предлаганите продукти. Абонирана съм за новостите и промоциите, които предлага.

# 305
Zlatnaribka беше първият сайт от който поръчах професионална козметика за коса преди доста години. Благодарение на него се докоснах до професионалната козметика за коса Heart Eyes  Благодаря за бързото и коректно обслужване!

# 306
Zlatnaribka за мен е лукс за моята коса, качество и  бързо обслужване, които ме правят винаги доволна Heart Eyes

# 307
  • Брацигово
ZlatnaRibka.com за мен и моите приятели е най-предпочитания сайт за поддържането на красива и здрава коса. Освен онлайн, Златна рибка показва пътя на красотата и на клиентите, които искат лично да се докоснат до продуктите на различните марки и да получат персонална консултация.

# 308
ZlatnaRibka.com е най-прекият път към здравата и блестяща коса! Сайтът, който ни предлага качествена грижа и решение на всякакви проблеми с богатото си разнообразие от продукти на  най-добрите световно утвърдени марки! Пожелавам Ви много рождени дни и много щастливи и доволни клиенти! newsm59   bouquet

# 309
  • София
Ех, явно някой е имал мноооого свободно време вчера, че да си направи толкова много профили, за да коментира....  Laughing

# 310
                                       „Какво е за теб Zlatnaribka.com?“
            За мен Zlatnaribka.com е магазинът,който предлага качествена и оригинална козметика за лице и коса.
            Пожелавам Ви много рождени дни и много щастливи и доволни клиенти!

# 311
ZLATNARIBKA.COM е любимият ми магазин!

# 312
Най-удобното и качествено място за пазаруване на професионална козметика за моята коса в България.

# 313
  • София
Zlatnaribka.com е мястото, от което основно пазарувам продукти за моята коса, мястото където винаги съм посрещана като скъп клиент и мястото, където винаги съм получавала необходимата ми коректна и навременна информация  Heart Eyes
Благодаря, че ви има   bouquet

# 314
Zlatnaribka.com e шопинг вълшебството, завладяваща всички мои сетива ,благодаря ,че ви има!

Общи условия

Активация на акаунт