8 години ZLATNARIBKA.COM – 8 ваучера по 100 лeва!

• 17 065
  • 334
  •   1
Отговори
# 90
Zlatnaribka.com е сайтът за Моята коса.

# 91
За мен Златна рибка е магазина с най-качественото и перфектно обслужване, впечатлена съм!
Продължавайте все така!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 09:11 от Lemy

# 92
Златна рибка е островът на съкровищата.

# 93
  • София
Златна рибка е любимият магазин на моята коса  Heart Eyes

# 94
 „Какво е за теб Zlatnaribka.com?“- Това е мястото където намирам необходимата грижа за моята коса. Като вляза в магазин на Златна рибка се чувствам като малко дете искам ВСИЧКО. Продължавайте все така да се развивате и да печелите все повече клиенти. Успех Златна рибка.

# 95
Zlatnaribka.com е пътят към красотата на моята коса!

# 96
  • Варна
 „Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ - раят за моята коса  Heart Eyes

# 97
  • Пловдив
„Какво е за теб Zlatnaribka.com?“- Сайт за професионална козметика за коса, с добри цени и отлично обслужване ! Продължавайте все така  Peace

# 98
  • Пловдив
 „Какво е за теб Zlatnaribka.com?“ - това е мястото, където откривам всичко необходимо
за косата си.

# 99
ZlatnaRibka.com е сайтът, който не прави компромиси с качеството на продуктите, които предлага. Обслужването е на ниво, асортиментът е достатъчно богат, за да задоволи и най-капризните клиенти. Simple Smile

# 100
  • София
За мен ZlatnaRibka.com е сайтът, в който мога да намеря всичко необходимо, за да поддържам косата си такава, каквато смятам, че трябва да изглежда! Описанията на продуктите са подробни, богат асортимент, цените добри, персоналът винаги отзивчив!

Пожелавам Ви да сте все така успешни!

# 101
Здравейте
Ако"златната рибка " от приказките изпълнява само три желания. то Ви е изпълнявате 100 по три желания
С Вас се работи бързо , лесно и в крайна сметка човека се чувства ЧОВЕК
Благодарим, че Ви има
Тони

# 102
Златна рибка е моето спасение, дава ми спикойствие, че ще намеря това от което се нуждая аз и моята коса!

# 103
Сайтът Златна рибка е моето спасение  Hug Задоволява всички нужди на косата ми, но не само сайта, а и магазинът им. Посещавам ви с удоволствие!

# 104
  • I want it all and I want it now.
Zlatnaribka.com е сайтът с качествени продукти!

Общи условия

Активация на акаунт