Създаване на онлайн магазин

• 32 560
  • 161
  •   1
Отговори
# 75
*vera, не всички магазини предлагат безплатна доставка за поръчки над определена стойност.
Ако продуктите ти са на конкурентна цена, биха се купували, въпреки, че доставката не е безплатна. Имаш ли възможност да изпращаш пратките от офис на Еконт? Би било в полза на клиентите да използваш услугата пощенска доставка.
Ако мога да помогна с нещо съм насреща.

# 76
Да, мога да ги изпращам като пощенски пратки. Дори можем да осигурим варианти за групажен транспорт с големи градове или дори с наш. Въпрос на договорка е.
Благодаря!

# 77
Чакайте да ви се оплача, но и да ви предупредя /имам да ви връщам услуга за съветите за куриерите  Hug/

Организирах игра във Фейсбук, като направих грешката да включа в условието на играта "споделяне на продукт". И като се емна тоя народ да споделя ... още първия ден Фейсбук ме банна. Вече не мога да споделям линкове от онлайн магазина си във Фейсбук  Rolling Eyes

Някой друг минал през това има ли?

# 78
Чакайте да ви се оплача, но и да ви предупредя /имам да ви връщам услуга за съветите за куриерите  Hug/

Организирах игра във Фейсбук, като направих грешката да включа в условието на играта "споделяне на продукт". И като се емна тоя народ да споделя ... още първия ден Фейсбук ме банна. Вече не мога да споделям линкове от онлайн магазина си във Фейсбук  Rolling Eyes

Виж правилата на ФБ за рекламата. Имат отделна секция с инструкции. Нямам идея този бан временен ли е.

# 79

Хващаш един програмист да ти го оправи това нещо и си готов. Също така можеш да пишеш и на фейса за такъв проблем да ти съдействат. Аз имам много работа там и познавам хора, които много се занимават с фейса и имат много добри резултати.

# 80
sanie85, не разбрах какво имаш предвид с това изречение:

Аз имам много работа там и познавам хора, които много се занимават с фейса и имат много добри резултати.

Писах веднага на Фейсбук и още си чакам отговор ... май няма и да дочакам.
Мисля, че бана не е временен. Трудна работа ей така програмист да го оправи Wink тРябва да сменям URL, което не е лесно.

# 81
  • гр.София
Здравейте, пиша тук с едно питане за малко помощ. В новата ми работа ми дадоха да поддържам он лайн магазина. Дотук добре, аз искам да се занимавам с това. Но каква сума да искам като възнаграждение? Като гледам цените на тази услуга, смятам 100 лв. за 15 h. на месец е добре? Вие какво ще кажете. Много ли е или пък съм скромна? Още не съм стартирала работа по сайта и няма да го направя докато не изясним условията.Кажете си мненията, моля...

# 82
Какви са ти ангажиментите, ще го наливаш ли с информация, нови артикули, опресняване на цени, публикации?

# 83
  • гр.София
Да, точно това. Опресняване на асортимент от около 1000 артикула. Като приключа с това-ежемесечни промоции и публикации. Обработка и на поръчки

# 84
  • София
100лв / 15часа месечно ли?  Или седмично.
За тези 15часа имаш ли таргет.
Ако е 15часа месечно 100-150лв са добре според мен.  От вкъщи ли работиш?
Сега прочетох за доп.доход е чудесно. 100лв не са малко, и 15часа не са много

# 85
100лв за 15 часа труд е 6.66лв/час. На мен ми се струва добре за допълнителен приход към заплатата.

# 86
  • гр.София
Благодаря много Hug

# 87
15 часа месечно според мен са малко за добре разработен онлайн магазин. Само поръчките ще отнемат повече време. Изцяло зависи от конкретният случай, но според мен след месец ще се окаже, че времето е много повече от заплатеното.

# 88

Аз имам много работа там и познавам хора, които много се занимават с фейса и имат много добри резултати.

Мисля, че бана не е временен. Трудна работа ей така програмист да го оправи Wink тРябва да сменям URL, което не е лесно.

Това, което искам да кажа е, че на свободна практика имам много клиенти, които ми плащат да им пускам реклами във фейса и да им оправям всякакви проблеми възникнали там. Тъй като всеки е във фейса, въпреки трудностите, клиентите ми не се отказват и напъват всичко да бъде изрядно. Както аз се занимавам с това имам много приятели, които се занимават със същото и имаме много проблеми като цяло за едно или друго. Обаче имаме и начин как да се оправим. Също така не виждам какво сложно има в сменянето на линка ? Аз лично съм запозната и мога да реша проблема по няколко начина. Не е нищо сложно. Трябва са мо малко да се напънеш. А фейса в момента прави проблеми за какво ли не, има вероятност да нищо да не направиш и пак да те блокнат.

# 89

Това, което искам да кажа е, че на свободна практика имам много клиенти, които ми плащат да им пускам реклами във фейса и да им оправям всякакви проблеми възникнали там. Тъй като всеки е във фейса, въпреки трудностите, клиентите ми не се отказват и напъват всичко да бъде изрядно. Както аз се занимавам с това имам много приятели, които се занимават със същото и имаме много проблеми като цяло за едно или друго. Обаче имаме и начин как да се оправим. Също така не виждам какво сложно има в сменянето на линка ? Аз лично съм запозната и мога да реша проблема по няколко начина. Не е нищо сложно. Трябва са мо малко да се напънеш. А фейса в момента прави проблеми за какво ли не, има вероятност да нищо да не направиш и пак да те блокнат.

Ще съм благодарна тогава за съвет или насоки.  Peace Отговор нямам от ФБ. Моите познати не могат да решат проблема.

Общи условия

Активация на акаунт