Мтел срещу Виваком за всички мобилни и домашни услуги?

• 9 250
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
viachy, ето какъв номер ми казаха в един офис на мтел:
Отиваш и си прехвърляш номера от Мтел на някой друг оператор, но да не е на план с договор, а като бикънект или както сега се казва. След няколко дни отиваш в Мтел и искаш да се върнеш и има по-добри условия, защото те водят не точно нов клиент, но "завърнал се" или нещо подобно.

# 16
Мтел предлага за 3.90лв/мес. включени 250 мин към всички мрежи,
Кой е този план?  Не намирам такъв. Намирам за 3,90 само в доп. пакети екстри, но само за 20 мин. към всички?
Това е за стационарен телефон.

Да, ставаше дума за стационарен телефон. Първия е 3,90лв, а втори и следващ е 2,90лв.

# 17
Позволявам си да споделя и аз моите патила с въпросните оператори Peace.
Преди няколко години майка ми влезе в нова кооперация, която строителят си беше спестил да окабели. Първо извикахме местен кабелен оператор, който констатира, че ще бъде трудно, трябвало да се разбива някъде, пък да се опасва сградата с кабели, отказахме се.
 След това видях оферта на Ввиваком-16.80лв.- кабелна плюс интернет. Отидох в офис, говорих, обясних им, че е труден достъпа до сградата, накараха ме да попълня някаква молба за проверка за технически достъп. Много се учудех как от централата им ще установят дали има достъп или не, като те са в София, а ние в района на Бургас, но както и да е. След няколко дни получих отговор, че имало възможност за окабеляване. Та пристигат един ден техниците и ахнах като ги видях. Оказаха се телефонните техници от БТК от моето детство, двама грохнали мъже на над 60 г.възраст.
Пристигнаха в пълно бойно оборудване, готови за подвизи, огледаха...и изведнъж, ми нямало как да стане. Трудно било, трябвало да се катерят, да разбиват, да се иска разрешение от съседи, какви ли не глупости. То и като ги видях тия старци се уплаших как ще се катерят въобще по сградата, горките.
И ей така между другото стана въпрос, че нямаме домашен телефон. Ама как така сме нямали, значи офертата от 16.80 не важала, трябвало да имаме и телефон, за да подпиша договор на тази сума. Питам ги, нали вече интернета не минава през телефон, за какво е? Е, да, но те трябвало да си пробутат телефоните, иначе можело и без телефон, но тогава от 16.80 таксата скачала на над 25 лв.
Побеснях направо! Не стига, че ме подведоха, че има техническа възожност, не стига че ми докараха двама дядовци, които да се катерят по сградата, ами и ще ме изнудват да си прекарам телефон, който не ми е нужен и който не беше споменат в офертата въобще. Ама то се подразбирало, нали били БТК!
Разбира се, изгоних ги и се отказах. За да не се занимавам повече с въпроса с окабеляването, качих на майка ми една чиния на Булсатком на терасата и й купих стикчи с мобилен интернет, на нея повече не й трябва.
В моето жилище си прекарахме пакет интернет и телевизия на мтел. От качеството съм много доволна. Въпреки че, офертата ни беше за  най-ниската скорост, ми е идеално, бързо отваря, бързо сваля, бързо качва. Е, сигурно с по-високата скорост е светкавичен нета, но и на най-ниската е напълно задоволителен. Телевизията също е ок.
Другото, което ми направи положително впечатление е работата на техниците на мтел, които ми прекарваха кабелите. Секцията, на която е поставен телевизора е доста дълга и непрекъсната, и се опасявах, че няма да има откъде да мине кабела отзад и ще се вижда. Така го измислиха, че грам кабел не се вижда отникъде, освен тази част, която се показва от телевизора. Много прецизно и професионално работиха.

# 18
Всичко върви към евтиния но според мен трябва да търсим и качество, защото след време като го потърсим фирмите, които са го предлагали ще са фалирали

# 19
И аз бях дългогодишен клиент на МТел, но след като ме нахакаха да платя 400 лв. заради фалшиво издадена сим карта само дебнех сгоден момент да се отърва от тях  Twisted Evil
Виваком вече имат услуга да получаваш фактура на мейл  Peace
Всичките ми роднини са предупредени и вече не преподписват с Мтел, защото тогава стана гаврата с мен, а като им изтекоха сроковете са месец за месец.
Иначе сме на интернет към Булсатком, та за нет и кабелна не мога да дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт