Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 647
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден и от мен!
Снощния епизод беше горе долу добър. На две, на три да изкоментирам впечатления.

Сандия отново показа, че е умна и бързо, бързо се изнесе от лабораторията с управляващото устройство за бомбата. (Надявам се, че съм разбрала правилно, защото нещо резюмето е сбъркано с друг сериал) Шекарчо разбра, че онова куку Манджари е по-добре и отиде да я разпита, кой е душманина на Гарджана. Ей много нескопосан нос са й направили, като на Пинокио, тя верно, че е парализирана, но можело само да го изкривят, не да го удължавата. Както и да е.
В това време Рати паривар разбраха, че Сураджи и Лалка липсват и отидоха с кола право при колибата. Много бързо се ориентират, къде са отишли. Лалима се запали и тръгна към колибата, минавайки покрай Сурадж. Той като видя огъня отново изпадна в шок, а Ратитата пристигнаха и веднага го натиснаха на сламата да седи мирен. Ама Лалка има други планове, той да ходи да я спасява, не да го натискат там да стои. Мама Сантош отиде на вратата да й се моли да излезе, преди това мъжа, който подготви нещата също ходи й се моли, но тя е непреклонна. Желанието й е да излекува Сурадж и твърдо настоява той да я спаси. Само нещо ми стана странно, този шал от коприна колко време горя, да не би да е дървен, а като прекрачи прага на колибата и вратата се запали от раз, все едно тя е от коприна, странна работа.
в промото да видим Сагрика какъв шамар изяде и защо? Може би вече са разбрали, че тя е душманина - предател. А Сураджи вече е добре, Слава на Боговете и хапвайки вижда снимката на своята съпруга във вестника. И отново старата песен на нов глас - Сандия, Сандия е жива. Правилно, отивай да я спасяваш, че вече е нагазила дълбоко в л....та.
Очаквам с нетърпение тази вечер епизода! Даже май ще е по-рано от друг път.

# 106
Ето и една нова невероятна снимка на Анас зад кадър от сета на "Светлината" - изглежда вече е близо до Сандия и Гарджана!  Praynig Heart Eyes  Kissing Heart Two Hearts newsm44 Интересно какво е това място с тези каменни тухли и лампа отгоре ...  newsm78 Ще бъде интересно ...  newsm76 newsm76 newsm76 Анас е невероятен сладур ... txtloves txtloves txtloves

# 107
РОКСИ HugИЛИЯНА Hug здравейте!  bouquet  bouquet
То се знае че ще го гледаме новия промо епизод  Laughing който ще се равнява на три редовни Hug но дано  Сураджи хване бързо следата Praynig че много очаквания имам от рекламата която му направиха Heart Eyes smile3521
Интересно ми е какво пише във вестника към снимката на Сагарика newsm78 дали ще го преведат в резюмето Praynig и къде е Закир Thinking че ако Сураджи сам открие всичко ега ти тайната мисия Laughing Sunglasses   Heart Eyes Joy Joy Joy

# 108
Ето и една нова невероятна снимка на Анас зад кадър от сета на "Светлината" - изглежда вече е близо до Сандия и Гарджана!  Praynig Heart Eyes  Kissing Heart Two Hearts newsm44 Интересно какво е това място с тези каменни тухли и лампа отгоре ...  newsm78 Ще бъде интересно ...  newsm76 newsm76 newsm76 Анас е невероятен сладур ... txtloves txtloves txtloves

Офф Shocked да не са го хванали и него без да знаят кой е Rolling Eyes..гледам го без пръстен часовник медальон и сякаш и той е поливан с вода ooooh! или е нечия фантазия newsm78

# 109
Вчерашният епизод в Индия много ми хареса ...   newsm44

В началото Сагарика видя, че атомната бомба е готова. Тя си мислеше, е на всяка цена трябва да уведоми Бхарат.  newsm10 В това време един от мъжете в скафандрите даде на Сагарика един лист, за да вкара някакви данни на компютъра. Сандия/ Сагарика влезе в контролната зала също с предпазния костюм. Тя реши, че може да прати информацията конкретно от тук ...  Wink В този миг обаче някакъв мъж влезе и тя се отказа - помисли си, че не трябва да рискува - първо трябва да излезе от тук, за да не я разкрият ...  Peace В това време от другата страна един мъж каза, че това е дистанционното, с което ще може да управляват бомбата. Те го дадоха на чужденеца, който го сложи на специално заключено място, което ще може да се отвори само чрез окото му - затова сканираха окото на чужденеца ...  newsm78 Сандия се загледа в тях и без да иска сложи дланта на ръката си на някакво табло и те я сканираха - чудя се дали това няма да повлияе и така да разберат коя е и че е влизала. А може и Манджари да каже ...  no no no Сандия измисли план как да открадне дистанционното - натисна някакви копчета, за да предизвика повреда - всичко започна да пиука и хората в пещерата отидоха в командната зала ...  smile3501 В това време капака на специално защитеното място за дистанционното тъкмо се затваряше, но Сандия успя да стигне навреме и да го измъкне от там преди това - страхотно е нашето момиче ...  newsm76 Two Hearts

В това време в дома на Рати - Сантош, Арун, Викарм, Мохит и Менакши търсеха Сурадж, но видяха, че го няма в стаята му.  ooooh! Вед се разплака и им каза, че е Лалима е била при него ...  thumbsup Сантош се досети, че Лалима отново ще опита да изпълни другия си план - и всички хукнаха да я спират ...  Wink

Сандия тръгна да бяга, за да излезе от пещерата.  Hug Стигна до вратата, но тя не се отваряше - трябвало първо да се въведе специален код - тогава Сандия за пореден път доказа, че е много умна и изобретателна. Свали за малко каската от главата си - взе от червения прах и нарочно намаза леко копчетата с него. Така, когато един от хората в пещерата тръгна да излиза набра кода и по този начин изчисти боята - така Сандия също разбра, кои са цифрите. Набра ги - вратата на скалата се отвори и тя излезе. Уникална е ...  newsm44 Two Hearts Oha!

В това време Лалима се помоли на Бог да й помогне с плана и Сурадж да се оправи - хвана и си запали шала на сарито и тръгна да върви покрай Сурадж, който гледаше в една точка ...  Rolling Eyes В момента, в който тя мина и Сурадж видя огъня веднага реагира - спомни си как Закир му каза, че Сандия е мъртва и как палят уж нейното тяло.  smile3518 Сурадж изпадна в криза - започна да вика името на Сандия.  cry cry cry В този момент се появиха семейство Рати - Викрам и Мохит спираха Сурадж да не отива натам, Лалима обаче тръгна да влиза в колибата - вярно този шал първоначално горя бавно, но може нарочно да го е намазала с нещо, с което да се запали по-бавно, нали тя предварително е подготвила всичко.  newsm12 Целта е Сурадж да види огъня - вече в плевнята всичко пламна - за там беше казала да подготвят маркучи с вода и линейка за всеки случай ...  newsm78 Преди да влезе в колибата човека, с когото беше говорила й каза, че има проблем с маркучите и няма да може да изгасят огъня - каза й да не влиза. Лалима обаче каза, че няма да се откаже - тя вярва, че Бог ще й помогне днес ...  smile3506 После влезе в колибата и минавайки с горящия шал се запали и сламата в колибата и се разрази огън - Сантош отиде и помоли Лалима да излезе от там, защото този огън няма да помогне на Сурадж - напротив състоянието му се влошава ...  newsm45 newsm45 newsm45 Лалима каза на Сантош, че вярва, че Бог ще й помогне и той ще се излекува днес - затова няма да се откаже!  newsm76 Тогава дойде и брата на Лалима - Локеш - горкия беше в шок виждайки сестра си в горящата къща ...   Cry Сурадж беше зле - но се теглеше и викаше Сандия! Тогава Лалима започна да вика от вътре - помощ Сурадж, спаси ме! Когато чу това Сурадж помисли, че Снадия вика за помощ - започна да вика Сандия и тръгна да я спасява. Тази вечер ще извади Лалима и трябва да дойде на себе си ...  Praynig Praynig Praynig

Хората на Гарджана търсиха Сагарика навсякъде и казаха на Чанду, че я няма - той пък си помисли, че някой враг може да й е навредил като на Манджари ...  Joy Joy Joy Тогава няколко мъже му казаха, че Манджари е по-добре и опитва да каже името на предателя - Чанду отиде при нея. Тя се мъчеше да му каже - но не дадоха повече ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сандия/ Сагарика излезе изпод водопада - отиде на безопасно разстояние и съблече предпазния костюм. После го зарови така, че да не го видят ...  smile3501 Тя реши, че трябва да съобщи някак на Бхарат - тогава някой я хвана за ръката ...  Rolling Eyes

Промото беше много интересно - Чанду и терористите хванаха Сагарика и Чанду така я удари, че тя падна на земята. В това време в болницата Сурадж ядеше нещо - вече добре и видя снимката на Сандия! Сега ще избяга от там, за да я търси ...
smile3521  Kissing Heart Two Hearts

# 110
Преди малко Дипика пусна 2 нови невероятни снимки от сета на "Светлината"

Don't miss #DiyaAurBaatiHum today at 7pm on #StarPlus.

Не пропускайте Светлината на моя живот - днес от 19 маса по Star Plus

Страхотна е Heart Eyes Peace  smile3521

# 111
РОКСИ HugИЛИЯНА Hug здравейте!  bouquet  bouquet
То се знае че ще го гледаме новия промо епизод  Laughing който ще се равнява на три редовни Hug но дано  Сураджи хване бързо следата Praynig че много очаквания имам от рекламата която му направиха Heart Eyes smile3521
Интересно ми е какво пише във вестника към снимката на Сагарика newsm78 дали ще го преведат в резюмето Praynig и къде е Закир Thinking че ако Сураджи сам открие всичко ега ти тайната мисия Laughing Sunglasses   Heart Eyes Joy Joy Joy

Здравей Софи!  Hug Определено днешния специален епизод ще е много интересен.  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Мисля, че ще е двоен епизод - т.е. ще се равнява на 2 нормални, но ще видим ...  newsm12 Според мен - Сурадж и Сандия няма да се видят днес.  smile3518 Просто няма как Сурадж толкова бързо да стигне до селото и да я намери - а и в промото наблягат на това, че Сандия е разкрита и я измъчват терористите, когато я питат сега кой ще й помогне - дават Сурадж, който вижда снимката й и разбира, че е жива - затова тръгва да я търси.  newsm10 Важното е, че Сурадж вече ще е добре и ще отиде да спаси своята Сандия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Със сигурност няма да му е лесно - нали пише, че ще говори с някакйв офицер, за да намери селото на Гарджана и ще стигне до там ...  newsm76 newsm76 newsm76 Може на снимката да са писали, че въпросната жена със забрадено лице е обрала бижута на някаква сватба.  newsm78 Но Сурадж няма как да не познае любимата си съпруга - нали Анас го каза в интервюто. Ще я познае по очите и ще избяга от болницата, за да я търси ...  newsm44 newsm44 newsm44 Обаче според мен пак ще видим обща сцена между Анас и Дипика днес - може би тази сцена при мрежата, която двамата снимаха заедно с промото. Може когато я заловят и е зле Сандия да си представи Сурадж пред себе си и това пак да й вдъхне сили докато нейния любим съпруг наистина дойде ...  txtloves txtloves txtloves Heart Eyes Flushed Колкото до Закир - според мен сега като Вед намери снимката във вестника и също каже, че това е майка му ще кажат на Закир - ще му покажат вестника и тогава и той ще разбере, че е жива и ще тръгне да й помага. Не е лошо и Бхарат и другите да направят нещо, защото Чанду и терористите са много - кой от кой по-опасни.  no no no Сурадж отива при тях, за да спаси Сандия! Двамата заедно ще се сблъскат с много опасности. Това е любов ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts    loveuuu Oha! Интересна е снимката на Анас зад кадър - дали Сурадж е хванат или просто е в селото и търси Сандия - не знам.  Wink Знам само, че епизодите ще стават все по вълнуващи и интересни ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Софи, честити нови подписи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотни гифчета и моменти си подбрала - много ми харесват ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Flushed

# 112
Нови невероятни снимки на Анас - изглежда вчера е ходил на някакво събитие или среща с фенове. Не съм много сигурна - вероятно заради празника на Бог Ганеша! Страхотен е ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 113
Нови невероятни снимки на Анас - изглежда вчера е ходил на някакво събитие или среща с фенове. Не съм много сигурна - вероятно заради празника на Бог Ганеша! Страхотен е ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Много готин Анас Heart Eyes smile3521
РОКСИ Hug нали предстои нова среща и сватба след мисията  Laughing затова смених аватар и подпис Laughing Heart Eyes изгледах две части от промо епизода Peace чакам останалите още не са ги пуснали ooooh! а мисля че ще са три защото нали писаха че ще е 1 час newsm78 но сега пък ги бавят Close Close Thinking

# 114
Нови невероятни снимки на Анас - изглежда вчера е ходил на някакво събитие или среща с фенове. Не съм много сигурна - вероятно заради празника на Бог Ганеша! Страхотен е ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Много готин Анас Heart Eyes smile3521
РОКСИ Hug нали предстои нова среща и сватба след мисията  Laughing затова смених аватар и подпис Laughing Heart Eyes изгледах две части от промо епизода Peace чакам останалите още не са ги пуснали ooooh! а мисля че ще са три защото нали писаха че ще е 1 час newsm78 но сега пък ги бавят Close Close Thinking

Анас наистина е страхотен!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts И аз изгледах 2 части - другите още ги няма, но ще ги пуснат!  Hug Иначе вероятно имат предвид 1 час с рекламите - а епизода ще излезе около 45 -46 минути, но ще видим ... bouquet  bouquet  bouquet Добре си направила по отношение на подписа - дано скоро видим Сурадж и Сандия отново заедно ...   Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 115
Много ми хареса промо епизода Hug всичко което исках да видя го видях Peace много неща не разбрах но като излезе резюмето и това ще стане smile3521
Сурадж и Вед бяха страхотна гледка все едно с/у Сураджи стоеше Сандийка Heart Eyes така хубаво си говореха нещо и  Сурадж си го хранеше докато видя снимката на Сандия и вече съвсем си спомни всичко и най-вече как му каза че каквото и да става тя е съпруга и майка завинаги smile3521 и как бързо стигна до Брахат Heart Eyes Heart Eyes сладур txtloves  loveuuu
Сега какви са плановете на Сантош и Лалима не е важно и не ме интересуват  Laughing пък и нали Лалка помагаше безкористно Wink така че да продава магазина и да заминава преди да се е върнала  нашата ревнивка Heart Eyes  която и беше вдигнала мерника още като кандидатка  за роля в пиесата Laughing Joy Joy Joy

smile3521

# 116
Добър вечер Светлинки  Hug Hug Hug
Роси HugСофи HugИлианка Hug мерси за всички разкази ,коментари,снимки ,колажи и клипчета с които сте украсили  хубавата ни тема  smile3525 smile3525 smile3525
Роска донесла си ни страхотни нови снимки на Анас  smile3521Мноооого хубав бе  txtloves обаче да вземем да се закопчае ,че на мен почват да ми прегарят бушоните като го гледам така разгърден  hahaha hahaha hahaha hahahaА Сурадж и Сандия/Сагарика са страхооотни  smile3521
Гледах новата индийска серия  smile3521
Лалима успя с плана,Сурадж излезе от шока и я спаси от пожара  smile3501В болницата докторите обясняваха нещо на Сантош и другите ,явно че Сурадж вече е добре защото той като се събуди първо прегърна майка си и после и Вед.Сурадж успокои Вед ,прегърна го ,целуна го ,точно както преди  smile3521 видя ,че на Вед не му е закопчана ризката както трябва закопча му я после го нахрани със сладки и изведнъж видя НЕЩО във вестника  smile3521А нещото е снимат на Сандия и  веднага без даже и грам да се мае хукна да я търси  smile3521
В промото за утре дават ,че Сандия е вързана за едно въже и терористите я мъкнат на някъде ,а Сурадж е в академията и там се засече със шефа на Сандия  и се представи кои е  smile3521
А и освен това ми се стори ,че мама май пак почна да мечтае за сватба между Сурадж и Лалка ,нооооооооо нейния син си има вече съпруга и хукна да си я прибира  smile3521
Един много тъжен колаж oт предните серии  smile3518Аз се чудех  в какво се е вторачил Сурадж  ,а той миличкия стои  и чака сянката  на Сандия да се появи  smile3518

Но вече няма да чака сянката и  ,а ще намери Сандия  txtloves

И един много хубав колаж с Вед/Дев  smile3521
В тази серия сцената между Вед и Сурадж беше много мила  smile3521

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 21:15 от Eny87

# 117
ЕНИ Hug   bouquet

Анас изглежда фантастично  Crazy дори трябва да носи ризи без копчета Laughing Laughing Laughing Heart Eyes а когато е разгащен е още по *секси..  smile3521Joy Joy Joy

Heart Eyes

Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

# 118
Софи Hug smile3521
За новичките снимки на  Анас доколкото разбирам са от Делхи  smile3521 там разпръсква сексапил и хзризма значи smile3521

# 119
Софи Hug smile3521
За новичките снимки на  Анас доколкото разбирам са от Делхи  smile3521 там разпръсква сексапил и хзризма значи smile3521

Heart Eyes

Изглежда страхотно Heart Eyes какви кгр искат да сваля не знам - дънките и ризата му стоят перфектно  Crazy миналата седмица и Депика беше в Делхи да радва феновете Hugsmile3521

Общи условия

Активация на акаунт