Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 659
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер!

Две снимчици на нашата светлинка Сандия! Като Сандия и Сагарика и един колаж от началото на филма и сега. Как мислите има ли разлика? Аз мисля, че има и то огромна, в началото беше млада и неопитна и по-пухкава, а сега е торнадо пред камерата и вталеничка.

# 121
Много ми хареса промо епизода Hug всичко което исках да видя го видях Peace много неща не разбрах но като излезе резюмето и това ще стане smile3521
Сурадж и Вед бяха страхотна гледка все едно с/у Сураджи стоеше Сандийка Heart Eyes така хубаво си говореха нещо и  Сурадж си го хранеше докато видя снимката на Сандия и вече съвсем си спомни всичко и най-вече как му каза че каквото и да става тя е съпруга и майка завинаги smile3521 и как бързо стигна до Брахат Heart Eyes Heart Eyes сладур txtloves  loveuuu
Сега какви са плановете на Сантош и Лалима не е важно и не ме интересуват  Laughing пък и нали Лалка помагаше безкористно Wink така че да продава магазина и да заминава преди да се е върнала  нашата ревнивка Heart Eyes  която и беше вдигнала мерника още като кандидатка  за роля в пиесата Laughing Joy Joy Joy

smile3521

Сурадж и Сандия/Сагарика са страхооотни  smile3521
Гледах новата индийска серия  smile3521
Лалима успя с плана,Сурадж излезе от шока и я спаси от пожара  smile3501В болницата докторите обясняваха нещо на Сантош и другите ,явно че Сурадж вече е добре защото той като се събуди първо прегърна майка си и после и Вед.Сурадж успокои Вед ,прегърна го ,целуна го ,точно както преди  smile3521 видя ,че на Вед не му е закопчана ризката както трябва закопча му я после го нахрани със сладки и изведнъж видя НЕЩО във вестника  smile3521А нещото е снимат на Сандия и  веднага без даже и грам да се мае хукна да я търси  smile3521
В промото за утре дават ,че Сандия е вързана за едно въже и терористите я мъкнат на някъде ,а Сурадж е в академията и там се засече със шефа на Сандия  и се представи кои е  smile3521
А и освен това ми се стори ,че мама май пак почна да мечтае за сватба между Сурадж и Лалка ,нооооооооо нейния син си има вече съпруга и хукна да си я прибира  smile3521
Ени, Софи - съгласна съм с вас момичета! Епизода в Индия беше много хубав. Особено последните няколко минути ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Благодаря ви за разказа  Hug Hug Hug Искам само да кажа, че съм много щастлива, че Сурадж вече се оправи - бяха много сладки с Вед като го прегърна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Първо му каза, че майка му не е мъртва - тя винаги ще е жива в сърцата им.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После Вед донесе да си хапнат прасад на един вестник. Сурадж даде на Вед един залък първо от името на майка му Сандия, после заради него.  newsm51 ppp  Hands Clap За съжаление Чанду и терористите намериха таблета на Манджари - поправиха го и видяха там снимката на Сандия с командир Сингх - така разбраха, че Сагарика всъщност е полицейския инспектор Сандия Рати ...  cry cry cry Шекар/ Чанду само как удари Сандия и тя падна на земята - после хората му я вързаха. Един куп гадняри ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но нашето момиче не се предава - каза им, че ще провали плановете им. Чанду пак я удари  #Sniper Утре Сандия също ще натръшка няколко от хората му ...  smile3501 А докато хапваше Сурадж видя снимката на Сандия във вестника - как само му светна погледа. Въпреки, че й се виждаха само очите и беше с покрито лице - Сурадж веднага позна, че това е неговата съпруга Сандия! Уникална сцена ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Oha! smile3521 Много ми хареса как Сурадж си спомни моментите си със Сандия - когато й каза, че те са като свещта и светлината - не могат един без друг, също и когато тя му каза, че тя ще е неговата единствена съпруга и майка на децата му за вечни времена! Спомни си и как й слага синдур на челото.  Великолепни са ...  txtloves txtloves txtloves  love001 Two Hearts lovekiss   ura Сурадж каза на Вед, че това е майка му - малкия не вярваше много понеже не се виждало лицето й, но Сурадж му заяви категорично - това е майка ти, знам го - познавам я. Майка ти е жива - отивам да я намеря.  family Flushed Heart Eyes Снима снимката с телефона си - облече се - каза на Вед, че ще се върне с майка му и тръгна ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

Сантош е ужасна - сега нали е благодарна на Лалима и пак започна с плановете за сватба.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Брата на Лалима също е съгласен, но Лалима му каза, че не може да го направи. newsm78 Обаче Сантош е упорита - не си взе поука и това е ...  Naughty И нали доктора й каза, че сега Сурадж не помни последните месеци та Сантош реши да доведе Лалима да ги запознае, обаче усмивката й секна ...  Joy Joy Joy Вед като заяви на всички, че баща му е отишъл да търси майка му, защото майка му Сандия е жива. Така се смях на физиономиите на Сантош, семейството, Лалима и брат й ...  smile3501 newsm76 Mr. Green А Сурадж с каква увереност крачеше, за да намери Сандия ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves newsm39

Сантош има късмет, че Сурадж в момента не помни какво се е опитвала да направи и как опитваше да го ожени за друга лъжейки го, че е Сандия - ако се сети ще види тя една прошка ...  box box box Тя не разбра ли, че не може да решава вместо него ...  #Sniper Вече трябва да й е ясно, че Сурадж няма да смени Сандия с друга и винаги ще обича само и единствено Сандия. Сега отиде да я намери и ще си доведе жената! Тогава вече ще видят всички ...  Praynig Praynig Praynig   Kissing Heart Two Hearts smile3521 ppp

Сурадж  утре ще стигне чак до Бхарат и ще го пита за Сандия!  smile3501 Браво Сурадж време е да помогнеш на твоето Сандийче. Тя има нужда от теб сега ...  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts newsm44 newsm18 А Сандия я влачеха вързана по земята с един джип, но тя ще се спре някак при едно дърво и ще дръпне един от хората на Гаржана и ще го ступа та ще побегне - ще видим какво ще стане ...  newsm08 newsm76 Two Hearts Нямам търпение да видя Сурадж и Сандия отново заедно ...
Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts  loveuuu family

# 122
Един много тъжен колаж oт предните серии  smile3518Аз се чудех  в какво се е вторачил Сурадж  ,а той миличкия стои  и чака сянката  на Сандия да се появи  smile3518 Но вече няма да чака сянката и  ,а ще намери Сандия  txtloves И един много хубав колаж с Вед/Дев  smile3521
В тази серия сцената между Вед и Сурадж беше много мила  smile3521

Ени, благодаря ти за прекрасните колажи и гифове на Сурадж и Сандия! Страхотни са ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

# 123
Добър вечер!

Две снимчици на нашата светлинка Сандия! Като Сандия и Сагарика и един колаж от началото на филма и сега. Как мислите има ли разлика? Аз мисля, че има и то огромна, в началото беше млада и неопитна и по-пухкава, а сега е торнадо пред камерата и вталеничка.

Определено има промяна, но навсякъде Дипика е прекрасна и с всеки изминал ден подобрява играта си, също като Анас!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Heart Eyes Flushed Благодаря ти за снимките ...  newsm76 newsm76 newsm76

# 124
Депика наистина се промени пред очите ни  гледайки сериала сниман през
изминалите 4 год от хубава към по*хубава Heart Eyes но не мога да кажа че в началните епизоди е била неопитна Rolling Eyes играе си на макс още от първите епизоди както и Анас bowuu  беше и слаба  Laughing само някъде около епизодите в Сингапур беше качила килограми но се взе в ръце и после се разхубави още повече  smile3521 Не си представям някоя друга да изпълнява  ролята на Сандия както смениха  Гаутам/ Викрам 1 с друг на когото дори не му знам името но сериала си върви Laughing
преди време когато влезна в ролята на бенгалската жена Сагарика Дас
 я сравниха с рекламата на 3 V 1  неочаквано добра комбинация - бенгалски огън*фойерверк и граната.. защо не и торнадо тя е страхотно красива Crazy в началните серии не можех да откъсна поглед от разкошната и дълга черна коса, талантлива и  много позитивна.. Peace newsm10

# 125
Добър вечер Светлинки  Hug Hug Hug
Роси HugСофи HugИлианка Hug мерси за всички разкази ,коментари,снимки ,колажи и клипчета с които сте украсили  хубавата ни тема  smile3525 smile3525 smile3525
Роска донесла си ни страхотни нови снимки на Анас  smile3521Мноооого хубав бе  txtloves обаче да вземем да се закопчае ,че на мен почват да ми прегарят бушоните като го гледам така разгърден  hahaha hahaha hahaha hahaha
За новичките снимки на  Анас доколкото разбирам са от Делхи  smile3521 там разпръсква сексапил и хзризма значи smile3521

ЕНИ Hug   bouquet

Анас изглежда фантастично  Crazy дори трябва да носи ризи без копчета Laughing Laughing Laughing Heart Eyes а когато е разгащен е още по *секси..  smile3521Joy Joy Joy Heart Eyes  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

Изглежда страхотно Heart Eyes какви кгр искат да сваля не знам - дънките и ризата му стоят перфектно  Crazy миналата седмица и Депика беше в Делхи да радва феновете Hugsmile3521

Ени, Софи - радвам се, че новите снимки на Анас ви харесват!  newsm51  Kissing Heart Two Hearts Съгласна съм с вас ...  newsm10 Той винаги е страхотен и супер сладък - много искам и в сериала пак да го видим в дънки и риза. Много му отива ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! А така разкопчан е ухааа ...   love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss

Софи, права си!  newsm10 И в началото на сериала и сега Анас и Дипика са блестящи - и като игра и като визия. Без тях сериала не би бил същия ...  txtloves txtloves txtloves

Важното е, колкото и да продължи сериала Анас и Дипика да си играят до края в него и да ни радват с още прекрасни моменти зад кадър и с още уникални сцени между Сурадж и Сандия, а накрая да видим един щастлив финал. Те са уникални ...
Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 126
Депика наистина се промени пред очите ни  гледайки сериала сниман през
изминалите 4 год от хубава към по*хубава Heart Eyes но не мога да кажа че в началните епизоди е била неопитна Rolling Eyes играе си на макс още от първите епизоди както и Анас bowuu  беше и слаба  Laughing само някъде около епизодите в Сингапур беше качила килограми но се взе в ръце и после се разхубави още повече  smile3521 Не си представям някоя друга да изпълнява  ролята на Сандия както смениха  Гаутам/ Викрам 1 с друг на когото дори не му знам името но сериала си върви Laughing
преди време когато влезна в ролята на бенгалската жена Сагарика Дас
 я сравниха с рекламата на 3 V 1  неочаквано добра комбинация - бенгалски огън*фойерверк и граната.. защо не и торнадо тя е страхотно красива Crazy в началните серии не можех да откъсна поглед от разкошната и дълга черна коса, талантлива и  много позитивна.. Peace newsm10

Здравей, Софи!
Под неопитна имах предвид в началото на кариерата, тогава винаги човек е по-плах и неуверен, но сегаааа малеееее, не може да й се опрат на малкото пръстче. В началото на филма под сарито не можем да кажем колко е слаба, но като облече полицейската униформа си пролича, че е пухкава, обаче тези тренировки я изпиха и тя стана още, още по-красива. В Индия явно стандарта за жена е такъв, по - пухкави, нямам нищо против килограмите, да не се засегне някой, аз къщо съм си пухкава, особено след второто бебче. Но така определено Дипика хваща още повече окото, да внимава Рохитчо, че... А за косата нямам думи, перфектна е тази грива, а сега като сагарика е още по по най...

# 127
ИЛИЯНА Hug в началните епизоди на много места се вижда че е слаба
нищо че ходеше със сари Wink Сурадж колко пъти я зяпаше като ходи и кадрите са уникални Heart Eyes
особено в едно синьо сари когато се бръснеше и като я мерна се поряза Laughing и в още един епизод когато Сантош я накара за първи път да му занесе обяда и той като видя как се приближава към него с едно веещо се лилаво копринено сари изпусна голямата лъжица с която бъркаше в тиганите Laughing Laughing и още много други Hug  просто не си обърнала внимание но  наистина след Сингапур вече и в лицето и пролича промяната Crazy Heart Eyes smile3521

# 128
Цитат
Naughty.. И нали доктора й каза, че сега Сурадж не помни последните месеци та Сантош реши да доведе Лалима да ги запознае, обаче усмивката й секна ...   Joy Joy Joy Вед като заяви на всички, че баща му е отишъл да търси майка му, защото майка му Сандия е жива. Така се смях на физиономиите на Сантош, семейството, Лалима и брат й ...   smile3501 newsm76 Mr. Green А Сурадж с каква увереност крачеше, за да намери Сандия ... 

РОКСИ Hug на това много се смях Laughing предположих какво им каза Вед  и затова Laughing но сега с превода от резюмето и вашите също пак ме кара на смях Joy Joy значи Сантош доволна че по думите на лекаря Сурадж е приел вече че Сандийка я няма и му води пак булката да я види без огледало а то пак хукнал при Сандия. Joy Joy Joy Joy..не*еееееее не мога да си я представя сцената когато се приберат двамата със Сураджи но със сигурност ще е уникална и незабравима Joy Joy особено ако Сандийка приложи опита си с Манджари Joy Joy Joy Joy

# 129
Мхм не знам за вас, но на мен лично от целия специален епизод най, най, най, най много ми хареса края. Така кротичко си седяха в болничното легло Сурадж и Вед и се хранеха с прасад и си говореха, че сега Сураджи е и мама и тати на близнака, докато не зърнаха вестника. Божееее какъв плам имаше в този човек, как скочи като попарен, че видя любимата след като всички през тези месеци се опитваха да го убедят, че Сандия е мъртва, а той упорито повтаряше ли повтаряше, че е жива. И  сега след толкова усилия от страна на Лалима да го върне към предишното му състояние и плановете на мама, че сега като подарък за жервата й трябва да й даде Сурадж за съпруг, че взе да се тревожи какво ще кажат хората за тази връзка, той отново подпали, че жена му е жива. Стана, снима вестника, облече се, нарами един сак и дим да го няма. А Сантош и Лалима, заедно с Локешджи по коридора, отиват в стаята на жениха, да му представят новата булка. Не са познали обаче, Сурадж отново има други планове, които не включват мнението на Сантош и присъствието на Лалима в къщата, особена като негова втора жена. Такова разминаване по коридора беше, че ми се прииска да си го пусна отново  newsm44 newsm68. А реакцията на Сантош, Лалима и Рати паривар беше безценна, оцъклени и опулени, мислейки Сурадж отново за полудял.
А Сандийка изяде шамарите, разкрита от онези кукута, вързаха я и сега ще я тормозят, докато се появи Сурадж и подкрепление да я спасяват. А той милия отиде право при мустакатия да му се представя, обаче все ми се струва, че Бхарат нищо няма да му каже, вече наистина заслужава як пердах и той  box bash fight, че взе да ме дразни с неговата мания по секретната мисия. какво повече иска да направи Сандия, разкри плана на Гарджана, време е да си задейства задника и да подготвя спасителна операция, обаче май ще видим Сураджи в главната роля там, а може би и Закир. Утр вечер надявам се да има повече развитие по случката, а не сега 20 епизода да мъчат Сандия и да се преповтарят сцените.

# 130
Цитат
Naughty.. И нали доктора й каза, че сега Сурадж не помни последните месеци та Сантош реши да доведе Лалима да ги запознае, обаче усмивката й секна ...   Joy Joy Joy Вед като заяви на всички, че баща му е отишъл да търси майка му, защото майка му Сандия е жива. Така се смях на физиономиите на Сантош, семейството, Лалима и брат й ...   smile3501 newsm76  Mr. Green А Сурадж с каква увереност крачеше, за да намери Сандия ... 

РОКСИ Hug на това много се смях Laughing предположих какво им каза Вед  и затова Laughing но сега с превода от резюмето и вашите също пак ме кара на смях Joy Joy значи Сантош доволна че по думите на лекаря Сурадж е приел вече че Сандийка я няма и му води пак булката да я види без огледало а то пак хукнал при Сандия. Joy Joy Joy Joy..не*еееееее не мога да си я представя сцената когато се приберат двамата със Сураджи но със сигурност ще е уникална и незабравима Joy Joy особено ако Сандийка приложи опита си с Манджари Joy Joy Joy Joy

Мхм не знам за вас, но на мен лично от целия специален епизод най, най, най, най много ми хареса края. Така кротичко си седяха в болничното легло Сурадж и Вед и се хранеха с прасад и си говореха, че сега Сураджи е и мама и тати на близнака, докато не зърнаха вестника. Божееее какъв плам имаше в този човек, как скочи като попарен, че видя любимата след като всички през тези месеци се опитваха да го убедят, че Сандия е мъртва, а той упорито повтаряше ли повтаряше, че е жива. И  сега след толкова усилия от страна на Лалима да го върне към предишното му състояние и плановете на мама, че сега като подарък за жервата й трябва да й даде Сурадж за съпруг, че взе да се тревожи какво ще кажат хората за тази връзка, той отново подпали, че жена му е жива. Стана, снима вестника, облече се, нарами един сак и дим да го няма. А Сантош и Лалима, заедно с Локешджи по коридора, отиват в стаята на жениха, да му представят новата булка. Не са познали обаче, Сурадж отново има други планове, които не включват мнението на Сантош и присъствието на Лалима в къщата, особена като негова втора жена. Такова разминаване по коридора беше, че ми се прииска да си го пусна отново  newsm44 newsm68. А реакцията на Сантош, Лалима и Рати паривар беше безценна, оцъклени и опулени, мислейки Сурадж отново за полудял.
А Сандийка изяде шамарите, разкрита от онези кукута, вързаха я и сега ще я тормозят, докато се появи Сурадж и подкрепление да я спасяват. А той милия отиде право при мустакатия да му се представя, обаче все ми се струва, че Бхарат нищо няма да му каже, вече наистина заслужава як пердах и той  box bash fight, че взе да ме дразни с неговата мания по секретната мисия. какво повече иска да направи Сандия, разкри плана на Гарджана, време е да си задейства задника и да подготвя спасителна операция, обаче май ще видим Сураджи в главната роля там, а може би и Закир. Утр вечер надявам се да има повече развитие по случката, а не сега 20 епизода да мъчат Сандия и да се преповтарят сцените.

Софи, Илианче - явно на всички този момент ни е харесал най-много!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts И как иначе - той си е уникален! Особено, когато Сурадж видя Сандия във вестника и си спомни моментите с нея ...  txtloves txtloves txtloves   love001 Oha! А после без да се замисли стана - снима снимката, облече се, каза на Вед че отива да намери майка му и двамата ще се върнат заедно и излезе ...  newsm44 newsm44 newsm44 Много се смях как хубаво се разминаха и после какви физиономии направиха Сантош, Арун, Викрам, Менакши, Мохит, Лалима и Локеш ...  Joy Joy Joy Така се упулиха ...  smile3532 А и друго ми направи впечатление - забелязахте ли го Вед точно като влязоха първо седеше и нищо не им каза - а гледаше втренчено към вратата на банята ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Сякаш нарочно изчака преди да им съобщи новината - така и Сурадж ще може да отиде далеч от тях ...  smile3501 newsm76 Two Hearts Вед е невероятно дете - точно като майка си и баща си!  Flushed ppp  Hands Clap И нали гледаше към банята и мълчеше и Сантош си помисли, че Сурадж е в банята и тръгна да тропа по вратата и тогава Вед им сервира новината - много се забавлявах като каза: "Бабо, татко не е там. Татко отиде да търси мама, защото каза, че мама е жива"  newsm51  Kissing Heart Two Hearts smile3521  ura Two Hearts lovekiss Ох физиономиите на Сантош, семейството, Лалима и Локеш къртеха ...  Joy Joy Joy Сигурно си помислиха, че пак е откачил ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще видят те, когато Сурадж се върне със Сандия - тогава гледката ще е незабравима ...  Praynig Praynig Praynig Two Hearts txtloves

Илианче - надявам се Бхарат вече да каже на Сурадж! Той ще му покаже снимката, а и вече вижда че Сандия има проблеми ...  Praynig Praynig Praynig

Аз очаквам с нетърпение да видя епизодите със Сурадж и Сандия заедно в джунглата - борейки се срещу Чанду, Гарджана и терористите ...  Praynig Praynig Praynig  smile3503 smile3521 А също и как Сурадж и Сандия се обичат и подкрепят - обожавам ги ... 
txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts newsm08 smile3534

# 131
Уникални и неповторими! Heart Eyes
Лека нощ момичета smile3524

# 132
Петъчните епизоди по Войо бяха невероятни!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

Няма по-големи сладури от Сурадж и Сандия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Тъпата Кавита как само чакаше да види коя е Сандия и как изглежда ...  Naughty Накрая беше поразена от красотата й ...  smile3501 Разбира се Сантош не пропусна да се скара на Сандия пред всички гости понеже е объркала нещо за ритуала - ужасна е!  box box box Кавита пък се кефеше, че е направила добре като едно време е избягала от сватбата. Иначе тя щяла да търпи това ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Къде е тръгнала на се сравнява - Сурадж и Сандия нямат равни. Идеалната двойка - той е уникален съпруг ...  txtloves txtloves txtloves

Сурадж реши да купи на Сандия подарък - едно прекрасно пищно сари от магазина на Викрам!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Много ми хареса сцената между двамата братя - Викрам не пожела да вземе пари на Сурадж и му даде сарито така, за да го подари на Сандия и да я зарадва.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж искаше да му даде пари, но Викрам отказа - а на Менакши направо й призля ...  Joy Joy Joy Сурадж носеше сарито на Сандия - и двамата така се бяха загледали един в друг докато вървяха, че Сурадж не видя Кавита, която се блъсна в него и част от сарито се закачи на часовника й.  #Sniper Менакши дойде и веднага почна с приказките - Сандия да не се ядосвала. Тя попита защо да се ядосва и Менакши издруса коя е Кавита - Сандийчето така бързо й откачи сарито от часовника и й даде ясно да разбере, че не бива да се навърта около Сурадж, защото Сурадж си е само нейн - на Сандия и това сари е специален подарък за нея!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Кавита направи една физиономия - извикаха Сурадж да посреща гостите и Сандия остана с Кавита. Тя пък я попита как може да търпи такова отношение от свекървата, пък мъжа й нищо не казвал - Сандия не можа да отговори понеже викнаха и нея, но после ясно ще й даде отговор, та ще види тя ...  smile3503

Много бяха сладки Сурадж и Сандия като седнаха един срещу друг по време на церемониите и Сурадж започна да рисува сърце на Сандия в брашното или захарта - не разбрах какво точно беше.  newsm76 newsm76 newsm76 Сандия първо се цупеше и се правеше на ревнивка заради Кавита, но Сурадж много хубаво каза на Сандия: "Очите ми светят заради теб. Любовта ми е към теб Сандия" txtloves  txtloves txtloves smile3521 hug Супер сладки са двамата и как влюбено се гледаха само - напълниха ми душата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сервираха им някакво ядене, но Сандия не искаше да яде, защото щяла да надебелее - Сурадж й каза, че няма нищо против - тръгна да й дава в устата и тя го ухапа. Много са забавни - той как извика оххх пред всички ...  smile3532 Сантош го попита какво става, а Сурадж вика: "Сандия ме ухапа"  Joy Joy Joy Всички така ги пригледаха - стана им ясно, че двамата се закачат и си играят любовни игрички. А те как се гледаха само ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж само как каза: "Сандия, какво правиш. Храня те с такава любов, а ти ме ухапа"smile3534 а Сандия вика: "Нима искаш да стана дебела. Не мога да си го позволя. Чакат ме трудни състезания - няма да ям толкова" Joy Joy Joy Тогава Сурадж й каза: "Не Сандия, нищо подобно. Любовта ми към теб няма да отслабне" - сладури ...  lovekiss lovekiss lovekiss

По късно роднините на Дилип даваха на всички сладки, но Сурадж отказа да яде - нали пости заради Сандия. Дал е обет, че няма да яде сладки докато Сандия не спечели купата и не стане полицай ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts Всички се чудеха защо отказва - дори тръгнаха да се обиждат. Тогава Арун призна пред гостите за обета на Сурадж!  smile3501

Сурадж се изправи пред всички и призна, че сам е решил да спазва този пост и е дал обет пред боговете, по този начин иска да помогне на съпругата си Сандия ...  txtloves txtloves txtloves Каза им, че не само жената трябва да изпълнява задълженията си - мъжът също трябва и щом жената може да спазва пост за съпруга си, защо съпруга да не може да спазва пост заради жена си ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Уникален е Сурадж - с такава любов говореше пред всички за Сандия, че тя направо се разплака от вълнение ...  txtloves txtloves txtloves Как да не ги обича човек ...  newsm18 Heart Eyes Flushed Кавита гледаше като попарена - явно сега й стана ясно колко е силна любовта между Сурадж и Сандия!  newsm08 Сурадж разказа пред всички, че когато е спечелил състезанието в Сингапур е успял и благодарение на Сандия. Сега той иска да помогне на съпругата си за да сбъдне мечтата си да стане полицай - каза също, че тази мечта вече е и негова. Тя е обща! Затова няма проблем да не яде сладкиши няколко месеца ...  newsm76 newsm76 newsm76 Най-много ми хареса, когато Сурадж каза пред всички: "Нашата връзка е такава - лампата не свети без фитил и фитилът е ненужен без лампа. Те осветяват стаята само като са заедно. Аз не мога да помогна на Сандия с учението и не мога да мина обучението вместо нея. Не мога да понеса болката й, но мога да я окуража ... Чудех се как да й помогна в борбата и тогава реших да направя тази дребна саможертва"  Oha! Two Hearts txtloves Сандия гледаше Сурадж с толкова любов докато го слушаше - плачеше от щастие и вълнение, че има такъв изключителен съпруг ...  Flushed ppp  Hands Clap Накрая всички разбраха причините на Сурадж и му позволиха да не яде сладки - много силна сцена. За пореден път се убеждавам, че Сурадж и Сандия нямат равни на себе си. Много ги обичам ...
smile3525  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu txtloves Two Hearts lovekiss

# 133
Уникални и неповторими! Heart Eyes
Лека нощ момичета smile3524

Уникален момент със Сурадж и Сандия ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Благодаря ти Софи ...  newsm76 newsm76 newsm76 Лека нощ ... smile3524  Two Hearts Flushed

# 134

Общи условия

Активация на акаунт