благодаря ти за прекрасния колаж

Сурадж не можах да разбера къде точно чака новини за Сандия

навсякъде във всички серии и снимки Анас е мнооого хубав 
но в дадени кадри 
но сигурно са го намазали за някой ритуал в къщата 

Напълно съм съгласна с мнението ти - изключителни епизоди ...
Без съмнение едни от любимите ми.
Сурадж и Сандия са толкова сладки и прекрасни - красавци от всякъде. Любим момент ми е този с белезниците и всичко свързано с тях!!! Уникални са ...
Танца им също е уникален - песничката толкова хубава.
Ако някой я намери ще се радвам да я сподели тук ...

навсякъде във всички серии и снимки Анас е мнооого хубав 
но в дадени кадри 
но сигурно са го намазали за някой ритуал в къщата
Тези на ревнивата Сандийка са супер ...
Тези тук също са страхотни - особено появата на Сандия на сватбата на Чави - как се гледаха със Сурадж!
Софи - и на мен Анас/ Сурадж ми харесва навсякъде, но в епизодите по Войо просто е УНИКАЛЕН И НЕПОВТОРИМ!!!
Иначе винаги си е супер и много му се радвам.
Колкото до жълтата точка на челото му в епизодите в Индия - не мисля, че значи нещо специално - може би е заради някой ритуал или като част от опитите им да го върнат към нормалното му състояние. Примерно като са взели приношение от храма и са му сложили на челото ...
Както и да е - вече я няма. Сега Сурадж отиде да търси своята Сандия ...
Дано скоро и в епизодите в Индия да видим едни щастливи и готини моменти между Сурадж и Сандия ...

Искам си Анас и Депика заедно докрай! Те са моята слабост. Обожавам ги!
Вчерашната и днешната серия в Индия бяха много напрегнати и вълнуващи. Най-много ми хареса това как Сурадж позна Сандия във вестника и сцената на Сурадж с Вед. Дано да я намери по-скоро и да се свършват мъките на Сандия

Много се смях, когато в днешната серия Вед каза на Сантош, Викрам, Менакши, Мохит, Арун, Лалима и Локеш, че Сурадж е отишъл да търси майка му Сандия, защото Сандия е жива!
Как пригледаха всички - Сантош отиде при Вед и го попита какви глупости говори, а Вед взе вестника посочи снимката на Сандия и каза: "Татко каза, че това е мама" ...
На Сантош й призля - извика другите от семейството и им показа снимката. Менакши каза, че тук се виждат само очите на жената. Викрам каза, че не може да прецени дали е Сандия или не е тя.
Трябвало да говорят пак с лекаря ...
Обаче Вед направо ти цатъпи като каза: "Татко е добре. Татко каза, че познава очите на мама/ той не може да ги сбърка и мама е жива. Той обеща, че ще си дойде заедно с мама"

Дано й е станало ясно, че не може да опитва да управлява живота на Сурадж - той обича само Сандия и скоро ще си я доведе обратно в къщи. Да ги видя тогава всички ...

Тя си мислеше, че не може да се предаде просто така - трябва да даде дистанционното на Бхарат.
Изведнъж Сандия започна да се набира на ръце по въжето - те свиха с джипа покрай дърветата - нашето Сандийче се превъртя няколко пъти и се опря в едно от дърветата като се подпираше с крак и те не можеха повече да я теглят ...
Онзи който държеше въжето се опита да я издърпа - но Сандия изведнъж така рязко дръпна въжето, че този навири крака - страхотна е ...
Сандия успя да се отвърже и побягна - но Чанду и терористите тръгнаха да я гонят с джипа из джунглата. Дори започнаха да стрелят по нея ...
Сандия обаче тичаше и успяваше да се изплъзне от куршумите им - дори имаше един взрив, но тя се предпази.
По едно време Сандия стигна до края на хълма - беше на високо и нямаше как да скочи ...
Отдолу се виждаше пътя - първо мина един камион, но тя нямаше как да скочи в него - после видя човек буташ количка със сладолед - Сандия извади дистанционното и го хвърли право в сладоледа ...
Така успя да го прати далеч от терористите - в този момент обаче те я хванаха в мрежа - отведоха я и я оковаха с вериги, за да я мъчат ...

Тук не всичко ми стана ясно, но до колкото разбрах командира каза на Шекар, че трябва да направят ново дистанционно - той му отговори, че ще направят. Вероятно обаче ще отнеме време и те си искат това ...
Мисля, че Шекар каза, че този който е откраднал дистанционното в случая има силата да спре атомната бомба - за щастие те са хванали Сандия, но дистанционното го няма ...
Командира каза, че това е голям проблем, но Шекар му каза, че Сандия не знае че тя притежава тази власт, затова не може да направи нищо.
За съжаление Сандия така и не разбра, че си сканира ръката - но дано някак научи за това ...
Командира каза на Чанду, че каквото и да става те ще унищожат страната ...

Командира на терористите опря пистолет в главата на Сандия и й каза да им каже къде е сложила дистанционното и какво друго е казала на полицаите ...
Каза й да говори преди да са започнали да я измъчват. Сандия беше в кръв и беше доста отпаднала, но мълчеше ...
Дойдоха някакви жени от бандата Гарджана и провериха дали дистанционното е в нея - само, че не го намериха ...
Командира казва, че тя наистина е смела и ако е била от армията на Гарджана би било страхотно, но тя не е, а Гарджана не прощават на враговете си и тя трябва да умре.
той беше готов да застреля Сандия, но Шекар го спря като му каза, че не могат да я убият така лесно, смъртта й трябва да е ужасна и мъчителна - такава, която да разтърси душата й ...
Шекар отиде при Сандия и и каза, че тя е полицай от Пушкар и там е семейството й. Така, че наказанието й ще бъде ядрена бомба да падне в Пушкар, където са семейството й и сърцето й. Това щяло да бъде най-голямото наказание за нея.
Сандия много се притесни и уплаши за тях, но остана твърда. Все пак има още време да ги спре ...
Терористите бяха вързали Сандия с метални вериги - тогава Шекар започна да й пуска ток.
Горката Сандия как се тресеше само ...
В това време Сурадж пристигна в Анандпур и каза, че ще намери Сандия тук.
Той извади снимката на Сандия и гледайки я каза, че усеща чрез сърцето си, че е дошъл на правилното място и ще намери Сандия.
Каза също, че сега Diya и Baati / Свещта и Светлината, която символизират те двамата ще бъдат отново заедно.
Надявам се, че скоро Сурадж ще намери Сандия и заедно ще се справят с Гарджана ...

В това време Сурадж е при Бхарат и го пита какво знае за съпругата му Сандия ...
Той му каза, че не знае нищо - но Сурадж отговори, че лъже. Искал да му каже истината, защото той така или иначе ще я намери. Уникален е Сурадж - Сандия също! Много ги обичам ...

Искам си Анас и Депика заедно докрай! Те са моята слабост. Обожавам ги!
Вчерашната и днешната серия в Индия бяха много напрегнати и вълнуващи. Най-много ми хареса това как Сурадж позна Сандия във вестника и сцената на Сурадж с Вед. Дано да я намери по-скоро и да се свършват мъките на Сандия

Радвам се, че отново си тук и че темата ти харесва ...
Напълно споделям мнението ти ...
Анас и Дипика са уникални и неповторими - никой не може да се мери с тях.
Моля се да ни радват до края на сериала с блестящата си игра и да видим още много прекрасни, сладки и романтични моменти между Сурадж и Сандия, както и един щастлив финал ...

"Татко е добре. Татко каза, че познава очите на мама/ той не може да ги сбърка и мама е жива 

Препоръчани теми