Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Днес в Индия празнуват празника на Бог Ганеша!  newsm10 Това е един от най-хубавите и светли празници там.  newsm76 newsm76 newsm76 Ето една прекрасна снимка на Анас, Дипика и Каника от преди време. Тук са пред статуята на Ганеша ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts  love001 txtloves smile3521 Oha! С нея от официалният сайт на компанията производител на сериала честитяват празника на всички ... newsm44 Flushed Heart Eyes Two Hearts lovekiss

Ganpati Bappa Morya..!!

A throwback memory from #DABH set.

РОКСИ Hug много хубава снимака Heart Eyes благодаря ти  bouquet
това означава че довечера ще е серията в която празнуват същия празник и в дома на Рати
където Лалима извежда Сураджи и после се връща.. newsm66  341uu newsm28 newsm28 newsm28

# 61
Уау, един фен на Сурадж и Сандия е направил невероятен клип с избрани моменти между двамата ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Песента е много хубава ...  newsm76 newsm76 newsm76 А моментите им са уникални! Двамата ми пълнят душата всеки път, когато ги видя - имат невероятна химия ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  smile3521 Oha!  love001 txtloves Всичко е много добре подбрано - много ми харесва ...  newsm51 hug txtloves Ето линка - клипа е качен във facebook - Насладете му се максимално ... smile3525 Heart Eyes Flushed ppp  Hands Clap Two Hearts lovekiss

https://www.facebook.com/zananeer/videos/1644261965856237/?pnref=story

Наистина невероятен клип Heart Eyes txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 smile3501

Hug Hug

РОКСИ  Hug
Скрит текст:
новия ти аватар е много секси  Crazy Heart Eyes това някой артист ли е
 или нашия тенесист Григор Димитров newsm78 newsm78 Heart Eyes

# 62
така е Рокси, съгласна съм с теб, че ролята на Сандия, беше втората по тежест, оттам и коментара ми, че ако на нейното място беше някой мъж, например Рахул, щеше по бързо да изсипват водата, а и на Закир щеше да му по-лесно. Тя трябваше да прецени правилно силите си. И ако на нейното място бил някой мъж може би Закир нямаше да се нарани толкова и те така. А пък като скочи в резервоара, тя с нищо не помагаше на закир, защото отдолу да дигаш кофата е по тежко отколкото да я дърпаш за въже, поради физически закони, и тя само я пълнеше, и отново Закир теглеше цялата тежест. Да, Закир разпредели местата, и отговорността за лошото разпределение е негова...
За това, че тя избра такава награда, изобщо не коментирам, това беше ясно и логично...
Коментирам само това, че не бих я избрала за най-добрата в тази игра и най-допринесла за победата, сори - е освен хрумването с втората кофа, защото на целия фон - да, имено тази кофа е допринесла 5 л отгоре. Но ако на нейното място е бил някой мъж, нямаше да има нужда от тази кофа...

# 63
Ето едни нови невероятни снимки на Каника/ Менакши с малкият сладур Дев/ Вед зад кадър от сериала! Много са сладки и какви физиономии правят само ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 64
така е Рокси, съгласна съм с теб, че ролята на Сандия, беше втората по тежест, оттам и коментара ми, че ако на нейното място беше някой мъж, например Рахул, щеше по бързо да изсипват водата, а и на Закир щеше да му по-лесно. Тя трябваше да прецени правилно силите си. И ако на нейното място бил някой мъж може би Закир нямаше да се нарани толкова и те така. А пък като скочи в резервоара, тя с нищо не помагаше на закир, защото отдолу да дигаш кофата е по тежко отколкото да я дърпаш за въже, поради физически закони, и тя само я пълнеше, и отново Закир теглеше цялата тежест. Да, Закир разпредели местата, и отговорността за лошото разпределение е негова...
За това, че тя избра такава награда, изобщо не коментирам, това беше ясно и логично...
Коментирам само това, че не бих я избрала за най-добрата в тази игра и най-допринесла за победата, сори - е освен хрумването с втората кофа, защото на целия фон - да, имено тази кофа е допринесла 5 л отгоре. Но ако на нейното място е бил някой мъж, нямаше да има нужда от тази кофа...

Така е Дарья - може би един мъж би се справил по-бързо, но не е гаранция.  Hug Сандия вече на няколко пъти побеждава мъжете ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Да не забравяме, че всички тук се обучават за полицейски инспектори и както им казаха в самото начало - тук няма жени и мъже! Всички трябва да се състезават наравно!  Wink Сандия много точно прецени силите си - тя се бори не само за това да отиде на сватбата на Чави - Сандия се бори, за да подобри показателите си и да спечели купата за най-добър кадет!  smile3501 newsm76 Two Hearts Тази купа е много важна за нея, Сурадж и цялото семейство, защото ако я спечели ще си работи в Пушкар!  newsm10 Именно затова Сандия се бори и приема доста трудни изпитания - в началото не се справяше добре, но после с подкрепата, мотивацията и любовта на Сурадж се подобри и вече е много силен противник! Дори Закир го видя ...  newsm44 txtloves Two Hearts Командир Рой също видя потенциала в Сандия и затова я сложи от 28 на 18 място в състезанието по колоездене - и Сандия успя да финишира от 18 позиция ...  newsm44 Командир Рой също й каза един куп неща, с които я накара да осъзнае, че стига да има воля може да постигне всичко!  Hug Hug Hug Харесаха ми думите на командир Рой към командир Сингх - той каза, че от тук нататък никой няма да може да победи Сандия!  newsm18 Тя вече има сили, мотивация, упорита е - тогава защо да не бъде на втората по трудност позиция в изпитанието - тя добре си се справяше с кофите по 35 кг!  Peace В началото й беше по-трудно, но в крайна сметка се справи - а като скочи в резервоара - тя помагаше на Закир като буташе кофата нагоре и по този начин той по лесно я изкарваше, за да я хване Рахул!  Wink Разбира се това си е мое мнение - просто си коментираме!  Hug Hug Hug Не мисли, че споря ...   bouquet Въпроса е, че за да успее Сандия трябва да приема по-сложни изпитания - иначе няма как да грабне купата! Именно затова го прави и тепърва тя ще покаже още много, защото е най-добрата ...  newsm76 newsm76 newsm76

# 65
Уау, един фен на Сурадж и Сандия е направил невероятен клип с избрани моменти между двамата ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Песента е много хубава ...  newsm76 newsm76 newsm76 А моментите им са уникални! Двамата ми пълнят душата всеки път, когато ги видя - имат невероятна химия ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  smile3521 Oha!  love001 txtloves Всичко е много добре подбрано - много ми харесва ...  newsm51 hug txtloves Ето линка - клипа е качен във facebook - Насладете му се максимално ... smile3525 Heart Eyes Flushed ppp  Hands Clap Two Hearts lovekiss

Наистина невероятен клип Heart Eyes txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 smile3501

Hug Hug

РОКСИ  Hug новия ти аватар е много секси  Crazy Heart Eyes това някой артист ли е

Радвам се, че клипа ти харесва Софи!  Hug Hug Hug Наистина е Уникален!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за хубавите думи по отношение на новият ми аватар! И аз много си го харесвам - доста е секси ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Heart Eyes Flushed

Това е моят най-голям любимец - Берк Октай! Той е актьор от Турция! Харесвам си го от години.  txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Същият той е и отдолу на 2 от гифчетата ми до този на Анас и Дипика ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Голям красавец е и много си го обичам ...
newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3534

Ето един невероятен колаж с моменти на Сурадж и Сандия! Не мога да им се нагледам - Уникална двойка са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 txtloves luvbed lovekiss

# 66
Привет и от мен в новата тема. Роси, ти си знаеш. Не е нужно да повтарям.  :bouquet Hug Hug Hug

# 67
Ето едни нови невероятни снимки на Каника/ Менакши с малкият сладур Дев/ Вед зад кадър от сериала! Много са сладки и какви физиономии правят само ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Страхотни снимки.

# 68
Само искам да вметна нещо и затова го пускам в скрит текст.
Скрит текст:
Искам да се извиня още от сега, че няма да пиша често в темата. Тази година съм 12 клас и трябва много да се стягам. Разбира се, ще пиша, но много рядко. Както знаете, трябва да си взема матурите и искам да съм се подготвила добре. Дай Боже, когато излязат резултатите от матурите да и се похваля, че са успешно взети.

# 69
Страхотен е епизода с ефектното появяване на Сандия за сватбата на Чави Laughing
в последната секунда за ритуала с огъня Laughing всички бяха супер изненадани  Wink защото Сандия сигурно е тръгнала без  телефона си.. Joy Joy Joy и цвета на сарито пепел от рози мнооого и отива Heart Eyes txtloves  loveuuu smile3521 smile3501 newsm51 и  Сураджи  грейна с прекрасната си усмивка Laughing страхотни са Hug Peace Heart Eyes

Heart Eyes
 Heart Eyes  Heart Eyes
 Heart Eyes
 Heart Eyes  Heart Eyes
 txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Напълно съм съгласна с мнението ти за днешните епизоди по Войо!  newsm10  Kissing Heart Two Hearts Бяха страхотни - особено зрелищната поява на Сандия! Сурадж толкова се зарадва като видя съпругата си ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 newsm44 Тя е решила да ги изненада - затова не се е обадила! Определено успя ...  smile3501 newsm76 Two Hearts Пуснала си прекрасни стоп кадри със Сурадж и Сандия - благодаря ти!!!  smile3525 Heart Eyes Flushed ppp  Hands Clap

# 70
Уау, ето една нова невероятна снимка на Дипика зад кадър от сета на Светлината!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Самата тя я пусна преди малко ...  newsm76 newsm76 newsm76 Тук Сагарика/ Сандия е затворена в нещо като ров в земята и е прикована с белезници на ръцете си ...  cry cry cry Явно Гарджана искат първо да я измъчват и после да я убият ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Само че не са познали ...  Naughty Скоро ще се появи Сурадж, за да спаси своята любима съпруга Сандия! Тогава ще видят те ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Heart Eyes Praynig Надявам се, че Закир и Бхарат също ще им помогнат да се справят с терористите ...  Praynig Praynig Praynig Дипика е много сладка - как се усмихва само зад кадър ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 71
Уау, ето една нова невероятна снимка на Дипика зад кадър от сета на Светлината!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Самата тя я пусна преди малко ...  newsm76 newsm76 newsm76 Тук Сагарика/ Сандия е затворена в нещо като ров в земята и е прикована с белезници на ръцете си ...  cry cry cry Явно Гарджана искат първо да я измъчват и после да я убият ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Само че не са познали ...  Naughty Скоро ще се появи Сурадж, за да спаси своята любима съпруга Сандия! Тогава ще видят те ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Heart Eyes Praynig Надявам се, че Закир и Бхарат също ще им помогнат да се справят с терористите ...  Praynig Praynig Praynig Дипика е много сладка - как се усмихва само зад кадър ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дипика е страхотна.

# 72
Привет и от мен в новата тема. Роси, ти си знаеш. Не е нужно да повтарям.    bouquet Hug Hug Hug

Само искам да вметна нещо и затова го пускам в скрит текст.
Скрит текст:
Искам да се извиня още от сега, че няма да пиша често в темата. Тази година съм 12 клас и трябва много да се стягам. Разбира се, ще пиша, но много рядко. Както знаете, трябва да си взема матурите и искам да съм се подготвила добре. Дай Боже, когато излязат резултатите от матурите да и се похваля, че са успешно взети.

Благодаря ти Боби!  Hug Hug Hug Не се притеснявай за темата.  Wink Гледай си училището и пиши, когато можеш ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts

Ето една нова невероятна снимка на малкия сладур Дев/ Вед - очарователно дете е ... txtloves Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap

# 73
Скрит текст:

Hug Hug

РОКСИ  Hug новия ти аватар е много секси  Crazy Heart Eyes това някой артист ли е

Радвам се, че клипа ти харесва Софи!  Hug Hug Hug Наистина е Уникален!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за хубавите думи по отношение на новият ми аватар! И аз много си го харесвам - доста е секси ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Heart Eyes Flushed

Това е моят най-голям любимец - Берк Октай! Той е актьор от Турция! Харесвам си го от години.  txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Същият той е и отдолу на 2 от гифчетата ми до този на Анас и Дипика ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Голям красавец е и много си го обичам ...[/size] newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3534

Ето един невероятен колаж с моменти на Сурадж и Сандия! Не мога да им се нагледам - Уникална двойка са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 txtloves luvbed lovekiss

РОКСИ Hug колажа е прекрасен Heart Eyes
и новите снимки на Сандия също Heart Eyes хайде да се срещат вече  Praynig Praynig Praynig
сега ще си пусна индийската серия да видя до къде стигнаха гнидите и Лалка
   Thinkingsmile3511 smile3513

Скрит текст:

това е наш Григор  newsm78 има прилика с артиста от аватара ти .. Laughing

# 74
В индийската серия  Сурадж тръгна на някъде и фамилията начело с Лалима остана разочарована че няма полза от "лечението " им   Close затова Арун предложи да го закарат в селото им завинаги #Crazy за да не го приберат в психиатрична клиника  Tired докато Лалима реши че има още един ден за да докаже че Сурадж не е луд въпреки че Сантош и забрани да се занимава повече с него ooooh! сигурно тогава ще си запали шала и ще влезне в колибата за да я спасява и пребори страха си от огъня  Rolling Eyes  както навремето Сандия тръгна в Сингапур  в дълбоката вода за да я спасява Сурадж със схванатата си ръка и така се оправи newsm78 но каквото и да прави времето и свърши и да се разкарва по-бързо че  много ме дразни  Laughing както и останалите които не го оставят на спокойствие а само въртят интриги срещу него Naughty
 Hug Сагарика реши да открие откъде идва радиоактивността и стигна до една река с водопад
и точно се оглеждаше когато се появиха двама облечени в защитни екипи с противогаз Laughing  Сандия  се справи с единия облече му екипа и отиде при другите които също се появиха в такива костюми Rolling Eyes ooooh!
Сигурно и облечена в защитен екип и с противогаз пак ще е хубава Сандийка Laughing утре ще видим Heart Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт