Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Роси HugСофи Hug мерси за разказите на сериите ,и за всички снимки ,колажи  и клипчета  smile3525 smile3525
Роска вчера забравих да ти кажа ,че ти е мнооого готин аватара  smile3521Загледах първия епизод от новия сериал на Берк и много ми хареса -големи са сладури с главната героиня  smile3521
Видеотоо т сета на Светлината много интересно.Това малко детенце Дев/Вед  е толкова миличко и двамата с Анас са страхотен отбор и много хубаво им се получават сцените  txtlovesВед като каже папаааааа направо ми къса сърцето  smile3518А Анас в последните  серии добре си полежа по легълцата нищооооо да посъбере сили ,че го чака спасителна акция в дълбоката джунгла  smile3521
Боби Hug ти си гледай уроците ,да си вземеш успешно матурите и после да си запишеше да учиш това което искаш ,а ние и Сурадж и Сандия сме си тук никъде няма да ходим  smile3521,като имаш свободно време ще наминаваш да ни наглеждаш какви ги вършим  smile3521

# 76
Добър вечер и от мен!

Ето ви една снимка на наш Анас с дълга коса, явно е от друг сериал, но снимката я краднах от фейса  smile3506. Как мислите хубав ли е с тази прическа? Аз мисля, че е готин.

И една снимка на Сантош, много е красива!

... хайде още една...

# 77
Скрит текст:
Уау, един фен на Сурадж и Сандия е направил невероятен клип с избрани моменти между двамата ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Песента е много хубава ...  newsm76 newsm76 newsm76 А моментите им са уникални! Двамата ми пълнят душата всеки път, когато ги видя - имат невероятна химия ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  smile3521 Oha!  love001 txtloves Всичко е много добре подбрано - много ми харесва ...  newsm51 hug txtloves Ето линка - клипа е качен във facebook - Насладете му се максимално ... smile3525 Heart Eyes Flushed ppp  Hands Clap Two Hearts lovekiss

https://www.facebook.com/zananeer/videos/1644261965856237/?pnref=story

Наистина невероятен клип Heart Eyes txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 smile3501

Hug Hug

РОКСИ  Hug новия ти аватар е много секси  Crazy Heart Eyes това някой артист ли е
 или нашия тенесист Григор Димитров newsm78 newsm78 Heart Eyes

Радвам се, че клипа ти харесва Софи!  Hug Hug Hug Наистина е Уникален!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за хубавите думи по отношение на новият ми аватар! И аз много си го харесвам - доста е секси ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Heart Eyes Flushed

Това е моят най-голям любимец - Берк Октай! Той е актьор от Турция! Харесвам си го от години.  txtloves  Kissing Heart Two Hearts  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Същият той е и отдолу на 2 от гифчетата ми до този на Анас и Дипика ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Голям красавец е и много си го обичам ... newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3534

Ето един невероятен колаж с моменти на Сурадж и Сандия! Не мога да им се нагледам - Уникална двойка са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 txtloves luvbed lovekiss

РОКСИ Hug колажа е прекрасен Heart Eyes
и новите снимки на Сандия също Heart Eyes хайде да се срещат вече  Praynig Praynig Praynig
сега ще си пусна индийската серия да видя до къде стигнаха гнидите и Лалка
   Thinkingsmile3511 smile3513

Скрит текст:

това е наш Григор  newsm78 има прилика с артиста от аватара ти .. Laughing

Софи и аз нямам търпение да видя Сурадж и Сандия отново заедно!  Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts smile3521 Oha!

Благодаря ти за разказа на новият епизод в Индия! Аз по-късно ще си кажа мнението за него ... 
Hug Hug Hug

Скрит текст:
Знам го нашия Григор - често го гледам!  Hug Аз съм голяма фенка на тениса - най-вече на Федерер. Той е Велик ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts По отношение на моят любимец - според мен няма голяма прилика с Григор! И двамата са красавци, но за мен Берк си е Берк! smile3534 newsm76 txtloves

# 78
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Роси HugСофи Hug мерси за разказите на сериите ,и за всички снимки ,колажи  и клипчета  smile3525 smile3525
Роска вчера забравих да ти кажа ,че ти е мнооого готин аватара  smile3521Загледах първия епизод от новия сериал на Берк и много ми хареса -големи са сладури с главната героиня  smile3521
Видеотоо т сета на Светлината много интересно.Това малко детенце Дев/Вед  е толкова миличко и двамата с Анас са страхотен отбор и много хубаво им се получават сцените  txtlovesВед като каже папаааааа направо ми къса сърцето  smile3518А Анас в последните  серии добре си полежа по легълцата нищооооо да посъбере сили ,че го чака спасителна акция в дълбоката джунгла  smile3521

Скрит текст:

Здравей Ени!  Hug Hug Hug Благодаря ти за хубавите думи, както и за прекрасните снимки на Дипика!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Съгласна съм с теб - Анас и Дев/ Вед са страхотни. Малкия е голям сладур и талант също като екранните си родители Анас и Дипика!  txtloves txtloves txtloves Two Hearts family

Радвам се, че новият ми аватар ти харесва.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Не знаех, че си гледала първия епизод от новия сериал на Берк! Супер ...  newsm76 newsm76 newsm76 

Илианче - благодаря ти за снимките!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Анас всякак е хубав, но най-много си го харесвам както е в Светлината. Изключителен е ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 79
Здравейте момичета!  bouquet
Софи, благодаря за разказа на новия епизод!  love001  Роси, благодаря ти за снимката на Дипика! Тея терористи чак в яма с тел са я сложили, да не избяга случайно. #Sniper #Sniper #Sniper Ще видят те като дойде Сураджи, светът ще им се види тесен, особено ако е със Закир и някой и друг полицай за прикритие.  smile3521 Илиана, Анас си е супер и с дълга коса, но май повече ми харесва с къса.  newsm12  Боби, не се притеснявай, както каза Ени, ние сме си тук, учи, за да си вземеш матурите!  newsm51 smile3529 Епизодите по ВОЙО са много интересни! Роси, и според мен Сандия си заслужи медала, защото се сети да влезе в контейнера с водата и така олесни работата на Закир, който си нарани ръката newsm10, но пък и работата на Рома беше много трудна, да тича по камъните като носи 35 кг кофа и то боса, но пък важното е, че победиха и Сандия спечели медал!  newsm44 Когато Сурадж видя, че е успяла да дойде, грейна като коледна елха! smile3521 Много са ми сладки двамата заедно! txtloves Сега ще изгледам и епизода в Индия да видя какво точно са сътворили Лалка и компания  smile3516

# 80
Изгледах си вече всички пропуснати серии и от ВОЙО и от новите без тазвечершната  smile3521
Във ВОЙО сериите Сантош голяма драма  сътвори заради това че Сандия не си идва на време за сватбата  smile3511Тая жена хич ама хич не и пука ,че Сандия се обучава за полицай и че не може да си идва когато и скимне в къщи  smile3511Като толкова много и тя и Чави искат снахата Сандия да присъства на сватбата защо не отложиха събитието за след завършването на обучението  newsm78Защо те не се съобразят със Сандия ами тя трябва както винаги да се съобразява с тях  smile3511Сурадж дума не е издумал на жена си обачееееее мама му не се спря да мели  smile3511Арун се опита да и влее малко ум ама Сантош както винаги не слуша никой  smile3511

Сандия милата колко труд положи ,за да се върне за сватбата и на края пак ще получи само викове и порицание от Сантош smile3511  ама това утре ще го видим  smile3518
В състезанието според мен всички кадети взеха еднакво участие и всички имаха еднакъв принос за успеха .Сандия обаче беше избрана за кадет на деня защото не се отказа до края и не изгуби решителност и се бори до последния момент .Има много умни ,силни и талантливи хора ,но тези които успяват никога не се отказват и продължават а опитват докато имат сили  smile3521Закир падна духом на края ,каза ,че вече няма смисъл ,но Сандия не се отказа и до последно се трудеше и затова на края тя беше избрана за кадет на деня  smile3521
Беше много хубава изненада Сандийка като се появи точно на време за първия обред и Сураджи вече нямаше нужда самичък да върти обредния поднос и самичък да връзва конец на Чави  smile3521
Майката на Мена обаче е същата шматка като щерка си  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaи двете еднакви -ящни ,приказливи и леко глупави ,нооооо мама бие рекордите докато Менури е малко по очовечена  smile3521
А Сураджи ами той просто в тези серии е мнооооого красив  smile3521Той  ей тъй да си седи и да си хубавее е достатъчно ,няма нужда нищо друго да прави така  или иначе пълни екрана с красота и позитивна енергия  smile3521
Кавита направо хич не ми се гледа  smile3511хитра гадна хиена е тя  smile3511А мама Сантош както винаги прибърза и уж заради доброто на Сурадж я допусна в дома си  smile3511
От утре започват няколко мнооого романтични епизоди  smile3521Сурадж и Сандия са заедно и любовните пеперуди ще пърхат отново в дома на Рати  txtloves
За разлика от ВОЙО сериите ,индийските са  много тъжни ,но от последното промо става ясно ,че  вече и там ще чакаме  романтика .А иначе сега Сандия е самичка срещу всички в  селото на терористите и върху плещите и тежи тежката задача да спаси Раджастан от много ,много жесток терористичен атентат  smile3518В дома на Рати също е ад за Сурадж  smile3518Неговото семейство в последните серии вместо да го подкрепя го лъже и мами  smile3518Мама уж иска да му помогне ама така му помага ,че той горкия се влоша всеки ден все повече и повече  smile3511Лалима за къв я включиха в сериала не знам  newsm78На Сурадж просто му трябва доктор ,а не влюбена в него мацка дето не знае сърби ли я боли ли я  smile3511
За другите Рати хич няма да казвам нищо ,че те са си за убиване всичките  smile3511Лалка ще направи все пак и нещо добро и ще успее да извади Сурадж от шока ,за да може той да си поеме съдбата в свои ръце  smile3521

# 81
RobinW HugИлианка Hug

# 82
РОКСИ HugЕНИ HugРОБИН HugИЛИЯНА Hug
много хубави снимки сте пуснали  bouquet  bouquet  bouquet
Сурадж и Сандия  са  страхотни навсякъде Heart Eyes smile3521 само като се погледнат Scatter Heart Eyes и всичко друго остава на заден план Laughing а в клипа от сета където снимат двамата с Вед много ме развесели Laughing  малкия сладур си слага капки за да се разплаче и "влезне в образ" както казва Анас Joy а той си лежи и докато се чува гласът на режисьора какво следва да снимат  си дъвчи и дъвка Joy Joy Joy страхотни са и чакам промо епизода в неделя за срещата със Сандия където дъхът му спира от вълнение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes както казва ЕНИ Hug нищо друго да не прави само присъствието му на екран но засмян е  достатъчно Hug

# 83
Здравейте момичета!  bouquet
Софи, благодаря за разказа на новия епизод!  love001  Роси, благодаря ти за снимката на Дипика! Тея терористи чак в яма с тел са я сложили, да не избяга случайно. #Sniper #Sniper #Sniper Ще видят те като дойде Сураджи, светът ще им се види тесен, особено ако е със Закир и някой и друг полицай за прикритие.  smile3521 Илиана, Анас си е супер и с дълга коса, но май повече ми харесва с къса.  newsm12  Боби, не се притеснявай, както каза Ени, ние сме си тук, учи, за да си вземеш матурите!  newsm51 smile3529 Епизодите по ВОЙО са много интересни! Роси, и според мен Сандия си заслужи медала, защото се сети да влезе в контейнера с водата и така олесни работата на Закир, който си нарани ръката newsm10, но пък и работата на Рома беше много трудна, да тича по камъните като носи 35 кг кофа и то боса, но пък важното е, че победиха и Сандия спечели медал!  newsm44 Когато Сурадж видя, че е успяла да дойде, грейна като коледна елха! smile3521 Много са ми сладки двамата заедно! txtloves Сега ще изгледам и епизода в Индия да видя какво точно са сътворили Лалка и компания  smile3516

Изгледах си вече всички пропуснати серии и от ВОЙО и от новите без тазвечершната  smile3521

В състезанието според мен всички кадети взеха еднакво участие и всички имаха еднакъв принос за успеха .Сандия обаче беше избрана за кадет на деня защото не се отказа до края и не изгуби решителност и се бори до последния момент .Има много умни ,силни и талантливи хора ,но тези които успяват никога не се отказват и продължават а опитват докато имат сили  smile3521Закир падна духом на края ,каза ,че вече няма смисъл ,но Сандия не се отказа и до последно се трудеше и затова на края тя беше избрана за кадет на деня  smile3521
Беше много хубава изненада Сандийка като се появи точно на време за първия обред и Сураджи вече нямаше нужда самичък да върти обредния поднос и самичък да връзва конец на Чави  smile3521

А Сураджи ами той просто в тези серии е мнооооого красив  smile3521Той  ей тъй да си седи и да си хубавее е достатъчно ,няма нужда нищо друго да прави така  или иначе пълни екрана с красота и позитивна енергия  smile3521

От утре започват няколко мнооого романтични епизоди  smile3521Сурадж и Сандия са заедно и любовните пеперуди ще пърхат отново в дома на Рати  txtloves
Скрит текст:
За разлика от ВОЙО сериите ,индийските са  много тъжни ,но от последното промо става ясно ,че  вече и там ще чакаме  романтика .А иначе сега Сандия е самичка срещу всички в  селото на терористите и върху плещите и тежи тежката задача да спаси Раджастан от много ,много жесток терористичен атентат  smile3518В дома на Рати също е ад за Сурадж  smile3518Неговото семейство в последните серии вместо да го подкрепя го лъже и мами  smile3518Мама уж иска да му помогне ама така му помага ,че той горкия се влоша всеки ден все повече и повече  smile3511Лалима за къв я включиха в сериала не знам  newsm78На Сурадж просто му трябва доктор ,а не влюбена в него мацка дето не знае сърби ли я боли ли я  smile3511
За другите Рати хич няма да казвам нищо ,че те са си за убиване всичките  smile3511Лалка ще направи все пак и нещо добро и ще успее да извади Сурадж от шока ,за да може той да си поеме съдбата в свои ръце  smile3521

Ени, Robin - съгласна съм с вас!  newsm10 Всеки един член на отряд Саядри има еднаква заслуга за успеха на отбора. Те отлично координираха действията си и победиха ...  newsm51Но Сандия спечели медала заслужено, защото до последно се бореше и не се предаде. Невероятна е ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Robin - кофите дето вдигаха Закир и Сандия бяха по 35 кг, а тези, които носеха Рахул, Рома и Диипак бяха без тежести - в тях сипваха само водата, но лошото беше, че бяха пробити и докато ги носеха изтичаше вода ...  Peace Въпреки това Рома и Рахул се справиха отлично - не е лесно да мъкнат тези кофи при това боси ...  smile3501 Закир също направи всичко за победата - дори се нарани!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сандия обаче не падна духом - тя се бори до последно и успя. Това харесвам в нея ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Така хубаво изненада Сурадж, а той милия направо грейна от щастие, когато я видя ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Следващите епизоди ще са страхотни и отново ще има много любов и романтика между Сурадж и Сандия - двамата са уникално сладки заедно. Изключителна двойка ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  love001  loveuuu Two Hearts lovekiss Нямам търпение да се съберат и в епизодите в Индия ... Praynig Praynig Praynig Ени, хиляди благодарности за прекрасните колажи и снимки със Сурадж и Сандия ...   smile3525 Two Hearts txtloves Heart Eyes Flushed

# 84
РОКСИ HugЕНИ HugРОБИН HugИЛИЯНА Hug
много хубави снимки сте пуснали  bouquet  bouquet  bouquet
Сурадж и Сандия  са  страхотни навсякъде Heart Eyes smile3521 само като се погледнат Scatter Heart Eyes и всичко друго остава на заден план Laughing а в клипа от сета където снимат двамата с Вед много ме развесели Laughing  малкия сладур си слага капки за да се разплаче и "влезне в образ" както казва Анас Joy а той си лежи и докато се чува гласът на режисьора какво следва да снимат  си дъвчи и дъвка Joy Joy Joy страхотни са и чакам промо епизода в неделя за срещата със Сандия където дъхът му спира от вълнение Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes както казва ЕНИ Hug нищо друго да не прави само присъствието му на екран но засмян е  достатъчно Hug

Много добре казано Софи!  newsm10  Kissing Heart Two Hearts Пуснала си страхотна снимка ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Когато Сурадж и Сандия са заедно, всичко е различно - пленяват ме всеки път, когато ги погледна!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Two Hearts Нямам търпение да ги видя и в джунглата - заедно срещу Чанду и терористите ...  Praynig Praynig Praynig Клипчето от сета с Анас и Дев/ Вед е много хубаво и забавно - супер са двамата ...  smile3533

# 85
Новият епизод в Индия беше интересен!  newsm10

В началото Шекар/ Чанду видя резултатите и разбра, че детето е пострадало, защото е ходило около мястото, където правят атомната бомба и се е облъчило.  smile3518 Той прибра резултатите и попита Сагарика защо е дошла тук скришом от тях и ги е излъгала.  Wink Сагарика му отговори, че е искала да помогне на детето и се е страхувала, че ако каже командира ще я изхвърли от селото, а тя не може да остави детето да страда.  smile3501 Каза, че се е притеснила за майката на момчето - Шекар я поздрави, че за 6 месеца в селото доста се е привързала към тях, но трябвало да внимава, защото тук може да има някой полицай ...   smile3503 Само ако знае, че полицайката е пред него ...  Joy Joy Joy Лекаря каза на Сагарика и Шекар, че детето е извън опасност, но трябва да го наблюдават - те се зарадваха. Шекар каза, че ще си го приберат в къщи ...  newsm76 Сандия се чудеше какво ли пише в резултатите ...  Hug

В дома на Рати след като Викрам и Мохит разбиха вратата - всички видяха Сурадж на пода, гледащ в една точка и не казващ нищо!  cry cry cry Те го попитаха какво прави, поне да им каже нещо - но той не реагираше ...  no no no Горкия Сурадж - много ми е мъчно за него! Той вярва, че Сандия е жива, а всички други опитват да го убедят в противното. След като му разказаха и това за влака - той сякаш повече се влоши. В момента не реагира ...  newsm45 newsm45 newsm45 Менакши каза на Лалима, че в момента Сурадж е като скала - преди поне е реагирал, а сега не. Каза й, че тя е виновна и вместо да му помогне е влошила състоянието му.   Peace Викрам и Мохит доведоха Сурадж да седне долу - там заедно със Сантош, Арун, Менакши и Лалима опитваха да го накарат да реагира, но без успех ...  Rolling Eyes Сурадж гледаше тъжно в една точка ...  smile3518 Лалима отиде при него и донесе една купа с халва - каза на Сурадж, че утре е празника за Бог Ганеша и че Викрам вече е купил подаръци за Голу, но Вед все още чакал своите подаръци. Каза му да даде от халвата на Вед и после да отидат на пазар да му купят нещо ...  ooooh! Сурадж без грам реакция изведнъж стана - взе халвата и тръгна към Вед. Малкия се усмихна, но Сурадж просто остави купата до него и тръгна на някъде.  newsm45 Вед плачеше, а Менакши попита Лалима - какво прави? Сега заради нея Вед вече е загубил баща си - преди се е тревожел за него дори в това състояние, а сега не реагира. Каза й, че утре е третият ден и съседите ще дойдат, за да изпратят Сурадж в психиатрична клиника ...  newsm45 newsm45 newsm45 Менакши предложи да направят пуджа за празника Ганеша. Викрам каза, че не бива заради състоянието на Сурадж, но Лалима каза, че Менакши е права и трябва да направят. Утре щяла да успее  Rolling Eyes Сантош стана и каза на Лалима да не опитва повече, защото става по-зле ии може отново да се обърка нещо. no no no Лалима каза да не се притесняват - ако това стане те щели да бъдат далеч със Сурадж. Арун каза, че трябва да го закарат завинаги на село. Лалима заяви, че този път ще успее да го излекува ...  newsm78 Сега ще е това с пожара и после в болницата Сурадж ще дойде на себе си.  Hug Дано мине по-бързо и Сурадж да иде да търси Сандия ...  Praynig Praynig Praynig

В селото Сирджи благодари на Сагарика, че е спасила сина й. Тя й каза, че той е и като неин син ...  newsm76 Докато Шекар говореше навън с командира си - Сагарика успя да вземе плика с резултатите от чантата му.  newsm44 В това време Шекар каза на командира, че сина му е жив благодарение на Сагарика.  Hug Сирджи каза, че ще направи всичко за нея - а Тхакур й предложи да й направи сладки. Сагарика излезе навън и ги остави - веднага взе и отвори плика с резултатите ...  smile3525 Така прочете, че става въпрос за облъчване - радиация и се сети, че явно е свързано със зелените камъни и с плана на терористите ...  newsm18

Сандия отиде на мястото, където загуби чужденеца и се чудеше какво става тук! Между другото мястото беше много красиво - особено с тези водопади наоколо.  newsm76 newsm76 newsm76 Дипика и екипа снимат на прекрасни места - ако скоро и Анас снима с нея там ще е Великолепно!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Oha! Praynig Praynig Praynig

Както си седеше Сагарика изведнъж се появиха двама с предпазни костюми - явно срещу радиацията. Нашето момиче веднага се скри ...  Two Hearts

В промото за утре дадоха как Сандия наби единя и тя се облече в неговия костюм, за да отиде при другите и да види какво точно правят. Ще бъде много интересно ...
smile3501

# 86
С риск да навлека гнева ви, ще си позволя последен коментар...
Съгласна съм с всичко, което казвате и за химия между С и С, и за желанието на Сандия да се докаже и за волята й , тя е много умна и интелигентна и ако ставаше въпрос работа като следовател, няма да има равна на нея. Но за такъв полицай трябвало да изберат друга актриса, която да е по-подготвена физически, защото Дипика в тази роля не много убедителна. Личи се, че повечето сцени са изпълнявани от мъж, и когато влачи гумите и когато скача в резервоара, дори и в самия резервоар, когато не й показват лицето - пак личи, че дадени действия са изпълнявани от мъж. Аз разбирам, че в такъв вид сериал, няма как, но си спомнете "Редник Джейн" в изпълнение на Деми Мур... Тя също е нисичка, но се натрупала такава мускулна маса за изпълнение на тази роля, че ....
Разбира се, няма как да видим , какво се крие под пластовете на сари на Дипика, но за мен тя е неубедителна в тази част - имам предвид физическо натоварване, бягане, скачане гонене на престъпници и т.н.

# 87
С риск да навлека гнева ви, ще си позволя последен коментар...
Съгласна съм с всичко, което казвате и за химия между С и С, и за желанието на Сандия да се докаже и за волята й , тя е много умна и интелигентна и ако ставаше въпрос работа като следовател, няма да има равна на нея. Но за такъв полицай трябвало да изберат друга актриса, която да е по-подготвена физически, защото Дипика в тази роля не много убедителна. Личи се, че повечето сцени са изпълнявани от мъж, и когато влачи гумите и когато скача в резервоара, дори и в самия резервоар, когато не й показват лицето - пак личи, че дадени действия са изпълнявани от мъж. Аз разбирам, че в такъв вид сериал, няма как, но си спомнете "Редник Джейн" в изпълнение на Деми Мур... Тя също е нисичка, но се натрупала такава мускулна маса за изпълнение на тази роля, че ....
Разбира се, няма как да видим , какво се крие под пластовете на сари на Дипика, но за мен тя е неубедителна в тази част - имам предвид физическо натоварване, бягане, скачане гонене на престъпници и т.н.

Joy Joy Joy Joy Joy

Няма защо да ти се ядосвам - просто ще се изсмея!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И тук не искам да мислиш, че се смея на теб - смея се на коментара ти, че Дипика не била подходяща за ролята на полицай. Това си е виц ...  smile3534 Няма по-добра от Дипика в това ...  Hug Hug Hug

Не е нужно да спираш да пишеш само затова, че имаш различно мнение ...  Wink Пиши си каквото искаш ...  Peace Това е тема, в която всеки си казва какво мисли ...  Wink

Колкото до Дипика - избора й за ролята на полицейски инспектор Сандия Рати е ОТЛИЧЕН!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Тя си се справя отлично и с физическите натоварвания и с всичко - а като полицай няма да има равна на себе си.  newsm76 newsm76 newsm76 Явно не си гледала по-нататъшните епизоди, когато вече е полицай. Уникална е ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Никакви мъже не я заместват - дори да се случи е рядко.  smile3503 Ти да не мислиш, че в игралните филми всички прехвалени актьори и актриси изпълняват всяка каскада сами - това е много рядко.  Wink И не защото не са добри актьори, а защото понякога каскадите са опасни - в такива случаи, когато има опасност даден актьор или актриса да се нарани - използват дубльор например за някой скок или прескачане на нещо.  Two Hearts В останалите случаи актьорите си играят сами - и тук в академията Дипика сама си изпълнява сцените. Може да се е случило 1 път някои друг да скочи от някъде например, но да не забравяме, че това е началото - точно тук започва обучението на Сандия/ Дипика - това са си физически натоварвания.  newsm10 Тя е блестяща и тепърва още много ще го доказва - и хиляда човека да кажат, че не е подходяща за полицейската роля - 1000 пъти ще се изсмея ...  smile3533 Защото знам, че именно Дипика е отличена не веднъж или 2 пъти с наградата за най-добра в това. В повечето случаи тя сама изпълнява каскадите, бойните сцени и т.н.  smile3501 Дори ако си забелязала, в началото когато отиде в академията беше по-пълна, а в момента отслабна - това е и заради физическото натоварване.  Peace Постепенно ще отслабне още повече - гумите си ги теглеше тя, в бойните сцени винаги си е тя, скача, тича - едва ли повечето актриси могат да направят и 1 десета от това, което Дипика прави. Не могат да се хванат и на малкият й пръст, защото тази професия не е за всеки ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Освен това съм гледала кадри - моменти зад кадър от подготовката на Сандия, където ясно се виждат физическите усилия на Дипика. Също и при бойните сцени има един куп клипове, където се вижда как се бие.  smile3501 Дипика дори е започнала да тренира отделно и бойни изкуства и различни други физически натоварвания. Дори наскоро пак имаше репортаж за това - хората я хвалят и с право. Аз лично й се възхищавам ...  newsm18 Heart Eyes Flushed Какво като е по-ниска - това я прави още по-подвижна и готина ...  newsm51

Дори на наградите Star Parivaar Awards 2014 - Дипика изпълни най-опасния номер съвсем сама, без дубльор или нещо такова. Направи го съвсем на живо и буквално държа в напрежение Анас и останалите зрители и гости ...  newsm08 Дипика влезе с мотор в едно затворено кълбо и кара мотора си вътре в него като се въртеше отгоре до долу - това е супер опасна каскада ...  smile3501 Тя го направи съвсем сама без да се замисли ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дипика е уникална - а като полицай няма да има равна във всяка една сцена ...  newsm76 newsm76 newsm76 И в момента в мисията си в Индия го доказва за хиляден път ...  newsm44

Знам, че ти не харесваш особено много Дипика - както ти знаеш, че аз я обожавам и вероятно смяташ, че съм пристрастна в мнението си ...  Mr. Green Но в случая не е така ...  Wink Говоря с факти и доказателства, защото съм изгледала всичко свързано с Дипика, Анас и сериала - всяка една сцена зад кадър, всяка каскада и т.н. - прочела съм през каква подготовка е минала Дипика наистина, за да направи ролята на полицай Сандия Рати - това не са празни приказки, а самата истина ...  newsm10

Може би отново някой ще каже, че не зачитам чуждото мнение - макар така да изглежда, не е така ...  Hug Просто всеки казва своята гледна точка по даден въпрос - а това, че тя се различава от тази на другия е съвсем нормално ...  Wink Затова ти казах, че може да пишеш каквото искаш - а който има различно мнение, също ще си го изказва. Както мен в случая -  Mr. Green

Аз говоря като човек изгледал всички над 1150 епизода на сериала до тук и който е видял блестящата игра на Дипика - тя е уникална като полицейски инспектор, а химията между Анас и Дипика е Великолепна! Двамата са изключителна двойка и правят образите на Сурадж и Сандия незабравими.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss    love001 Не случайно хората ги обожават ...
txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521 Oha!

# 88
В сериите по Войо днес единственото хубаво нещо пак бяха Сурадж и Сандия Heart Eyes
с каква любов я гледаше Сурадж и какво разкошно червено  сари и подари newsm51 smile3501

txtloves Two Hearts  Kissing Heart  loveuuu

Сантош много искаше Сандия да си дойде за сватбата на Чави за да има по кого да вика на воля и да си изкарва проклетията без да и се противоречи Rolling Eyes как веднага се развика по Сандия  че сбъркала ритуала..много важно като спазиха всички ритуали - Делип впоследствие нали я разкара заради лъжите кражбите и мързела и Laughing а Менакши ще се задави от завист към Сандийка Close как представи Кавита все едно е била любимка на Сурадж само и само да се ядосва нашата и без това ревнивка Heart Eyes Party Laughingа и Сантош остана поразена от това че Сураджи дал клетва да не хапва сладко докато снахата Сандия не стане офицер Laughing как така без нейно разрешение пък и сватовете ще се обидят Shocked

Hug Hug

В  индийската серия Лалима се чувства в дома на Рати  много добре и като я гледам
как действа все едно наистина е снахата в къщата заела мястото на Сандия ooooh!
добре че скоро ще я разкарат иначе..  newsm66
след като запали огъня в семейния кът за молитви и се помоли Crossing Arms отиде в стаята на Сурадж Rolling Eyes
прати Вед при останалите и хващайки за ръката го заведе при колибата да се пали smile3521
като преди това уговорила всичко с някакъв който дори ангажирал и линейката Twisted Evil..
да минават тези сцени че едвам ги издържам Laughing вече не знам коя ми е по*противна - Чави или Лалима smile3513
а Сагарика успя да влезне в пещерата под водопада където е секретната база на терористите и видя готовата бомба Rolling Eyes но и Манджари взе да мърда и сигурно в утрешната серия ще разкрият Сандия ooooh!

Heart Eyes

txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Heart Eyes smile3521  love001 Two Hearts Two Hearts  loveuuu

# 89
Ухааа, само какъв епизод в Индия! Става все по-интересно и напрегнато ...  newsm44

Сандия реши, че трябва по някакъв начин да разбере какво става около водопада. Затова запали огън и предизвика пожар! Изведнъж се появиха 3-ма в скафандри срещу радиацията и започнаха да гасят огъня. Сандия ги видя и се скри ...  smile3501 Тя разбра, че тайното място на Гарджана се намира зад водопада ...  Hug Сандия на бързо повали единя - после се облече в неговия анти радиационен костюм с маска на лицето и се присъедини към другите. Опасна е ...   newsm18 Тези изгасиха огъня и тръгнаха да се прибират обратно - а Сандия зад тях! Те взеха чадъри, минаха под водопада и влязоха в нещо като пещера. Така стигнаха до скривалището, където правят атомната бомба ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

За пореден път браво на актьорите и целият снимачен екип на "Светлината" - подбрали са невероятни места за снимки - прекрасни водопади, сега и в тази пещера беше уникално всичко. Само докато вървеше Сагарика/ Сандия и звучеше някаква нова песен - Страхотно просто!!!   ura  Kissing Heart Two Hearts

Сандия си мислеше, че Гарджана са много умни - отвън човек би казал, че това е огромен камък/ скала, а какво се криело зад него.  Peace Когато влезе вътре видя чипа, който Чанду открадна от Джайпур.  Naughty А после видя и че там се прави атомна бомба! Горката направо беше потресена от всичко, което вижда ...  cry cry cry Сандия си мислеше, че Гарджана са много по опасни от колкото те са предполагали - тази Атомна Бомба може да погуби голяма част от страната им и много хора ще загинат ...  newsm45 newsm45 newsm45 Сандия видя на стената датата 02 октомври ...  #Sniper В пещерата имаше много хора с компютри и какво ли не, които работеха по направата на бомбата, имаше и нагледно снимки какво ще причини тя - разрушения, мъртви хора, страдание ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В дома на Рати семейството правеше пуджа за празника на Бог Ганеша! Там бяха Сантош, Арун, Викрам, Мохит, Менакши и Лалима - тогава на прозореца се появи онзи мъж, който им даде срок от 3 дни, за да видят дали Сурадж е луд или не ...  box box box Оказа се, че този мъж всъщност е министър - затова си позволява да се разпорежда така. Каза им, че утре ще дойдат за Сурадж, за да му направят тестовете и ако се докаже, че е луд ще го затворят в психиатрична клиника ...  smile3518 На Сантош й прилоша, когато чу това - тогава Лалима реши, че е време да действа и да опита с последния си план.  Wink Безшумно се качи горе - Сурадж лежеше на леглото и гледаше в една точка, а Вед го беше прегърнал! Отново страхотна игра на Анас ...  smile3501 Two Hearts  Kissing Heart Лалима каза на Вед да слезе долу за ритуала, а тя щяла да стои при Сурадж - Вед слезе - тогава Лалима каза на Сурадж да дойде с нея до едно място. Той милия не реагираше на нищо - в момента е като машина, на която казват какво да прави. Много ми е мъчно за него ...  cry cry cry Лалима го изведе навън и го откара скришом близо до някакъв храм. Там беше и тази колиба, където Лалима ще се пали и ще влезе вътре, за да пребори страха на Сурадж от огън и да го излекува ...  Peace Лалима говори с човека - подготвила е вода и хора с маркучи, за да го изгасят, както и линейка за всеки случай. Твърдо решена е този път да успее ...  thumbsup В случая нямам нищо против, защото знам, че този път ще успее - Сурадж ще дойде на себе си и после ще тръгне да търси своята Сандия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Затова дори искам Лалима да побърза с този план - и на мен не ми харесва да я гледам около Сурадж, нито да се върти в къщата - особено след като се беше направила на Сандия ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Но разбирам и защо го прави - опитва да го излекува, за да не го затворят в лудница ...  cry cry cry Тя не е лошо момиче - просто няма работа около Сурадж - затова и ме дразни толкова ...  box box box Хубавото е, че тя осъзнава ясно, че Сурадж обича и винаги ще обича само и единствено Сандия и до колкото виждам не иска нищо повече от него ...  Thinking Сега опитва да го върне към нормалното състояние - затова ще направи това с пожара! Макар хич да не ми се иска да я гледам около Сурадж, макар че той пак ще страда заради огъня - знам, че този път това ще му помогне, затова искам да мине колкото се може по-бързо и той да се оправи, за да намери Сандия!!!  Praynig Praynig Praynig С това се надявам Лалима вече да спре да се навърта около него - а и то няма как повече. Сурадж отива при своята Сандия и двамата ще се върнат заедно!!! Тогава Лалима и цялото семейство ще видят, че през цялото време Сурадж е бил прав - Сандия е жива!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Както и да е - продължавам с разказа!  Hug Сандия видя в пещерата и чужденеца, когото следеше и разбра, че той също е замесен с атомната бомба.  Wink В това време Шекар хвалеше Сагарика пред командира си - как била помогнала на детето и Сирджи! Тогава Сирджи се появи - каза им, че е търсила Сагарика из цялото село, за да й даде сладки - но я няма. Чанду и Тхакур се почудиха къде ли е ...  Crossing Arms

Хората в пещерата казаха, че атомната бомба е готова! Сандия си мислеше, че трябва да направи нещо и да ги спре по някакъв начин. В това време отвън всички търсиха Сагарика, но я нямаше - тогава един от хората на Гарджана каза на Шекар/ Чанду, че Манджари е по-добре и сега ще им каже името на предателя ...  cry cry cry

В промото за утре Шекар питаше Манджари кой е виновен за нейното състояние - тя се мъчеше да му каже. В това време Сагарика тъкмо се върна в селото и някой я хвана за ръката. Вероятно утре вече ще я разкрият и оковат ...  smile3518 Време е Сурадж да пребори страха си - да дойде на себе си и да отиде да спасява своето Сандийче, защото положението й става все по-лошо.  Praynig Praynig Praynig Гарджана са опасни и са много - тя не може да се оправи сама с тях ...  newsm45 newsm45 newsm45

Нямам търпение Сурадж да намери Сандия и да я спаси от Гарджана - искам си ги двамата заедно влюбени и щастливи ...
Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

Общи условия

Активация на акаунт