Роси
Софи
мерси за разказите на сериите ,и за всички снимки ,колажи и клипчета

Роска вчера забравих да ти кажа ,че ти е мнооого готин аватара
Загледах първия епизод от новия сериал на Берк и много ми хареса -големи са сладури с главната героиня 
Видеотоо т сета на Светлината много интересно.Това малко детенце Дев/Вед е толкова миличко и двамата с Анас са страхотен отбор и много хубаво им се получават сцените
Вед като каже папаааааа направо ми къса сърцето
А Анас в последните серии добре си полежа по легълцата нищооооо да посъбере сили ,че го чака спасителна акция в дълбоката джунгла 
Боби
ти си гледай уроците ,да си вземеш успешно матурите и после да си запишеше да учиш това което искаш ,а ние и Сурадж и Сандия сме си тук никъде няма да ходим
,като имаш свободно време ще наминаваш да ни наглеждаш какви ги вършим 

. Как мислите хубав ли е с тази прическа? Аз мисля, че е готин.
Песента е много хубава ...

Епизодите по ВОЙО са много интересни!
, но пък и работата на Рома беше много трудна, да тича по камъните като носи 35 кг кофа и то боса, но пък важното е, че победиха и Сандия спечели медал! 

а той си лежи и докато се чува гласът на режисьора какво следва да снимат си дъвчи и дъвка

Въпреки това Рома и Рахул се справиха отлично - не е лесно да мъкнат тези кофи при това боси ...

Сагарика му отговори, че е искала да помогне на детето и се е страхувала, че ако каже командира ще я изхвърли от селото, а тя не може да остави детето да страда.
Само ако знае, че полицайката е пред него ...
Сурадж без грам реакция изведнъж стана - взе халвата и тръгна към Вед. Малкия се усмихна, но Сурадж просто остави купата до него и тръгна на някъде. 
Дипика влезе с мотор в едно затворено кълбо и кара мотора си вътре в него като се въртеше отгоре до долу - това е супер опасна каскада ...
как представи Кавита все едно е била любимка на Сурадж само и само да се ядосва нашата и без това ревнивка
отиде в стаята на Сурадж 
А после видя и че там се прави атомна бомба! Горката направо беше потресена от всичко, което вижда ...