Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 441
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Рокси love001 Миха love001 Тара love001 Софи love001 Росинце love001 Ени love001 Мими love001 Боряна love001 Робин love001 благодаря ви за всички снимки, клипове, колажи, преводи на интервюта и за всичко останало. Толкова се радвам, че мисията на Сандия най-после приключи и двамата със Сурадж са щастливи newsm44 newsm44 newsm44 Колкото до "смъртта" на Сурадж оказа се, че това наистина е слух точно както преди време бяха пуснали новината за напускането на Дипика - това доказва, че има хора, които завиждат на Анас и Дипика и искат двойката СУРИЯ да се разпадне, затова са пуснали такива слухове, но не са познали (поне според мен е така) smile3521 Анас и Дипика ни радват пред екрана и ще продължат да ни радват дай Боже до финала newsm17 newsm17 newsm17 С нетърпение чакам предстоящите серии в Индия newsm68  Two Hearts Heart Eyes
Петъчните серии по БТВ бяха много интересни. Жалко за Рома, че се оказа терорист, много ми харесваха с Рахул стана ми мъчно за него smile3518 От друга страна Сандия, Закир, Рахул, Диипак са страхотен екип хареса ми как действаха срещу престъпниците и спасиха Агрима. Другото, което ми хареса са думите на Рахул към Агрима Сингх след като уби Рома.

Здравей Ани!  Hug Hug Hug Радвам се, че се появи и че нещата, които пускаме са ти харесали ...  newsm76 newsm76 newsm76 Напълно съм съгласна с мнението ти!  newsm10 Kissing Heart Two Hearts Доста хора нарочна пускат гадни слухове, но за щастие те не са истина!  Hug  Heart Eyes  Hands Clap Надявам се, че колкото и да продължи сериала Анас и Дипика ще си играят до края в него и финала му ще е щастлив. Сурадж и Сандия трябва да бъдат заедно завинаги. Те са уникална двойка ...  Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves family Епизодите в Индия са супер - особено откакто Сурадж и Сандия заедно се борят с Гарджана!  newsm44 Нямам търпение да гледам следващите серии и как точно Сандия и Сурадж ще спасят страната!!!  lovekiss lovekiss lovekiss А после най-накрая ще видим и уникалната им - епична и великолепна прегръдка пред хеликоптера!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 kiss  Two Hearts Hands Clap

Според мен щом обеща Закир също ще отиде и вероятно ще им помогне срещу Гарджана - може да се заеме с другите коли с терористи ...  newsm12

Епизодите по БТВ също са супер - и аз си гледам сериала и там!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Наистина много жалко за Рахул - той обичаше Рома, но тя се оказа терористка ...  smile3518 Много ми хареса обаче как Сандия, Закир, Рахул, Диипак и другия командир се справиха с терористите и освободиха командир Сингх! Сандия и Закир обаче бяха върха!  smile3501 Сега Сандия заслужено ще получи купата за най-добър кадет!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Епизодите утре ще са Великолепни - очаквам ги с нетърпение!!!
  txtloves txtloves txtloves

Така е съгласна съм newsm10 И аз си мисля, че Закир ще спази обещанието си към Вед и ще успее по някакъв начин да отиде и да им помогне.

# 646
Намасте  Praynigмомичета  Hug Hug Hug Hug Hug

С тази хубава снимка на Дипика ви пожелавам приятен ден! С очакване за предстоящи вълнуваши емоциии -  само след няколко часа  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Мога и да не успея да се включа в коментарите, нооо ще изгледам епизода задължително smile3521 Two Hearts

Поздрави за богинята Дурга -

HAPPY NAVRATRAS!

И клипа от сета Two Hearts на това което  снимат в момента Heart Eyes Вече мисията е приключила успешно newsm44 Снимката с Бхарат на Роси  Hug Heart Eyes е от този момент  Heart Eyes
Сандийка козирува, Сурадж...Бхарат и другите спец полицаи са до тях. За първи път виждам точно тези спец- части по-подробно Hug Сураджи начуква канчето на Бхаратчо Joy Joy Joy Министърът е дошъл да види крайният резултат Mr. Green Всички са щастливи и доволни.... smile3534и аз с тях  Two Hearts  Иии  всички в темата разбира се Hug Hug Hug  

Софи Hug Heart Eyes напълниха ми душата, като ги видях така изневиделица да изникват с джипа пред Шекар Hug
Роси Hug Heart Eyes Благодаря за снимките - красавица е Пуджа, и за разказът на епизода - интересен за предстоящото smile3525
Илиянка Heart Eyes Тара Heart EyesЕни Heart EyesАни Heart EyesБубе Heart EyesДарья Heart Eyes Робин Heart Eyes Мими Heart EyesРосинце Heart Eyes

Сураджи е страхотен а заедно със Сандийка са божествена двойка! loveuuu smile3521 как викаше името и забрави че е ранен Wink ..наистина не може да диша без нея Laughing Heart Eyes и Брахат с Министъра го отнесоха..не видях откъде се появи Сагарика да козирува  People Cop Hands Clapно ми хареса как се водеха за ръце със Сураджи Heart Eyes да не се изгубят сладурите Hug Heart Eyes Kissing Heart Two Hearts loveuuu smile3501

# 647

С тази хубава снимка на Дипика ви пожелавам приятен ден! С очакване за предстоящи вълнуваши емоциии -  само след няколко часа  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Мога и да не успея да се включа в коментарите, нооо ще изгледам епизода задължително smile3521 Two Hearts

HAPPY NAVRATRAS!

И клипа от сета Two Hearts на това което  снимат в момента Heart Eyes Вече мисията е приключила успешно newsm44 Снимката с Бхарат на Роси  Hug Heart Eyes е от този момент  Heart Eyes
Сандийка козирува, Сурадж...Бхарат и другите спец полицаи са до тях. За първи път виждам точно тези спец- части по-подробно Hug Сураджи начуква канчето на Бхаратчо Joy Joy Joy Министърът е дошъл да види крайният резултат Mr. Green Всички са щастливи и доволни.... smile3534и аз с тях  Two Hearts  Иии  всички в темата разбира се Hug Hug Hug  

Софи Hug Heart Eyes напълниха ми душата, като ги видях така изневиделица да изникват с джипа пред Шекар Hug
Роси Hug Heart Eyes Благодаря за снимките - красавица е Пуджа, и за разказът на епизода - интересен за предстоящото smile3525
Илиянка Heart Eyes Тара Heart EyesЕни Heart EyesАни Heart EyesБубе Heart EyesДарья Heart Eyes Робин Heart Eyes Мими Heart EyesРосинце Heart Eyes

Сураджи е страхотен а заедно със Сандийка са божествена двойка! loveuuu smile3521 как викаше името и забрави че е ранен Wink ..наистина не може да диша без нея Laughing Heart Eyes и Брахат с Министъра го отнесоха..не видях откъде се появи Сагарика да козирува  People Cop Hands Clapно ми хареса как се водеха за ръце със Сураджи Heart Eyes да не се изгубят сладурите Hug Heart Eyes Kissing Heart Two Hearts loveuuu smile3501

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Уаууу страхотни сте момичета,наистина ще е интересно да се види това,а и несъмнено конското на Сурадж към министъра и Бахат... newsm51 Two Hearts newsm51 Two Hearts

# 648
Съботният епизод в Индия също беше невероятен и много трогателен!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

В началото Сандия продължаваше да плаче - прегръщаше Сурадж и го молеше да стане и да не я оставя ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts В това време Сантош продължаваше да се моли на Боговете за него!  Hands Clap Сандия плачеше и галеше Сурадж - изведнъж пръстите му се размърдаха и той се събуди!  newsm44 Two Hearts Kissing Heart Сандия толкова много се зарадва, че Сурадж е жив и се върна при нея - каза му да стане и да се държи! Тя ще го закара на лекар ...  txtloves txtloves txtloves Сурадж молеше Сандия да не се притеснява - каза й, че не иска да застава между дълга й, защото не може да я гледа как губи ...  smile3518 Каза й също, че тя трябва да спре ядрената бомба.  Wink Сандия му каза да бъде спокоен - тя ще спаси нацията, но първо ще спаси него! Уникални са ...  Oha! ppp Hands Clap Сандия качи Сурадж на джипа, но се чудеше как ще минат с него през мините и покрай хората на Гарджана!  no no no Мислеше си, че само един човек може да го излекува и това е Нараяни!   newsm10

Хората на Гарджана казаха в селото, че Сандия и сладкаря са врагове на Гарджана и никой не бива да им помага ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дори им предложиха пари ако ги заловят ...  Naughty Нараяни също се закани на селяните, че ако някой им помогне - няма да оставят и него ...  #Sniper Детето на Сажни как гледаше - нали то им помагаше до сега!  smile3518 Сантош продължаваше да се моли в дома на Рати заедно с останалите!  bouquet

Сандия и Сурадж бяха в джипа и пътуваха през джунглата - тя караше с едната ръка, а с другата държеше ръката си на Сурадж, за да го подкрепя и да му дава сили!  smile3501 Two Hearts loveuuu Преди това му беше завързала едната рана с шала му. Кръвта на Сурадж обаче течеше - милия беше много зле. Сандия му говореше и му каза да се държи!!! Много хубаво се хванаха за ръце ...  cry Flushed Oha! Сандия мислеше, че трябва да спаси Сурадж по някакъв начин и че за да се оправи, трябва да му се извади куршума ... People Cop  Сурадж продължаваше да кърви, но Сандия го молеше да се държи и да бъде силен ... smile3518 Сурадж каза на Сандия, че Мисия Махабали е в опасност и има само 4 часа, за да спре бомбата. Сандия му отговори, че след като той се оправи - тя ще се справи с всяка битка и ще спре бомбата! Тогава Мисия Махабали ще успее. Two Hearts Two Hearts Two Hearts Каза му също, че ще спечели, ако той е с нея. После му каза да бъде спокоен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сандия си мислеше, че Сурадж е нейният първи приоритет - той е най-важен и няма да позволи нищо да му се случи ...  txtloves txtloves  txtloves smile3521 love001

Шекар и командира на терористите също пътуваха с хората си през джунглата с джип! Шекар им каза, че няма да остави Сандия - тя е убила Химаншу и Манджари, затова той щял да убие Сандия и Сурадж ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вед се притесняваше за баща си Сурадж и за майка си Сандия! Чудеше се защо не си идват ...  smile3518 Тогава Мишри каза на Вед, че чичо й Сурадж ще спази обещанието си и ще върне Сандия.  Hug Изведнъж на Мишри й хрумна идеята да отидат при чичо Закир, който е добър приятел на Сурадж и Сандия, освен това е полицай и ще може да им помогне.  smile3501 Вед се съгласи и решиха да отидат при Закир! Страхотни деца са ...  family ppp Hands Clap

Изведнъж джипа на Сандия и Сурадж внезапно спря - Сандия слезе, за да види повредата и каза на Сурадж да почака!  newsm76 Сандия отвори капака и тъкмо оправи джипа зад нея се появиха 3-ма селяни! Сурадж ги видя и извика на Сандия за да я предупреди ...  smile3501 Селяните носеха тояги и опитаха да нападнат Сандия, но нашето момиче на бърза ръка ги ступа и ги повали на земята - страхотна е!  newsm18 Саляните започнаха да я молят за милост - казаха й, че Гарджана са заповядали на всички да я хванат и никой да не им помага, предложили са и награда. Дори Нараяни ги е заплашила ...  Rolling Eyes Така Сандия разбра, че Нараяни едва ли ще им помогне толкова лесно. Чудеше се как да спаси Сурадж, ако и тя е срещу тях ...  smile3518 Сурадж каза на Сандия да не се притеснява - вече знаят, че Нараяни е с Гарджана. Каза й да върви - той бил добре. Сандия обаче каза на Сурадж, че няма да го остави и ще види кое е по-силно омразата на Нараяни или любовта на Сандия към Сурадж!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Каза му, че човечността също съществува ...  Hug

Вед, Мишри и Голу отидоха при Закир!  Hands Clap Вед каза на Закир, че баща му Сурадж е отишъл да търси майка му Сандия, защото тя е жива!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Закир беше шокиран и попита Вед - как така, наистина ли Сандия е жива! Вед му каза, че да - после му показа снимката на Сандия във вестника ...  smile3501 Вед каза на Закир, че баща му Сурадж е казал, че това е майка му Сандия - той не може да я сбърка! Затова е отишъл да я търси, но още ги няма!!!  Two Hearts Закир се зачете в статията и видя, че въпросния обир е станал в Анандпур - място близо до село Гарджана, което е на терористите! И ако вярата на Сурадж се окаже вярна - двамата със Сандия са в голяма опасност!  newsm10 Закир каза на Вед, че са направили добре като са му казали - после обеща на Вед, че ще направи всичко възможно за да намери Сурадж и Сандия и да ги върне! Много хубава сцена ...  newsm44 newsm44 newsm44 Закир каза на свой подчинен да закара децата у дома - после се сети, че явно Сандия е на тайна мисия и Бхарат знае за нея, но не му е казал!  Hands Clap Опита да се свърже с него по телефона - но телефона му е изключен ...  no no no

Сандия мислеше, че скоро трябва да излекува Сурадж и после да отиде да спре ракетата. Помоли го да остане силен и да се държи!  loveuuu Изведнъж Сандия видя в далечината, че се приближават Шекар, командира на терористите и хората им!  Crossing Arms Сандия реши, че трябва да скрие Сурадж някъде - после му помогна да излезе от джипа и се скриха в едни храсти!  newsm76 newsm76 newsm76 Шекар и хората му дойдоха и видяха джипа на Сандия - предположиха, че тя е някъде тук затова трябва да я намерят. Командирът им каза ако ги видят да ги застрелят ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сантош продължаваше да се моли ...  Simple Smile

Шекар, командира и хората им започнаха да търсят Сандия и Сурадж!  Naughty Сандия прегръщаше Сурадж в скута си и му правеше знаци да не говори ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Шекар видя петна от кръв и тръгна по следите - изведнъж намери един от хората си убит и разбра, че явно Сандия го е убила! Ядоса се ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Командира му каза, че тя не е луда, за да дойде отново в селото - по-добре да тръгват и да я търсят по-натам! Взеха тялото на човека си - опитаха да се качат в джипа на Сандия, но тя беше взела ключовете и не успяха ...  smile3521 Тогава се качиха в техния джип и потеглиха! Така Сурадж и Сандия се спасиха ...  smile3501

Накрая Сандия заведе Сурадж в дома на Нараяни! Тя беше с гръб и попита какво се е случило - Сандия й каза, че има рани от куршуми! Когато Нараяни се обърна беше шокирана да види Сандия в дома си! Така свърши ...  newsm10

Следващият епизод също ще е супер интересен ...
Hug Hug Hug

Много си права Рокси  Hug ще е страхотен  Two Hearts Two Hearts

# 649
Рокси love001 Миха love001 Тара love001 Софи love001 Росинце love001 Ени love001 Мими love001 Боряна love001 Робин love001 благодаря ви за всички снимки, клипове, колажи, преводи на интервюта и за всичко останало. Толкова се радвам, че мисията на Сандия най-после приключи и двамата със Сурадж са щастливи newsm44 newsm44 newsm44 Колкото до "смъртта" на Сурадж оказа се, че това наистина е слух точно както преди време бяха пуснали новината за напускането на Дипика - това доказва, че има хора, които завиждат на Анас и Дипика и искат двойката СУРИЯ да се разпадне, затова са пуснали такива слухове, но не са познали (поне според мен е така) smile3521 Анас и Дипика ни радват пред екрана и ще продължат да ни радват дай Боже до финала newsm17 newsm17 newsm17 С нетърпение чакам предстоящите серии в Индия newsm68  Two Hearts Heart Eyes
Петъчните серии по БТВ бяха много интересни. Жалко за Рома, че се оказа терорист, много ми харесваха с Рахул стана ми мъчно за него smile3518 От друга страна Сандия, Закир, Рахул, Диипак са страхотен екип хареса ми как действаха срещу престъпниците и спасиха Агрима. Другото, което ми хареса са думите на Рахул към Агрима Сингх след като уби Рома.

Здравей Ани!  Hug Hug Hug Радвам се, че се появи и че нещата, които пускаме са ти харесали ...  newsm76 newsm76 newsm76 Напълно съм съгласна с мнението ти!  newsm10 Kissing Heart Two Hearts Доста хора нарочна пускат гадни слухове, но за щастие те не са истина!  Hug  Heart Eyes  Hands Clap Надявам се, че колкото и да продължи сериала Анас и Дипика ще си играят до края в него и финала му ще е щастлив. Сурадж и Сандия трябва да бъдат заедно завинаги. Те са уникална двойка ...  Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves family Епизодите в Индия са супер - особено откакто Сурадж и Сандия заедно се борят с Гарджана!  newsm44 Нямам търпение да гледам следващите серии и как точно Сандия и Сурадж ще спасят страната!!!  lovekiss lovekiss lovekiss А после най-накрая ще видим и уникалната им - епична и великолепна прегръдка пред хеликоптера!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 kiss  Two Hearts Hands Clap

Според мен щом обеща Закир също ще отиде и вероятно ще им помогне срещу Гарджана - може да се заеме с другите коли с терористи ...  newsm12

Епизодите по БТВ също са супер - и аз си гледам сериала и там!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Наистина много жалко за Рахул - той обичаше Рома, но тя се оказа терористка ...  smile3518 Много ми хареса обаче как Сандия, Закир, Рахул, Диипак и другия командир се справиха с терористите и освободиха командир Сингх! Сандия и Закир обаче бяха върха!  smile3501 Сега Сандия заслужено ще получи купата за най-добър кадет!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Епизодите утре ще са Великолепни - очаквам ги с нетърпение!!!
  txtloves txtloves txtloves

Така е съгласна съм newsm10 И аз си мисля, че Закир ще спази обещанието си към Вед и ще успее по някакъв начин да отиде и да им помогне.

И аз съм съгласна с вас newsm10,а и именно той ще задейства всички там от горе,макар,че те явно ще дойдат,когато всичко свърши и терористите ще са убити и страната е спасена.

# 650
  • София

[/center]

Всеки вижда, това което иска да види Wink в 13.23 min.  КОЗИРУВА  Сандийка newsm10 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 651
Здравейте!  Hug Миха, Софи, Робин, Росинце, Ани - благодаря ви за всичко, което сте пуснали, както и за коментарите ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Ето едни невероятни снимки на Гаутам/ Викрам от Лондон, където беше на посещение преди месец и нещо. Както винаги е страхотен  ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

Ето и едно прекрасно селфи на Гаутам от вчера!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 652
Нова невероятна снимка на Каника/ Менакши - страхотна е ! smile3525 Kissing Heart Two Hearts ppp Hands Clap

# 653
Скрит текст:

[/center]

Всеки вижда, това което иска да види Wink в 13.23 min.  КОЗИРУВА  Сандийка newsm10 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Shocked newsm78 Това защо ?.. виждам че козирува не видях как влезна в кадър ooooh!
 преди това Сурадж обикаляше и я търсеше.... с какво те подразни написаното 33uu
Shocked

# 654
  • София
Скрит текст:

[/center]

Shocked newsm78 Това защо ?.. виждам че козирува не видях как влезна в кадър ooooh!
 преди това Сурадж обикаляше и я търсеше.... с какво те подразни написаното 33uu
Shocked
С нищо Софи Hug Heart Eyes как ще се дразня Rolling Eyes няма такова нещо Hug Hug Hug  Joy Joy Joy Joy  smile3521  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 655
  • София
Нова невероятна снимка на Каника/ Менакши - страхотна е ! smile3525 Kissing Heart Two Hearts ppp Hands Clap

smile3521 Дааа, готина мацка Two Hearts

Роси Hug Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 656

HAPPY NAVRATRAS!

Миха, благодаря ти за прекрасната снимка на Дипика! Много е красива ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Благодаря и за страхотния клип зад кадър!  newsm76 newsm76 newsm76 Анас е невероятен ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Само как Сурадж вика името на Сандия! Забравя всяка болка стане ли дума за нея ...  txtloves txtloves txtloves Много ми хареса как Сурадж се скара с Бхарат и министъра!  smile3501 Софи - не показват как Сандия е дошла, защото това са избрани кадри!  Wink Вероятно първо той се притеснява къде е тя - после идва с хеликоптера и е уникалната им прегръдка ...  smile3521 Kissing Heart Two Hearts А след това вероятно е сцената дето двамата са с Бхарат и министъра. Там вече те й козируват и тя на тях!  newsm51 Сурадж и Сандия обаче са толкова сладки като се хванаха за ръце и тръгнаха!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Отново благодаря за клипа ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 657
Дипика пусна 2 нови невероятни снимки зад кадър от епизода, който ще гледаме тази вечер в Индия! Уникална е - истинска екшън звезда!!! smile3525 Kissing Heart Two Hearts smile3521 newsm44

# 658
Днес Дипика е снимала нова фотосесия за някаква марка! Толкова е красива и стилна - обожавам я ... newsm51 Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves smile3521 Oha!

# 659
Още една нова прекрасна снимка на Пуджа/ Емили - много е красива! smile3525 Kissing Heart Two Hearts txtloves ura

Общи условия

Активация на акаунт