Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Излязло е ново клипче  от сета на светлината има и интервю със  Сурадж/Анас

https://www.youtube.com/watch?v=DXfyb77cXNA

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Много ти благодаря за клипчето Росинце!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts И аз го видях одеве и много му се израдвах!  newsm44 Дори има още едно с интервю на Анас! Много е готин и казва страхотни неща ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Изчаках да излязат цитатите от интервюто му, за да сме по-наясно ...  newsm10 Репортажите са страхотни - тук вече Сурадж е спасил Сандия от Химаншу и двамата търсят начин да спрат бомбата и Гарджана!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! До колкото разбрах ровят в някакви боклуци или склад, за да намерят дистанционното  ...  smile3503 Сандия намира нещо, но дали е то ...  Thinking Тя нали го метна в количката със сладолед - кой знае къде е човека със сладоледа ...  newsm78 А Гарджана едва ли така ще оставят дистанционното - вероятно накрая ще се наложи Сандия да спре бомбата с ръката си. Все още обаче не е разбрала, че може ...  smile3534 Ще видим какво ще стане, но ще е интересно. Харесва ми как Сурадж и Сандия действат заедно - така искам да ги гледам - винаги заедно.  Praynig Praynig Praynig  txtloves family Ето какво казва Анас на този клип ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Сурадж и Сандия се опитват да намерят изгубеното дистанционно в този боклук, за да предотвратят ядрената експлозия ...  smile3501

Анас: "Съпругът е намерил съпругата си, но жена му иска да спаси нацията, така че той й помага в това. Въпреки състоянието си, Сандия се опитва да намери дистанционното управление. Нашият враг не е лесен. Ние трябва да се борим много, за да го разбием/ унищожим. Ние ще го намерим" newsm18 ppp   Hands Clap

Ето и втория клип, както и думите на Анас в него - страхотен човек е. Възхищавам му се все повече и повече ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=8uYjLlp6nFg

Анас: "Най-накрая аз срещнах/ намерих Сандия, спасих я" Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Репортера: Имал ли си някакъв реален житейски опит подобен на този? Hug

Анас: "Да. Когато отидох до Шимла за новата година с мой приятел, аз видях група момчета (извън контрол) да се подиграват и да се държат зле с едно 15 годишно момиче. Спасих момичето и го отведох до върха на хълма ...  smile3501 newsm76 Flushed

# 481
wavey wavey wavey
Приятен, слънчев следобед!

Палавият поглед на Сурадж! Heart Eyes

ТАРА Hug мнооого палав Сураджи  Crazy Laughing нали правеше близнаците по това време Laughing Joy Joy Joy
страхотен гиф  Heart Eyes Peace благодаря ти! Hug

Така си е Софи!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Тара супер добре е уловила палавия поглед на Сурадж към Сандийка ...   love001 newsm76 Two Hearts Тогава Сурадж и Сандия бяха на вълна - правене на бебе! Но нали са специалисти направиха си направо 2 ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Дано скоро пак ги видим в такава светлина - искам нови романтични моменти между тях ...  Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts luvbed  smile3534

# 482
Най-после епизода с връчването на Купата за най*добър кадет на Сандия и
страхотната и реч! Heart Eyes smile3521 smile3501  loveuuu

Peace Heart Eyes

txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts People Cop Hands Clap Hands Clap Hands Clap

Heart Eyes

Heart Eyes Two Hearts...." И накрая искам да благодаря на най*важния за мен човек Heart Eyes без чието разбиране подкрепа насърчение и любов   Kissing Heart Two Hearts не бих могла да сбъдна мечтата си People Cop тя щеше да се разбие на парчета..този човек bowuu той беше този който и вдъхваше живот и когато се предавах той ме насърчаваше и ме молеше да продължа Heart Eyes smile3521
хората казват че зад всеки успял мъж стои една жена smile3521 НО от днес нататък хората ще казват че зад тази успяла жена стои един мъж  chef Laughing newsm51 този мъж е моя живот  love001
този мъж е моят съпруг   chef моята любов   loveuuu Сурадж Рати smile3521
той не само прие мечтата ми като своя Hug но направи и саможертви на които са способни само най*близките Peace той направи всичко възможно за да ми помогне да сбъдна мечтата си  People Cop Hands Clap той ме учеше че последните не са губещи bowuu и че тези които се страхуват да участват са губещите Wink тези думи ме направиха не само най*добрия кадет  People Cop те ме направиха и по*добър човек Hug искам да благодаря от сърце на своя любим Heart Eyes на своя съпруг bowuu Благодаря ти Сурадж Heart Eyes newsm10 благодаря ти че ми помогна да следвам мечтата си  love001 и благодарение на теб моята мечта стана реалност People Cop Hands Clap kiss
Благодаря ти от сърце !!... Two Hearts Heart Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Peace

Heart Eyes

...а за Сантош какво да кажа  newsm78 отиде при Кавита
  вместо на награждаването на Сандия #Cussing out
...

# 483
Излязло е ново клипче  от сета на светлината има и интервю със  Сурадж/Анас

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Много ти благодаря за клипчето Росинце!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts И аз го видях одеве и много му се израдвах!  newsm44 Дори има още едно с интервю на Анас! Много е готин и казва страхотни неща ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Изчаках да излязат цитатите от интервюто му, за да сме по-наясно ...  newsm10 Репортажите са страхотни - тук вече Сурадж е спасил Сандия от Химаншу и двамата търсят начин да спрат бомбата и Гарджана!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! До колкото разбрах ровят в някакви боклуци или склад, за да намерят дистанционното  ...  smile3503 Сандия намира нещо, но дали е то ...  Thinking Тя нали го метна в количката със сладолед - кой знае къде е човека със сладоледа ...  newsm78 А Гарджана едва ли така ще оставят дистанционното - вероятно накрая ще се наложи Сандия да спре бомбата с ръката си. Все още обаче не е разбрала, че може ...  smile3534 Ще видим какво ще стане, но ще е интересно. Харесва ми как Сурадж и Сандия действат заедно - така искам да ги гледам - винаги заедно.  Praynig Praynig Praynig  txtloves family Ето какво казва Анас на този клип ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Сурадж и Сандия се опитват да намерят изгубеното дистанционно в този боклук, за да предотвратят ядрената експлозия ...  smile3501

Анас: "Съпругът е намерил съпругата си, но жена му иска да спаси нацията, така че той й помага в това. Въпреки състоянието си, Сандия се опитва да намери дистанционното управление. Нашият враг не е лесен. Ние трябва да се борим много, за да го разбием/ унищожим. Ние ще го намерим" newsm18 ppp   Hands Clap

Ето и втория клип, както и думите на Анас в него - страхотен човек е. Възхищавам му се все повече и повече ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts

Анас: "Най-накрая аз срещнах/ намерих Сандия, спасих я" Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Анас: "Да. Когато отидох до Шимла за новата година с мой приятел, аз видях група момчета (извън контрол) да се подиграват и да се държат зле с едно 15 годишно момиче. Спасих момичето и го отведох до върха на хълма ...  smile3501 newsm76 Flushed

Не мога да повярвам Laughing заедно един до друг  Hug нали не е фантазия ooooh!
кога ще е този епизод Heart Eyes Heart Eyes Praynig

# 484
Нова невероятна снимка на Дев/ Вед - голям сладур е! Прекрасно дете ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves smile3521 Oha!

# 485

Скрит текст:

Анас: "Съпругът е намерил съпругата си, но жена му иска да спаси нацията, така че той й помага в това. Въпреки състоянието си, Сандия се опитва да намери дистанционното управление. Нашият враг не е лесен. Ние трябва да се борим много, за да го разбием/ унищожим. Ние ще го намерим" newsm18 ppp     Hands Clap

Не мога да повярвам Laughing заедно един до друг  Hug нали не е фантазия ooooh!

Истина е Софи - не е фантазия!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Това се очаква да се излъчи тези дни в Индия!  newsm76 newsm76 newsm76 Днешният епизод в Индия също беше страхотен. По-късно ще си кажа мнението за него ...  smile3503 Утре Сурадж и Химаншу ще се бият - дадоха го в промото ...  box box box Сурадж ще спаси Сандия и вероятно после ще са тези сцени!!!  newsm51 txtloves Two Hearts Нямам търпение ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Официално излезе инфо, че Сурадж и Сандия заедно ще се борят с Гарджана и ще направят всичко, за да спрат атомната бомба ...  newsm08 Two Hearts Heart Eyes Двамата са уникални - отлична игра на Анас и Дипика ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 486

Скрит текст:

Анас: "Съпругът е намерил съпругата си, но жена му иска да спаси нацията, така че той й помага в това. Въпреки състоянието си, Сандия се опитва да намери дистанционното управление. Нашият враг не е лесен. Ние трябва да се борим много, за да го разбием/ унищожим. Ние ще го намерим" newsm18 ppp     Hands Clap

Не мога да повярвам Laughing заедно един до друг  Hug нали не е фантазия ooooh!

Истина е Софи - не е фантазия!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Това се очаква да се излъчи тези дни в Индия!  newsm76 newsm76 newsm76 Днешният епизод в Индия също беше страхотен. По-късно ще си кажа мнението за него ...  smile3503 Утре Сурадж и Химаншу ще се бият - дадоха го в промото ...  box box box Сурадж ще спаси Сандия и вероятно после ще са тези сцени!!!  newsm51 txtloves Two Hearts Нямам търпение ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Официално излезе инфо, че Сурадж и Сандия заедно ще се борят с Гарджана и ще направят всичко, за да спрат атомната бомба ...  newsm08 Two Hearts Heart Eyes Двамата са уникални - отлична игра на Анас и Дипика ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

РОКСИ Hug благодаря за инфото и превода Peace  bouquet
индийската серия е много хубава Wink Сураджи е страхотен  Heart Eyes особено в началото как тръгна към мъжете които искаха да сипят вино на Сандия Laughing щеше да ги натръшка обаче нали и той вече е под прикритие Joy Joy Joy как  хубаво го измисли с водата за да си пийне Сандийка..страхотни са двамата Heart Eyes скоро да почнат да действат заедно да се усмихват да си върнат хубавите  погледи  Kissing Heart Two Hearts txtloves Heart Eyes Scatter Heart Eyes Scatter Two Hearts kiss.
. обаче така и не разбирам за какво се извинява Менакши и какви ще ги върши Сантош newsm78 какво е това семейство..  голяма тайна няма що..Thinking

..както и да е важното е какво казва Анас - че Сурадж е намерил съпругата си Сандия и сега заедно
ще спасяват нацията
Heart Eyes smile3521 newsm51

# 487
wavey wavey wavey
Приятен, слънчев следобед!

Палавият поглед на Сурадж! Heart Eyes

ТАРА Hug мнооого палав Сураджи  Crazy Laughing нали правеше близнаците по това време Laughing Joy Joy Joy
страхотен гиф  Heart Eyes Peace благодаря ти! Hug

Така си е Софи!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Тара супер добре е уловила палавия поглед на Сурадж към Сандийка ...   love001 newsm76 Two Hearts Тогава Сурадж и Сандия бяха на вълна - правене на бебе! Но нали са специалисти направиха си направо 2 ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Дано скоро пак ги видим в такава светлина - искам нови романтични моменти между тях ...  Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts luvbed  smile3534

РОКСИ Hug утре или в сряда ще е хубавия епизод  Embarassed когато Сандийка  е палавата Laughing
и иска нещо по*така Embarassed романтично след  близо година  раздяла в спалнята Embarassed Joy Joy
 Joy..само как награби Сураджи отзад Crazy Joy Joy Joy Joy и му се цупеше като мислеше че си е легнал Joy Joy Joy как ли пък не..той я чака с нетърпение  Heart Eyes ама наша Сандийка си е мнооого глезена и обичана така че всичко и е позволено Heart Eyes интересно ми е какво  точно искаше от него като го подканяше да и целува ръцете а той не разбираше  Crazy Heart Eyes Joy та се наложи на другия ден да се допита до  Чоту Joy Joy Joy Heart Eyes Joy

# 488
РОКСИ Hug благодаря за инфото и превода Peace  bouquet
индийската серия е много хубава Wink Сураджи е страхотен  Heart Eyes особено в началото как тръгна към мъжете които искаха да сипят вино на Сандия Laughing щеше да ги натръшка обаче нали и той вече е под прикритие Joy Joy Joy как  хубаво го измисли с водата за да си пийне Сандийка..страхотни са двамата Heart Eyes скоро да почнат да действат заедно да се усмихват да си върнат хубавите  погледи  Kissing Heart Two Hearts txtloves Heart Eyes Scatter Heart Eyes Scatter Two Hearts kiss.
. обаче така и не разбирам за какво се извинява Менакши и какви ще ги върши Сантош newsm78 какво е това семейство..  голяма тайна няма що..Thinking

..както и да е важното е какво казва Анас - че Сурадж е намерил съпругата си Сандия и сега заедно
ще спасяват нацията
Heart Eyes smile3521 newsm51

О да! Този момент и на мен супер много ми хареса - Сурадж такъв поглед извади като видя как онези се канят да се подиграват със съпругата му, че беше готов да ги пребие ...  smile3521  Kissing Heart box Но нашето момче е под прикритие и действа по-умно от всички ...  smile3501 Добре ги изменти тези и прати вода на Сандия ...  txtloves txtloves txtloves Сандия и Сурадж са номер 1! Нямам търпение да се съберат и заедно да се борят с гаднярите ...  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts  love001  ura

По отношение на Менакши - нали в миналия епизод дойде някакъв човек и каза, че Менакши го е излъгала и му е дала фалшива бележка. Вероятно за сари ...  newsm78 Тогава Сантош започна да я навиква, че нямало да се промени ...  Peace Менакши тръгна да се извинява и каза, че нейната грешка е малка, етървата Сандия била направила по-голяма грешка като е изчезнала така и са я мислили за мъртва и затова девера Сурадж бил откачил, но Лалима му помогнала ...  Wink Накрая каза, че въпреки грешката на Сандия - Сантош й е простила и сега всички готвят посрещането й - на Сандия!  smile3503 Попита я защо мери с различен аршин снахите си  ...  ooooh! Та затова днес й се извиняваше - за думите си и за грешката си! Не бивало да говори така - Сантош уж й просто, но всъщност готви свой пъклен план ...  box box box

Според мен Сантош е излъгала всички, че подготвя посрещането на Сандия в къщата - те така си мислят, но в действителност тя се готви за поредната си гадост - вероятно да довлече пак Лалима и брат й ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Като гледам Арун е наясно с плана й и това още повече ме вбеси - поне той може да се възпротиви! Как може да не се радват, че снаха им Сандия, която винаги им е помагала е жива - а са тръгнали да вършат гадости - визирам плана на Сантош!  Naughty Днес Арун я попита какво ще правят - до кога ще крият истината или нещо такова! Каза й, че сега Менакши е задавала въпроси - утре другите ще питат. По-добре да им кажат ...  #Sniper Тогава Сантош отговори нещо от сорта, че това не било просто. Било сериозно и ако всички искат да разберат истината щяло да стане проблем ...  Thinking  Интересно какво ли има в предвид ...  bash

Менакши и Викрам подслушаха този разговор и Менакши започна да се чуди каква е тази тайна дето крие Сантош и каза, че задължително трябва да разбере истината !  newsm10 Викрам й каза, че ще е по-добре да не се бърка, но Менакши му отговори, че на всяка цена ще разбере ...  smile3503

А може и Сантош да не вярва, че Сандия е жива и да мисли, че Сурадж ще се върне сам - та подготвя да му натресе Лалима, но не е познала.  Naughty Сурадж и Сандия ще се върнат заедно и ще й призлее ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Каквото и да прави Сантош се надявам, че няма да успее и нашите сладури Сурадж и Сандия ще си бъдат заедно ...
Praynig Praynig Praynig

# 489
РОКСИ Hug дано да е нещо друго че не ми се хабят нерви със Сантош и Лалима  отново ooooh! #Cussing out и двете са наясно че Сураджи не ги иска и какъв е този зор Naughty
 и оная хрисимата дето се кълнеше в снимката на Сандия че се вре при Сурадж безкористно за да му помага Laughing и затова и носи саритата и сватбената ленга  че и с брачния медальон се накичи: Twisted Evil.. не искам да ни занимават повече с нея Сантош и Химаншу като кандидат за Сандия Naughty newsm66 newsm66 newsm66 newsm66  341uu
..да вземе да ожени Локеш за Чави Joy Joy и да миряса като толкова ги харесва Laughing Laughing какво се е хванала за Сурадж Crossing Arms Close

# 490
Днешният епизод в Индия беше страхотен! Отлична игра на Анас и Дипика ...  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

В началото Сурадж се ядоса и каза, че няма да позволи мъжете от Гарджана да дадат вино на Сандия и да й се подиграват ...  smile3501 Шекар спря мъжете и им каза, че не бива да пият докато не свърши мисията им утре.  Peace Те се съгласиха, но тайно тръгнаха да дават вино на Сандия - занесоха една делва, вкараха маркуч в нея и мушнаха другия край в дупката, за да го дадат на Сандия казвайки й че Шекар й пращал вода!  Naughty Сандия стана и тръгна да пие от маркуча - оказа се, че това наистина е вода, а не е вино ...  smile3534 Сурадж е сменил делвата преди хората на Гарджана да я занесат! Страхотен е ...  newsm44 Сандия се зарадва, че това наистина е вода и започна да пие с всички сили - точно тогава Сурадж ги наблюдаваше през прозореца на колибата си и също си сипа вода - нали и неговата Сандия пие - вече и той може!!!  newsm18 Heart Eyes Flushed Сурадж си спомни как в момента, в който човека на Гарджана е взел делвата с виното - Сурадж нарочно се е блъснал в него и докато го вдигне е сменил делвите ...  smile3501 Хората на Гарджана се смееха, че сега Сагарика/ Сандия щяла да се напие, а Сурадж се смееше на тях, че ги е изиграл и сега благодарение на това е успял  да изпрати вода на Сандия и е изпълнил обещанието си!   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Радваше се, че Сандия ще е добре ...  Hands Clap Само какъв поглед извади Анас/ Сурадж - върха е!!!  yesyes Много силна беше сцената как Сандия пие вода от маркуча и в същото време и Сурадж пие вода!!!  smile3501 Много ми хареса и как Сурадж счупи делвата с виното, радвайки се, че е измамил Гарджана и е дал вода на Сандия ...  yes  Heart Eyes Two Hearts Сурадж смяташе скоро да освободи Сандия и се помоли на Господ да му помогне. Каза, че трябва да изпълни дълга си и да спаси Сандия и после да изпълнят дълга си и към родината ...  newsm08

Танците започнаха - певицата се появи и започна да пее една много хубава песен. Хората от Гарджана почнаха да танцуват и да падат в краката й - даже Шекар се включи в танците ...  smile3533 В това време Сурадж си гледаше часовника и се канеше да започне да им дава сладки, за да заспят и той да освободи Сандия!  smile3521 Тя милата си седеше в постройката - там също се чуваше музиката ...  newsm76

Сурадж даде сладка на командира на терористите - той тъкмо да си хапне и хоп Шекар даде знак да не го прави и спря цялата музика!  no no no Шекар каза, че никой нямало да опита от сладките докато първо не ги опита Сурадж - трябвало да са сигурни, че всичко е наред ...  smile3518 Сурадж обаче без да се замисли си взе една от сладките и си хапна спомняйки си, че неговата Сандия му е казала да направи и за себе си от сладките без билките и когато го накарат да ги опита да си вземе маркираната - умно е нашето момиче ...  smile3501  Kissing Heart Two Hearts

В момента, в който Сурадж хапна от сладките - Шекар се успокой и също си взе - каза и на другите да го направят и нареди музиката и танците да продължат!  smile3521 Отлично ги изментиха Сурадж и Сандия ...  newsm44 Сурадж даде сладки на всички - даже певицата си взе и след малко всички се натръшкаха заспали на земята - Шекар, шефа на терористите, хората на Гарджана - всички! Много ме изкефи как Сурадж хвърли празния поднос и тръгна да спасява своята Сандия. Супер сцена ...  newsm18 Heart Eyes Flushed

Много беше силен момента, когато Сурадж се затича, за да спаси Сандия и когато стигна до постройката видя, че тя е разрушена и нея я няма - горкия Сурадж само какъв поглед извади и как започна да вика Сандия!  smile3518  Kissing Heart Two Hearts В това време Химаншу носеше Сандия из джунглата - беше покрил лицето си така, че тя да не го познае ...  box box box Сандия опитваше да се противопостави и да се изплъзне, но явно беше прекалено слаба и не успяваше ...  newsm45 newsm45 newsm45 Носеше я като чувал с картофи - а Сурадж също дойде в джунглата, за да търси Сандия!  newsm51 Той се чудеше кой ли е разбил стената и кой ли я е отвел - викаше името й, плачеше и я търсеше!  cry cry cry

Химаншу остави Сандия на земята и започна да й пее бенгалска песен ...  ooooh! Сандия се чудеше кой е той - тогава Химаншу си махна кърпата от лицето и тогава Сандия разбра, че това е той ...  Peace Спомни си как тя го лъжеше, че е Сагарика и се правеше на бенгалска жена пеейки му песен ...  Wink

Химаншу каза на Сандия, че го е излъгала, за да достигне до Гарджана. Започна да имитира Бхарат и да й пляска колко е интелигентна ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сурадж продължаваше да я търси из джунглата ...  smile3518 Химаншу попита Сандия данеби да е мислила, че тя и нейният поддръжник (вероятно визира Бхарат) ще съсипят плана на Гарджана. Това нямало да стане - Гарджана са много силни.  #Sniper Започна да й говори да се погледнела в какво състояние е - не можела да направи нищо! Тя наистина едвам се държи на краката - цялата е в рани ...  no no no Както я наричаше Сагарика изведнъж Химаншу й каза Сандия Рати! Той също е разбрал коя е ...  smile3518 Докато тичаше из джунглата Сурадж намери значката с името на Сандия - така свърши!  smile3501

За утре дадоха как Химаншу е вързал Сандия с някакви дървета като на клада и отдолу е запалил огън, за да я убие ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дават и как Сурадж и Химаншу се бият - Сурадж доста го удря - накрая обаче и Химаншу го удари и взе един камък, за да го фрасне с него ...  newsm45 Вярвам обаче, че Сурадж ще се справи и ще спаси Сандия ...  newsm76 newsm76 newsm76

# 491
Това излезе преди малко

# 492
Това излезе преди малко

Уфф мъките продължават ooooh! сега пък Сандия ще я женят Naughty Laughing
но ми харесва как действа Сурадж Heart Eyes smile3521

# 493
Здравейте!  smile3525
Пуснали сте много интересни неща! Невероятна рисунка на Анас!  newsm10 Роси, благодаря за превода на интервютата!  smile3525 Миме smile3525 Явно сега и Сурадж ще го хванат!  doh Софи, и на мен много ми допадат действията от последния клип, явно Сурадж няма голямо желание да остава или поне да гледа сватбата  newsm47 Благодаря и за разказите на епизодите в Индия и по ВОЙО!
Сантош и Арун накараха Сурадж да отиде на награждаването!  newsm53 Поне едно хубаво нещо да свърши свекървата!  smile3513 Речта на Сандия беше прекрасна! Сурадж чак се просълзи  Two Hearts Някакъв мъж го потупа по рамото, докато Сандия говореше! newsm62 Освен Сурадж и офицер Сингх беше много горда с нея, а и с всички останали, каза, че те са специални и че няма да ги забрави! Няма как, все пак те я спасиха от онези с проблемите в главния център  smile3521 newsm10 Сантош пък благодари на Кавита! smile3511 Поне сега псевдо-политика разбра, че с нашето момиче шега не бива! smile3521 Имам и един въпрос-кога Сантош ще разбере, че Сандия сама е спечелила и че Кавита е искала само да я провали?  newsm12 Че тези благодарности ми идват в повече! smile3516
А епизода в Индия също не беше зле!  newsm10 Само ми се иска малко да забързат нещата, утре Сурадж и Сандия няма да могат да избягат, но поне в четвъртък и другата седмица вече да са си у дома!  newsm12 Нямам търпение да видя лицата на всички в семейството, и на Закир, и на Лалима и Локеш! Ще бъде многоо забавно!  smile3521 Поне до момента, в който Сантош не се обади и не провали цялата радостна среща!  smile3516 Е, днес най-много ми хареса момента, в който Сурадж смени делвите!  newsm44 Сега Сандия ще има сили да се бори с Химаншу, който май-май си проси боя!  smile3513 Иначе е много готин актьора  newsm10 Добре, че Сандия се беше сетила да му каже да направи сладка и за себе си, ако Шекар поиска и той да яде! Как всички припаднаха наведнъж, като мухи, обгазени с препарат против насекоми  newsm47 Сураджи хвърли подноса и се затича, нооо....Сандия я няма! После викане, плакане и хоп...намерихме си бадж!  smile3521 Който ще ни заведе до Сандия за да се сбием с Хуманшу, както показва промото   smile3503 Дано поне този път е за утре, а не пак да разтягат локуми!  bash А за тайната на Сантош и Локеш, според мен те дори и да знаят, че Сандия е жива, пак ще направят някоя глупост! Аман от тия хора!  smile3511 Вероятно искат да ги разведат със Сурадж или нещо такова и Локеш пак ще си прибута сестрата с безкористната любов!  doh Не им е чиста работата! Но както каза Софи, правят си сметката без кръчмаря, тоест Сурадж!  smile3534
Лека нощ от мен!  smile3524

# 494

Уфф мъките продължават ooooh! сега пък Сандия ще я женят Naughty Laughing
но ми харесва как действа Сурадж Heart Eyes smile3521

Мими, благодаря ти за клипа!  smile3525 Явно този път написаното ще излезе вярно - проверих и е пуснато като официално това дето Химаншу и Манджари ще искат да женят Сандия/ Сагарика за него ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тук точно това се опитват да направят - чудех се как ще им хрумне подобно нещо, но сега разбрах ...  newsm78 Явно тъпата майка на Химаншу се е оправила - той Сурадж приспа Шекар, командира и част от хората на Гарджана, но онази гаднярка е в лагера с другите терористи и явно ще доприпка да спаси сина си Химаншу ...  #Sniper И понеже са разбрали, че Сурадж е съпруг на Сандия вероятно са решили да направят това със сватбата, та да ги накарат да страдат. Него са го вързали и така принуждават Сандия за ритуала, иначе ще го убият - как я въртяха само ...  newsm45 newsm45 newsm45 Обаче няма да е тяхното - Сурадж няма да позволи друг мъж да сложи синдур на съпругата му Сандия - как само се отскубна и блъсна Химаншу. Така му попречи ...  smile3501 Харесва ми как брани съпругата си ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Но тези са толкова много - с автомати и други оръжия! Как ли ще се справят Сурадж и Сандия с тях ...  newsm78   no cry Надявам се, че брака няма да се осъществи - ако може да се нарече брак. Сурадж вероятно ще ги спре и ще почне нова битка ...  Praynig Praynig Praynig Струва ми се, че тук са в стаята с боклуците - може би това ще е след като Сандия и Сурадж намерят дистанционното - но не съм сигурна ...  ooooh! Ох трудна работа ще е -  все се моля отнякъде да дойдат Бхарат, Закир и други полицай и да им помогнат! Иначе как ще се справят сами ...  Praynig Praynig Praynig smile3518 box Каквото и да става се надявам никой и нищо да не може да раздели Сурадж и Сандия и скоро да ги видим заедно щастливи ...  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

Актьорът в ролята на Химаншу е написал, че ще участва в сериала само през тази седмица - така, че трябва да го спрат някак и него и Шекар и Гарджана - както и атомната бомба ...  Praynig Praynig Praynig

И Сантош крои мръсни планове, но се надявам и те да се провалят ...  Praynig Praynig Praynig

След толкова мъки и опити за сватби насила и с лъжи за други хора - се надявам накрая да видим една прекрасна трета сватба между Сурадж и Сандия! Заслужаваме я - те двамата също. Трябва да са щастливи заедно ...
Praynig Praynig Praynig txtloves  love001 Oha! luvbed

Общи условия

Активация на акаунт