https://www.youtube.com/watch?v=DXfyb77cXNA

Много ти благодаря за клипчето Росинце!
И аз го видях одеве и много му се израдвах!
Дори има още едно с интервю на Анас! Много е готин и казва страхотни неща ...
Изчаках да излязат цитатите от интервюто му, за да сме по-наясно ...
Репортажите са страхотни - тук вече Сурадж е спасил Сандия от Химаншу и двамата търсят начин да спрат бомбата и Гарджана!
До колкото разбрах ровят в някакви боклуци или склад, за да намерят дистанционното ...
Сандия намира нещо, но дали е то ...
Тя нали го метна в количката със сладолед - кой знае къде е човека със сладоледа ...
А Гарджана едва ли така ще оставят дистанционното - вероятно накрая ще се наложи Сандия да спре бомбата с ръката си. Все още обаче не е разбрала, че може ...
Ще видим какво ще стане, но ще е интересно. Харесва ми как Сурадж и Сандия действат заедно - така искам да ги гледам - винаги заедно.
Ето какво казва Анас на този клип ...

Сурадж и Сандия се опитват да намерят изгубеното дистанционно в този боклук, за да предотвратят ядрената експлозия ...

Анас: "Съпругът е намерил съпругата си, но жена му иска да спаси нацията, така че той й помага в това. Въпреки състоянието си, Сандия се опитва да намери дистанционното управление. Нашият враг не е лесен. Ние трябва да се борим много, за да го разбием/ унищожим. Ние ще го намерим"

Ето и втория клип, както и думите на Анас в него - страхотен човек е. Възхищавам му се все повече и повече ...

https://www.youtube.com/watch?v=8uYjLlp6nFg
Анас: "Най-накрая аз срещнах/ намерих Сандия, спасих я"

Репортера: Имал ли си някакъв реален житейски опит подобен на този?
Анас: "Да. Когато отидох до Шимла за новата година с мой приятел, аз видях група момчета (извън контрол) да се подиграват и да се държат зле с едно 15 годишно момиче. Спасих момичето и го отведох до върха на хълма ...

благодаря ти!

той беше този който и вдъхваше живот и когато се предавах той ме насърчаваше и ме молеше да продължа
тези думи ме направиха не само най*добрия кадет 

Днес Арун я попита какво ще правят - до кога ще крият истината или нещо такова! Каза й, че сега Менакши е задавала въпроси - утре другите ще питат. По-добре да им кажат ...
Тогава Сантош отговори нещо от сорта, че това не било просто. Било сериозно и ако всички искат да разберат истината щяло да стане проблем ...

Много силна беше сцената как Сандия пие вода от маркуча и в същото време и Сурадж пие вода!!!
В това време Сурадж си гледаше часовника и се канеше да започне да им дава сладки, за да заспят и той да освободи Сандия!
Сурадж обаче без да се замисли си взе една от сладките и си хапна спомняйки си, че неговата Сандия му е казала да направи и за себе си от сладките без билките и когато го накарат да ги опита да си вземе маркираната - умно е нашето момиче ...
Благодаря и за разказите на епизодите в Индия и по ВОЙО!
Поне едно хубаво нещо да свърши свекървата!
Речта на Сандия беше прекрасна! Сурадж чак се просълзи
Освен Сурадж и офицер Сингх беше много горда с нея, а и с всички останали, каза, че те са специални и че няма да ги забрави! Няма как, все пак те я спасиха от онези с проблемите в главния център
Поне сега псевдо-политика разбра, че с нашето момиче шега не бива!
Че тези благодарности ми идват в повече!