Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 381
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Най-после епизода с връчването на Купата за най*добър кадет на Сандия и
страхотната и реч! Heart Eyes smile3521 smile3501  loveuuu Peace Heart Eyes

txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts People Cop Hands Clap Hands Clap Hands Clap Heart Eyes

Heart Eyes Two Hearts...." И накрая искам да благодаря на най*важния за мен човек Heart Eyes без чието разбиране подкрепа насърчение и любов   Kissing Heart Two Hearts не бих могла да сбъдна мечтата си People Cop тя щеше да се разбие на парчета..този човек bowuu той беше този който и вдъхваше живот и когато се предавах той ме насърчаваше и ме молеше да продължа Heart Eyes smile3521
хората казват че зад всеки успял мъж стои една жена smile3521 НО от днес нататък хората ще казват че зад тази успяла жена стои един мъж  chef Laughing newsm51 този мъж е моя живот  love001
този мъж е моят съпруг   chef моята любов   loveuuu Сурадж Рати smile3521
той не само прие мечтата ми като своя Hug но направи и саможертви на които са способни само най*близките Peace той направи всичко възможно за да ми помогне да сбъдна мечтата си  People Cop Hands Clap той ме учеше че последните не са губещи bowuu и че тези които се страхуват да участват са губещите Wink тези думи ме направиха не само най*добрия кадет  People Cop те ме направиха и по*добър човек Hug искам да благодаря от сърце на своя любим Heart Eyes на своя съпруг bowuu Благодаря ти Сурадж Heart Eyes newsm10 благодаря ти че ми помогна да следвам мечтата си  love001 и благодарение на теб моята мечта стана реалност People Cop Hands Clap kiss
Благодаря ти от сърце !!... Two Hearts Heart Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Peace Heart Eyes

Уау, Софи - благодаря ти за прекрасните стоп кадри от този толкова силен и вълнуващ момент между Сурадж и Сандия от епизодите по Войо!!!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Благодаря ти, че си написала и точните цитати от думите на Сандия при награждаването. Аз също смятах да го направя, но ти си се справила отлично!!!  newsm44 newsm76 Two Hearts Епизода с награждаването на Сандия за най-добър кадет ми е един от най-най-най любимите!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Толкова хубави и силни думи каза Сандия за Сурадж по време на речта си, че направо ми напълни душата! За пореден път се убедих, че няма по страхотна двойка от тях ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 Oha! Много ми хареса преди това, когато командир Сингх каза на кадетите да благодарят на боговете и после да отидат за награждаването - тогава Сандия им благодари, но каза че трябва да благодари и на Сурадж!!! newsm76 newsm76 newsm76  След като го направи мислено изведнъж видя, че той е дошъл и тя бързо дотича при него ...  smile3501 И там му каза Уникални - много силни и хубави думи.  newsm18 Двамата се хванаха за ръце и се гледаха толкова влюбено.  Flushed ppp  Hands Clap Тогава Сандия му каза: "Сурадж, знаеш ли - тъкмо си мислих за теб и ето те стоиш пред мен. Изглежда наистина съм благословена. Всичките ми желания се сбъдват."  Two Hearts txtloves  love001 После Сандия каза на Сурадж, че е благодарила на боговете, но иска да благодари и на него, защото е нейната упора ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сурадж й отговори, че няма нужда - той е просто човек, но Сандия каза: "Не Сурадж, ако не беше твоята подкрепа нямаше да стигна до тук. Хората се молят на боговете за своето щастие, за да сбъднат мечтите си, а боговете им дават сила, за да посрещнат трудностите. Ти имаш същата роля в моя живот. Ти си моята упора. Няколко пъти съм усещала слабост Сурадж, но ти винаги си ми давал кураж, показвал си ми правият път. Ти си Бог в моите очи и ти благодаря от цялото си сърце"txtloves txtloves txtloves Тогава Сурадж каза: "Сандия, не трябва да ми благодариш. Може би съм ти помогнал, но съвсем малко. Аз съм забелязал, че хората получават това, което заслужават, а ти заслужаваш да бъдеш полицейски инспектор" - как си я гледаше само ...  newsm51 Two Hearts  loveuuu Тогава Сандия каза: "Не Сурадж! Съгласна съм, че имах една единствена мечта преди да се оженим, но след като видях какво семейство имаме се замислих да загърбя мечтата си.  Wink Бях забравила за нея, но ти беше до мен като истински спътник. Прие ме такава, каквато съм. Преживя много, за да сбъдна мечтата си. Борихме се заедно и винаги ми даваше кураж, за да мога да се боря.  Hug Сурадж винаги си вярвал в мен повече отколкото аз самата. Сурадж всеки има мечти, но малко са тези, които биха превърнали мечтите на жена си в свои и биха се борили за тях. Затова ти си моят Бог"  smile3521  Kissing Heart Two Hearts txtloves lovekiss Великолепна двойка са - държаха се за ръце, гледаха се влюбено и Сандия му благодари, а той й оправи шапката и униформата! Обожавам ги ...   ura Heart Eyes Flushed ppp People Cop

После на самата церемония беше супер - Сандия водеше парада и даваше команди на всички останали кадети, а Закир беше зад нея като втори, който й помагаше. Хубаво е, че преди това и той се осъзна и призна пред командир Сингх, че не само той има заслуга за това, че Сандия се е научила да стреля. Заслугата е на семейството и на съпруга й Сурадж.  smile3501 Сантош ходи да се моли на Кавита да помогне на Сандия за купата, а тя вместо това се обади на командир Сингх и й каза в никакъв случай да не я дава на Сандия. Така искаше да се отърве от нея - но не е познала ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Командир Сингх не приема заповеди и даде купата точно на Сандия, защото е най-заслужилата я ...  newsm44

Когато Сандия и Сурадж чуха, че тя печели купата толкова се зарадваха. Той направо се просълзи  - стана й на крака и застана срещу нея да й пляска. Уникална сцена ...  newsm51 Two Hearts hug  love001 txtloves Закир първо се натъжи, но когато чу речта на Сандия се усмихна и искрено се зарадва за нея - от сега нататък двамата ще бъдат първи и най-добри приятели ...  newsm76 newsm76 newsm76 А Сурадж колко беше развълнуван и каза на хората около него, че това е съпругата му Сандия Рати ...  Heart Eyes Flushed  Hands Clap Сандия първо благодари на баща си и му каза, че където и да е трябва да е щастлив, защото тя е сбъднала мечтата му.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes После благодари на командир Сингх за всичко, което е направила за нея и за това, на което я е научила.  newsm10 Хареса ми и че благодари на нейния ментор - командир Рой, който й помогна по време на състезанието с колелетата и който й вдъхна сили и кураж да се бори, а не да лежи болна след всяко нещо. Той много ме кефи - хубаво е, че Сандия му благодари ...  newsm18 Heart Eyes  Hands Clap После благодари на семейството си.  Hug И накрая благодари на Сурадж - най-важният човек в живота й. Каза пред всички, че Сурадж е НЕЙНАТА ЛЮБОВ, НЕЙНИЯ ЛЮБИМ, НЕЙНИЯТ СЪПРУГ.  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Flushed family Каза им, че без неговата сила и подкрепа не би успяла да сбъдне мечтата си.  lovekiss lovekiss lovekiss Много ми хареса цялата й реч - няма да я пиша пак - Софи я е написала точно!!! Просто ВЪРХОВЕН НЕЗАБРАВИМ И МНОГО ИСТИНСКИ МОМЕНТ!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж се разплака от вълнение - двамата са номер 1 във всяко отношение!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Даже Закир се усмихваше на думите на Сандия, командир Сингх също!!!!
  newsm44

# 496
РОБИН Hug Сантош ще разбере чак в еп 791* ooooh! когато офицер
Агрима Сингх идва в къщата на Рати и се засича с Кавита която често е канена от Сантош Twisted Evil
тогава чува разговора между двете и разбира какви ги върши Кавита..но това е Сантош ..всичките проблеми започват от нея и после Сандия и Сурадж го отнасят Sad
и в последните индийски серии пак тя е в основата на проблемите на Сурадж..да видим и какво е намислила сега пак против Сандия Rolling Eyes
..дори да ги разведе как си представя/защото аз не мога/ Сурадж да живее с друга освен Сандия Heart Eyes самия той и го казва показва и доказва цял живот   loveuuu и тя пак си знае нейното..но и Сандия си е виновна че мълчи и не реагира..я виж как се справи с майката на Химаншу Joy Joy
какво и пречи да  покаже на Сантош как  може  да счупи тояга като реши.. Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes smile3521

Heart Eyes

# 497

Палавият поглед на Сурадж! Heart Eyes

ТАРА Hug мнооого палав Сураджи  Crazy Laughing нали правеше близнаците по това време Laughing Joy Joy Joy
страхотен гиф  Heart Eyes Peace благодаря ти! Hug

Така си е Софи!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Тара супер добре е уловила палавия поглед на Сурадж към Сандийка ...    love001 newsm76 Two Hearts Тогава Сурадж и Сандия бяха на вълна - правене на бебе! Но нали са специалисти направиха си направо 2 ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Дано скоро пак ги видим в такава светлина - искам нови романтични моменти между тях ...  Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts luvbed  smile3534

РОКСИ Hug утре или в сряда ще е хубавия епизод  Embarassed когато Сандийка  е палавата Laughing
и иска нещо по*така Embarassed романтично след  близо година  раздяла в спалнята Embarassed Joy Joy
 Joy..само как награби Сураджи отзад Crazy Joy Joy Joy Joy и му се цупеше като мислеше че си е легнал Joy Joy Joy как ли пък не..той я чака с нетърпение  Heart Eyes ама наша Сандийка си е мнооого глезена и обичана така че всичко и е позволено Heart Eyes интересно ми е какво  точно искаше от него като го подканяше да и целува ръцете а той не разбираше  Crazy Heart Eyes Joy та се наложи на другия ден да се допита до  Чоту Joy Joy Joy Heart Eyes Joy

Мисля, че този момент се пада в сряда!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Нямам търпение да го изгледам с превод ...  newsm76 newsm76 newsm76 И на мен супер много ми хареса как Сандия награби Сурадж в гръб, как си го гушна през кръста - направо беше готова за действие ...   love001 txtloves smile3534 Нормално - толкова време в академията. Караха го на телефонна любов, ама е време да се отдадат един на друг и по друг начин ...  luvbed Heart Eyes Flushed Знаем, че те отлично умеят това - в сламата, на пода, в спалнята ...  txtloves txtloves txtloves Обожавам да ги гледам така палави и закачливи - любовните им игри винаги ми пълнят душата!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 Oha! Two Hearts lovekiss

# 498
РОКСИ Hug но и Сурадж/Анас в този епизод е мнооого красив Crazy Heart Eyes
точно при срещата им която си описала подробно когато Сандия си отваря очите и го вижда пред себе си Heart Eyes Crazy
на 33 год * Христовата възраст * за мъжете.. " на попрището жизнено в средата".. Joy Joy Joy Crazy Laughing просто е неотразим Crazy Heart Eyes във всичките епизоди през 2013  smile3521

# 499
Здравейте!  smile3525
Пуснали сте много интересни неща! Невероятна рисунка на Анас!  newsm10 Роси, благодаря за превода на интервютата!  smile3525
Скрит текст:
Миме[/b] smile3525 Явно сега и Сурадж ще го хванат!  doh Софи, и на мен много ми допадат действията от последния клип, явно Сурадж няма голямо желание да остава или поне да гледа сватбата  newsm47
Благодаря и за разказите на епизодите в Индия и по ВОЙО!
Сантош и Арун накараха Сурадж да отиде на награждаването!  newsm53 Поне едно хубаво нещо да свърши свекървата!  smile3513 Речта на Сандия беше прекрасна! Сурадж чак се просълзи  Two Hearts Някакъв мъж го потупа по рамото, докато Сандия говореше! newsm62 Освен Сурадж и офицер Сингх беше много горда с нея, а и с всички останали, каза, че те са специални и че няма да ги забрави! Няма как, все пак те я спасиха от онези с проблемите в главния център
 smile3521 newsm10
Скрит текст:
Сантош пък благодари на Кавита! smile3511 Поне сега псевдо-политика разбра, че с нашето момиче шега не бива! smile3521 Имам и един въпрос-кога Сантош ще разбере, че Сандия сама е спечелила и че Кавита е искала само да я провали?  newsm12 Че тези благодарности ми идват в повече! smile3516
А епизода в Индия също не беше зле!  newsm10 Само ми се иска малко да забързат нещата, утре Сурадж и Сандия няма да могат да избягат, но поне в четвъртък и другата седмица вече да са си у дома!  newsm12 Нямам търпение да видя лицата на всички в семейството, и на Закир, и на Лалима и Локеш! Ще бъде многоо забавно!  smile3521 Поне до момента, в който Сантош не се обади и не провали цялата радостна среща!  smile3516 Е, днес най-много ми хареса момента, в който Сурадж смени делвите!  newsm44 Сега Сандия ще има сили да се бори с Химаншу, който май-май си проси боя!  smile3513 Иначе е много готин актьора  newsm10 Добре, че Сандия се беше сетила да му каже да направи сладка и за себе си, ако Шекар поиска и той да яде! Как всички припаднаха наведнъж, като мухи, обгазени с препарат против насекоми  newsm47 Сураджи хвърли подноса и се затича, нооо....Сандия я няма! После викане, плакане и хоп...намерихме си бадж!  smile3521 Който ще ни заведе до Сандия за да се сбием с Хуманшу, както показва промото   smile3503 Дано поне този път е за утре, а не пак да разтягат локуми!  bash
Скрит текст:
А за тайната на Сантош и Локеш, според мен те дори и да знаят, че Сандия е жива, пак ще направят някоя глупост! Аман от тия хора!  smile3511 Вероятно искат да ги разведат със Сурадж или нещо такова и Локеш пак ще си прибута сестрата с безкористната любов!  doh Не им е чиста работата! Но както каза Софи, правят си сметката без кръчмаря, тоест Сурадж!  smile3534
Лека нощ от мен!  smile3524

Радвам се, че разказите ми и нещата, които пуснахме са ти харесали Робин!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Твоите разкази на епизодите също са прекрасни - благодаря ти!!!  newsm76 newsm76 newsm76 Епизодите по Войо са супер вълнуващи ...  txtloves txtloves txtloves Този в Индия също е много интересен - според мен 100 % утре ще покажат това в промото. Ще има здрав бой между Сурадж и Химаншу ...  newsm10 Two Hearts box Иначе мисията ще продължи до края на седмицата - няма как! Имат доста неща за вършене Сурадж и Сандия!  smile3503 Тепърва ще идва Манджари с хората си и пак ще ги хваща с тъпата си идея - но Сурадж и Сандия трябва пак да се измъкнат!  Praynig Praynig Praynig Дано се появят Закир, Бхарат и други полицай и да им помогнат - че като се свестят натръшканите от сладките - нашите ще имат огромен проблем! Трябва да се справят с всички тях, че и да спират бомба ...  smile3518 Вярвам обаче, че заедно ще успеят, защото ги крепи нещо много по-силно от всяко оръжие и от всеки терорист - любовта им един към друг ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 500
РОКСИ Hug но и Сурадж/Анас в този епизод е мнооого красив Crazy Heart Eyes
точно при срещата им която си описала подробно когато Сандия си отваря очите и го вижда пред себе си Heart Eyes Crazy
на 33 год * Христовата възраст * за мъжете.. " на попрището жизнено в средата".. Joy Joy Joy Crazy Laughing просто е неотразим Crazy Heart Eyes във всичките епизоди през 2013  smile3521

О да - и още как! Не само Сандия го гледа в захлас - аз също не мога да сваля поглед от него! Уникален е Анас/ Сурадж!!!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! Красив, чаровен, сладък, неустоим - истинска наслада за очите!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts НА мен ми харесва във всеки един епизод - в тези през 2013 е уникален, но и във всички останали също - от началото на сериала до сега в Индия! Върха е ... smile3534 txtloves Flushed ppp  Hands Clap А в тази сцена просто е ухааа ...    love001 Flushed lovekiss

# 501
Вижте какво излезе дано да не умре Сурадж стига вече да ги събират вече

# 502

Сериозно!?  #Shocked Нали уж беше потвърдено от сценаристите, че Анас няма да напуска?  #Crazy Не ми се вярва това да е вярно!  newsm10 Сценаристите не са толкова глупави да убият Сурадж, те знаят откъде им идва рейтинга и парите в джоба! Може и да го ранят малко, както беше със Сантош (дано не, защото това ще означава още забавяне), но да умре, не, не трябва да умира, сега тепърва им предстои да се съберат!  loveuuu Вероятно това са поредните глупости!

# 503
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51 Two Hearts newsm51
 ето едно интервю на сладура Вед/Девианш  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 504

Като гледам усмивката на Сандия Laughing по*скоро е част от мощната роля
на Сурадж в мисия Mahabali*  bowuu

# 505

https://www.youtube.com/watch?v=1h8ZD1lHa8c

Сериозно!?  #Shocked Нали уж беше потвърдено от сценаристите, че Анас няма да напуска?  #Crazy Не ми се вярва това да е вярно!  newsm10 Сценаристите не са толкова глупави да убият Сурадж, те знаят откъде им идва рейтинга и парите в джоба! Може и да го ранят малко, както беше със Сантош (дано не, защото това ще означава още забавяне), но да умре, не, не трябва да умира, сега тепърва им предстои да се съберат!  loveuuu Вероятно това са поредните глупости!
на Сурадж в мисия Mahabali*  bowuu

Благодаря ти за видеото Мими!  smile3525 Пълен ужас - Химаншу искаше да убие Сандия, но Сурадж застана пред нея и той простреля него. Първо го уцели в ръката. После пак стреля 2 пъти ...  newsm45 newsm45 newsm45 Моля се и се надявам да не убият Сурадж!  Praynig Praynig Praynig Понякога тези репортажи са подвеждащи - повтарят една сцена от различни ъгъли или ако е сниман дубъл, - може другите 2 изстрела да са в страни от Сурадж и Сандия! Дано нищо лошо не им се случва ...  Praynig no cry Все пак и аз като Робин и Софи не вярвам да убият Сурадж! Дипика като дава интервюто се усмихва - днес е дала и ново интервю, че тепрва щяло да стане най-интересното като кулминация за края на мисията.  newsm10 В официална новина пише, че Химаншу ще простреля Сурадж - после Сандия ще убие Химаншу! Надявам се Сурадж да е добре и със Сандия да спрат бомбата и Гарджана и най-вече да се върнат живи и здрави у дома - Вед чака майка си и баща си!!!  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family А и нали уж потвърдиха, че Анас няма да напуска сериала и ще има мощна роля в мисия Махабали - не вярвам да го убият - поне се моля да не го направят.  Praynig Praynig Praynig Но за сценаристите е ясно, че без Анас или без Дипика сериала ще се срине - те знаят, че Сурадж и Сандия заедно са силата на сериала - не вярвам да стигнат до там. А освен това нямаше да ни показват тайните кроежи на Сантош ...  Wink Така си мисля аз - Дай Боже Сурадж и Сандия да се върнат живи и здрави и той и тя да не пострадат сериозно ...  Praynig Praynig Praynig

# 506

Сериозно!?  #Shocked Нали уж беше потвърдено от сценаристите, че Анас няма да напуска?  #Crazy Не ми се вярва това да е вярно!  newsm10 Сценаристите не са толкова глупави да убият Сурадж, те знаят откъде им идва рейтинга и парите в джоба! Може и да го ранят малко, както беше със Сантош (дано не, защото това ще означава още забавяне), но да умре, не, не трябва да умира, сега тепърва им предстои да се съберат!  loveuuu Вероятно това са поредните глупости!

Благодаря ти за видеото Мими!  smile3525 Пълен ужас - Химаншу искаше да убие Сандия, но Сурадж застана пред нея и той простреля него. Първо го уцели в ръката. После пак стреля 2 пъти ...  newsm45 newsm45 newsm45 Моля се и се надявам да не убият Сурадж!  Praynig Praynig Praynig Понякога тези репортажи са подвеждащи - повтарят една сцена от различни ъгъли или ако е сниман дубъл, - може другите 2 изстрела да са в страни от Сурадж и Сандия! Дано нищо лошо не им се случва ...  Praynig no cry Все пак и аз като Робин и Софи не вярвам да убият Сурадж! Дипика като дава интервюто се усмихва - днес е дала и ново интервю, че тепрва щяло да стане най-интересното като кулминация за края на мисията.  newsm10 В официална новина пише, че Химаншу ще простреля Сурадж - после Сандия ще убие Химаншу! Надявам се Сурадж да е добре и със Сандия да спрат бомбата и Гарджана и най-вече да се върнат живи и здрави у дома - Вед чака майка си и баща си!!!  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family А и нали уж потвърдиха, че Анас няма да напуска сериала и ще има мощна роля в мисия Махабали - не вярвам да го убият - поне се моля да не го направят.  Praynig Praynig Praynig Но за сценаристите е ясно, че без Анас или без Дипика сериала ще се срине - те знаят, че Сурадж и Сандия заедно са силата на сериала - не вярвам да стигнат до там. А освен това нямаше да ни показват тайните кроежи на Сантош ...  Wink Така си мисля аз - Дай Боже Сурадж и Сандия да се върнат живи и здрави и той и тя да не пострадат сериозно ...  Praynig Praynig Praynig

Благодаря, Роси! И на теб Миме, за видеото! smile3525 Значи така, официалната информация явно не съм я видяла!  newsm10 Сега си мисля, че може би е така- Хуманшу иска да простреля Сандия, Сурадж застава пред нея и го прострелват в ръката, после Сандия вади пистолета и прострелва Химаншу 2 пъти!  smile3521 Дано да е така и Сурадж и Сандия да са добре!  newsm17 newsm17 newsm17

# 507
Скрит текст:

Благодаря, Роси! И на теб Миме, за видеото! smile3525 Значи така, официалната информация явно не съм я видяла!  newsm10 Сега си мисля, че може би е така- Хуманшу иска да простреля Сандия, Сурадж застава пред нея и го прострелват в ръката, после Сандия вади пистолета и прострелва Химаншу 2 пъти!  smile3521 Дано да е така и Сурадж и Сандия да са добре!  newsm17 newsm17 newsm17

Робин, на видеото от сета, което е пуснала Мими точно това показват - Химаншу стреля по Сандия, но Сурадж застава пред нея и той прострелва него в ръката. Това се вижда - Сандия вика, тогава Химаншу стреля пак - май още 2 пъти, но не е ясно къде точно но Сурадж пада на земята и Сандия го държи!  newsm45 newsm45 newsm45 Надявам се обаче другите изстрели да не са в него - дано Сурадж да не умре!  Praynig Praynig Praynig Вярвам обаче, че ще се оправи - иначе би било ужасно ...  smile3518 Rolling Eyes Praynig Излезе официална инфомация, в която се казва, че Хаманшу ще простреля Сурадж, а после Сандия ще убие Химаншу.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И накрая в статията пише: Какво ще се случи със Сурадж, ще успее ли Сандия да спаси своята половинка. Не пропускайте "Светлината на моя живот"  Two Hearts Flushed Praynig

# 508
МОМИЧЕТА Hug  bouquet
 страхотна е индийската серия Heart Eyes smile3521 Сураджи и Сандийка най*после се гушнаха Heart Eyes newsm44 newsm44 newsm44
 txtloves  loveuuu Two Hearts  Kissing Heart случи се това което чакахме от месеци  love001 txtloves smile3501 smile3501
Сураджи така хубаво си я гушна и нацелува ..ръцете и косата  челото  Crazy Laughing
 Heart Eyes както само той го може  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts
а Сандийка се скри в прегръдките му Heart Eyes  loveuuu  и после я понесе на гръб Heart Eyes Kiss kiss  след всичко това няма начин Сураджи да умре NaughtyTwo Hearts kiss Two Hearts Two Hearts невероятни са и като се опитват да деактивират бомбата Two Hearts Two Hearts защото няма кой да им помогне в момента..мисля че Брахат умря  Cry Химаншу го запали Sad но.. не знам какво може да решат сценаристите Laughing Peace

Heart Eyes

# 509
Скрит текст:

Робин, на видеото от сета, което е пуснала Мими точно това показват - Химаншу стреля по Сандия, но Сурадж застава пред нея и той прострелва него в ръката. Това се вижда - Сандия вика, тогава Химаншу стреля пак - май още 2 пъти, но не е ясно къде точно но Сурадж пада на земята и Сандия го държи!  newsm45 newsm45 newsm45 Надявам се обаче другите изстрели да не са в него - дано Сурадж да не умре!  Praynig Praynig Praynig Вярвам обаче, че ще се оправи - иначе би било ужасно ...  smile3518 Rolling Eyes Praynig Излезе официална инфомация, в която се казва, че Хаманшу ще простреля Сурадж, а после Сандия ще убие Химаншу.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И накрая в статията пише: Какво ще се случи със Сурадж, ще успее ли Сандия да спаси своята половинка. Не пропускайте "Светлината на моя живот"  Two Hearts Flushed Praynig

Роси Hug Да, видях във видеото, че Химаншу стреля по Сурадж и после има още 2 изстрела, просто реших да го повторя  newsm47 А за информацията, Софи е права, след днешния епизод просто не може Сурадж да умре, Сандия ще измисли нещо!  smile3503  Иначе би било просто подигравка с феновете! И според мен Бхарат умря, сега кой ще помогне на нашите да спрат бомбата и да се измъкнат, като нито Закир, нито някой друг знае! Освен може би онези полицаи, с които говореше Бхарат за нападението на Гарджана преди няколко епизода!?  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт