Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 381
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Ухааа, уникален епизод в Индия - Сурадж и Сандия ми напълниха душата!  newsm44 newsm44 newsm44 Само как Сурадж спаси Сандия от Химаншу, после тя него ...  newsm76 newsm76 newsm76  А събирането им е една от най-уникалните сцени- така хубаво се прегръщаха, толкова хубаво се галеха, гледаха се влюбено - а Сурадж си целуваше Сандия, по ръката, по челото, къде ли не!!! Обожавам ги - Великолепни сцени ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521 Oha! А после Сурадж качи Сандия на гръб и я понесе през джунглата ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Ето едни страхотни стоп кадри, които направих от сцените ... smile3521 ppp  Hands Clap Flushed lovekiss

# 511
Ухааа, ето едно ново невероятно видео зад кадър с Анас и Дипика!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Все повече се убеждавам, че двамата нямат равни! Тези от Холивуд пасти да ядат - Мисия Махабали направо отвя доста продукции ...  smile3521 Two Hearts  newsm76 Егати и екшъна ще се разиграе - тук явно снимат как Химаншу, Манджари и хората му залавят Сурадж и Сандия ...  smile3518 Първо ги обграждат с мотори и ги гонят в някакъв склад - Анас и Дипика са супер как се държат за ръце и тичат ...  Oha! Heart Eyes Flushed Има и 2-ма като тях дето се спускат веднъж в един кадър - но навсякъде другаде са си Анас и Дипика! Просто нямам думи - как играят само. Уауууууууууууу ....  txtloves txtloves txtloves Анас как си хвана Дипика на няколко пъти - какво тичане му удариха - какви каскади и двамата!!!  smile3501 Heart Eyes Flushed По едно време целите мръсни, потни, но се смеят - личи си, че добре се разбират и се наслаждават на работата си ...  Two Hearts  Kissing Heart newsm08 Обаче режисьорите и снимачния екип тарикати - сложили си маски на устата, че там е прашно, а нашите в пушилката тичат и се бранят от гаднярите ...  smile3503 По едно време вече ги обградиха и Анас пак си подхвана Дипика едно хубаво ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После снимаха сцената отново - двамата хванати за ръце гръб срещу гръб се бранят!  newsm18 Много силни сцени ще бъдат ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Накрая вече дават и как снимат сцената дето Химаншу опитва да убие Сандия и Сурадж застава пред нея и той прострелва него - тук показват 2 изстрела. Вторият ми се стори по-сериозен - ох дано се оправи.  Praynig Praynig Praynig Сурадж пада - после Анас става и се радва, че сцената се е получила! Режисьора ги хвали ...  newsm10 Моля се Сурадж да не умре, а да е леко ранен - бързо да се оправи и да помогне на Сандия ...  Praynig Praynig Praynig Сурадж и Сандия трябва да са заедно ... Praynig Praynig Praynig Two Hearts  loveuuu Само гледайте каква работа вършат Анас и Дипика! Направо са за Оскар!!!  newsm44 newsm44 newsm44

https://www.youtube.com/watch?v=YH4mZvTLKS0

# 512
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugСофи HugРобин HugИлианка HugМиме HugРобин HugТара HugРосинце Hug smile3525 благодаря ви за всички красиви снимки ,колажи ,преводи ,разкази ,коментари и видеорепортажи с които сте украсили темата ни  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
изгледах си и аз новата индийска серия  smile3521
Сурадж и Сандия се събраха най-накрая и бяха мноооого сладки  txtlovesПърво Сурадж спаси Сандийчето да не изгори като факла ,а после тя перна лудия Химаншу с един здрав клон защото той искаше да разцепи главата на Сураджи с камък  smile3511И след като неутрализираха Химаншо двамата се нагушкаха едно хубавичко   love001Сандийка се свря в Сураджи ,а той я прегърна мноооого силно и целуна ръцете   love001После се оказа ,че Сандия едва върви и Сураджи я понесе на гърба си  smile3521Мама ако беше видяла как снахата се е метнала на гърба на сина и щеше да и стане лошо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много ми е интересно точно какво е намислила Сантош  newsm78 newsm78 newsm78Но според мен след като във всяка серия се отделя време за това ,значи сценаристите плетат интригата за сериите след приключването на мисията и това означава ,че Сурадж и Сандия ще се приберат живи и здрави у дома ,за да може тогава мама да блесне с поредната си безумна идея и сериала да продължи с новия сюжет.
Последните индийски серии са супер и Сурадж ми харесва много че взема дейно участие в мисията и помага на Сандия и и е опора както обикновено  smile3521
Сериите по ВОЙО също са много хубави.Вие момичета сте казали всичко и на мен само ми остава да се съглася на пълно с вас ,че в тези епизоди Сурадж/Анас е мнооооого хубав .В днешната серия Сураджи видя мечтата си осъществена ,видя неговата Сандия в униформа как води отрядите и как я награждават за най -добър кадет и ако можеше щеше да хвръкне от щастие и гордост ,че неговата любима е първа и ,че всички я поздравяват за успеха     txtlovessmile3521А Сандия каза толкова мило нещо на Сурадж пред цялата публика която беше на парада  txtlovesКаза му,че той е нейната любов ,че я е подкрепял винаги ,че даже си е навличал неприятности заради тази мечта и му каза БЛАГОДАРЯ  txtloves

# 513
Ухааа, уникален епизод в Индия - Сурадж и Сандия ми напълниха душата!  newsm44 newsm44 newsm44 Само как Сурадж спаси Сандия от Химаншу, после тя него ...  newsm76 newsm76 newsm76  А събирането им е една от най-уникалните сцени- така хубаво се прегръщаха, толкова хубаво се галеха, гледаха се влюбено - а Сурадж си целуваше Сандия, по ръката, по челото, къде ли не!!! Обожавам ги - Великолепни сцени ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521 Oha! А после Сурадж качи Сандия на гръб и я понесе през джунглата ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Ето едни страхотни стоп кадри, които направих от сцените ... smile3521 ppp  Hands Clap Flushed lovekiss

Heart Eyes

Heart Eyes

Heart Eyes

РОКСИ Hug страхотна се оказа срещата на нашите влюбени  newsm51след дългата раздяла и ада през който преминаха през последните  месеци Heart Eyes  loveuuu Two Hearts Сураджи така хубаво си я нагушка и нацелува  Сандийка че си представям колажите и гифчетата които ще направи ТАРА Hug как ще ни оставят направо без дъх Kissing Heart txtloves  както Сураджи в последните епизоди Crazy Heart Eyes  love001 smile3521

# 514
Цитат
Много ми е интересно точно какво е намислила Сантош  newsm78 newsm78 newsm78 Но според мен след като във всяка серия се отделя време за това ,значи сценаристите плетат интригата за сериите след приключването на мисията и това означава ,че Сурадж и Сандия ще се приберат живи и здрави у дома ,за да може тогава мама да блесне с поредната си безумна идея и сериала да продължи с новия сюжет.

ЕНИ Hug Сантош май е последния "терорист"
 с който трябва да се справят Сурадж и Сандия Laughing Heart Eyes
след всичко преживяно в джунглата Thinking Joy Joy Joy

Party

# 515
МОМИЧЕТА Hug  bouquet
 страхотна е индийската серия Heart Eyes smile3521 Сураджи и Сандийка най*после се гушнаха Heart Eyes newsm44 newsm44 newsm44
 txtloves  loveuuu Two Hearts  Kissing Heart случи се това което чакахме от месеци  love001 txtloves smile3501 smile3501
Сураджи така хубаво си я гушна и нацелува ..ръцете и косата  челото  Crazy Laughing
 Heart Eyes както само той го може  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts
а Сандийка се скри в прегръдките му Heart Eyes  loveuuu  и после я понесе на гръб Heart Eyes Kiss kiss  след всичко това няма начин Сураджи да умре NaughtyTwo Hearts kiss Two Hearts Two Hearts невероятни са и като се опитват да деактивират бомбата Two Hearts Two Hearts защото няма кой да им помогне в момента..мисля че Брахат умря  Cry Химаншу го запали Sad но.. не знам какво може да решат сценаристите Laughing Peace

Heart Eyes

Роси Hug Да, видях във видеото, че Химаншу стреля по Сурадж и после има още 2 изстрела, просто реших да го повторя  newsm47 А за информацията, Софи е права, след днешния епизод просто не може Сурадж да умре, Сандия ще измисли нещо!  smile3503  Иначе би било просто подигравка с феновете! И според мен Бхарат умря, сега кой ще помогне на нашите да спрат бомбата и да се измъкнат, като нито Закир, нито някой друг знае! Освен може би онези полицаи, с които говореше Бхарат за нападението на Гарджана преди няколко епизода!?  newsm12

Софи, Робин - напълно съм съгласна с вас момичета! Днешният епизод в Индия е УНИКАЛЕН, ВЕЛИКОЛЕПЕН, НЕПОВТОРИМ!!!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts По-късно ще си кажа подробно мнението за него ...  newsm76 newsm76 newsm76 Много ми хареса как Сурадж дойде точно навреме и спаси Сандия - как само се биха с Химаншу!  newsm44 yes box Сурадж го повали и махна факлата от краката на Сандия, за да не се запали - тръгна и да я отвързва, но Химаншу пак го хвана и пак се сбиха - Химаншу го удари лошо и реши да му фрасне главата с един камък, но тогава нашето Сандийче здравата нацепи Химаншу в главата и го повали спасявайки своя любим Сурадж!  smile3501 Супер момент беше и когато Сандия залитна и Сурадж си я хвана и тя падна точно в прегръдките му - така си се гушкаха двамата, както само те умеят!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Толкова влюбено се гледаха, така се прегръщаха и галеха, а Сурадж как целуваше Сандия по ръката, по челото, по косата - къде ли не!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Дори й духаше на пръстите, понеже имаше кръв и рани - истински съпруг мечта!   Flushed ppp  Hands Clap А Сандийка как си се гушна в него на земята прегръщайки се в джунглата!  lovekiss Heart Eyes Flushed И друго ми направи впечатление - разкопчаната ризка на Сураджи - точно като се гушкаха!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts На Сандия точно там все й беше ръката ...  smile3521 txtloves Two Hearts Великолепна сцена - отлично изиграна от Анас и Дипика!!!  newsm44 newsm44 newsm44 После нашето момиче не можеше да ходи и хоп - Сурадж я качи на гръб да я носи и там тя така си го гушна страстно! Ухааа ...  newsm51 Two Hearts  loveuuu Харесаха ми много и като влязоха в пещерата при бомбата - вече действат като екип агенти. Сандия натисна бутоните, та онези да излязат и първия Сурадж го ступа набързо, дойде втори Сандия го фрасна - взе му пистолета и от там Сурадж го пое и той го приспа и така Сурадж и Сандия влязоха в залата!  box newsm18 People Cop Hands Clap lovekiss Вътре видяха, че до избухването на бомбата са останали само 6 часа и половина!  no no no Но много ми харесва как като тръгне Сандия на някъде и Сурадж все до нея - подкрепя я! А тя с пистолета! Върха са ...  smile3534  ura   txtloves И аз се надявам и вярвам, че след такъв епизод и след такова събиране на нашите влюбени - не биха стигнали до там, че да убият Сурадж! Дано Сурадж и Сандия се върнат живи и здрави ... Praynig Praynig Praynig

# 516
Скрит текст:
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugСофи HugРобин HugИлианка HugМиме HugРобин HugТара HugРосинце Hug smile3525 благодаря ви за всички красиви снимки ,колажи ,преводи ,разкази ,коментари и видеорепортажи с които сте украсили темата ни  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
изгледах си и аз новата индийска серия  smile3521
Сурадж и Сандия се събраха най-накрая и бяха мноооого сладки  txtlovesПърво Сурадж спаси Сандийчето да не изгори като факла ,а после тя перна лудия Химаншу с един здрав клон защото той искаше да разцепи главата на Сураджи с камък  smile3511И след като неутрализираха Химаншо двамата се нагушкаха едно хубавичко   love001Сандийка се свря в Сураджи ,а той я прегърна мноооого силно и целуна ръцете   love001После се оказа ,че Сандия едва върви и Сураджи я понесе на гърба си  smile3521Мама ако беше видяла как снахата се е метнала на гърба на сина и щеше да и стане лошо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много ми е интересно точно какво е намислила Сантош  newsm78 newsm78 newsm78Но според мен след като във всяка серия се отделя време за това ,значи сценаристите плетат интригата за сериите след приключването на мисията и това означава ,че Сурадж и Сандия ще се приберат живи и здрави у дома ,за да може тогава мама да блесне с поредната си безумна идея и сериала да продължи с новия сюжет.
Последните индийски серии са супер и Сурадж ми харесва много че взема дейно участие в мисията и помага на Сандия и и е опора както обикновено  smile3521
Сериите по ВОЙО също са много хубави.Вие момичета сте казали всичко и на мен само ми остава да се съглася на пълно с вас ,че в тези епизоди Сурадж/Анас е мнооооого хубав .В днешната серия Сураджи видя мечтата си осъществена ,видя неговата Сандия в униформа как води отрядите и как я награждават за най -добър кадет и ако можеше щеше да хвръкне от щастие и гордост ,че неговата любима е първа и ,че всички я поздравяват за успеха     txtlovessmile3521А Сандия каза толкова мило нещо на Сурадж пред цялата публика която беше на парада  txtlovesКаза му,че той е нейната любов ,че я е подкрепял винаги ,че даже си е навличал неприятности заради тази мечта и му каза БЛАГОДАРЯ  txtloves

Здравей Ени!  Hug Hug Hug Благодаря ти за страхотния разказ на епизодите.  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Съгласна съм с мнението ти - точно това си мисля и аз ...  newsm10 Щом сценаристите толкова наблягат и на евентуалния план на Сантош явно се подготвят за следващите епизоди, а това би трябвало да значи, че Сурадж и Сандия ще се върнат от Мисия Махабали живи и здрави!  Praynig Praynig Praynig Ако смятаха друго не биха продължавали с плановете и тайните на Сантош!  newsm78 Много хубави колажи и снимки си пуснала - Анас е супер!  newsm51 Heart Eyes Flushed А за момента между Сурадж и Сандия в днешния епизод в Индия няма какво да кажа - за пореден път двамата ме оставиха без думи! Така хубаво се гушкаха, галеха и гледаха! Много ги обичам ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Two Hearts  Kissing Heart Oha!

# 517

Heart Eyes

Heart Eyes

Heart Eyes

РОКСИ Hug страхотна се оказа срещата на нашите влюбени  newsm51след дългата раздяла и ада през който преминаха през последните  месеци Heart Eyes  loveuuu Two Hearts Сураджи така хубаво си я нагушка и нацелува  Сандийка че си представям колажите и гифчетата които ще направи ТАРА Hug как ще ни оставят направо без дъх Kissing Heart txtloves  както Сураджи в последните епизоди Crazy Heart Eyes  love001 smile3521

Така е Софи!  newsm10 От този момент ще станат идеални гифчета и колажи ...  newsm76 newsm76 newsm76 Събирането на Сурадж и Сандия след дългата раздяла беше просто неповторимо. Двамата ме оставиха без думи ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! За пореден път ни показаха, че са най-прекрасната двойка ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts То погледи, то целувки, то прегръдки - а как се галеха! Ухааа ...  txtloves Two Hearts  love001  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts Да не говорим и за разкопчаната ризка на Сурадж докато се прегръщаха със Сандия ...  Flushed ppp  Hands Clap Това просто нямаше как да ми обягне от поглед ...  smile3533 Все пак видяхме част от красивото тяло на Анас!!!  lovekiss lovekiss lovekiss

# 518
Епизода в Индия беше ФАНТАСТИЧЕН, НЕВЕРОЯТЕН, ЕДИН ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ!!!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts

В началото Химаншу разказа на Сандия как е дошъл тук - оказа се, че Бхарат-шефа на Сандия го е извел от затвора, за да го използва като заложник и да размени Сандия с него, защото Шекар и Химаншу са като братя и само така той би се съгласил да пусне Сандия ...  newsm10 После е смятал да заведе Сандия при министъра и той изслушвайки я да се съгласи да нападнат и спрат Гарджана!  Wink Химаншу си спомни как Бхарат го е возил в джипа си като му беше закачил едната ръка с белезници - Химаншу обаче се свести и хвана Бхарат за врата да го души ...  no no no Брахат го удари, но Химаншу пак се свести и опитваше да го удуши - накрая Бхарат се удари с колата в едно дърво и изгуби съзнание. От главата му течеше кръв ...  smile3518 Химаншу взе ключа за белезниците от джоба му - отключи се и тръгна да си ходи- Тогава се спря и реши да подпали джипа - той избухна.  newsm45 newsm45 newsm45 Предполага се, че Бхарат е умрял вътре - но дано е излязъл преди това, което ме съмнява ...  newsm78 Направо не знам сега кой ще помогне на Сандия и Сурадж ...  cry cry cry Надявам се, че хората на Бхарат виждайки изгорялата кола ще кажат на Закир - дано той направи нещо ...  Praynig Praynig Praynig Сурадж продължаваше да търси Сандия из джунглата ...  newsm76 newsm76 newsm76 Химаншу попита Сандия данеби да плаче за фалшивия й баща Бхарат. Тя започна да кашля, тогава Химаншу започна да я полива с вода ...   #Sniper

Сантош тръгна на някъде и Менакши я спря да я пита къде отива - Сантош й каза, че отива до храма, а Менакши й каза, че вероятно ще ходи да се моли за завръщането на Сурадж и Сандия! Сантош каза, че е така - но Мена не й повярва особено ...  Mr. Green

Химаншу върза Сандия за дървото и постави около нея други дърва, за да може да я запали - като на клада. Ужасен е ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тъкмо запали факлата и беше готов да подпали Сандия и се появи Сурадж и го блъсна на земята.  smile3501 Факрата падна и подпали едно от дърветата на земята пред Сандия ...  smile3518

Сурадж и Химаншу започнаха да се бият и да се въргалят по земята. Сурадж удари Химаншу няколко пъти ...  box box box Тогава видя, че огъня ще подпали Сандия - нацепи една глава на Химаншу и отиде, за да спаси Сандия ...  newsm18 Сурадж дръпна факлата от там, като я хвърли далеч в страни. После тръгна да развързва Сандия.  Two Hearts People Cop Hands Clap В това време Химаншу се свести и отново се сби със Сурадж!  Naughty Сурадж го удари отново, но този път и Химаншу удари лошо Сурадж - дори взе един камък, за да го удари с него по главата, но точно тогава Сандия здравата фрасна Химаншу с едно дърво и му разби главата.  smile3501 Първо Сурадж спаси своята Сандия, сега Сандия спаси своя Сурадж! Двамата са уникални ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts От главата на Химаншу започна да тече кръв и той остана да лежи в несвяст ...  smile3503

Сандия едвам се държеше на краката си - залитна и тъкмо да падне Сурадж я хвана с прегръдките си. Уникален момент ...  smile3521 txtloves luvbed Сурадж и Сандия така хубаво започнаха да се прегръщат и галят на земята - гледаха се влюбено, а Сурадж не спираше да целува Сандия - по ръцете, по челото, по косата - къде ли не! Дори духаше на пръстите й, защото бяха наранени.  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts Oha! lovekiss Тази сцена е толкова красива, силна и разтърсваща - стана ми супер любима. Мога да я гледам отново и отново. Двамата са най-прекрасната двойка!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Милите личи си, че копнеят един за друг - любовта им е неповторима ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  love001  Hands Clap През цялото време звучеше и тяхната песен - Diya aur baati hum ...  dance dazzler1  ura

Сурадж и Сандия продължаваха да се прегръщат. Изведнъж тя видя часовника му и му разказа за плана на Гарджана да пуснат атомна бомба на 02 октомври ...  newsm10 Сурадж каза на Сандия, че ги е чул да казват, че ще изстрелят ракетата в 9 сутринта ...  no no no Тогава Сандия му каза, че имат много малко време ...  Peace Сурадж каза на Сандия, че имат 4-5 часа на разположение преди Шекар и останалите, които упои да се събудят ...  newsm08

Сандия тръгна да става, но не беше в състояние да ходи - Сурадж я хвана за ръка, наведе се и я понесе на гръб ...  newsm44 Two Hearts txtloves Сандия така хубаво обви ръцете си около врата му и така влюбено се гледаха - пак пуснаха тяхната песен. Уникални са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts hug  mrstraetz

Сандия и Сурадж стигнаха до тайната лаборатория в пещерата. Сандия вкара някакъв код, за да ги накара да излязат, а Сурадж ги причакваше - Сурадж и Сандия са страхотен екип!  smile3521 Two Hearts Flushed Един мъж в скафандър излезе - тогава Сурадж го хвана отзад и го ступа - в това време излезе още един в скафандър, но Сандия го подхвана, успя да го фрасне и да му вземе пистолета - после Сурадж го хвана и го повали на земята ...  newsm44 yes box Сурадж и Сандия влязоха вътре и видяха, че бомбата е активирана и ще избухне след 6 часа и 30 минути ...  cry cry cry Мисля, че тогава видяха чужденеца - Сандия тръгна напред с пистолета, а Сурадж веднага плътно до нея да пази съпругата си ...  newsm76 newsm76 newsm76 Но доста се изненадаха виждайки нещо - май някой беше убил чужденеца! Поне така ми се стори ...  newsm12

Ще видим какво ще стане утре, но ще е много интересно! Много ми харесва как Сурадж и Сандия заедно действат и се борят срещу Гарджана ...  smile3501 Надявам се накрая всичко с тях да е наред и да се приберат живи и здрави у дома при Вед!!!
Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 519
# 520
# 521

Софи, благодаря ти за прекрасния колаж с нашите сладури Сурадж и Сандия!  newsm51  Kissing Heart Two Hearts Отново невероятен момент между тях ...  txtloves txtloves txtloves Уникални са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss smile3521

# 522

Тара, страхотна си!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Благодаря ти от сърце за Великолепните колажи на Сурадж и Сандия от вчерашния епизод в Индия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Тази сцена е толкова силна и сърцераздирателна!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Отдавна чакахме този велик момент - определено обаче си струваше!  newsm44 Heart Eyes Flushed Сурадж и Сандия ми напълниха дошата - прегръдки, докосвания, погледи, целувки. Нямат равни и това е ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha!  ppp  Hands Clap

# 523

Тара, страхотна си!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Благодаря ти от сърце за Великолепните колажи на Сурадж и Сандия от вчерашния епизод в Индия!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Тази сцена е толкова силна и сърцераздирателна!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Отдавна чакахме този велик момент - определено обаче си струваше!  newsm44 Heart Eyes Flushed Сурадж и Сандия ми напълниха дошата - прегръдки, докосвания, погледи, целувки. Нямат равни и това е ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha!  ppp  Hands Clap

Тара, страхотни колажи!  newsm51 Роси, така е, този момент стана най-любимия ми от всички досега! Heart Heart Heart Изключително чувствен и просто прекрасен!  txtloves txtloves txtloves  Two Hearts loveuuu Каквото и да кажа ще е малко! Анас и Дипика играят невероятно!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 524
Добър ден мацки!
Много съм назад с епизодите, но изчетох всичко, което сте писали. Обещавам, че като си наваксам ще се включа. По разказите ви виждам, че Мисия Махабали е към своя край.

Общи условия

Активация на акаунт