Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 435
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета Two Hearts Two Hearts Two Hearts,новата серия наистина отново ме остави без дъх.Да Сандия се сбогува със семесйтвото и Сурадж,нооо да знаем,че е жива,а и аз имам една изненада .Пускам ви едно клипче на реакцията на всички в къщи и на Бабу.

РОСИНЦЕ Hug  bouquet хубава изненада
 ooooh! Praynig
но защо ли Вед е тъжен newsm78 Сантош така се зарадва като се обади Сурадж и в същото време останах  с впечатлението че не се радва и грам за Сандия ooooh! това ме отвращава в тази жена..не мисли за радостта на Вед а само за собственото си его Twisted Evil

Софи  Hugмисля,че Вед се зарадва много на това,че се чува с майка си и баща си,но плачеше предполагам от щастие,но майка му искаше да говори и с баба му,нооо тя не реагира...ще видим какво ще стане,няма да я приеме Сантош радушно,ноо все пак си мисля,че заради щастието на синът и и внукът и все пак ще се приеме Сандия
Ще я приеме пак след фасони и простотии Twisted Evil
 няма да и се зарадва от сърце както  винаги Crossing Arms  Laughing

# 676
Пфууу, най-после бомбата гръмна. Край с мисия Махабали.  smile3501 smile3501 smile3501 15 минути Сандия летя с бомба, чиито таймер показва, че и остават само 3  newsm78. Голям екшън. smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501
Сандия е голяма откачалка, къде хукна с таз бомба, след като разбра, че тя е човека, който може да я спре, трябваше само да се върне на платформата и да си постави малката ръчичка на екрана. Ама не, нали трябва да има напрежение, хукна с нея да я носи на море. Момее, остави тоз мерак да спасяваш страната, я виж какъв хубав мъж те чака. Заради него беше готова да мреш при Нараяни, а сега го оставяш пак на Лалка. Ама нямааа да я огрее Геновева, ти нали си корава, ще се върнеш, ще възкръснеш втори път, като феникс.
А онзи мухльо Бхарат за втори път стъжни живота на Сурадж, като му съобщи, че Сандия е умряла "пак". Ами то с тази помощ, която оказваш не втори, ами всеки път ще се мре. Заслужава, като за последно един тупаник да му стоварят, че да му наместят кокалите, а Сандия тръгнала да козирува. Само на нея трябва да козируват, тя е човека, спасил родната Индия от голяяяямото нещастие. Сам самичка в началото, с половинката към края. Бхарат пасти да яде, само се намества от едната кълка на другата в дебелото и удобно кресло на шефското бюро. Ще ме изкефи Сандия да му вземе мястото.
Сандийка ги изпонатръшка там, като почна от платформата (не може ли да повторят само последните 30 секунди от предната серия, а не 3 минути), прехвърли се на въжето на бомбата, за да стигне до онзи измекяр с ангелско лице Шекар. Мале Сурадж какъв поглед избичи, като я видя висяща на ядрена бомба. След като се върне, трябва да я нашляпа едно хубаво за нейния неприкорен нрав и тогава да се гушкат. Сандийка на хеликоптера ги понахвърля оттук, оттам и се зае със Шекар, а той си призна, че тя може да спре бомбата, но вече е късно и сега ще гръмне над Пушкар и семейството й ще загине. Такъв пищов му игра в муцуната нагла, чак ми хареса и после бум, една кофа кръв се размаза по стъклото. Като се спомене семейство Рати, малеее Сандия става като лъвица, тигрица, ягуарка, гепардка и всички диви зверилници, които се сетите взети заедно. Обезумява, ако някой спомене, че ще направи нещо лошо на семейството й. Та Шекар си го получи заслужено и тя за нула време се научи да управлява хеликоптер, та хукна с него над океана, също както Сураджи се научи набързо да кара платформата, с такава увереност, все едно не заби полицейския джип в онова дърво. Точно 2 минути преди да гръмне, Сандия се свърза по радиото с команден центъру дето не й помогнаха особено, освен че разбраха, какво носи. Всички останаха притихнали пред командното табло, а Сандия си връща живота на лента и се сбогува със семейството, но доволна с усмивка на уста, че е успяла в мисията.

Утре вечер вече трябва да дадат как Сандийка се завръща победоносно, жива и здрава, изпълния служебния си дълг.

# 677
# 678
Здравейте, момичета!  newsm51 newsm51 newsm51
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко, което сте пуснали, на всички общо, за да не пропусна някой! smile3525 Най-вече за разказите на епизодите, че тези дни имах проблеми с интернета и не можах да ги изгледам подробно, та от вас ми беше инфото!  newsm47 Сега по-специално за последното видео, в което Сурадж се обажда на семейството- Мена нещо се вълнуваше в началото, не разбрах там, но после след като звънна телефона, Сантош една радостна, доволна, и Сурадж като спомена Сандия...все едно някой и каза, че и взимат къщата и вече са на улицата, такъв ужас се изписа на лицето и!  #Sniper #Sniper #Sniper Вед беше толкова сладък, много се зарадва, милия!  smile3504 Heart А за снимката, може и да е от третата сватба, но все ми се струва, че Сантош ще ги излъже с нещо! Интересно ми е, Лалима вече няма да я дават, нали? Защото май някой от екипа беше казал, че ще участва до края на септември-началото на октомври?  newsm12 Така, че едва ли е нещо свързано с нея...но какво друго може да е измислила?! Ще ме побърка тая жена... doh Радвам се, че Чави се връща, сигурно е, за да види Сандия след мисията  smile3503
За епизодите по ВОЙО ще кажа само, че много ми харесва как плановете на Кавита се провалят един по един-първо виното, после парите... Разбра тя, че си има работа с полицейски инспектор Сандия Рати! smile3508
Епизода в Индия много ми хареса, най-вече с това, че бомбата гръмна, край, свърши се вече! Но пък и беше много тъжна накрая, Сандия си спомни всички от семейството и се извини на Сурадж, който така гледаше след хеликоптера!  newsm45 newsm45 newsm45 Много ми хареса и как даваха първо Сандия, после таймера, както беше като простреляха Сурадж- Сандия плаче над него и Сантош се моли със семейството! Много силни моменти, а и целия епизод беше такъв! И друго- как гръмнаха Шекар! Всички терористи вече са с еднопосочен билет към ония свят! smile3521  Утре на Сурадж пак ще му съобщат за "смъртта" на Сандия!  smile3516
Още веднъж ви благодаря!  newsm51

# 679

Софи smile3525 Това вече е друго нещо!  newsm44 newsm44 newsm44 Направо прекрасни! Дано все да ги виждаме така!  txtloves txtloves txtloves  Това трябва да е от предстоящ епизод, нали?  newsm12

# 680

Софи smile3525 Това вече е друго нещо!  newsm44 newsm44 newsm44 Направо прекрасни! Дано все да ги виждаме така!  txtloves txtloves txtloves  Това трябва да е от предстоящ епизод, нали?  newsm12

Софи, благодаря ти за страхотното гифче и за снимката на нашите сладури Сурадж и Сандия! Уникални са ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Робин, да гифчето е от днешен репортаж - дават как Сурадж и Сандия пътуват явно обратно за вкъщи!!! Много са сладки ... newsm44 Heart Eyes Flushed

Ето още едно ново клипче с интервю с Дипика пуснато днес! Тук вече Сандия си е със сари - в него  тя говори, че Сандия се връща към предишния си имидж: сарито, биндите, гривните на ръцете и краката, ще си сложи пак и брачния медальон.  love001 Kissing Heart Two Hearts То е от същия ден като гифчето - със същите дрехи е Сандия!!!  newsm76 newsm76 newsm76 До колкото разбрах от цитатите към интервюто Дипика казва, че Сурадж и Сандия се връщат в дома на Рати, но все още не са достигнали до Пушкар!  smile3503 Може пък за малко да се осъмотят и на друго място - а дано!!!  Praynig Praynig Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! Дипика е прекрасна ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=BisnOWEpoQY

# 681
Здравейте момичета Two Hearts Two Hearts Two Hearts,новата серия наистина отново ме остави без дъх.Да Сандия се сбогува със семесйтвото и Сурадж,нооо да знаем,че е жива,а и аз имам една изненада .Пускам ви едно клипче на реакцията на всички в къщи и на Бабу.

https://www.youtube.com/watch?v=GIIVh8tNObE

РОСИНЦЕ Hug  bouquet хубава изненада
 ooooh! Praynig
но защо ли Вед е тъжен newsm78 Сантош така се зарадва като се обади Сурадж и в същото време останах  с впечатлението че не се радва и грам за Сандия ooooh! това ме отвращава в тази жена..не мисли за радостта на Вед а само за собственото си его Twisted Evil

Софи  Hugмисля,че Вед се зарадва много на това,че се чува с майка си и баща си,но плачеше предполагам от щастие,но майка му искаше да говори и с баба му,нооо тя не реагира...ще видим какво ще стане,няма да я приеме Сантош радушно,ноо все пак си мисля,че заради щастието на синът и и внукът и все пак ще се приеме Сандия

Росинце, благодаря ти много за клипа от сета!  Hug smile3525 Two Hearts Сантош се зарадва, че чува Сурадж, ама хич не й стана приятно като чу, че се връща със Сандия! Ужасна е просто - надявам се да спре с номерата и гадните планове!  Naughty Трябва да разбере колко се обичат Сурадж и Сандия и каква е била ситуацията - те едва не загинаха, за да спасят хората в Индия, включително и семейство Рати!  Praynig Praynig Praynig Вед определено се зарадва много като чу майка си - даже се разплака милия! Срещата им при завръщането им в къщи ще е супер емоционална! Нямам търпение ...  txtloves txtloves txtloves Kissing Heart Two Hearts Искам да гледам Сурадж, Сандия и Вед винаги заедно щастливи - да виждаме и Ванш с тях, а защо не и някое момиченце!!! Praynig Kissing Heart Two Hearts txtloves love001 Oha! family

# 682
# 683

РОБИН Hug предполагам че Сурадж и Сандия се прибират в къщи Heart Eyes
страхотни са с тези взаимни погледи  Heart Eyes Scatter и  особено влюбения поглед на Сурадж направи сериала уникален bowuu сега да видим МАМА какви мълнии ще пуска...нахалост Joy Joy а Лалка нЕма какво да я  коментирам Laughing достатъчно ми беше  когато *лекуваше* Сураджи  облечена като Сандийка..Боговете са събрали когото трябва и когато трябва Heart Eyes Laughing smile3521 txtloves loveuuu Two Hearts Two Hearts Kissing Heart

# 684
Илианче, Робин, Софи - благодаря ви за разказа на новият епизод в Индия, както и за тези по Войо!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts По-късно, когато ми остане време и аз ще си кажа мнението за новият епизод ...  smile3503 Той също беше страхотен ... Two Hearts ppp Hands Clap

Ето още няколко нови снимки на Дипика. Тази вечер Рохит е направил изненада на Дипика - купил е торта и е украсил, за да отпразнуват успешния край на Мисия Махабали! Много хубав жест - Дипика е страхотна ...  smile3525  Другата снимка е отново от мисията с хеликоптера днес. Нашето момиче е върха ... newsm44 Kissing Heart Two Hearts

# 685

Тара, много ти благодаря за страхотния колаж от днешния страхотен епизод в Индия!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Този момент беше изключително силен ...  Oha! Two Hearts txtloves Сурадж милия как гледаше докато Сандия се отдалечаваше с хеликоптера и атомната бомба ... smile3518 lovekiss love001 People Cop  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 686

Невероятен е Сураджи Heart Eyes bowuu с отдалечаването на хеликоптера
 си сменяше и  изражението на лицето Rolling Eyes как го постига не знам но е уникален Heart Eyes
благодаря ти ТАРА Hug bouquet

# 687

Софи,не съм гледала този епизод, защо плаче Сурадж? newsm78
Колко са живописни и хубави и как бижутата са точно подбрани за саритата им! Hug

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 03:05 от Tara41

# 688

Колко са живописни и хубави и как бижутата са точно подбрани за саритата им! Hug

ТАРА Hug това е от началните епизоди когато Сураджи намери документите за развод които приятелката на Сандия беше пуснала в чантата и .. Сурадж знаеше вече че Сандия е образована но не знаеше че иска да става полицай и реши че  иска да го напусне но за да не я сочат нея с пръст започна  да се държи лошо та клюкарките начело с Дайса да решат че го е напуснала заради лошото му държание с нея..самите кадри са от сцената когато Сандия го принуди да говори защо се държи така с нея и на него също му беше мъчно че се държи така но и се страхуваше че ще го напусне  и ще остане сам Wink заваля и дъжд така че освен сълзи е и мокър Rolling Eyes Сандийка също  еп  186* Flutter Heart Eyes

# 689

ТАРА Hug това е от началните епизоди когато Сураджи намери документите за развод които приятелката на Сандия беше пуснала в чантата и .. Сурадж знаеше вече че Сандия е образована но не знаеше че иска да става полицай и реши че  иска да го напусне но за да не я сочат нея с пръст започна  да се държи лошо та клюкарките начело с Дайса да решат че го е напуснала заради лошото му държание с нея..самите кадри са от сцената когато Сандия го принуди да говори защо се държи така с нея и на него също му беше мъчно че се държи така но и се страхуваше че ще го напусне  и ще остане сам Wink заваля и дъжд така че освен сълзи е и мокър Rolling Eyes Сандийка също  еп  186* Flutter Heart Eyes

Да! Тези сцени под дъжда са супер силни - тогава Сурадж един вид изтъкна на Сандия, че трябва да изпълнява съпружеските си задължения, иначе по-добре да си ходи и да се разделят!  smile3518 Тя му каза, че й е нужно още време - но Сурадж нали се правеше на лош, каза че вече са минали месеци и не може да я чака до безкрайност ...  smile3503 Той каза всичко това, за да я изплаши и да си отиде, защото мислеше, че тя иска да се разведе и че не е щастлива с него. Мислеше, че понеже в семейството по това време доста често се държаха зле с нея тя ще е щастлива далеч!  Peace Когато се отдалечи след разговора Сурадж се разплака и мислено си каза, че се надява Сандия да му прости, но прави това, за да е щастлива. Тя го видя и се чудеше защо уж се държи зле, а той страда дори повече от нея ...  newsm76 newsm76 newsm76 Въпреки уж лошото си държание Сурадж непрекъснато помагаше на Сандия! Накрая когато тя си тръгна и той тръгна да я изпраща се видяха истинските им чувства ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Той тайно пътуваше с нея - после стана инцидент с рейса - Сурадж се уплаши, че е загубил Сандия, но когато видя, че е жива двамата се прегърнаха страстно за първи път и си изляха чувствата!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Плачеха и тогава Сурадж си призна всичко и защо се е държал така - каза й, че е искал да плюват него, а не нея - Сандия му каза, че тя никога не е искала да се разделят и че документите ги е сложила приятелката й Прити ...  newsm10 Тогава Сандия за пръв път се отпусна и си галеше Сурадж - гушкаха се, гледаха се и накрая се върнаха в дома на Рати заедно! От там насетне започват едни от най-прекрасните им моменти ...  newsm51 ppp Hands Clap Макар, че всички сцени с двамата са невероятни ...  smile3501 Two Hearts loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт