Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 319

• 51 542
  • 725
  •   1
Отговори
# 585

Лека да е, момичета.

# 586

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден !

Дано след вчерашните цветни кодове да сте добре всички.

Скрит текст:

# 587
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. И от мен успешен ден, да е такъв и за темата.

Ех, тези чилийки....

# 588
Здравейте,

Очаквам изненади...

Лек и приятен ден, момичета.

# 589
  • Пловдив
Кликни върху снимката за да чуеш:
Йомер: Добро утро.
Елиф: Добро утро.

# 590

Още една, закъсняла, Енгинова усмивка за зрителите.
   Аз малко със закъснение реагирам... чак сега видях снимката.

Това не е Туба, нали? newsm09 Дубльорка ли е имала? И защо? newsm78 newsm78 newsm78

# 591

Актьорите с режисьорката...
Добра е в професията си...

# 592
Скрит текст:

Това не е Туба, нали? newsm09 Дубльорка ли е имала? И защо? newsm78 newsm78 newsm78

Според мен е тубата.  Снимката е обърната. Ето как изглежда нормално.

# 593
Скрит текст:

Според мен е тубата.  Снимката е обърната. Ето как изглежда нормално.

Ами... нещо хич не ми прилича. newsm78 Има общи черти, но и много се различава. Странно... newsm78 newsm78 newsm78

# 594
Привет. Simple Smile

Само да помогна с нагледен материал. Simple Smile Снимката не е зад кадър, а част от 7-а серия:

И мен малко ме смущава общият кадър... затова приложих и по-близък план от същата сцена...
Скрит текст:
разглеждам собствения си нагледен материал ))) намирам разлика в овала на лицето, големината на устата и главата като пропорции. но може и да се заблуждавам ))))

Я да добавим още малко красота... Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 11:44 от marytza

# 595
Привет. Simple Smile

Само да помогна с нагледен материал. Simple Smile Снимката не е зад кадър, а част от 7-а серия:

И мен малко ме смущава общият кадър... затова приложих и по-близък план от същата сцена...
Скрит текст:
разглеждам собствения си нагледен материал ))) намирам разлика в овала на лицето, големината на устата и главата като пропорции. но може и да се заблуждавам ))))

Скрит текст:

Благодаря за нагледното пояснение. Значи при приближаване се вижда, че си е Туба. Но защо изглежда така странно, не като себе си на далечния... за мен си остава загадка.

# 596
Привет. Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:

Благодаря за нагледното пояснение. Значи при приближаване се вижда, че си е Туба. Но защо изглежда така странно, не като себе си на далечния... за мен си остава загадка.

Ъъъъъъъъъ... Явно не съм се изразила добре. Naughty Вторият кадър не е приближение на първия, а друг дубъл от същата сцена. Тоест, за мен си остава голяма доза съмнение, че в общия кадър е снимана наистина Туба. Както казах, пропорциите на главата спрямо тялото/раменете и устата спрямо лицето, както и овалът на брадичката в общия кадър ми навяват съмнения. Брадичката на Туба е равна отдолу, а в общия кадър е заоблена и заострена, тоест целият овал е съвсем различен. Може би точно тгой ми и създаде усещането, че е използвана дубльорка... А защо?... Ами... може би за да се спести някой друг снимачен час на "звездата" в сцени, в които не се предвижда снимане на лицето и отблизо, или където се вижда само близък план на партньора и по сцена над рамото на героинята и... Тоест, щадене на изпълнителката... за да има повече време... за семейство и блясъци... в др. ангажименти.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 12:18 от marytza

# 597

Какво беше казал Йомер-" Който се смее последен, най-добре се смее".

# 598
  • Пловдив

"Каква е вината на Фатмагюл?", скоро в Еквадор и Колумбия. В снимката са отбелязани страните където КВФ се гледа в Латинска Америка.

http://dizaz.me/2015/09/29/cinta-elif-engin-akyurek-pemain-utama … wok-yang-ganteng/

Индонезийски сайт в чест на Енгин Акюрек - разказват за професионалния му път до наградата в Сеул.... "Мръсни пари и любов" започва да се излъчва в Индонезия от 5 октомври.

# 599

Латинска Америка, Индонезия - запознанството е в пълна сила.. smile3525

Общи условия

Активация на акаунт