Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 319

• 51 371
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Добър вечер!

Честит празник на всички, които със своите езикови знания допринесоха до свеждането на разбираем език филмите на обичания от мен Енгин Акюрек.
Скъпи преводачки,
благодарение на вас успях да се запозная с едни великолепни шедьоври, изиграни от Енгин.
Благодаря за труда и търпението, с което го правите и най-вече за личното време, което отделяте.
Оценявам го изключително много. Възползвам се от вашето благородно дело и благодаря с дълбока почит.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 646
  • Пловдив

Защо се отказа от поздравите? Имаш право на редакция, но е учудващо... Та благодарение на тези момичета опознаваме Енгин и героите му, научаваме интервютата му.

# 647

Керимови надежди...

# 648
  • Пловдив

Феновете на Енгин и Туба, обединени по целия свят
Върнете се заедно... Обичаме ви.

Ние ви обичаме повече, отколкото можете да си представите
Скрит текст:
We Love You More Than You can Imagine .

# 649

Сладко, сладко.. Heart Eyes

# 650

newsm51

Цитат
Върнете се заедно... Обичаме ви.

Чак пък заедно?!! Айде няма нужда...Аз си чакам Енгин с друга партньорка...
Този филм свърши...Да приберем носните кърпички...
Йомер е пакетиран и завързан с панделка даже...Да идва по-бързо следващият герой...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 23:41 от loveofmine

# 651
  • Пловдив

Фенските желания нямат край. По света тепърва ще реват. Така че кърпички ще трябват.

# 652

Страхотен комисар....

# 653
  • Пловдив

Работен момент.

# 654

Защо се отказа от поздравите? Имаш право на редакция, но е учудващо... Та благодарение на тези момичета опознаваме Енгин и героите му, научаваме интервютата му.
Благодаря ти ,че ме отрази! HugНе съм се отказала от поздравите си към преводачките ,но отказвам да приема ,че непрекъснато ми се трият постове в които няма нищо обидно и нарушаващо правилата!
Надявам се ,че си видяла и един друг мой пост ,който беше светкавично изтрит!Защо ли за него не се учудваш newsm78

# 655
  • Пловдив

Благодаря ти ,че ме отрази! HugНе съм се отказала от поздравите си към преводачките ,но отказвам да приема ,че непрекъснато ми се трият постове в които няма нищо обидно и нарушаващо правилата!
Надявам се ,че си видяла и един друг мой пост ,който беше светкавично изтрит!Защо ли за него не се учудваш newsm78

Видях и него. Не знаех че е изтрит. Помислих, че ти си си го премахнала. Имаш това право до 5 минути от публикацията. Но сега разбрах... Но, едното няма нищо общо с другото - постовете де.

# 656

Видях и него. Не знаех че е изтрит. Помислих, че ти си си го премахнала. Имаш това право до 5 минути от публикацията. Но сега разбрах... Но, едното няма нищо общо с другото - постовете де.

Здраве да е HugЛека нощ !

# 657

Лека да е, момичета.

# 658

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден !

Скрит текст:

# 659

newsm51
Вместо добро утро: Не се ли уморихте, момичета, които и да сте, да натискате копчето на модератора? Това ли е единственият изход? Нямате ли други аргументи, освен метлата? Толкова ли се страхувате от думите?
Предлагам да съставите наръчник от думи, които могат да се ползват в тази тема. Така най-сетне всички ще станем еднакви, по ваш модел и подобие, ще се успокоите и дано настъпи мир...Или защо не прочетете отново разказите на Енгин Акюрек...Те са толкова красиви и човечни...И после да споделите...Ще бъде къде-къде по-интересно и приятно...Нали затова сме се събрали...Обидно, много обидно...Все пак не сме в отделенията, зрели жени сме, предполагам...
ПП. А и тогава ще повярвам на пожеланията ви за хубав ден и кафето ще ми е сладко...

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 08:26 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт