Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 319

• 51 397
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

Нова снимка с братовчед на Енгин.
В спойлер, снимка от миналата година:
Скрит текст:

# 496

newsm51
Оооо, Аурелия! Чудя се как е оцелял този пост?!! Днес един абсолютно безобиден го ометоха на бърза ръка…Бдят, бдят...

newsm51
А тук колко е сладък, а? Направо смъртоносно прахче. Който оцелее...Аз съм сървайвър, за другите не знам...

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 20:48 от loveofmine

# 497
  • Пловдив

Явно Енгин е в Анкара за празника.

# 498
Скрит текст:

newsm51
Оооо, Аурелия! Чудя се как е оцелял този пост?!! Днес един абсолютно безобиден го ометоха на бърза ръка…Бдят, бдят...

newsm51
А тук колко е сладък, а? Направо смъртоносно прахче. Който оцелее...Аз съм сървайвър, за другите не знам...

Искаш ли по-качествена?
 Hug Заповядай!

# 499
  • Пловдив

А, научихме името на братовчеда - Корай.

# 500

Нова снимка с братовчед на Енгин.
В спойлер, снимка от миналата година:
Скрит текст:
smile3525
Изглежда много доре..

# 501

Нали знаете - щом има една снимка, винаги има и втора...

Така, че  очаквам снимка и с другия братовчед  newsm10

# 502
  • Пловдив

Ето, още една - със следващия братовчед.

# 503
Нали знаете - щом има една снимка, винаги има и втора...
Така, че  очаквам снимка и с другия братовчед  newsm10

Ето, още една - със следващия братовчед.

Знам си аз... newsm53
Има още един...братовчед, а пък вляво  пред Енгин има дамска чанта... Чакам си третата снимка с някоя братовчедка...

# 504
  • Пловдив

Е, берекет тази вечер. Селфи.

# 505

Дано и другата събота да имаме повод да се радваме на много нови снимки...
А пък неделята да ни е "пеперудена" - пак повод за снимки и коментари.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 23:18 от Марта_49

# 506
Привет на абсолютно ' сички Енгинки !

Скрит текст:
Ши мъ прощавате значи , ама ако не си избърборя мълчанието , ши 'зема да съ спукам ... виртуално . Ум не ми стига / то нивгаш не ми е стигал де/ на кой диалект да Ви бъбря , та белким ме разберете .
Уважавам ' сички Емотикончета , ' сякакви Енгинки и още по-' сякакви мнения . Слагам една усмихната точка по въпрос .

Нося Ви ... Огенче : Его
и х-м-м ... Виртуални Метлички
дружно да хвърлиме в него .
Почвам с мене си . Каня ' сички .

Преди да офейкам от темичка , искам да благодаря на ' сички , които нея списват и на тези , които четът - тоже .
Да Ви се призная значи ... умирам си от любопитство да прочета превод на barisea на написано от Енгин есе . Видях , че loveofmine вече чудесно него изкоментирала , аз така хубаво не мога да се изразявам , обаче това хич мен не ми пречи да чувствам със сърце какво аджеба провокира Енгин като емоция / както ама съвсем точно в десятка се произнесла marytza/.

Пък като погледна ей тъй към горната картинка и заставам ей в такава поза : . Дали да не позволя на цинично мое подсъзнание един кратичък коментар в аванс :

Задник на Человека служи за сядане , а не за мислене . И докато ' секи Индивид от целокупно Человечество не си седне на задника и не почне да мисли с Главата си - мно--о-ого още жеги я чакат таз Глава : не една  , ами милион и една Трабзoнски Пити ши имат шанс да бъдат изпечени на Нея ...

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 01:56 от Госпожа за цял един живот

# 507

Държи си човекът на семейството. Heart Eyes

# 508
Привет, Госпожа за цял един живот. Simple Smile

Малко хора научават нещо от печенето на Трабзонски пити...  Wink Дори опърлените глави не им помагат да разберат защо им се е ноложило да ги пекат. Simple Smile))))

Аз пък, заемайки същата искусителна поза като Вас,  Thinking, установих, че едва в 4-тото поред есе на Енгин откривам причината, която, според мен, го кара да пише... Енгин използва възможността да изследва със слово своите литературни герои по същия начин, както го прави чрез жест, глас, мимика... Той поставя своя герой в една хипотетична ситуация и го прекарва през центрофугата на чувствата, за да разбере как ще реагира този герой... По този начин успява да извлече най-вярната реакция... най-съответстващата на героя... Разказите му са друг начин за изучаване на човешките реакции, на човешкото поведение, което го вълнува като актьор.
Напоследък е много модерно да се говори за емоционална интелигентност... Е, струва ми се, че Енгин не само говори за нея... той упорито разсъждава по нея и се учи от всичко, което е в състояние да превърти през своя филтър, през своето желание да опознае човешката природа...

# 509

Задник на Человека служи за сядане , а не за мислене . И докато ' секи индивид от целокупното Человечество не си седне на задника и не почне да мисли с Главата си - мно--о-ого още жеги я чакат таз Глава : не една  , ами милион и една Трабозански Пити ши имат шанс да бъдат изпечени на Нея ...

За момент реших, че съм объркала и чета пакетажната тема.
Признавам, не схванах задната ти мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт