Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 319

• 51 363
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив

http://www.vbox7.com/play:3b36428d05

Моят прочит за преговор на епизод 22 - 2 част. Приятно гледане. Следва продължение...

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/524949_mpl-pregovor22-2

# 676

Наближава и този момент..
Цитат

http://www.vbox7.com/play:3b36428d05

Моят прочит за преговор на епизод 22 - 2 част. Приятно гледане. Следва продължение...

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/524949_mpl-pregovor22-2
smile3525
Припомням си.

# 677

Здравейте момичета  Two Hearts

Свети  Two Hearts  прекрасен клип си сътворила ! Съчетанието между кадри и музика - получило се е нещо красиво ! Всъщност и любовта между Йомер и Елиф беше красива...
Харесвам си го този сериал и то много !!! И особено ми е приятно, че гледах точно Енгин и Туба като Йомер и Елиф...
Благодаря за поздрава !!!

Вие сте подхванали 22 серия...  Two Hearts

Включвам се почти символично, защото имам неотложни задачи които трябва да свърша до довечера.

Време е за чашката следобедно кафе... с цветно настроение...  newsm03
Скрит текст:

# 678
  • Пловдив

http://www.vbox7.com/play:a9b33a8ff3

Моят прочит за преговор на епизод 22 - 3 част. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/524950_mpl-pregovor22-3

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 17:26 от mariana51

# 679

Двама "чуха" тези думи на Сами... Арда, който беше сигурен в жената която обича и Хюсейн...

Другите двама - Пелин, която  дори бе отстранена от случая даже и не пожела да изслуша доводите на Арда.
Ами какво да кажа за Йомер... Трябваше още тук при поредната неуспешна акция да се замисли - кой знае и кой не знае подробности... Кога успяват и кога търпят провал... А не след 5 месеца сериално време да научи истината по възможно най-драматичния начин...

# 680
  • Пловдив

Алпер Тюреди е получил тази рисунка с послание от Reyhan Ardakanian.

Ето за какво става въпрос:
Скъпи приятели! Време за изненада на любимата ни звезда Енгин Акюрек, който помага на кампанията за деца болни от рак. Ние ще предоставим за продажба тази красива рисунка на Енгин Акюрек, сътворена от иранската художничка Рейхан Ардаканиан. Тя ще бъде подписана от Енгин Акюрек. Този който ще я закупи, не само ще участва в тази благотворителна дейност, но така също ще спечели това красиво произведение на изкуството. Портретът е с размер 22/16 см, направен от молив/графит. Начална цена - 70 TL. Човекът, който ще купи портретът, може да преведе парите по банковите сметки от списъка,  и тогава ще му го изпратим на адреса по пощата.
.....................
Ева Филипова от Чехия я е закупила за 2 500 TL, които ще отидат за кампанията в помощ на децата болни от левкемия.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 17:54 от mariana51

# 681

Цитат
Време за изненада на любимата ни звезда Енгин Акюрек, който помага на кампанията за деца болни от рак.
Страхотна изненада.. Heart Eyes
Цитат
Ева Филипова от Чехия я е закупила за 2 500 TL, които ще отидат за кампанията в помощ на децата болни от левкемия.
smile3501

# 682
  • Пловдив

Спомен от Керим.

# 683

Огромно търпение с Нилюфер и разбиране.

Напразни надежди..

Излизането на Пелин от ситуация.. Grinning

Временна, но трудна раздяла.

Съмненията и обвинението на Сами..

Умът се съмнява, но сърцето отхвърля.

Нови и нови проблеми-Фатма, Мелике..
Хюсеин използва майка си, да държи Йомер около себе си.Нужна му е информация и по-късно Елиф ще я донесе.

Вече всички знаят в колко часа ще се появи Метин, в това число и Таййар... Sad, чрез Хюсеин..

# 684

Скрит текст:

Алпер Тюреди е получил тази рисунка с послание от Reyhan Ardakanian.

Ето за какво става въпрос:
Скъпи приятели! Време за изненада на любимата ни звезда Енгин Акюрек, който помага на кампанията за деца болни от рак. Ние ще предоставим за продажба тази красива рисунка на Енгин Акюрек, сътворена от иранската художничка Рейхан Ардаканиан. Тя ще бъде подписана от Енгин Акюрек. Този който ще я закупи, не само ще участва в тази благотворителна дейност, но така също ще спечели това красиво произведение на изкуството. Портретът е с размер 22/16 см, направен от молив/графит. Начална цена - 70 TL. Човекът, който ще купи портретът, може да преведе парите по банковите сметки от списъка,  и тогава ще му го изпратим на адреса по пощата.
.....................

Какъвто е Енгин - такива са му и феновете. Стойностни хора. Готови не само да го подкрепят  в проектите му, но и да участват  в благородни каузи - сега в  помощ на болни дечица. Преди това направиха библиотека на негово име, дръвчета посадиха...

Харесва ми идеята предложена от Марияна да направим нещо / дори и малко да е / с което да засвидетелстваме уважението си към него. Моят принос  ще е както от години наред го правя - кратко клипче-поздрав.

# 685
  • Пловдив

Ех, тази коса - никой не може да я направлява...

# 686

Кого ли гледа така Мустафа. Heart Eyes

# 687

Кого ли гледа така Мустафа. Heart Eyes

Не кого. Какво. Гледа към мечтата си да създаде истинско семейство и нов дом с Нарин.

# 688

Ще стигне до Нарин и това е. Grinning

# 689
Аз да продължа с 22 епизод.

Каквото и да решат екипите, както и да подготвят акциите -до най-малката подробност се оказва, че Таййар е една крачка напред... просто защото има доносник, който му свежда цялата информация...

На Йомер въобще не му се иска  да е  някой от  неговия екип.

Сами обаче е на друго мнение... Дори може би подозира точно Хюсейн... Дори почти го казва...

Йомер: "Вижте, началник. В тази акция имам нужда от хора, на които знам, че мога да разчитам. Като брат ми. Както и Пелин,и Арда."
Сами: " Играеш си с огъня, Йомер. Виж, един от тях играе двойна игра. Казах ти го."
Йомер: "Добре ме познаваш, шефе. Те са като мен. Гарантът съм аз! Сигурен съм, че любимите ми хора не биха ме наранили, началник. Така, че бъдете спокоен."
Сами: ""Но нека ти го кажа в прав текст. В отдел "Убийства" има къртица. Няма да се откажа, докато не я открия. Само се надявам, когато я открием, това да не те погуби."

Ако беше взел насериозно казаното от Сами, всичко щеше да се развие по друг начин...
Но, каквото е имало да става - ще стане...
Сами се оказа прав - Йомер наистина изпита голяма болка... Истината го доведе до ръба... В резултат на това взе погрешни решения и съсипа най-чистото нещо което имаше - любовта си...

И въпреки разочарованието от по-големия брат Йомер го болеше за него, искаше да му помогне, да намери едно мъничко основание и да му прости... Но Хюсейн Демир се оказа най-голямото зло.

Общи условия

Активация на акаунт