Златна есен иде вече, гука Юнското човече.

• 41 009
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
И моята беба реве,заспива у мен и като я оставя почва да реве.И вечерта се събужда с рев

# 391
Благодаря за отговорите момичета...значи се случва при бебчетата.

# 392
Вики ревеше на сън като имаше колики.Сега от известно време пак се случва,като го почнаха зъбите CryКакто си спи и изреве едно жално и нацупва устичка.Като го погаля по главичката обикновено пак заспива.

Момичета,знаете ли колко горе-долу е нормално да спи бебето за денонощие?Почвам да си мисля че Вики спи много  newsm78

П.П. Намерих една табличка,за бебе 3-6 месеца до 16 часа е нормално.В норма сме значи Mr. Green

# 393
Хей здравейте!!!Как сте???
Не съм ави забравила така да знаете...редовно Ви шпионирам!!!

# 394
  • София
И моята сладурка често се буди с рев, Кокона , мисля, че това е в реда на нещата. Ставам, давам й биберончето и спира да мрънка, дори очичките не отваря.

Аз съм в издирване на подходящ тип играчки, вече не харесва висулките. Някакви идеи да ми предложите, говоря като вид играчки? Мисля да пробвам с разни дрънкалки, чесалки или нещо подобно

цветка , аз също си правя пюренца, с които ще започна захранването. Зеленчуците специално не ги правя на буркани, режа на парчета и замразявам сурови във фризера и ще сварявам и пасирам всеки ден. Единствено чушките съм изпекла и пак във фризера. Надявам се бебка да хареса зеленчуците в чистия им вид. В пюретата масово има нишесте и това не ми харесва

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 23:02 от deny

# 395
Аз няма да правя никаква зимнина за бебка....на момента ще и готвя....имам много свободно време....

# 396
Моята като се разплаче и край-нищо не помага! Душички малки. Мисля си, че с това често цоцкане и малко спане, може би не се наяжда!!! Като започнем захранването ще видим.
Хубав ден на всички и отново благодаря за отговорите.

# 397
Здравейте дами!!!!
Цяла вечност не съм писала тук,изгубих му края.
Мисля,че няма да успея да прочета пропуснатото,но ще гледам вече да ви следя редовно и да вляза в час и с вас.
Надявам се,че всички мами и бебета са добре Simple Smile

# 398
Добро утро,в този мрачен и студен ден!Как прекархте ноща???

# 399
  • athina
ДОБЪР ДЕН!!!

ДОБРЕ ДОШЛИ ОТНОВО В НАШИТЕ РЕДИЦИ НА ДЕСИ И БУБЕНЦЕТО-КАК СТЕ МОМИЧЕТА?
ДЕСИ-последно като беше активна имахте някакъв здравословен проблем и ти и малката Димана.Надявам се всичко е наред и се радвате на добро здраве и двете.

ЗА плакането на сън-и при нас е често явление-педи смята,че ако не е от болка,като газове или зъбки,е възможно да сънува преживяните през деня емоции-ако ги оставяме да плачат по-дълго,ако са видели нещо или някой и не им е допаднало и т.н.При нас биба и прегръдка помагат за успокояването.КОКОНЧЕ-КУРАЖ и дано скоро отмине този период.
Пък да ви се оплача-моят хулиган свикна с присъствието на баща си в последните три седмици и в двата дена откакто е на работа мъжо Никола е невъзможен-докато свикне отново,че ще сме само двамата през деня,ще има надмощие на инатите/за сега май той води/
За захранването-Направила съм само по малко ледчета от плодовете които няма да ги има през зимата,и няколко бурканчета с домашни тиквички.Всичко останало ще си купувам на момента.НЕ смятам да купувам готови пюрета-И сега като се замисля,дори не знам ТУК къде ги продават,НЕ СЪМ ВИЖДАЛА ПО СУПЕРМАРКЕТИТЕ.
ТОВА ЗА СЕГА ОТ НАС-ЛЕК ДЕН И ПИШЕТЕ!!!

http://www.jenatadnes.com/malkiyat-prints/uspeshnoto-karmene-opi … at-na-edna-maika/
НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА ЧЕТЕНЕ в подкрепа на майчетата с проблеми в кърменето.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 10:32 от Geri ATHINA

# 400
Гери добре сме и двете благодаря!
Димана расте с бързината на светлината!Другата седмица на 27-ми сме на консултация и живот и здраве ако ни сложат последните ваксини започваме и ние великото захранване!

# 401
Мами вижте на какво попаднах. Сузи ще е много доволна и с право може да каже прословутия израз: Аз казах ли ви!
http://shoknovini.com/10-чудовищни-но-верни-факти-за-ваксинит.html

# 402
  • в матрицата
kokona777   Mr. Green,  радваш ме. Аз много неща мога да ви кажа, но имам един принцип : Не давам не поискан съвет  Wink Само да ви кажа, че ваксните с които Турциа ни "усл ужи" са много опасни!! Съдържат едно забранено вещество, така че, много внимавайте!!

Да се похваля, че пак намеих цаката на това будене през ноща - със сигурност са зъби, защото дадох хомеопатично и край! Детето си спи, спокойна е. Абе, ще взема най-накрая да сменя професията аз  Laughing
Захранването няма да го бъде - нищо не харесва това дете, освен ябълката на sunval, та сега пак ще ходя да взимам. Ама то дамо на ябълки мож ли, все едно е на плодова диета  Mr. Green
Бабите упорито ме карат да овкусявам картофа, т.е. да си го направя класическо картофено пюре - с масли, сол, мляко... Аз им обяснявам, че това дете никога не е яло нещо такова, та това да е причината да не го иска, но те не разбират. Да овкуся и тогава детето щяло да яде..... Еми, няма да го овкуся, просто ще добавя и тиква, да я видя дали така ще го одобри.
Това е от нас ( е, аз съм на работа, но след малко отивам да кърмя). Хубав ден!!!

# 403
Сузи как така си на работа! Коя работа е толкова важна...и сега какво-да питам док дали ваксината е турска...ох незнам вече....не искам да се вкарвам във филми, но все пак мами кажете...наистина имаше анкета, но напоследък излизат и чета все поече отрицателни и негативни материали и изследвания относно ваксините!

# 404
  • в матрицата
Ваксините не са това, за което се представят - за съжаление. Всеки си има глава на раменете да си преценява.

На работа съм - нямам избор, но не се оплаквам. Има кой да ми помага, кърмя си бебка, абе щастлив човек съм  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт