COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 231
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • в сърцето на един мъж...
Абе, Брадли халка ли има???? Shocked

Мяч, Сам е много много готин актьор. И си заслужава да се гледа, дори и само чисто визуално Blush

# 106

Без очи останах Heart Eyes .

Абе, Брадли халка ли има???? Shocked

Едва ли е халка. Американците я носят на лявата си ръка Simple Smile .

# 107
И аз да запаля една цигара

Има нещо в погледа му...нещо лошо , нещо адски възбуждащо(не ми объщайте внимание , просто преди дни изчетох Грей  Mr. Green )

Мммм ето този пушач тука ,ми е супер слабост

# 108
Aaa, намерих ви Simple Smile
И ви прочетох Simple Smile
Колин Фаръл го знам и помня само от Тру детектив, изключително много доволно ми хареса Simple Smile
Hug
Ами захващай се с другите филми. Wink

Евентуален бъдещ проект на Джейк и Бенедикт - http://www.cinemablend.com/new/Benedict-Cumberbatch-Jake-Gyllenh … -Movie-84507.html

Cumberbatch and Gyllenhaal are currently in negotiations for roles in the feature. Should they sign on, the former will be playing Thomas Edison, while the latter will play competitor George Westinghouse. Based on a screenplay by Michael Mitnick (The Giver), the plot will be set in the late 1880s and follow both Edison and Westinghouse as they battle for dominance in the electricity market.

# 109
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тези дни ще плувам в море от Джоузеф Party Много обичам като има премиера Mr. Green

*Joseph Gordon-Levitt photographed by Jim WrighT for Gotham Magazine , титулната снимка е убийствена

още от сесията

Интервюто е правено от Чайника, ето какво си гукат дружките Laughing
CT: My experience with you in New York has been uniquely interesting.
JGL: You mean the time you climbed up the space of my apartment, broke into my house, and surprised me when I was sleeping in order to prove that I should probably take better care to protect myself because if you were ill intentioned you could have murdered me? That time?

и още снимки

Много красива фотосесия, много нюйоркска Heart Eyes

*сутринта е бил в Good Morning America

снимки

и видео от шоуто

Наистина е супер сияен в последно време Heart Eyes

# 110
  • София
Мяч,
не си ли гледала Сам в Аватар, уф? :о

Ако трябва да съм критичен и реално да оценявам нещата съм склонен да се съглася с теб относно каста и играта като цяло. Simple Smile
И маистина са набутали известни актьори с малко реплики, но пък явно самият проект с мащабите си ги е привлякъл също, не само парите. Simple Smile
героя на Джейк наистина беше някакъв планинарски бохем и яко неглиже го раздаваше, но него не толкова алкохола колкото разстройството му разказа играта.
Абе силна, въздействаща лента  bowuu

# 111
нИ моиА се въздържа и ще я изтупам тази снимка  Heart Eyes

Това е единственият актьор , който не разбирам , защо ми харесва.не мога да кажа , че е красив , но ме привлича.облечен изглежда много кльощав , но разхвърлен си е съвсем добре

И да не е само спам , тука Колин ако го видя , ама изобщо няма да искам с*кс от него , както пишат , че бил голема работа  Laughing

НО
Тука е много hotttt

# 112
Хайде на ревютата Laughing
* започвам с Variety, те са подробни, учудващо най-остри към аймакс-визията

* пет звезди от The Telegraph, това е най-възторженото от всички ревюта

* смесено ревю от The Hollywood Reporter, с акцент слаби актьорски изпълнения

* In some ways, this is one of the most Zemeckis movies that Zemec … is has ever made.

* възторг от The Verge

* две звезди от The Guardian. Ако ревюто им за "Легенда" ви се  е сторило грубо, това по-добре не го четете.

* IndieWire са 50/50

Като цяло критиките са към първите две трети от филма, към акцента на Джоузеф, към диалога, към цялостното усещане за клоунада, лъхащо от централния образ, а хвалбите към частта с разходката и ефектите. За съжаление- поредният чакан филм, който май няма да оправдае залозите за наградния сезон.

Към "Гардиън"- повдигната веждичка от кандидат-водещия на Оскарите Mr. Green

# 113
  • срещу двата комина :)))
днеска е била премиерата на Макбет, прекрасно време в Единбург и прекрасен Фас

Скрит текст:

# 114
Доста добре изглежда Фаса. Ревюта има ли вече?

И да покажа цялото ансамбълче на Джоузеф от вчера:

Започвам да си мисля, че прави статистика колко точно безумни комбинации може да направи, преди да премине от категорията "сладко ексцентричен" в "просто безумен". И най-странното е,ч е май бройката ще е голяма Joy
Още гледни точки към зеленото нещо hahaha

Добре, че не е добавил и кафяво коланче към ансамбълчето Laughing

На пресконференцията пък е бил с някаква ризка като на продавач в хоремаг

# 115
*Joseph Gordon-Levitt photographed by Jim WrighT for Gotham Magazine
Хубава фотосесия. Heart Eyes

Относно ревютата - не знам доколко са прави за другите неща, като го изгледам ще видя, но акцента и на мен ми стои много не на място. Може  наистина така да си говори Филип Петит, обаче от устата на Джоузеф ужасно.

Фаса пак се е нахили с неговата си акулска усмивка. Laughing

Това е единственият актьор , който не разбирам , защо ми харесва.не мога да кажа , че е красив , но ме привлича.
Много си е хубав Анди. И аз го харесвам

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 15:39 от Злата с метлата

# 116
  • срещу двата комина :)))
май няма ревюта още , или поне на мен не са ми попадали  Sunglasses иначе, ето още един забавен Фас  Heart Eyes

# 117
Това е единственият актьор , който не разбирам , защо ми харесва.не мога да кажа , че е красив , но ме привлича.

Много си е хубав Анди. И аз го харесвам

Ох Злате добре , значи проблема не е в моя монитор  Mr. Green
Викам се"леле все по-зле ги подбираш" , че с моя Джейми , колежките ми ме направиха на нищо  Joy
Скрит текст:
Шкафчето ми на работа е с негови снимки  Mr. Green

Eдна голяма усмивка , в лошото време

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 13:59 от J"D

# 118
Ах, този Хидълс!  Heart Eyes

Tom Hiddleston for Total Film November 2015

цък

цък

Тук има сканове с много добро качество на всичикте десет страници от Total Film - http://imgbox.com/g/gUNp2prvD5

И нещо от Торонто Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Is Tom Hiddleston Getting Tired of Loki? | MTV News - https://www.youtube.com/watch?v=RGnV56elz00

Пак ще имаме възможност да видим "Кориолан" на кино - https://www.youtube.com/watch?t=2&v=eWjtqaHZm_8

Tom Hiddleston at photo call for "CrimsonPeak" at Le Jardin de Russie on Sept. 28, 2015 in Rome, Italy

Скрит текст:

А сега снимки от "I Saw The Light"

# 119
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, не мога да повярвам, че и аз ще донеса новина в тази тема, за толкова години Blush Но, пък е случайно видяна, не търсена Peace
Джойче, касае те теб основно, но мисля, че и на другите ще им е приятно да го видят Джоузи в интервю по БТВ със Стаси Кара в предаването Преди обед на 01.10 Party
Сега дадоха откъс, опитва се да говори на български сладуркото той Wink
Каза -  "Здравете" Grinning
после нещо, като -  "Гледате киноу" Laughing
Ще гледаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт