COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 249
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
зависи от това дали връзката е истинска или измислена за медиите и дали действащите лица са ок с това, напомням как беше последно на Том Хидълстоун

Как е било при него newsm78 ?

По учебник, първо ТАКА, после ИНАЧЕ

# 46
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Докато чакам да изпадне отнякъде шоуто на Минди, реших да изровя първия им общ проект с Джо. И се изумих, че досега не ми е попадал- толкова изумително сладък е, странно как не е навсякъде из посветените нему сайтове Laughing

Сега ще сънувам танцуващи моряци поне седмица Blush

# 47
  • в морето до колене
Докато чакам да изпадне отнякъде шоуто на Минди, ...
Ама ти още ли го чакаш? Ето, заповядай магнет, обаче е от Замунда, в Арена не съм го търсила:
Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:18f375770e18e0081ea129fc0471540630d20341&dn=The.Mindy.Project.S04E01.WEBRip.x264-spamTV
или за гледане онлайн:
Скрит текст:
http://projectfreetv.ag/the-mindy-project-season-4-episode-1/ - аз гледах от втория линк в списъка, ама беше малко кофти картинката

# 48
ООо, благодаря   bouquet
Струва ли си чакането?

# 49
Да се отчета с Triage и аз. Джой така го описа, че вчера си го изтеглих и си го изгледах.
Много силна роля на Колин, накрая ме разрева почти, хубав филм.

Ами добре го е казал.
Айде, да слагат точката вече, че стана досадно. Легенда може само да спечели от целия този панаир.

# 50
И една новина - ROBERT DE NIRO, ANNE HATHAWAY, SIR KENNETH BRANAGH, TOM HIDDLESTON & THE SHIRES FOR THE GRAHAM NORTON SHOW ON FRIDAY 2 OCTOBER 2015 - http://thisisthelatest.com/2015/09/robert-de-niro-anne-hathaway- … y-2-october-2015/
УРАААААААААА! Най-страхотната новина за цялата седмица! Не може да си представите колко се радвам.  newsm44

Сега да се успокоя и да коментирам поред.

Иначе тази му роля е в стила на типичните американскии любовници, с наперена походка и мърдащи веждички, тип гослинго-тетрадка, та не се учудвам, че е една от проправилите му път в Холивуд.
Аз не го възприех този филм като "Тетрадката", беше ми къде-къде по-драматичен и сериозно  им влязох в положението на Артуро и Камила. После пък прочетох и книгата, която е в пъти по-мрачна и се влюбих в нея. На един дъх я изгълтах и като свърши не ми се почваше нищо друго.

Препоръчвам да видите двете клипчета с разказите за това как се е опитал да свали Айлийн Аткинс по време на снимките.  Laughing

Гледах и аз пресконференцията на "Легенда". Много неуместен въпрос беше и Харди с право се сопна, ама раздуха случката далеч повече отколкото заслужава.

За десерт - Хидълс. Heart Eyes

Tom Hiddleston Gives You His Blessing to Have an Orgy, Talks Hank Williams and High-Rise - http://www.vulture.com/2015/09/tom-hiddleston-on-orgies-nudity-h … d=twitter_vulture

Between High-Rise, I Saw the Light, and the Crimson Peak trailer, I’ve seen your butt three times in the last couple of days.
Wow. I apologize unreservedly.

Blush

# 51
Не ме разбра, Злате Peace. Не филмът, а героят на Колин- поведението, походката, цялостното излъчване са супер характерни за романтичните герои в американските филми. Особено при костюмните е много лесно да се усети. Такъв е и Тристан от "Легенди за страстта", такъв е и Юън в "Мулен Руж", и т.н.

Филмът не мис е стори драматичен. Не ме хвана. Само героинята на Салма, но сама по себе си, не в любовната история.

# 52
  • в сърцето на един мъж...
Злате, аз го харесвам всякак Колин Blush Честно казано не мога да преценя къде го харесвам повече - мазен, мръсен, опърпан, или спретнат и чист... Харесвам го, просто... Всякак  Heart Eyes

Lt. Thomas W. Hart - Hart's War (2002) - спомням си само откъслечни кадри от филма и колко добре стояха на екран заедно Колин и Бус. Наскоро попаднах на него по някоя от телевизиите, но не помня подробности. Гледала съм го доста отдавна, но имам спомен, че ми хареса. Някой ден вероятно ще си го припомня пак  Grinning

Stu Shepard - Phone Booth (2002) - помня го като напрегнат трилър, но не нещо особено Embarassed

James Douglas Clayton - The Recruit (2003) - и този съм гледала отдавна, имам спомени като за доста добър и напрегнат филм. Може би трябва да си го припомня пак Thinking

Alexander - Alexander (2004) - не бих го гледала отново, много е комичен тук Колин, а и тая коса дето му бяха изпраскали, беше повече от оригинално решение... Mr. Green

Arturo Bandini - Ask the Dust (2006) - спомените ми са за много добър филм, тия дни мисля да го повторя обаче.

Sonny Crockett - Miami Vice (2006) - гледала съм го преди сто години сигурно, много ми беше комичен, общо взето бива, дето се вика  Grinning

Ray - In Bruges (2008) - остави  ме с много смесени чувства, но ми беше интересен, тъй като е филм за прошката и изкуплението, както и за новия шанс. Интересна роля на Колин Фарел и ново амплоа на Ралф Файнс.

Mark Walsh - Triage (2009) - Много интересна роля на Колин Фарел. И много тъжен филм - за вечното търсене, за приятелството, за любовта... Доста дълго го обмислях този филм - смятам да го гледам още веднъж и вероятно и това ще е моя фаворит за ролята

Mitchel - London Boulevard (2010) - от доста време го имам и все отлагах да го гледам, голяма грешка според мен. Много хубав филм, Колин тук има страхотна роля, като разкаял се затворник. Но въпреки това от филма лъха една такава безнадежност - един вид, бил ли си престъпник, то престъпното минало те тегли надолу и не ти дава да изплуваш. Целият филм беше пропит с едно такова странно усещане за безвъзвратност и меланхолия. А финалът беше просто покъртителен Sad Много хубав беше Колин тук Heart Eyes 

Peter Lake - Winter's Tale (2014) -  изключително много ми хареса, като изключим идиотската прическа на Колин  Confused  Идеята е много интересна, има си недостатъци самия филм, но все пак е доста добре направен. Оригинален Кърт Ръсел, като слуга на Луцифер  Flutter Една красива любовна история и един красив град... Наистина е направен като приказка. Но е само за силно романтични души  Grinning

Pride and Glory/Гордост и слава - много хубав филм, а Едуард Нортън и Колин Фарел са изключително добри.

# 53
  • срещу двата комина :)))
нося ви Колин в Men's Health

# 54
Трапчинков пост Heart Eyes
*Джо със Земекис за The New York Times

цялата статия

*огромна из изключително лична статия в "Гардиън", вадя снимката с брат му Дан, защото най-трогващата част от материала е посветена на него

# 55
  • срещу двата комина :)))
много си приличат с брат му  Wink

# 56
Да, доста.
И нещо, на което попаднах в коментарите на "Гардиън". Тъкмо когато си мисля, че няма начин да го харесвам повече, и той ме изненадва с нещо такова Party - късометражка от младежките години, базирана на не особено известни стихове от най-любимия ми поет

Удивително прекрасна и чувствена, красиво допълваща красивите строфи Heart Eyes
За незнаещите като мен френски- превода на Валери Петров
Скрит текст:
Два охлюва с черни черупки

и с траурен креп на рогата

бързали за погребението

на един лист от гората.

Било есен, когато тръгнали,

но когато пред гроба му спрели,

пролетта била вече пристигнала

и листата били оживели.

А сега! Ала ето че слънцето,

топло след дългата зима,

им казало: „Хей вие, бохлювци, недейте навътре го взима!

Вземете го вие навънка

Погледнете туй хубаво време!

Смело решение всеки

веднъж поне трябва да вземе!

Вземете си отпуск и вие,

пък вземете две бири от бара

и рейса вземете, в Париж,

ако искате да ви откара.

Само вече не взимайте тези

пози на опечалени -

траурът всичко почерня,

той красотата краде ни!

Свалете го вие от рогата си!

Вземете си пак цветовете!„

И в миг във гората запели

всяка живинка и цвете.

Гората наоколо пеела

с пълно гърло, радостно, лудо

и следобед един се получил -

не следобед, а истинско чудо!

И двата охлюва взели,

каквото им казало слънцето,

и с другите пили,

додето видели на бъчвата дънцето,

така че по пътя за вкъщи било им хубаво много

и трудно било им, разбира се,

да спазват посоката строго,

но какво от това, нали горе

над рогата им весели бдяла

луната на щурите охлюви,

огромна, кръгла и бяла!

# 57

Официално изпуших Shocked Laughing .

----

Продължавам с филмовият фестивал в Сан Себастиан

Press Conference ''High-Rise'' (S.O.) - 2015

63rd Donostia Zinemaldia (San Sebastian International Film Festival) - 21st September - http://www.tomhiddleston.us/gallery/thumbnails.php?album=568

# 58
Злате, аз го харесвам всякак Колин Blush Честно казано не мога да преценя къде го харесвам повече - мазен, мръсен, опърпан, или спретнат и чист... Харесвам го, просто... Всякак  Heart Eyes
Какъв добър вкус имаме ние с теб.  Wink

"London Boulevard" и на мен ми харесва много.

Много ми се гледа "High-Rise". Да видя какво пък толкова шокиращо са направили, та зрителите са излизали от киносалона в Торонто.

Голяма е моделка Хидълса. Laughing

Joy Joy Joy
Ето това се казва постоянна в чувствата си жена.

# 59
Много ми се гледа "High-Rise". Да видя какво пък толкова шокиращо са направили, та зрителите са излизали от киносалона в Торонто.
Излизали са защото са се шокирали или защото са умирали от скука? Понеже аз снощи на три пъти се спасявах от вендеровския ужас на Франко с хикса, а не бях никак шокирана- просто полузаспала.

Което ми напомня- гледах кънтри-драмата с Джеф Бриджис и ми хареса много. Колин добре стоеше редом с изумителния Джеф.

Общи условия

Активация на акаунт