COLIN FARRELL - Кога 30-годишните лоши момчета на Холивуд стават добри

• 46 245
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Излизали са защото са се шокирали или защото са умирали от скука?
Доколкото разбрах от статиите са били шокирани от оргиите, Хидълса, който яде болонка, или някакво друго куче и такива ми ти красоти.  Laughing

Аз пък снощи заспах на шестата минута на Лудия Макс. Хич не ми хареса, тая сутрин питах мъжа ми дали го е догледал и харесал ли му е. Отговора беше - догледах, болезнено тъп е.

# 61
Аз пък снощи заспах на шестата минута на Лудия Макс. Хич не ми хареса, тая сутрин питах мъжа ми дали го е догледал и харесал ли му е. Отговора беше - догледах, болезнено тъп е.

Изгледай го като Юпитер, само заради визията, без да се задълбочаваш в сценарий или в очакване на бляскави актьорски постижения  Joy

# 62
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доколкото разбрах от статиите са били шокирани от оргиите, Хидълса, който яде болонка, или някакво друго куче и такива ми ти красоти.  Laughing
Брей, тоз Ханк е бил палав явно Laughing

# 63
  • срещу двата комина :)))
забавно участие на Бени

http://mashable.com/2015/09/22/jimmy-kimmel-mean-tweets-week/?ut … link#IzWpSpY5G5kc

# 64
Доколкото разбрах от статиите са били шокирани от оргиите, Хидълса, който яде болонка, или някакво друго куче и такива ми ти красоти.  Laughing
Неее, този филм не е за Ханк.  "High-Rise" е по романа на Джеймс Балард, дистопия някаква за колапса на обществото под управлението на Тачър.

Изгледай го като Юпитер, само заради визията, без да се задълбочаваш в сценарий или в очакване на бляскави актьорски постижения  Joy
Не можах, тотално безинтересен ми беше, а пък и визията не можа да ме спечели. По принцип нямам проблеми с изродите във филмите, но тия бяха урод до урод. Колички, каращи през пустинята също не си ми интересни. Просто нямаше за какво да се закача.

Хахахахаха, Бенедикт е много як!
Джими нещо много се е разхубавил с тази брада. Blush

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 21:16 от Злата с метлата

# 65
Не се мъчи тогава  Peace

# 66
Доколкото разбрах от статиите са били шокирани от оргиите, Хидълса, който яде болонка, или някакво друго куче и такива ми ти красоти.  Laughing
Неее, този филм не е за Ханк.  "High-Rise" е по романа на Джеймс Балард, дистопия някаква за колапса на обществото под управлението на Тачър.
Ухх, а аз мислех, че е все същият филм, нали оттам бяха и гифчетата с дупето Blush?

Просто нямаше за какво да се закача.
За Том се закачих аз, хууубав Crazy. И наистина много мислен и пипнат визуално филм.

# 67
Ухх, а аз мислех, че е все същият филм, нали оттам бяха и гифчетата с дупето Blush?
Не, те са от трети филм, готик-романса на Дел Торо. Том има три филма тази година.

# 68
Охх, съвсем се опетлах Embarassed Той нали костюмен беше, а на мен в модерна постеля ми се видя, че заработваха хонорара Laughing. Ще взема по-внимателно да гледам какво пише над снимките Simple Smile)

# 69
  • в сърцето на един мъж...
Злате, като гледам вкусовете ни - определено имаме добър вкус Flutter
Запомнах снощи Лудото сърце, но много ми се доспа и до 30тата минута Джеф ме беше изнервил, оставих го за днес, а днес гледах пак Триаж.

"Не съществува схема, по която се
живее или умира във война... във война хората умират
и край. Не съществува различно обяснение
от това"

Филм, който без да е вътре конкретно във военните действия, показва уродливото лице на войната... Винаги съм се чудила какви здрави нерви трябва да имаш, за да можеш да снимаш такива кадри, да забравиш човешкото и да вдигнеш обектива... Обяснението на Марк донякъде вдигна булото над тази мистерия - вървите по двойки, за да има кой да те накара да запазиш реалния си поглед или да не затънеш тотално и въпреки това да се опиташ да останеш до колкото може обективен. Страхотна роля на Колин - да изтощиш тялото, ума си, за стигнеш до дъното и да предадеш правдиво болката и мъката. Първата сцена, в която той снима разпределянето на ранените - докато палеше цигара, лицето му беше каменно и само по издайнически потрепващите ръце, човек може да разбере как се чувства и какво мисли. Всеки разговор за приятеля му, който го караше да се тресе от нерви, мълчанието, вътрешната борба... Дори това, че красотата му по някакъв начин помръкна, тялото му загуби силата си...
Сцената в болницата между Елена и Даяна и думите, които Даяна употреби - Бъди мила. Ние не знаем какво е чувството да отидеш на такова място и да се завърнеш. И все пак, бъди мила с него
защото се е завърнал...

Толкова много болка, мъка и надежда има събрани в тези думи. И въпреки това толкова много безнадежност...
"Само мъртвите са тези, които са видели краят на войната"....
Много хубав филм и за сега ми остава един от фаворитите.

# 70
фейса ме удари челно сутринта с тази снимка на Фаса  Heart Eyes

# 71
  • в сърцето на един мъж...
Да отметна и Крейзи харт - не знам дали Джеф Бриджис и в живота е докоснат от алкохолната драма, но в последно време филмите му са все за алкохолици. Отива му, добре играе, но просто не е моя тип. В интерес на истината, не ми беше лош филма, но се изнервих Embarassed Останалото - музиката, Маги, дори и Колин ми беше идеално. А малкия Бъди беше страхотен бонбон. Много е малка ролята на Колин тук, за да преценя, но не беше съвсем зле  Grinning

# 72
От снощи ме мъчи една реклама по BBC за есенно-зимния им телевизионен сезон Laughing

Накратко най-интересното от рекламата в 2 гифчета

Том в "Нощният мениджър"

И Бенедикт в "Шерлок"

# 73
ах, страхотноооо , и Ейдън го има, а някакви прекраснотии шеима тая есен  Heart Eyes

# 74
От снощи ме мъчи една реклама по BBC за есенно-зимния им телевизионен сезон Laughing
Laughing
И аз се измъчих няколко пъти. Тоз пък Хидълса не може да задържи дреха върху себе си. И във филмите се съблича, и в сериала. Изобщо не мисли за бедното ми разхлопано сърце.
Чудесни са двамата с Хю Лори! Heart Eyes

Муре, и аз много му се зарадвах на Ейдън, а и още един-два сериала си харесах.

На мен и други гифчета ми харесаха.

И няколко от Сан Себастиан

Общи условия

Активация на акаунт