Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 402
  • 503
  •   1
Отговори
# 225
  • От Луната
Денизара, съжалявам за лошите новини ... и дано има надежда  Praynig Praynig Praynig

# 226
Здравейте, момичета! Simple Smile)

Честито на Нианка за бебоците! Simple Smile

Ние с ММ днес имаме годишнина - 4 години от сватбата ни Simple Smile) И съм в приповдигнато настроение, все едно имам рожден ден Simple Smile Почерпете се Simple Smile)
http://www.hera.bg/im/7507.w625.jpg

Искам да ви питам дали някоя от вас има впечатления от д-р Сенкова от Виена Инвитро център, че една моя позната ходи при нея и се интересува от отзиви?

Другата седмица е часът ми при Персенска (за първичен преглед), да видим какво ще ми каже. Дано не ми назначи лапаро, че много ми е спечено. Някоя от вас правила ли си е трансвагинална лапароскопия и как бихте го описали?

# 227
Меци, какво става с новата тема? Само на мен ли ми се струва, че след като уточнихме важните неща за бъдещата тема...няма такава? Сега след всичкото обсъждане дето се направи, е редно отново да имаме място за споделяне на бебеправещи вълнения- в момента такава тема няма.

# 228
Меци, какво става с новата тема? Само на мен ли ми се струва, че след като уточнихме важните неща за бъдещата тема...няма такава? Сега след всичкото обсъждане дето се направи, е редно отново да имаме място за споделяне на бебеправещи вълнения- в момента такава тема няма.
И на мен ми липсва темичката, но повече се притеснявам за Мецани да не й е лошо нещо или да я е завъртял някакъв проблем. Дано всичко да е наред.  Praynig

# 229
  • В сърцето на любимия човек
Мецани е в София за терапия на малката. Сигурна съм, че при първа възможност ще пусне новата тема.

# 230
Важното е да са добре с детенцето. Тя темата ни няма да избяга. Ние и сега можем да си пишем всичко.
Simple Smile мисля, че новата ни темичка е "затишие пред буря" от бременни тестове  Peace Hug
Дано да съм добра врачка  Hug Hug Hug

# 231
Здравейте момичета. Аз съм се разписвала в другата тема " искам бебе". Извинявам се,че така нахълтвам. И ние със съпруга ми правим опити. Имам вече две биохимични. Сутринта отново видях две чертички, но съм под стрес да не се потрети всичко. Имам болка в кръстта и напрежение в корема. Много ми е притеснено

# 232
Здравейте момичета. Аз съм се разписвала в другата тема " искам бебе". Извинявам се,че така нахълтвам. И ние със съпруга ми правим опити. Имам вече две биохимични. Сутринта отново видях две чертички, но съм под стрес да не се потрети всичко. Имам болка в кръстта и напрежение в корема. Много ми е притеснено
След като имаш 2 биохимични би трябвало да отидеш на лекар и да го кажеш това, защото причините могат да бъдат различни. Правила ли си някакви изследвания? СГ на ТМ?

# 233
Буба, дано сега всичко е наред.Най-добре вместо да го мислиш иди накръвен и след 48 часа повтори. Ще чакаме да пишеш newsm10

# 234
Изследвания не са ми правени никакви. Трябваше да започнем сега октомври. Интересното е,че този месец не съм засичала ОВУ. Мъжа ми е граничен полицай и постоянно ходи командировка по турската граница. Та обикновенно ову ми е на 12 - 13 ден от цикъла. Този месец обаче мъжа ми замина по рано, та си правихме щюбов без насоченост първите няколко дни след цикъла. Та не знам. Някъде четох, че може да има пощ тест за бременност, точно преди цикъл.

# 235
  • Габрово
Изследвания не са ми правени никакви. Трябваше да започнем сега октомври. Интересното е,че този месец не съм засичала ОВУ. Мъжа ми е граничен полицай и постоянно ходи командировка по турската граница. Та обикновенно ову ми е на 12 - 13 ден от цикъла. Този месец обаче мъжа ми замина по рано, та си правихме щюбов без насоченост първите няколко дни след цикъла. Та не знам. Някъде четох, че може да има пощ тест за бременност, точно преди цикъл.
Хеййй Бубе здравей добре дошла,мисля че си Б но е време за нов лекар. Лежи повечко почивай и не го мисли много.След закъснение ли си....  Hug
П.П Лично аз обмислям да сменям моя АГ поне за тънкостите при друг.За касапин е номер едно,  но за другото нещо ми е повърхностен.И си зацапвам 3ден без цикъл поне БТ ми е паднала страшно, а от тоз флажил стъпам в облаците и афти в устата избиха и хемороидите (екстра от успешната ми Б преди години  Blush)се обаждат, абе няма такава гадост.
Хайде лека от мен извинете ме за мрън ама съм яхнала няколко метли  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 00:29 от danger#scorpion@

# 236
Повече информация дават кръвните тестове за бременнос- те са количествени и за разлика от уринните, няма изпарителни, фалшиви черти. По това как се увеличава стойността след 48 часа може да се ориентираш как се развива бременността. Ти биохимичните с уринни тестове ли ги установи? Докторите взимат насериозно установена поне с кръвен тест бременност. След две биохимични си е втеме за изследвания. Успех и....иди на кръвен  Wink

# 237
Първата с уринарен, втората с кръвен бяха установени. Днес говорих с друга докторка, която ме иска в четвъртък при нея. Днес ми е първи ден закъснение. Та доки иска още няколко дни закъснение, втори тест, ако пак е пол. ще ми пуска изследвания. Не знам много ме е страх. Тези болки ме побъркват. Извинявам се, че ви тормозя, но много ме е страх

# 238
  • Габрово
До колкото знам но шпа е позволено за спазмите и даже се изписва от лекари за контрахинето на матката, но в различни  дози. Мисля че допустимо е 3*2 таблетки.Нека и другите момичета кажат да не те подведа.

# 239
  • В сърцето на любимия човек
При ин-витро изписват но-шпа 3*2 и Утрогестан до 3*2

Общи условия

Активация на акаунт