Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 401
  • 503
  •   1
Отговори
# 240
Момичета приключи. Със доста силни болли сутринта ми дойде. Чух се АГ. Каза като свърши да ида да се види дали всичко е изтекло. Не знам дали имам сили да продължавам. Вече съм тотално отчаяна. Една година опити, три пъти две черти и толкова много разочарование.

# 241
bubaleche, време е да започнете с изследванията! Горе главата и никакво отчайване!  Hug

# 242
Привет  Hug
Бубалече, много съжалявам  Hug Имаш ли други деца, за първа бременност ли се борите?
И да честитя двойната радост на мама Нианка! Да са ти живи и здрави малките мишлета!   bouquet
Хубави почивни дни, девойки   bouquet

# 243
Привет  Hug
Бубалече, много съжалявам  Hug Имаш ли други деца, за първа бременност ли се борите?
И да честитя двойната радост на мама Нианка! Да са ти живи и здрави малките мишлета!   bouquet
Хубави почивни дни, девойки   bouquet

Имам син на девет години. Първото си дете го родих на 22 години, сега съм на 31 години. Той ми е успокоението. Благодаря за линка ще прочета темата

# 244
Буболече, съжалявам! Просто трябва да намерите причината за това! Не се отчайвай, а и си все още млада.

# 245
Бубалече, не знам откъде това търпение при теб след две биохимични, да не почвате изследвания? Не ги слушай обикновените АГ-та дето ни обясняват как било често явление, случвало се и чак след 2-3 а. да почват да се търсят причините.
Как беше казвал един  човек- не  питай  защо Съдбата не прави нещо за теб, а какво ти би могъл да направиш, за да си подобриш съдбата. Въх- тоз човек съм аз- сега се сетих  Grinning
Така че хващай се и действай, така и болката по-лесно се лекува...уж!

# 246
  • Габрово
Момичета нормално ли е БТ да не пада,а да има слабо кървене за да е цикъл.Питам защото БТ ми е 37 и не мърда, а днес вече имам някакво кървене,не зацапване,АГ ми не вдига. Бясна съм,  дугият месец направо в Плевен.Пикам му на дипломата, хич няма да го чакам,  аман от тъпанари в таз държава наща. #Cussing out Бясна съм  #2gunfire

# 247
Пъпешче, палци за утре, каза че ако не дойде лелката до тогава мислиш в понеделник да тестваш!
Както и на другите момичета, които в следващите дни НЕ чакат.  Hug

Ръсвам ви с розов прашец днес, че ми остават 5-6 дни до термин и не знам колко още ще разполагам с него!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Пъпешче първи ден 20.08, предполагаема дата на О 07.09, дата на М или тест 24.09 fingerscrossed
danger#scorpion@ първи ден 01.09, предполагаема дата на О 14.09, дата на М или тест 28.09 fingerscrossed
fl0ri7a първи ден 04.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 30.09 fingerscrossed
coconuD първи ден 05.09, предполагаема дата на О 15.09, дата на М или тест 30.09 fingerscrossed
petyto-83 първи ден 16.09, предполагаема дата на О 28.09, дата на М или тест 12.10
mishletoooo89 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 06.10, дата на М или тест 20.10
слънце87 първи ден 23.09, предполагаема дата на О 08.10, дата на М или тест 23.10

# 248
Смуквам си от прашеца Simple Smile))  newsm75 newsm79 newsm28 Бързо и безпроблемо раждане, чакаме да се похвалиш! Simple Smile
danger#scorpion@, тест прави ли?

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 14:41 от vili_t0

# 249
  • София
Скийтър, благодаря ти Simple Smile стискам палци при теб всичко да е ок Simple Smile при мен няма лелка, болки все едно всеки момент ще ми дойде вече трети ден, а днес ми е 39 ден... Като се прибирам ще мина да взема тест, че съм изразходвала запасите Simple Smile Смуквам от най-заразния прашец докато има Simple Smile

# 250
  • Габрово
Не съм, даже днес носът си от нас не съм подавала....нямам под ръка, а и нямам закъснение днес,утре чакам. А с диагнозата трихомониаза от лекаря и хаповете дето зобя ама хич не искам да съм Б  Sick Шансът е малък,просто се тревожа надявам се излишно. Имам зацапване пет дена,но АГ обясни че е от инфекцията и трихомоните и не е цикъл.А сега това кървене е повече, надявам се БТ да ми спадне и дойде не искам втора биохимична или Б запчнала с метронидазол  Sad Направо тоя месец се отчаяйвам.
Скийтърче много бързо и безпроблемно раждане   bouquet

# 251
Скийтърче, стискам палци всичко да е ок! Нормално ли ще е раждането?

# 252
Олее Скийтър, значи чакаме беба всеки момент! Смуквам си от твоя прашец, дано да е заразен!

# 253
Благодаря ви много, момичета! Аз се повтарям за не знам кой път, но ако не беше тази тема, момичетата със съветите им и вечерната иглика нямаше да ги пиша тези неща сега. Пожелавам на всички ви скоро и вие така, Бананарама - ти ме посрещна в темата миналата година, аз няма да я напусна докато не изпратя теб! (и още няколко "стари кучета")   bouquet

Карина -
Скрит текст:
да, нормално, ако не стане нещо непредвидено.

# 254
Благодаря скийтърче. Дано всичко мине като по вода!

Общи условия

Активация на акаунт