Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 459
  • 503
  •   1
Отговори
# 90
  • В къщурката на хълма на феите
И ся те убих вече! първия път едва не ме умори четенето на тази дискусия, а сега вече рискувам да родя от хилеж Joy Joy Joy Joy Joy

п.с. Joy Joy Joy Joy Joy Joy боже тампоните със заешка мас ги бях забравила, както и прясното краве мляко, което не се дои от крави Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 91
  • От Луната
Мецанке, не знам ти дали би родила, но аз ще падна от стола  smile3555 tooth

# 92
аз предпочитам да го приема от смешната страна, защото то иначе е трагично .. разбирам, че отчаянието е огромна сила, но то това не значи, че трябва да затриеш безвъзвратно логичната си мисъл ..

# 93
  • В сърцето на любимия човек
Мецо - има хора, за които наградата на Дарвин трябва да се дава приживе - за системен и упорит стремеж към постигането на нови висоти в опити да се затриеш от тъпотия.

Зелката си е направо класика  Whistling

# 94
  • От Луната
ооо това не може да се вземе на сериозно от нормален здравомислещ човек!
ПС. Много ми допадна рецептата с глиненото гърне и вълнените гащи!
И не разбрах каква е връзката м/у зелето, млякото и неправенето на секс ... може би мъжете запушват тръбите и трябва отпушване с домашно млеко и късана зелка (може и настъргана)  Joy   chef

# 95
Не знам колко глупав трябва да е човек, за да вземе наистина да седне над сварена в мляко накъсана зелка… Лошото е, че явно има и такива… смях се в началото, ама после се стреснах..

# 96
Ще обясня какво имам предвид. Много хора просто не искат да спорят. Всеки инакомислещ бива нападан. В миналата по ред тема, чрез анкета беше избрано заглавие и пореден номер на темата. Очевидно мнозинството си е казало мнението, но тук това мнозинство продължава да бъде оборвано и сега ще се наложи някаква номерация двеста и нам колко си при проведена анкета с очевиден резултат. Просто защото ня някого не му се пише защо не е съгласен. Аз например не съм съгласна, защото когато се сливат две теми с ясната цел да се започне на чисто, трябва... ами да се започне на чисто.
Това е само една от точките, които се обсъждат, за другите също всеки си има мнение. Няма как да се избегнат въпроси, които са дискутирани милион пъти, защото всяко момиче, което пише тук иска да го "чуе" още веднъж. Всеки мисли, че тия работи не се отнасят за него, поне в началото. Аз например съм прочела страшно много за всичко, което ми предстои, но ще продължавам да питам. Хората имат нужда от потвърждение.
Анкетата е най- правилното, въпреки че съм съгласна донякъде с Мецани, че е трудоемко и че няма как да се угоди на всички. Просто тогава ще може да се каже, че мнозинството го е избрало, което улеснява всичко занапред.
Не е нужно веднага да се нападат инакомислещите.
Лека вечер.

# 97
Аз да попитам, ако започнем от номер едно, ще се запазят ли линковете към старите ни теми в заглавния пост? То май пък не ги пишехме всички, а само предишната newsm78
За послесловите в списъците съм твърдо да останат  Heart Eyes

# 98
  • От Луната
Есме, аз се пошегувах, а момичетата го харесаха като идея, но беше късно да се редактира анкетата. За мен има известна логика, но я открих в последствие. За да има мир предлагам да пуснем само една анкета със заглавието, което беше избрано, сега точно не помня как беше точно, в следния вид:
Заглавие - тема 294
Заглавие - тема 1
Така ще стане ясно май?  newsm78
Меци, ти какво мислиш ... останалото можем да променим, но не е ОК да сменяме номерата през ден!

Относно, дали само спорим и дали приемаме критика, да приемаме, но ти беше заядливо малословна! Ако беше обяснила в началото, едва ли някой щеше да каже нещо. Казваш какъв е проблема и го дискутираме, предложих решение, ако никой друг няма възражение може да го гласуваме така или да добавим и:
Заглавие - тема 180
Заглавие - тема 114
но според мен е излишно, така ще се върнем в началото, аз съм или за 1 или за 294! Продължението на номера на която и да е от двете теми е дискриминационно и подвеждащо, за потребители, които примерно не са влизали и не са изчели цялата предна тема. Вие решавате, това е моето мнение!
Хайде лека вечер!

Доп.: Кокос, аз съм за поне една тема назад да има линк. Ние съхранявахме всички, но е мазало от код. Отне ми поне един час да разбера логиката и да разбия на 10тки, абе лудница, едва ли някой е чел тема 1, или тема 26.

# 99
  • Лондон/Пловдив
Аз може да не пиша вече , но чета темата редовно . Не смятам , че е редно всички списъци да се затриват . Няма ли вариант да се съберат списъците на двете теми в един . И съм се доредила за номер 3 , нямам нищо интересно да кажа просто си чакам да се случи . Този път без нерви и следене на ову и тестчета до безкрай .

# 100
Чери споко душко, няма да затриваме списъци Peace

няма никакъв проблем, ще пусна анкетата още сега .. аз още като се спомена за преномериране мислех за някаква комбинация от цифри, които да уважат както едната така и другата тема, обаче ако трябва да изпишем и двете - 180 и 114 - пък да добавя и поредната цифричка на всяка нова следваща тема и няма да остане място за заглавие .. по-скоро като мнение клоня към тема с номер 294 и нататък ..

значи да видим какво се уточни до тук:

1. знаем заглавието на следващата тема
2. знаем, че ще има посочено изискване да се уважават правилата на подфорума
3. знаем, че ще има 4 списъка на първа страница
4. знаем, че ще запазим и посвещението
5. знаем, че ще посочим линкове с достатъчно полезна информация, като по този начин се опитаме да избегнем максимално, задаването на еднотипни въпроси, чиито отговор може да се намери и по алтернативен начин
6. знаем, че ще запазим традицията с ръсенето на прашец и събирането му
7. знаем, че ще се поставя линк с предходната, вече изписана тема

пропуснах ли нещо?!?

п.с. Анкетата относно поредния номер на темата е активна 3 дни Peace

# 101
Йоли, не зная какво заядливо видя в предложението ми и как точно го свърза със себе си, но това е друга тема. Никъде не съм казала нищо за критиката, това, което казах беше, че всеки, който каже нещо различно, бива нападнат и това ми мнение няма да се промени.
Давам чисто практично предложение, а след мен няколко поста със съскане.
Е... Хахаха.
Меци, нищо не пропускаш, това което няма да стане е да не се задават въпроси. Хубаво е да има информация, за да могат да бъдат препращани да я прочетат, но нека не забравяме, че всеки случай е индивидуален. И че ако сложим цялата информация, която е необходима за бебеправенето, няма  има какво да се пише в тези теми... Hug

# 102
Есме абсолютно съм съгласна, че всяка жена четяща и/или списваща темата е индивидуален случай .. аз съм наясно, че не можеш да закачиш всички отговори, но пък ако можем да сме максимално от полза, мисля, че няма нищо лошо .. а и винаги изскачат някакви въпроси, чиито отговор не е толкова лесен, колкото изглежда и определено подлежат на дискусия или за да им се отговори е необходимо да имаш практически опит, защото сухата теория не може да отговори адекватно ..

# 103
Меци, така е. Аз не го казвам, за да споря, казвам го за да се има предвид, когато утре някое момиче зададе въпрос, който вече има отговор. Просто понякога питат, за да им се отговори персонално. Аз например знам колко време важи изследването за Хламидия, но сега съм в чуденка дали все пак да не идем да пуснем по едно, нищо че ще трябва да го пускаме пак преди процедура. Същата чуденка имам и за плазмите. В сайта на клиниката има 2 цени, едната е за консултация с инвитро специалист, другата е за преглед и въпреки, че съм напълно наясно какво означават двете, все още съм в чуденка какво точно трябва да направя. Иска ми се да е с преглед, обаче след 2 седмици Магаре пак ми изчезва, а в едната от тях ще съм оциклена, така че не знам дали ще мога да го направя с преглед. Абе чуденки колкото искаш толкова... И колкото повече хора си кажат мнението, толкова по- лесно ще ми е да взема решение. Та така и с момичетата. Приятелки са казали, че нам кой си лекар е светило, те отиват и той им изписва каца със зеле. Нормално е да са в чуденка и да искат възможно най- много мнения, особено ако имаш доверие на казаното.
Просто призовавам за толерантност към питащите.

# 104
  • В сърцето на любимия човек
Есме - преглед на 2-ри ден от МЦ при репродуктивен специашист си е нещо нормално, стандартно и даващо ценна информация. Повярвай ми, един цикъл изобщо не може да ги впечатли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт