Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 452
  • 503
  •   1
Отговори
# 75
Скорпи,

Скрит текст:
Темата е с друга цел, но понеже си в чуденка, ще ти кажа какво мисля:
това вероятно е от покачващия се прогестерон, пикът му е на седмия ден след О, т.е. ако си 4 дни след О - при теб в момента се покачва. Възможно е този цикъл да е малко по-висок от обичайното и затова да усещаш по-рано гърдите си болезнени. Високият прогестерон е хубаво нещо.

# 76
  • Габрово
Скорпи,

Скрит текст:
Темата е с друга цел, но понеже си в чуденка, ще ти кажа какво мисля:
това вероятно е от покачващия се прогестерон, пикът му е на седмия ден след О, т.е. ако си 4 дни след О - при теб в момента се покачва. Възможно е този цикъл да е малко по-висок от обичайното и затова да усещаш по-рано гърдите си болезнени. Високият прогестерон е хубаво нещо.
Многоооо, много благодаря  Hug,сега вече си обеснявам нещата и други сапътстващи оплаквания, които спестих... по очевидни причини.
А за темичката, ммммм да права си вземам си бележка  Peace
П.П Извинете ме за спама,несъобразих. Praynig
Ще имаме ли нови списъчета, комплексни  Embarassed

# 77
  • София
Магнетична, честит празник, пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти Simple Smile
Ех Габи, всеки месец много се напрягаш- уж нищо не сте правили по време на О пък после симптомии, искаш бебе, после не искаш точно сега. Успокой се и ще видиш, че ще ти е по- добре. Самовнушенито е много лоша работа, кара те само да страдаш, и аз бях така последните месеци, много е тежко. За последните два месеца 4 приятелки ми казаха че са Б., а уж казваха че не пробват...представи си как се чувствам, особено пък като ми кажат " айде вие какво чакате" - е все едно ми засяда буца в гърлото. За това гледам да се разсейвам, чета книги, разхождам се с кучето и мисля за други нещс, иначе ще полудея... Това като съвет го пише, а не упрек или заяждане, дано не се засегнеш.
П.С. съжалявам, че стана дългичко

# 78
  • От Луната
Имате ли още предложения, до тук мисля че постигнахме консенсус за заглавието, за номера на темата, за списъците и за линковете към темите в проблемно и към темата мамите от ИБ? Нека сега новите момичета кажат каква информация искат да има на 1ва страница? Справяте ли се с търсенето на информация във форума?

# 79
Що не правите анкети по всичките въпроси, за да може всеки да си каже мнението?
Мисля, че така ще е най- редно. Другото ми се вижда договорки между двама-трима човека, които съвсем не са всички.

# 80
  • София
Що не правите анкети по всичките въпроси, за да може всеки да си каже мнението?
Мисля, че така ще е най- редно. Другото ми се вижда договорки между двама-трима човека, които съвсем не са всички.

Дай пример?

# 81
  • От Луната
Есме, тамън закрепихме положението, какво искаш да постигнеш с това?
Ами като питаме, отговаряйте има цяла тема? Нали затова го говорим ...

# 82
И аз смятам, че който иска може да изкаже мнение, ето две нови момичета писаха, за което много се радвам. Аз не пиша по всяка точка, защото съм съгласна с идеите на останалите и нямам какво да добавя, затова се въздържам. Ще трябва да има доста анкети, за да се нагласи всичко, трудоемко е, идеята е да тръгне темата, а не да я подготвяме сега един месец. Ако някой толкова много не иска да се включва в дискусията от страх да не станат караници може и като Анонимен да си пусне мнението, важното е да го пусне.

Мисля също, че като решим основните неща останалото в течение на темите ще се развива. Например информацията за първа страница можем постепенно да я събираме особено като видим кои въпроси най-много се повтарят като се включат нови момичета и какво те биха искали да им се изясни.  Peace

# 83
  • В къщурката на хълма на феите
Есме аз точно по тази причина написах на титула, че очаквам всички да си кажат мнението, за да няма после недоволни .. ние тука сме малко като етажна собственост - на никой не му се слиза на събрание, ама пък иска да му се зачете мнението .. аз напълно разбирам позицията ти, но мисля, че не е честно 100 човека да си налягат парцалите и да си мълчат като ГИ ПИТАШ, а когато НЕ ГИ ПИТАШ да са много засегнати, че не могат да се изкажат и да имат усти дето и с танкер не можеш да ги запълниш .. тази тема това й е целта: да си кажат мнението, не да са странични наблюдатели тип кибици .. не съм наясно дали към една тема мога да пусна 10 анкети, но моето въображение по въпросите е ограничено и опциите, които мога да спусна, едва ли ще харесат на всички и пак ще има недоволни, макар и анонимно гласували .. затова аз лично държа на персоналната заангажираност с текущите проблеми, чрез публично изказване на мнение, а не чрез скришно цък-цък на някакви опции .. имаме 50 страници да изясним всичко - изтекат ли тези 50 страници, всеки един недоволен, поради факта, че не си изказал каквото има да казва в тези 50 страници /или иначе казано когато му е било времето/ ще си бъде сам виновен, че си е замълчал ..

# 84
  • Габрово
Предлагам крайните, радикални мнения и постолати на потребители да бъдат затривани от темата по-бързо, а също и ако някой иска да скастри публично, да унижи или премери.....с някой да се въздържи за към лично.Никой от настоящите и нови потребители, както гости и воайори, не е длъжен да чете словесната диария на конкретни персонажи в страници наред в тема занимаваща се с конкретни въпроси и потребности на потребителите на Бг.мама

# 85
  • В сърцето на любимия човек
Предлагам крайните, радикални мнения и постолати на потребители да бъдат затривани от темата по-бързо, а също и ако някой иска да скастри публично, да унижи или премери.....с някой да се въздържи за към лично.Никой от настоящите и нови потребители, както гости и воайори, не е длъжен да чете словесната диария на конкретни персонажи в страници наред в тема занимаваща се с конкретни въпроси и потребности на потребителите на Бг.мама
Това е работа на модератор на подфорум, а не на автор (пускащ заглавния пост) на темата.

Мецо - имам предложение за информацията в заглавния пост - като ми остане малко време, ще събера в едно всички грънци, зелки, жаби, къртичини и подобни методи за забременяване, отпушване на тръби, водопроводи и докарване на главоболие и диария, ако не за друго, то поне да остане за поколенията да се посмеят  Joy Ако изровя и бисерите на донорите "ин-виво" по Спасов ден, ще се събере достатъчно материал за комедиен сериал  Joy

# 86
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо - имам предложение за информацията в заглавния пост - като ми остане малко време, ще събера в едно всички грънци, зелки, жаби, къртичини и подобни методи за забременяване, отпушване на тръби, водопроводи и докарване на главоболие и диария, ако не за друго, то поне да остане за поколенията да се посмеят  Joy Ако изровя и бисерите на донорите "ин-виво" по Спасов ден, ще се събере достатъчно материал за комедиен сериал  Joy
това ще е култово .. ееей тия зелки, още ме избива обрив като се сетя, че има хора, които са ги изпробвали с риск за здравето си Whistling Whistling Whistling

аз имам друг въпрос свързан с посвещението и послеслова, които стояха винаги в титула на темата

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!

Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели -НАДЕЖДА!!!

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

много ми се иска да се запазят, защото специално за мен те винаги са били източник на оптимизъм и вяра .. разбира се, това не значи, че същото се отнася и за останалите от вас .. мисълта ми е: искам да имаме такива посвещения, дори текста да е различен, независимо по-дълъг или по-къс .. за мен това е прекрасна традиция и ако я няма някак темата няма да ми изглежда завършена .. бихте ли желали да ги запазим или имате против?!

# 87
  • От Луната
Аз съм за да останат? Много мотивиращи изглеждат Simple Smile

# 88
  • В сърцето на любимия човек
Намерих оригинала на "Зелката" в Дир-а  Mr. Green
 Joy Joy Joy
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=probzab&Number=194346 … part=all&vc=1

Приятно четене  Hug

# 89
  • От Луната
 Sick  Shocked Confused #Crazy #Cussing out , не знам кой от тези емотикони изразява точното ми моментно състояние  Joy

Общи условия

Активация на акаунт