Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 454
  • 503
  •   1
Отговори
# 60
  • От Луната
Винаги е по-добре сред природата ... ама къде ти в София, ние даже парк си нямаме в близост.

# 61
Aз пък искам да благодаря на всички момичета от другата тема, които ще пишат и тук. Наистина темата има нужда и от вас!  bouquet

# 62
  • Габрово
Винаги е по-добре сред природата ... ама къде ти в София, ние даже парк си нямаме в близост.
Охххх ужасно е шум, нерви, напрежение и искаме чудо ами... цък за мен са комплексни нещата  Naughty

# 63

Черпяяяяяяяяяяяяяяя  Mr. Green  Честит имен ден на мен и всички празнуващи : малки и големи ! Да сме живи и здрави, и много скоро сбъдване на най-големите ни мечти  Heart Eyes

Меци, благодаря за старанието което полагаш  Hug Как намираш сили и време не знам   bouquet  Радвам се, че Ема е по добре вече  Heart Eyes

# 64
Честит празник, Магнетична   bouquet Сбъдни мечтите си!
Йоли, т.е. няма да пиеш медикаменти за ИР, а с диета, така ли  Hug

# 65
  • Варна
Честит имен ден на всички именици! Simple Smile

И на мен ми харесва идеята за сборуване на двете номерации.
За списъците нямам претенции.
Аз също ще пиша и в двете теми.

# 66
  • От Луната
Кокос, ами така каза док. До колкото видях хома индекс ми е 4.2, не е много висок, и аз искам да опитам без медикаменти, аман от химия ...
Магнетична, честит имен ден , бъди здрава, много щастлива и с гордост да си носиш името!
bananarama и аз се присъединявам!

# 67
  • Стара Загора
Ъъъъъ добър ден!
Извинете вие нови правила ли пишете? Mr. Green Просто питам Mr. Green
Ако сте приключили обсъждането да я заключвам и си продължавайте в седмичната.
Мога да ви подновявам списъка на пръва страница САМО АКО МИ ГО ИЗПРАЩАТЕ ГОТОВ ЗА СЛАГАНЕ.
Благодаря bowuu

# 68
  • От Луната
Ъъъъъ добър ден!
Извинете вие нови правила ли пишете? Mr. Green Просто питам Mr. Green
Ако сте приключили обсъждането да я заключвам и си продължавайте в седмичната.
Мога да ви подновявам списъка на пръва страница САМО АКО МИ ГО ИЗПРАЩАТЕ ГОТОВ ЗА СЛАГАНЕ.
Благодаря bowuu
Аз виках и търсачката да оправим, че имаше недоволни, ама не става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 69
  • Габрово
Честит празник г-це Магнетична  здраве умножено по две минимум   bouquet
Честито и на всички именници   bouquet

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 17:11 от danger#scorpion@

# 70
Честит празник Магнетична   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 71
  • Габрово
Я сега да ви питам нещо  Mr. Green само не ме хокайте много  Praynig Подчертавам, тоя месец сме били с ММ три пъти заедно и не на ову със сигурност.А и уж се пазихме два от трите пъти, така че не целим Б тоя месец.И може би, затова ми се случи сега нещо странно и за него ще ви питам.
Три, четери дни съм след ОВУ и имам ПМС, това е откачено дори за мен, болят ме яйчниците, гърдите и кръста,БТ е 37.1 и 37.2 така варира.На някой небремене да му се е случва по време на МЦ, да питам за да мирясам и да си избия мисълта за Б.Защото не искаме и не целим да е тоя месец  Hug Ох момичета успокойте ме, че съм настинала примерно  Blush

# 72
danger#scorpion@, сигурна ли си, че си 3-4 дни след овулация? Защото на мен описаното ми прилича на О. Няма как да имаш симптоми на бременност сега, дори и да е станало нещо, то все още не се е имплантирало.

# 73
  • Габрово
danger#scorpion@, сигурна ли си, че си 3-4 дни след овулация? Защото на мен описаното ми прилича на О. Няма как да имаш симптоми на бременност сега, дори и да е станало нещо, то вероятно все още не се е имплантирало.

Сигурна не знам до колко.С БТ я засякох и като върнах дните, т.е 13ти (първи ден на посления цикъл ми е 01.09.2015) ми показа графиката за ОВУ. А аз вечерта на 13ти си спомням, че бях на гости и адски ме заболях Я и пих нош па. А и след това графиката ми мина в фаза над 37 градуса.Предишните месеци не ме боляха гърдите по време на ОВУ грам,а сега са едни корави и на допир болят. И  аз не вярвам, че има толкова ранни симптоми на Б. и затова я изключвам  Embarassed.Спомням си само от април с Биохимичната, че ме боляха много кръста, яйчниците всеки ден, ама от кой ден почнаха,тогава не засичах нищо и не мога да се ориентирам. Ох сега какво ще да е  Rolling Eyes бия се с акъл, нищо не искам да мисля  Tired, т.к тоя месец не плануваме и честно казано, не искам сега да съм Б, имам си др.проблеми и мисля по тях.

# 74
  • В къщурката на хълма на феите
Херич не ни заключвай - изглаждаме недоразумения, да можем да продължим напред начисто дето се вика .. мисля, че за всички ни беше нужно едно такова нещо, за да се разберем и наместим .. грешката ни беше, че не уточнихме видимите разлики между видимо подобните ни теми още тогава и в крайна сметка тези разлики се оказа камъчето, което обръща колата .. важното е, че тръгнахме по пътя на помирението и разбирателството .. сега ни трябва просто време, за да наместим детайлите Peace

Общи условия

Активация на акаунт