Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 466
  • 503
  •   1
Отговори
# 45
  • София
За мен е ок.  Wink давайте и да тръгне темата с бебеправещи! Предлагам също и в новата тема да не се слагат постове ох тази тема не е както едно време и прочие. Нека всички започнем от начало! Успех!

# 46
  • София
И аз съм съгласна

# 47
И аз съм ок!Давайте!

# 48
Въпреки , че не съм от бебеправещите и на мен темата ми е на сърце и ще хвърлям по едно око Wink
Претенции аз нямам , а и мисля , че не е редно да изтъквам такива при положение , че темата е за искащите бебе , а не за чакащите  Laughing
Харесвам всички идеи които сте дали и задължително ще продължа да следя темата  Hug
Нямам търпение за новото начало !

# 49
И аз съм съгласна с предложенията за списъците. Моля да остана в списъка на искащите Simple Smile
Относно номерацията, много ми допада идеята на Йоли да се съберат поредните номера на двете теми. Все пак новата тема ще е точно това - сборна, а не продължение на която и да е от старите.

Лично аз смятам да продължа да пиша и тук, и в проблемното (за където всъщност съм). Не само заради старите муцуни, но и заради доста нови за мен момичета, които ми станаха много симпатични и смятам, че взаимно можем да си бъдем полезни.

Желая ви честит празник!   bouquet

# 50
На мен също ми харесва предложението за сбора на номерациите от двете теми  Simple Smile
Идеята за списъците е добра.

# 51
Здравейте, и аз съм съгласна с всичко което сте коментирали за списъците, и да ме включите и мен в точка 3  Embarassed . Даммммммммм то не е много ясно все още за къде съм  Twisted Evil /34 ден закъснение/ Най накрая утре в 13.00 ще се изкаже док. Стискайте палци да не е нещо изключително сложно.

# 52
Аз също съм за идеята на Йоли за събирането на двете номерации.

# 53
  • Габрово
Здравейте, и аз съм съгласна с всичко което сте коментирали за списъците, и да ме включите и мен в точка 3  Embarassed . Даммммммммм то не е много ясно все още за къде съм  Twisted Evil /34 ден закъснение/ Най накрая утре в 13.00 ще се изкаже док. Стискайте палци да не е нещо изключително сложно.
Стискам палци и на копитцата за утре и да почерпиш с някоя превръзка след прегледа  Mr. Green  baby_neutral
Хайде   Party няма търпение на чистичко да драсна вече,чувството е като да си търнеш дупето на нова кола или след баня да се търкулнеш на нови чаршафи  Crazy

# 54
И аз не мисля да ви изпускам от поглед, ще ви наглеждам когато мога, палци ще стискам, акъл ще давам, ако имам знанията.
Радвам се, че нещата вървят към по-добро и вече няма дрязги.

# 55
  • От Луната
Аз предлагам за Полезната информация постепенно да мислим, има достатъчно изписано във форума, няма да открием топлата вода! В крайна сметка, рядко някой задълбочава четенето на този първи пост и все си има питащи. Ако се налага, по нататък че добавяме постепенно. Много работа е за един човек и не знам има ли полза при толкова статии и обяснения!

Последната тема беше 114 + 180 = тема 294

Аз идвам от док, сигурно отново ще отклагаме. Каза това което и Денис, имам ИР и новото, скрит хипотероидизъм! Което не е проблем, но понеже искам да забременея е! МРЪН! Сега ще кажете че това не е за тази тема нали???  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56

Аз идвам от док, сигурно отново ще отклагаме. Каза това което и Денис, имам ИР и новото, скрит хипотероидизъм! Което не е проблем, но понеже искам да забременея е! МРЪН! Сега ще кажете че това не е за тази тема нали???  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей имам много мръсна уста.......... С тези твоите високи анти тела ти бях казала още преди 2 месеца  Blush
Скрит текст:
Изгледай това има доста полезна информация.

# 57
  • Габрово
Аз предлагам за Полезната информация постепенно да мислим, има достатъчно изписано във форума, няма да открием топлата вода! В крайна сметка, рядко някой задълбочава четенето на този първи пост и все си има питащи. Ако се налага, по нататък че добавяме постепенно. Много работа е за един човек и не знам има ли полза при толкова статии и обяснения!

Последната тема беше 114 + 180 = тема 294

Ами аз вече с това предишно сливане се чувстам на ти с НК, ИР и т.н само дето акъл не давам но поназнайвам 😝

# 58
  • От Луната
Скорпи, аз нямам Хашимото, антителата са ми в норма ... само ТСХ е завишен и съответно ИР. Ще опитам с диета и спорт, както каза док. Да оставим това за новата тема ... Simple Smile

# 59
  • Габрово
Скорпи, аз нямам Хашимото, антителата са ми в норма ... само ТСХ е завишен и съответно ИР. Ще опитам с диета и спорт, както каза док. Да оставим това за новата тема ... Simple Smile
Ммммм дам нова тема  Crazy оххх искамм.
Йоли, добре е, по-добре е от колкото да блъскаш хапове.... природата си помага стига да сме близо до нея.И аз втора седмица съм на прочистващ режим и чудно усещам всички процеси в организма си...учистителни, слабителни и ОВУ то дори и ми се закова този месец на 13 ден, я миналият къде беше на 20тия  ooooh!
Та и аз по природно и упражнения и тонуаса ми се вдигна, супер се чувствам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт