Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 442
  • 503
  •   1
Отговори
# 120
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=8236.30

Извинявам се за поредните постове, но в горния не ми даде да пейстна линка като исках да го дам, чрез "редактиране" може би защото пиша от телефона.

Във връзка с изготвянето на новата ни темичка исках да допринеса с повече удобства и информация ,с която да започнем в началото. Намерих тази темичка в нета и ми хареса много как е направена. Всъщност я давам нещо като пример, какво да си напишем тук като увод за новите потребителки, които все още не са наясно с много от основните неща около зачеването и не до там основни. Ако можем  по някакъв начин да я вмъкнем тук дори като линк ще е хубаво. Вие преценявате Simple Smile
Това е моята идея.  Hug

# 121
  • София
Много хубава новина Simple Smile Нианка да са ти живи и здрави дечицата, а на теб бързо възстановяване

# 122
Честито на мама Нианка   bouquet  bouquet  bouquet да са живи и здрави младежите и много да Ви радват.

Аз да дам отчет от прегледа:
Цикльо идва - на пробата за микрото памучето беше розовко , до довечера или най късно утре е тук.
Назначиха ми 3 хормона - но не можели да ми ги изпишат по ЗК заради превишен лимит , да чакам следващия Ц  ooooh! Crossing Arms Ама той следващия може да е след още 2-3 месеца и какво правим  newsm78 newsm78
Обадих се на личната - тя нямала право и основание -  да бе .
Та след празниците ще олекна с една сумичка  smile3506 , ММ не е никак щастлив   smile3515 smile3515 а и сме на сватба  married.
Да питам сега така и така ще се плаща да взема да пусна и пролактин или не? Или по добре кажете кое да пусна LH+FSH+ E2 + ?
Рапорт даден,рапорт приет!

# 123
Честито на мама Нианка   bouquet  bouquet  bouquet да са живи и здрави младежите и много да Ви радват.

Аз да дам отчет от прегледа:
Цикльо идва - на пробата за микрото памучето беше розовко , до довечера или най късно утре е тук.
Назначиха ми 3 хормона - но не можели да ми ги изпишат по ЗК заради превишен лимит , да чакам следващия Ц  ooooh! Crossing Arms Ама той следващия може да е след още 2-3 месеца и какво правим  newsm78 newsm78
Обадих се на личната - тя нямала право и основание -  да бе .
Та след празниците ще олекна с една сумичка  smile3506 , ММ не е никак щастлив   smile3515 smile3515 а и сме на сватба  married.
Да питам сега така и така ще се плаща да взема да пусна и пролактин или не? Или по добре кажете кое да пусна LH+FSH+ E2 + ?
Рапорт даден,рапорт приет!
Най-важните хормони са ФСХ, ЛХ, Естрадиол 2, 17-он-прогестерон , инхибин Б и АМХ (на 3 ден)
И също ТСХ, пролактин, ТАТ и МАТ (в чист ден)

# 124
Най-важните хормони са ФСХ, ЛХ, Естрадиол 2, 17-он-прогестерон , инхибин Б и АМХ (на 3 ден)
ТСХ, ТАТ и МАТ ги пусках преди месец заради Хашимотото и те не са ми важни.
Благодаря за информацията ще се поровя за пакет някъде че така ми стъпаха на 100 лева.  Hug  bouquet

# 125
Честито на мама Нианка  Hug  Бързо възстановяване на нея, а младежите много да хапват и растат здрави и послушни деца  Heart Eyes

Благодаря Ви за милите пожелания   bouquet

# 126
ТСХ, ТАТ и МАТ ги пусках преди месец заради Хашимотото и те не са ми важни.
Благодаря за информацията ще се поровя за пакет някъде че така ми стъпаха на 100 лева.  Hug  bouquet
Ако ги намериш на пакет е по-изгодно. Аз ,когато ги правих миналия месец още не знаех за такива пакети и ми излезе всичко около 200 лв.  #Crazy

# 127
Ако ги намериш на пакет е по-изгодно. Аз ,когато ги правих миналия месец още не знаех за такива пакети и ми излезе всичко около 200 лв.  #Crazy
[/quote]

Ужас  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Пък не ми се чака до следващия ми Ц , че така още 3 години ще се мотам. Сега нямали повече направления, ама че система........ За какво ги плащам тия осигуровки.  Crossing Arms Crossing Arms

# 128

Ужас  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Пък не ми се чака до следващия ми Ц , че така още 3 години ще се мотам. Сега нямали повече направления, ама че система........ За какво ги плащам тия осигуровки.  Crossing Arms Crossing Arms
[/quote]
Мисля, че тези хормони не ги поема здр. каса и трябва да си ги платиш, но не съм на 100% сигурна. Питай!

# 129
Димитричка, има пакет на Цибалаб Лейди доста изгоден. Другото е в Офертомат редовно пускат ваучери за холмонални изследвания  Peace

# 130
На мен ми назначиха само LH,FSH и Estrodiol - и тези ги поема ЗК . За другите не знам, но така или иначе ще се плаща та реших и друго да пусна. Има пакети на тези 3-те + тестотерон. Или в комбинация с пролактин, но инхивин Б и АМХ не видях, освен по отделно.

Пчеличке това не е ли в София? Аз съм от Варна и не знам тези дали ги има тук .

# 131
За Варна не знам, провери по сайтовет ена лабораториите, все някоя ще има пакет. Следи и офертомата  Peace

# 132
  • Варна
Ниана, честита двойна радост! Ти беше май първата забременяла като започнах да пиша в темичката, така че ми е много сантиментално Simple Smile

Диме, при кой лекар ходи? Много се измъчи ти, а имам чувството, че само те мотаят.

Искам вече нормална темичка, та да можем да си коментираме терзанията Simple Smile

# 133
Ниана, честита двойна радост! Ти беше май първата забременяла като започнах да пиша в темичката, така че ми е много сантиментално Simple Smile

Диме, при кой лекар ходи? Много се измъчи ти, а имам чувството, че само те мотаят.

Искам вече нормална темичка, та да можем да си коментираме терзанията Simple Smile

Кейт то си е направо така. До сега никой не е пускал полови хормони освен преди 6 години де. Всичките ми казваха че е заради ЩЗ , да ама сега тези хормони са ок и всички са в шах.
Да бях поискала да стана пилот по лесно щеше да е , отколкото да имам дете.

При д-р Славчев съм в "Света Ана" - доволна съм от него. То предните не мога да ги нарека доктори.
За 2 години не разбраха какво да ми лекуват. Само по лекари ходя и си давам парите и тъкмо едното влезе в час се разваля друго.

# 134
  • Габрово
Оооо Димииии, бях се нагласила за почерпка с превръзки.....  Crossing Arms
Но пък се радвам,
че са обърнали внимание на случея ти и има конкретни мерки и насоки, не ти да
се биеш с акъл......  Naughty сега само с акъл за по-изгодното   Hug

Общи условия

Активация на акаунт