Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 438
  • 503
  •   1
Отговори
# 135
Оооо Димииии, бях се нагласила за почерпка с превръзки.....  Crossing Arms
Но пък се радвам,
че са обърнали внимание на случея ти и има конкретни мерки и насоки, не ти да
се биеш с акъл......  Naughty сега само с акъл за по-изгодното   Hug

Ххахахах Скорпи то беше ясно че няма да има нищо след 5 теста/отрицателни/  Hug Joy Joy Joy  Надеждата умира последна!
Поне не е нещо за в болница  Sick.
Само ми писна да гледат на мен като на лабораторна мишка и да лекуват на "парче" всеки неговото си.

# 136
  • Габрово
Дими това е тъпото, направо се чудя момиче откъде тез нерви и този оптимизъм.....Евала  Peace Аз на твое място щях яко да бутам....не само масло.... Mr. Green Дано са на правия път докитата,тоя път  Naughty.
Лично аз с моят нов хранителен режим(ямо всичко което в съставено от едно) и след втори месец въздържание от цигари,усещам се като на 18г. Ти пробвали паралелно и някакъв хранителен режим? За мен храната е от първостепенно  значение за правилното функциониране на човешкия организъм и процесите му и не е за подценяване.Както казват в индийските и източни медицини, всяка болест идва от стомаха ни.

# 137
Здравейте, да се запиша и аз днес видях двете чертички!

# 138
Дими това е тъпото, направо се чудя момиче откъде тез нерви и този оптимизъм.....Евала  Peace Аз на твое място щях яко да бутам....не само масло.... Mr. Green Дано са на правия път докитата,тоя път  Naughty.
Лично аз с моят нов хранителен режим(ямо всичко което в съставено от едно) и след втори месец въздържание от цигари,усещам се като на 18г. Ти пробвали паралелно и някакъв хранителен режим? За мен храната е от първостепенно  значение за правилното функциониране на човешкия организъм и процесите му и не е за подценяване.Както казват в индийските и източни медицини, всяка болест идва от стомаха ни.
Промених режима- минах на безглутенова диета., Излезе че ми действа зле и не е съвместим с Хашимотото.
Освен това до обяд съм на кафе без захар /това е от години/,преди пушех, от 5 години вече Не,освен рядко вечер по цигара за да дразня ММ. На обяд съм на плод - сега много обичам грозде и си хапвам - но не повече от 2 чепки. Вечер или омлет или задушени зеленчуци,от време на време и месо/само пиле или риба/.
Ако много ми се дояде тестяно си правя нещо от царевично /оризово/ брашно.
Така че не е от храната , това ми е проблем от години,още от ученичка.

# 139
 Joy Joy Joy Габииииииииии ахахаааха Joy Joy Joy уби ме с вързания питбул ааааа неее  Joy Joy Joy ша умрЪ просто...

....е аз утре се надявам да видя свинския стек - стискайте палци  Joy Joyумирам си за свински стек  Joy
Ох, Божееее никога не съм се смяла така!!! Joy

# 140
Dimitrichka Krasteva,

Не помня от колко време опитвахте за бебе и какъв беше точно проблема, но не мисля, че доктор Славчев ще ти помогне  Peace  Не казвам, че не е добър лекар, но ако имаш по задълбочен репродуктивен проблем според мен ти трябва друг доктор. Ако е за проблемна бременност или следене на бременност, както и гинекологични интервенции  е много добър специалист  Peace  Аз лично съм ходила при него и по-никакъв начин не ме насочи към правилните изследвания, прави ми фоликулометрия, която се изрази в един единствен преглед  Tired . Пиша това на базата на ходене в 2 (предстои ми 3та) клиники и виждам колко различни са  прегледите при специалисти в репродуктивните клиники, и колко по-различни неща те питат и обръщат внимание  Peace
Когато направя успешното ин-витро в София той е един от изборите ми да ме следи и изражда,имам много приятелки родили при него, но забременели естествено и са доста доволни. Но ако искаш бебе и се чудиш къде е проблема, според мен не е той лекаря ти  Peace Лично мое мнение, дадено като съвет, без да искам да ти натрапвам нищо  Hug

# 141
ГАБИ то беше преди 5 години скъпа всичко трябва да се е наместило отдавна  smile3532 smile3532

Магнетична спряхме да се пазим през 203-14 , щеленасочени опити от 2014 септември, При мен са комплексни проблемите, като цяло ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС ,които не могат да ми  излекуват от години. Там е проблема че цикъла ми е много нередовен , съгласи се че от 20.07.2015/датата на последния/ до сега при другите мацки са минали 2 МЦ при мен още не е сигурно дали ще тръгне или само ще зацапа и ще спре. Той поне прави нещо не ми изписва хапчета на "магия" без изследвания. Ако ти кажа при какви съм ходила  smile3511 smile3511 smile3505
Пих Утрогестан - без изследване на половите хормони,лекарката в РЕПРОДУКТИВНАТА КЛИНИКА така реши.
Не знам и аз за къде съм.
Според ММ за психиатрията  rotfImbo

# 142
Димитричка - пробвай хомеопатия за хормоналния дисбаланс, нищо не губиш, а пък кой знае, може да помогне, докато лекарите от репродуктивната търсят решението на проблема.  Peace

# 143
  • София

Честита двойна радост на мама Ниана. Да са живи и здрави близнаците и да оставят мама да спинка   bouquet

Vampiresssа, станала е малка грешка, този подфорум е до забременяването. След положителен тест е в Отчетни, сигурна съм че там ще намериш много съмишленици и ще споделяте перипетите на бремеността! Честито от мен  Hug

Херче, това ще е отчетната за седмицата, за да се разберем как ще продължим. Малко отчетен спамо-чат или както каза Меца миш-маш  Mr. Green

# 144
  • Габрово
Joy Joy Joy Габииииииииии ахахаааха Joy Joy Joy уби ме с вързания питбул ааааа неее  Joy Joy Joy ша умрЪ просто...

....е аз утре се надявам да видя свинския стек - стискайте палци  Joy Joyумирам си за свински стек  Joy
Ох Аморе и да прехапиш каишката/въжето утре да  захапиш таз пържола, стискам ти хрощялчета на горните крайници  Grinning  Hug
П.П Rainy баба ми на миша маша му вика ожур-божур хахахаха винаги ме е разсмивало  Joy

# 145

....е аз утре се надявам да видя свинския стек - стискайте палци  Joy Joyумирам си за свински стек  Joy
Ох Аморе и да прехапиш каишката/въжето утре да  захапиш таз пържола, стискам ти хрощялчета на горните крайници  Grinning  Hug
Благодаря! Дано!....че вече ми причернява пред очите от глад  Hug  Laughing

# 146
Димитричка - пробвай хомеопатия за хормоналния дисбаланс, нищо не губиш, а пък кой знае, може да помогне, докато лекарите от репродуктивната търсят решението на проблема.  Peace
Да , но към какво да се насоча? То не е само цикъла,ами и Хашимотото. Какво да пия ?
Само вода от пералнята не съм вземала. Ходеща "менделеева таблица" станах.  Crossing Arms

# 147
Ами не знам, с Хашимото не съм запозната изобщо, но може би посети хомеопат. Аз точно се подсетих от една друга тема за това, защото лично аз имах сериозно разбъркани хормони като спрях противозачатъчните и приемах разни неща като мака, цинк, вечерната иглика уж помагала, много неща има, но не знам как се съчетават с Хашимото. Виж в Интернет дали има информация, но аз специално наистина бих се огледала и за алтернативни методи (покрай класическите).

# 148
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=151850.15

Дими, намерих това. Дано ти е полезно по някакъв начин. Аз нямам и не разбирам от Хашимото, но Денис в нейната тема за хормоните е запозната доста добре с много неща и можеш да се обърнеш и към нея. Много е мила и отзивчива.  Peace

# 149
  • В къщурката на хълма на феите
Димитричка и аз бих те посъветвала за хомеопат .. аз по принцип си падам по традиционната медицина, но след чудовищно боледуване на Ема тази зима, си записах час тук при една жена, за която от няколко места имам чудесни отзиви, с цел ако евентуално успее да закрепи малко имунната система на дребната .. тя прегледа детето, разказах кога от какво и т.н. е боледувала и страда и тя ни изписа една схема от 13 различни хомеопатии, една от които каза, че по същество трябва да помогне и за развиване на ръчичката засегната от ДЦП .. ако щеш ми вярвай след 20-25 дни употреба всички просто ни бодеше на очите как детето започна да използва ръката поне 100 пъти по-активно и усърдно в сравнение с преди .. сега епилептичната криза ни прекъсна хомеопатичната схема, понеже тя беше изписана за 2 месеца, а пък аз от ходене по хиляда други доктори не успях да стигна и до тая жена да я питам как да продължим, но съм твърдо убедена, че нейните гранулки помогнаха .. веднага бързам да уточня, че не твърдя как хомеопатията е панацея и лекува всичко, но ако не друго, ако не помогне, поне не вреди по никакъв начин Peace

Общи условия

Активация на акаунт