Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 432
  • 503
  •   1
Отговори
# 150
Само да знаех във Варна към кого да се обърна, че от прехвалени лекари  newsm45 Banghead

# 151
Четитса радост на мама Нианка   Hug

# 152
  • Габрово
Олеее и аз искам читав хомеопат под ръка, препоръки за някой Flutter

# 153
Това е най-хубавата новина!Честито Нианка! Да са живи и здрави бебенцата, а на теб бързо възстановяване!

# 154
Мамо Нианка, честита радост! Да сте живи и здрави!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 155
Честито на мама Ниана! Да са живи и здрави малките и много да я радват!  bouquet

Отговорна съм само за това, което казвам, не и за това, което някой разбира! Или пък не разбира!

# 156
Благодаря на всички ! Да ви се връщат пожеланията   bouquet

# 157
Палци на следващите НЕчакащи!
А някои момичета да минат на отчет и да развеят две черти ако може, време е вече  Simple Smile

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Kasmetliyka първи ден 16.08, предполагаема дата на О 29.08, дата на М или тест 13.09 fingerscrossed
NigeL първи ден 18.08, предполагаема дата на О 01.09, дата на М или тест 14.09 fingerscrossed
★★★amore★★★ първи ден 25.08, предполагаема дата на О 05.09, дата на М или тест 19.09 fingerscrossed
petyto-83 първи ден 24.08, предполагаема дата на О 06.09, дата на М или тест 20.09 fingerscrossed
Пъпешче първи ден 20.08, предполагаема дата на О 07.09, дата на М или тест 24.09
mishletoooo89 първи ден 28.08, предполагаема дата на О 10.09, дата на М или тест 24.09
danger#scorpion@ първи ден 01.09, предполагаема дата на О 14.09, дата на М или тест 28.09
fl0ri7a първи ден 04.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 30.09

# 158
2 включвания:
1. Прашец ще се приема ли?
2. Референтните текстове могат да се ползват и от отговарящите Wink едно ново момиче като дойде, нека си пита. Нищо не ми пречи да й копирам и да й отговоря. Бая народ сме писатели, а не читатели Simple Smile

# 159
  • В къщурката на хълма на феите
Стане прашец - да!

# 160
Момичета, моля за съвет. Правим опити от съвсем скоро, така че нямам представа все още дали съм бременна или не. Проблемът е, че ме боли зверски глава и се чудя какво да правя, знам че не трябва да се взема аналгин или хапчета, но не ми минава, а и не знам дали изобщо съм бременна. Принципно, ако ви боли главата взимате ли хапче или си чкате да ви мине?

# 161
Момичета, моля за съвет. Правим опити от съвсем скоро, така че нямам представа все още дали съм бременна или не. Проблемът е, че ме боли зверски глава и се чудя какво да правя, знам че не трябва да се взема аналгин или хапчета, но не ми минава, а и не знам дали изобщо съм бременна. Принципно, ако ви боли главата взимате ли хапче или си чкате да ви мине?

Аз лично, когато съм около датата на Ц и не знам още има или няма бебе, не пия хапчета за главата, а влизам да се изкъпя с почти хладка вода, после пия чай от мента. Минава ми.

# 162

Аз лично, когато съм около датата на Ц и не знам още има или няма бебе, не пия хапчета за главата, а влизам да се изкъпя с почти хладка вода, после пия чай от мента. Минава ми.

Mерси, ще си чакам, сега си всех сладолед, може и да ми мине Grinning

# 163
  • От Луната
Според мен един аналгин няма да ти навреди. Повече вреди мисълта всеки месец че може да си Б и да се "пазиш". Мен това не главоболие ми докара, ами направо нервна криза.

Какво мислите за предстаянето на новите момичета? Тря ва ли да го въведем като вид правило?

# 164
  • Габрово
Според мен един аналгин няма да ти навреди. Повече вреди мисълта всеки месец че може да си Б и да се "пазиш". Мен това не главоболие ми докара, ами направо нервна криза.

Какво мислите за предстаянето на новите момичета? Тря ва ли да го въведем като вид правило?
Да, ако мислят да пишат.Ако само минават набързо през всички теми с едини същ  въпрос, няма нужда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт