Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 426
  • 503
  •   1
Отговори
# 165
  • Враца
Нианкаа,
честита двойна радост! Да сте здрави и бързо да минава престоя в болницата, за да се гушкате вкъщи на спокойствие! Hug

Даа, може да се въведе като правило да се представят новите момичета с сви думи. Аз пиша сравнително от скоро преди сливането и така или иначе ми беше объркано преди това докато опозная кой с каква история е, пък след сливането направооо стана каша, та имаше предложение и да се създаде някакъв файл, в който да се систематизират историите на всички ни. Дали пък не е добра идея?

Аз за глава не пия нищо, а лягам да спя (обикновено вечер ме боли, ако изобщо ме боли). Ако не издържаш от болката пробвай пък с един парацетамол. Той не е аналгитик (или поне не силен), но пък ако не пиеш често аналгитици може и да ти подобри състоянието. Wink

# 166
Да, мисля, че ще е хубаво да се представят ако ще участват в темата по-дълго време, за да имаме някаква обща престава за момичето с което си пишем като това на каква възраст е, от колко време пробват за бебе , и с едно изречение през какви перипети е минала или трябва да минава. В този смисъл нещо такова. По- приятно е да имаш някаква представа за човека от среща отколкото да виждаш само един ник.
Лека вечер на всички!  Hug

# 167
  • Габрово
Добро утро и аз съм за архивче с историите ни на кратко, дано има начин.Просто в главата ми някой път става дуплекс и трябва да ровя с часове,мисля че ви е познато. Crazy

# 168
Дами, не се ли надискутирахме достатъчно- викам ако няма някой още нещо да добави, да си пускаме нова тема, че с това заглавие на тази, не мисля, че много нови момичета ще са стимулирани да се запишат, а и ние май не сме стимулирани да говорим за бебеправене....а ми липсват тези разговори- поне аз като изчаквам, да съпреживявам развитието при другите  Simple Smile

# 169
  • Габрово
Дами, не се ли надискутирахме достатъчно- викам ако няма някой още нещо да добави, да си пускаме нова тема, че с това заглавие на тази, не мисля, че много нови момичета ще са стимулирани да се запишат, а и ние май не сме стимулирани да говорим за бебеправене....а ми липсват тези разговори- поне аз като изчаквам, да съпреживявам развитието при другите  Simple Smile
+1

И да се пофукам имам огромен бюст от седмица на сам..... силиконов направо, а имам повече ит седмица до М  Mr. Green
Просто ме кефи не знам на какви хормони се дължи с ОВУ на 13ти. Ама се спуквам да нося дълбоки деколтета, а и даже ходих на пазар за ново бельо. Вдъхнових се нещо хахахаха  Crazy  hahaha
Похвалете се с новинка момичета,така да си пооправя и депресията от последни дни  моля Praynig

# 170
  • От Луната
Представянето е едно, а да водим дневници друго.
Аз не съм много ОК, някъде в публичното пространство да има за мен някакви подробни данни, събрани на едно място. ОК съм да кажем по два три реда да напишем, но чисто технически не знам как би могло да стане. И да може, ще е супер трудоемко и все някога ще се задръсти с хора които не са писали с месеци ... не знам, мислете, ако измислите как да стане - лесно за поддръжка, лесно за следене и без да е необходимо да се струпа на един човек цялата работа, съм ОК.
Самото правене на теми отнема време, поддръжката на списъци, следене на заглавия информация и какво ли още не става доста трудно. Направо да наемем един на пълен работен ден ще трябва  Mr. Green . Аз отдавна се замислям да го предложа и да кандидатствам! Поне като вися тук и в нета като цяло (поради естеството ми на работа) поне да ми плащат  Joy

# 171
  • В къщурката на хълма на феите
събирам предложения как да бъде кръстено потребителското име в гугъл докс, където ще се съхраняват списъците на първа страница .. нещо по-конкретно ли желаете да бъде или някаква комбинация от цифри и букви?!

п.с. за парола не питам, понеже тя вече е повече въпрос на сигурност ..

# 172
  • От Луната
Меци, според мен паролата може да свободно генерирана, аз често използвам този софтуер:
Скрит текст:
Трябват 8 знака май за гугъл. Сигурността е важна от гледна точка на спама. Едва ли някой се интересува от профила, но има и такива, знае ли човек. Важното е тази информация да не се публикува директно никъде в публичното пространство. не за друго, а ще се задръсти със спам ... това е общо правило за всички имейли. Машините сканират за кльомбата и така стигат до имейл адреса. Това трябва да е като част от правилата за поддържащите темите. Задръсти ли се веднъж, не може даже да я отвориш и да изчистиш сам. Така ми се е задръствало едно абв ... и не е особено приятно Simple Smile

За името може нещо с БГ мама или Искам Бебе. Не знам ... честно казано не е от голямо значение, важното е да е свободно и що годе лесно за писане Simple Smile

# 173
  • В къщурката на хълма на феите
ами като се има предвид, че става дума за административен профил, за потребителско име аз лично мога да задам и нещо от сорта на mamma_admin_123 примерно, но може някой да има друга идея, аз затова питам ..

# 174
  • Габрово
ами като се има предвид, че става дума за административен профил, за потребителско име аз лично мога да задам и нещо от сорта на mamma_admin_123 примерно, но може някой да има друга идея, аз затова питам ..
+1 ✌

# 175
Дами, знаете ли дали има връзка между бета таласемия и повтарящите се спонтанни аборти? Сетих се от разговор с приятелка, че преди години майка ми ми беше казала, че не е диагностицирана, но има голяма вероятност да я има, а въпреки, че хемоглобина ми е ок, преди другите показатели показваха малки отклонения. Аз ще пускам ПКК, но ми стана интересно дали може тази анемия да има нещо общо с абортите?

# 176
  • София
Дами, знаете ли дали има връзка между бета таласемия и повтарящите се спонтанни аборти? Сетих се от разговор с приятелка, че преди години майка ми ми беше казала, че не е диагностицирана, но има голяма вероятност да я има, а въпреки, че хемоглобина ми е ок, преди другите показатели показваха малки отклонения. Аз ще пускам ПКК, но ми стана интересно дали може тази анемия да има нещо общо с абортите?

Ами не мога със сигурност да твърдя но е възможно и не. Познавам майка която и тя и мъжа и имат таласемия. Забременя от раз и има 4 месечен син. Правиха и обаче амнио в петия месец. Аз се сетих сега за теб, ти като ще идваш за Калчев що не си запазиш час и за Сигридов? Той по ги разбира май тия витаминните недостатъци.

# 177
Искам да комбинирам прегледа и с консултация и имунологични при Русев. Затова ще изчакам още един цикльо, та към края на октомври ще си запиша час. Чувам, че Сигридов казва да се изследва витамин Д и Б12 и може направо сама да си ги пусна. Ще пробвам първо в Малинов какви ще са ми впечатленията, че сложно ще стане да ходя за един ден на няколко места, а по-нататък може и при Сигридов на консултация да ида  Simple Smile

# 178
  • София
Абе подвържи си гащите отвскъде, що да не можеш в един ден три консултации? Стига да имат свободни часове запазвай всичко.

Какяо стана, нова тема туй онуй?

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 18:42 от Мацето

# 179
Много ми липсва нашата си темичка Sad
Къде сте всички?
Преди не можех да ви изчета бъбривки такива ,а сега по 1 публикация на ден. Аааа ма ха Sad

Общи условия

Активация на акаунт