Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 382
  • 503
  •   1
Отговори
# 285
  • От Луната
Скитър, чакаме щъркеловите новини съвсем скоро май Simple Smile Леко раждане ти желая и бързо възстановяване после.  newsm79 си прашец, докато има  Mr. Green
Пъпешче, хайде честито и от мен! Леко бременеене и чак до термин!  Hug
Шик, стискам палци и за теб!  Praynig
Нико, кога стана 7ми месец  Shocked ?  newsm79 и от твоя, много искам розАв да е и моя прашец някой ден!  Crazy
Аз съм ей така  newsm57 от няколко дни насам

# 286
Пъпешче, честито и лека бременност ти желая  Grinning
Скитър ,леко раждане  Grinning
Искам да пожелая и на всички останали скорошен успех  Grinning

# 287
Честито, Пъпешче, много хубава бременност ти желая! Simple Smile

Скийтър, леко и безпроблемно раждане ти желая! Simple Smile

# 288
Пъпешче, честито! Прекрасна новина! Лека и безпроблемна бремененност и най-прекрасното бебче за финал!
shik, чакаме те и теб да развееш теста с две черти! Simple Smile
NikoStorm, благодаря за прашеца, смуквам си много  newsm75 newsm79 newsm28

# 289
Пъпешче  Hug Hug Hug много ме зарадва! Успешна до финал   bouquet  bouquet

# 290
Пъпешче, много се радвам  Party Лека и успешна бременност!  Praynig Сега наистина да заприличаш на пъпеш  Mr. Green  Hug
Успешна седмица, момичета!

# 291
Пъпешче,прекрасна новина Hug,много се радвам за теб.Леки девет месеца и щастлив финал!

# 292
Пъпешче честито!Дано всичко е ок!
Дими какво става с теб?

# 293
Пъпешче честито!Дано всичко е ок!
Дими какво става с теб?

При мен нищо ново в Ц съм вече 10 ден и ми писнаааааааааа  smile3515 smile3512 smile3512 smile3512 smile3514 smile3514 smile3514.
 На изследване не успях да отида поради бюджетен срив - девер ми прави сватба преди 2 дни / там парички за "подарък"/ . Сега сестра ми след 2 седмици и тя  #Crazy #Crazy #Crazy
Та сме на абсолютната 0 с ММ и ще видим . Май пак ще си почна Утрогестанчето , то не е нормално 6 дни с по 3-4 капки ...... и да продължава 10 -12 smile3515 smile3516 .

Скитърче леко раждане че те пропуснах  Crazy Embarassed newsm51

# 294
 Здравейте, не зная дали е тук е мястото, но не намерих по-подходяща темичка. newsm78
Можете ли да ми кажете Утрогестан-а (вагинално) забавя ли пристигането на "лелката"?
На 14.09 ми беше първата инсеминация, двата теста "Престо" през 4 дни не отчетоха нищо. По мои изчисления трябваше днес да ми дойде, но никакви признаци, освен болка в кръста,леки бодежи ниско, в областта на яйчниците и честото уриниране. Честно казано до момента не съм имала подобен проблем,а сега ставам по 3-4 пъти на нощ. Надявам се да са някакви странични реакции от Утрогестн-а и след спирането му да изчезнат. #Crazy
Живот и здраве, този месец след посещението на "лелката" ще продължим с опитите.
Успех на всички, очакващи  EFP smile3525

# 295
Здравейте, не зная дали е тук е мястото, но не намерих по-подходяща темичка. newsm78
Можете ли да ми кажете Утрогестан-а (вагинално) забавя ли пристигането на "лелката"?
На 14.09 ми беше първата инсеминация, двата теста "Престо" през 4 дни не отчетоха нищо. По мои изчисления трябваше днес да ми дойде, но никакви признаци, освен болка в кръста,леки бодежи ниско, в областта на яйчниците и честото уриниране. Честно казано до момента не съм имала подобен проблем,а сега ставам по 3-4 пъти на нощ. Надявам се да са някакви странични реакции от Утрогестн-а и след спирането му да изчезнат. #Crazy
Живот и здраве, този месец след посещението на "лелката" ще продължим с опитите.

Утрогестана НЕ забавя започването на Ц. Той е чист прогестерон който спомага за оплождането и правилното развитие на плацентата. Първо го произвежда жълтото тяло а след това и самата плацента. Та от него не е това ставане вечер - може да си настинала , а може и да си бременна и да не ти е засякъл теста   newsm78 Praynig

# 296

Утрогестана НЕ забавя започването на Ц. Той е чист прогестерон който спомага за оплождането и правилното развитие на плацентата. Първо го произвежда жълтото тяло а след това и самата плацента. Та от него не е това ставане вечер - може да си настинала , а може и да си бременна и да не ти е засякъл теста   newsm78 Praynig

АУ! От твоите уста, в Божиите уши! Hug  Има ли слчаи да не отчете теста?! Аз го правих на 10-ти и 14-ти ден.
Лекичко се отчаях а, уж отчитал по-рано. Освен да изчакам и да не си спирам Утрогестан-а, както каза доки.  newsm78

# 297
Честито, Пъпешче! Лека и пухкава до финал!  Hug

# 298

АУ! От твоите уста, в Божиите уши! Hug  Има ли слчаи да не отчете теста?! Аз го правих на 10-ти и 14-ти ден.
Лекичко се отчаях а, уж отчитал по-рано. Освен да изчакам и да не си спирам Утрогестан-а, както каза доки.  newsm78

Е той не ти ли каза на кой ден да почнеш с тестовете? 
А и историята познава не едно и две "не засечени" бебета  Laughing

# 299
*МОНИ********, пусни кръвен, за да си сигурна в резултата и съответно дали да спираш или продължаваш утрогестана. Стискам палци! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт