Обща дискусионна тема за въпроси и отговори - презареждане

• 27 371
  • 503
  •   1
Отговори
# 330
Мони, стиснати палчета кръвният да потвърди бледата чертичка   bouquet
Пънче обяснила си го доста по-добре от това, което се бях наканила да напиша аз  Twisted Evil. В допълнение - Димитричка, то жълтото тяло си "загива" и регресира още в същия цикъл, ако не е настъпило оплождане  Peace Не знам от къде го намесваш в процесите от следващия цикъл и хормоните на 2-3 ден  newsm78

# 331
Минавам да поръся малко и да помоля за палчета - днес съм на ФМ Simple Smile
Пъпешче, честито!!! Много ме зарадва тази хубава новина! Успешна до юни все да расте шушулчето в мама!
Скорпи,и на теб ти е време да те отписват от тази тема  Thinking хайде дано този месец е твоя!
Йоли  Hug и теб те чакам в отчетни! Пожелавам ти чудо!

# 332
Мони, стиснати палчета кръвният да потвърди бледата чертичка   bouquet
Пънче обяснила си го доста по-добре от това, което се бях наканила да напиша аз  Twisted Evil. В допълнение - Димитричка, то жълтото тяло си "загива" и регресира още в същия цикъл, ако не е настъпило оплождане  Peace Не знам от къде го намесваш в процесите от следващия цикъл и хормоните на 2-3 ден  newsm78
Queen bee, благодаря за стиснатите палчета!  Hug Хайде, спрете се със "загиването" на всякакъв вид, цвят тела.  Laughing Да мислим позитивно и нека всички имаме късмета с  EFP passifier smile3504  babyuu newsm17

# 333
IoannaD стискам ти всичките си палчета да е всичко наред!  Hug
И пиши какво е станало Simple Smile

# 334
Добър ден, дами!
На виделите заветните две чертички, честито! Лека и безпроблемна Б!
На всички останали стискам палци скоро да сбъднат мечтата си!
Аз отдавна не съм се появявала, но сега се завръщам и се надявам този месец вече да е бил нашия и след някоя друга седмица да има с какво да се похваля.

# 335
  • София
Йоанка, мерси и силно стиснати палчета, ще чакам да пишеш как е минало

# 336
Добър ден, дами!
На виделите заветните две чертички, честито! Лека и безпроблемна Б!
На всички останали стискам палци скоро да сбъднат мечтата си!
Аз отдавна не съм се появявала, но сега се завръщам и се надявам този месец вече да е бил нашия и след някоя друга седмица да има с какво да се похваля.
R_N успех,мила!  Hug Praynig

# 337
  • Габрово
Флажила не е кръвоспиращо, нито действа против контракции, за да намали кървенето.
По-лек цикъл има когато лигавицата е била по-тънка или е имало продължително зацапване преди цикъла, което води до плавното излющване на лигавицата.
Пънче жива и здрава да си, много много ти благодаря  Hug 💋💋💋💋
Йо благодаря ти мила да ти се връща стискам палци феталната всичко ще е в норми👍👍👍👍

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 14:47 от danger#scorpion@

# 338
Всичко е наред,дебелея си,корема ми вече е очеваден,а бебс има мезонет хихихи Вчера на прегледа ни казаха,че всичко е наред,върви няколко дни по-напред,мърда,шава,маха и дори му видяхме мъжкото достойнство - ще бъда двойно свекървище в тоз живот! Поръсвам със син прашец обилно!
Сутринта се събудих с някакво дежа вю за Skeeter... Очаквам щъркелови вести! Стискам палци всичко да е наред!
Аморе,и теб те прогонвам от тук душо! Марш да пълните отчетни  Naughty Дано Пъпешчето ви подведе крак  Hug

# 339
IoannaD, честити ти сини гащи Simple Smile))

# 340
  • София
Йоанка, честити сини гащи Simple Smile

# 341
IoannaD , благодаря ти за "гоненето" и аз искам да измарширувам към отчетни, но все още от тук "вратата ми е затворена" Sad
Сега съм в период на О и ММ вика: "Кога ще са ти 2 чертичките ,та да не се прибирам?"  Joy . hahaha Горкичкия, много му идва и на него вече. Той май започна да го иска това бебе повече от мене, за да се успокоим на края. Simple Smile
На теб миличка ти желая да си го доизносиш и родиш възможно най- леко и бързо. И да гушкаш синьо ,пухено ,плачещо вързопче и да сте много щастливи  Hug

# 342
Mони, тихичко честито  Praynig
Който чака лелка да я праща при мен, моята дойде, та мога още някоя да поема  Mr. Green
Скиити, ако четеш, а не раждаш вече  Mr. Green може да ме отпишеш от списъчето за сега  Hug
Хубав ден, девойки   bouquet

# 343
  • От Луната
Минавам да поръся малко и да помоля за палчета - днес съм на ФМ Simple Smile
Пъпешче, честито!!! Много ме зарадва тази хубава новина! Успешна до юни все да расте шушулчето в мама!
Скорпи,и на теб ти е време да те отписват от тази тема  Thinking хайде дано този месец е твоя!
Йоли  Hug и теб те чакам в отчетни! Пожелавам ти чудо!
Йоанка, благодаря! Ние за пореден месец отлагаме! Пия си хаповете и чакам още месец! Дано е последен! Тази М беше най-кошмарното нещо което ми се е случвало. Дойде ми два дни по-рано, с такава сила и болка, че още не знам къде се намирам. И жестоко ПМС, голяма гадост, мен по принцип винаги ме боли и не минавам без хапове, но този път нищо не помогна .. изпих почти цял блистер нурофен за три дни и пак не можа да ми облекчи. Дано да не ми се случва отново, бях се запътила към болница по едно време ... добре че днес вече съм ОК. Остава подуването да се разкара и до О, ще съм щастлив човек!
ДОП: Честити сини гащи Wink
Мони, тихичко честито и на теб! Спокойна Б и до термин!

# 344
Мони, честито и лека бременност до финал  Hug

Йоана, честити сини гащи и безпроблемна до края  Heart Eyes

Бързо оправяне на Емка  Hug

Кокоске, успех следващия месец  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт